» »

DVD podnapisi

DVD podnapisi

crusader ::

Torej, dosedaj sm gledal filme iz divx-ov skupaj s slovenskimi podnapisi.Zdej sm si nabavu dvd playerja pa me zanima,če obstaja ka program, ki bi bral podnapise iz diska kot pri divx-u.Aja in če se lahko uporablja iste kot za divx.THX

Mr.B ::

Ni mi točno jasno , kaj bi rad vedel.
Vsk software , ki ti predvaja DVD filme , ti da opcijo izbere podnapisa.
V večini boš imel opcijo le Hrvaške podnapise , ter druge. Slovenskih pa še nisem najdel na kateremkoli DVD filmu za regijo 2
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Sej mene zanima če obstaja kak program za predvajanje dvd-jev, ki ima opcijo branja podnapisov iz diska.Kot pri divx-u.

BlackHole ::

To sem že jaz spraševal malo nazaj. Torej, radi bi vedli, če je kak program, ki bi naložil SLO podnapise za nek DVD film, ki je npr 1. regije in nima SLO ali CRO podnapisov že na DVD-ju.

kuzifix ::

Hmm, glede predvajanja podnapisov z diska ... Nism se nc nikjer zapazu... Pa itak zacne vsak divx po svoje nekje, da bi moru skoz podnapise stelat.

Mr.B: Probi u stacuni poiskat Pobeglo nevesto, Hurikan, Zvestoba do groba, Ameriško pito, 13. bojevnik, Še 60 sekund ... Pa se ene par naslovov je, sam se jih ne spomnem >:D
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.

nemesis ::

jst sicer nimam DVD-ja, tko nisem cist na tekocem...
sam kot ideja --> a z istim programom kot si gledal divx ti pa DVD-ja ne more predvajat?! mal poglej po netu, zihr obstaja standard podoben kot je divx tud za DVD in si ga pol dol potegen in pol bi - po moji logiki morala delat stvar v istem predvajalniku --> pol probas pa sam se podnapise naloadat...

sej pravim --> sam ideja, mogoce pravilna, mogoce ne

LP

Z micro dvd-jem se ne da.Mogoče se pa da z BS playerjem sam jst ne vem.Če pa ima kdo mogoče kak samostojen programček, ki teče v ozadju in predvaja podnapise pa bi prosu za link.

matevzm ::

Poglej malce VobSub. Ne vem ali dela, je pa bojda ravno prisla 3.0 alpha, ki naj bi znala brati .srt in ostale tekst formate.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Zvok in slika
2954396530 (53026) NejcSSD
»

[divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )

13639689 (11738) JanezC
»

[DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

53672463 (17225) LexLuthor
»

Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )

9020124 (12704) filipc
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

22077998 (20134) CaqKa

Več podobnih tem