Forum » Zvok in slika » Združitev DVDja,ki je na obeh straneg v eno?
Združitev DVDja,ki je na obeh straneg v eno?
MEDENA ::
Da ohrani strukturo menujev,vse podnapise itd...
KAKO ?
Probal sem DVD AUTHOR....ne naredi menijev/podnapise izbriše
in pa probal sem tudi INTERVIDEO DVD COPY 2...tudi sranje...
HELP !!!!!!!!!!
KAKO ?
Probal sem DVD AUTHOR....ne naredi menijev/podnapise izbriše
in pa probal sem tudi INTERVIDEO DVD COPY 2...tudi sranje...
HELP !!!!!!!!!!
- zaklenil: CaqKa ()
krneki ::
Jaz sem to naredil z Maestrom (mislim da je bil Scarface ). Pač isti postopek kot za DVD5 filme samo, da je treba zvok združit, ker Maestro ne podpira več audio trackov na istem timeline-u in morda popraviti delay (AC3 delay corrector). Potem pa še mogoče kakšen dodaten meni treba narisat, da zadeva nekako paše skupaj. Ni glih malo dela, ampak rezultat pa je.
krneki ::
Recimo da imaš extras oz. scene selection tako na prvem kot na drugem DVDju. Nevem kako bi naredil, da bi bila oba menija dostopna razen preko enega novega menija oz. menija v katerem imaš gumbe iz obeh DVDjev. V tem primeru se ne bo videlo, da je bil film sploh kdaj na dveh DVDjih. Lahko pa seveda narediš en meni čisto na začetku, ki te praša kateri DVD bi rad gledal in zadeva bo zgledala kot da bi dejansko imel oba DVDja na enem. Meni je sicer bolša prva opcija.
MEDENA ::
mah imam ta PELICAN BRIEF na DVDju...SIDE A + SIDE B
si moraš misliti,da imata obe strani enak menu pa extrase ? hehe
samo dolžina je malce drugačna..SIDE A je malo večja....
rad bi menuje in podnapise obdržal hehe...
si moraš misliti,da imata obe strani enak menu pa extrase ? hehe
samo dolžina je malce drugačna..SIDE A je malo večja....
rad bi menuje in podnapise obdržal hehe...
CaqKa ::
s tem problemom se je največ ukvarjal Hux v tej temi: 8GB DVD --> 4.7GB, imaš pa še tudi druge teme na to tematiko.
Odstraniev dodatkov pri DVD backup-u?
dvd9 => 2 dvd
program za izdelavo DVD menijev
preberi te teme in se z morebitnimi dodatnimi vprašanji oglasi v 8GB DVD --> 4.7GB.
lp moderator
Odstraniev dodatkov pri DVD backup-u?
dvd9 => 2 dvd
program za izdelavo DVD menijev
preberi te teme in se z morebitnimi dodatnimi vprašanji oglasi v 8GB DVD --> 4.7GB.
lp moderator
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 190220 (27144) | gasper6201 |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27628 (7160) | monaco |
» | [DivXviD] Silva Schneider predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12819 (4939) | primozzzz |
» | [divxvid] Matrix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6185 (3062) | ringalori |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24572 (12988) | piki64 |