Forum » Pomoč in nasveti » FB - Shekani account
FB - Shekani account
psychoshorty ::
Pozdrav,
kolegu se je danes zal po lastni krivdi zgodilo, da je v privatnem sporocilu mislil, da mu facebook gnjavi, da naj spremeni oz. verificira svoj racun / fb sajt v roku 24ur. Ker je to storil nepremisljeno, je seveda dal svoje podatke racuna naprej. V roku par minut je bil njegov sajt zbrisan, njegov osebni fb account pa zaklenjen oz. zanj nedosegljiv.
Preizkusli smo vse metode, kar jih fb sam ponuja, a ne gre. Racuna ne moremo ponastavit, saj je tisti, ki je njegov racun vkradel spremenil mail, do katerega pa mi dostopa nimamo.
Kaj se da v tem primeru se storiti?
kolegu se je danes zal po lastni krivdi zgodilo, da je v privatnem sporocilu mislil, da mu facebook gnjavi, da naj spremeni oz. verificira svoj racun / fb sajt v roku 24ur. Ker je to storil nepremisljeno, je seveda dal svoje podatke racuna naprej. V roku par minut je bil njegov sajt zbrisan, njegov osebni fb account pa zaklenjen oz. zanj nedosegljiv.
Preizkusli smo vse metode, kar jih fb sam ponuja, a ne gre. Racuna ne moremo ponastavit, saj je tisti, ki je njegov racun vkradel spremenil mail, do katerega pa mi dostopa nimamo.
Kaj se da v tem primeru se storiti?
mtosev ::
Na uradno podporo ste pisali?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Podpora? Fb? Se ti salis? Daj kontakt, ce ga imas.
FB ima polno avtomatiziranega gowna, ki ti ne pomagajo, ce je hacker spremenil vse podatke v tvojem racunu (geslo, mail, telefon).
FB ima polno avtomatiziranega gowna, ki ti ne pomagajo, ce je hacker spremenil vse podatke v tvojem racunu (geslo, mail, telefon).
OutOfTheBox ::
Žal drugače ne bo šlo kot pa gnjavit podporo (ki jo fb itak nima), kolikor je mogoče. Lajaj kolikor je mogoče po vseh možnih kanalih dokler en fb usluzbenec ne dobi tvojega case-a v roke. Drugo ti ne preostane.
nekaj moram dodat (sam OP bo štekal): "Printer ti dela?"
(Ja debilno do amena, naslednjič tam niti ne sprašuj).
nekaj moram dodat (sam OP bo štekal): "Printer ti dela?"
(Ja debilno do amena, naslednjič tam niti ne sprašuj).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
Ja, sem videl.
Bzv. Pac, ko nekomu voda v grlo tece in skusas pomagati, pac poizkusis vsepovsod. Sicer pa se tam obcasno pojavijo tam kaksne situacije, ki z developanjem nimajo veze, pa se ponavadi noben v to ne vtakne.
Mogoce nam uspe, hvala za help.
Bzv. Pac, ko nekomu voda v grlo tece in skusas pomagati, pac poizkusis vsepovsod. Sicer pa se tam obcasno pojavijo tam kaksne situacije, ki z developanjem nimajo veze, pa se ponavadi noben v to ne vtakne.
Mogoce nam uspe, hvala za help.
OutOfTheBox ::
Druge ni pri teh korporacijah - fb ni edini. Kriči povsod kolikor se da. Ko pride pravemu v roke se bo nekam premaknilo.
Upam da vam uspe, lp
Upam da vam uspe, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Kaj kupiti | 1013331 (860) | mtosev |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 334550 (872) | 111111111111 |
» | Nateg preko bolhe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 84226 (27673) | budnost |
» | Paypal - vdor v račun - pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10243 (6613) | Ales |
» | Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15846 (9821) | ...:TOMI:... |