» »

Vse o Ebay-ju

Vse o Ebay-ju

««
111 / 111
»
»»

lolipop2 ::

Imam primer, ko prodajalec iz Nemčije ne pošilja v Slo. Razmišljam, da b vključil mailbox.de

Zanima me, če npr, artikel ne odgovarja, ali ga lahko potem pošljem nazaj iz SLO naslova, ne glede na to, da sem vzel preko mailbox.de?

Okapi ::

Lahko, na svoje stroške. Ampak na ebayu v večini primerov ne moreš vrniti, če "ti ne odgovarja". Mora biti kaj narobe z izdelkom, da ga lahko vrneš.

Okapi je izjavil:

Lahko, na svoje stroške. Ampak na ebayu v večini primerov ne moreš vrniti, če "ti ne odgovarja". Mora biti kaj narobe z izdelkom, da ga lahko vrneš.

Gre se za jakno. Piše 14 dni za vračila. To menda gre?

kixs ::

lolipop2 je izjavil:

Imam primer, ko prodajalec iz Nemčije ne pošilja v Slo. Razmišljam, da b vključil mailbox.de

Zanima me, če npr, artikel ne odgovarja, ali ga lahko potem pošljem nazaj iz SLO naslova, ne glede na to, da sem vzel preko mailbox.de?

Js sem tako ze delal. Pazi pa na rok za vracilo.

Machete ::

Da, ampak moraš poslati priporočeno s podpisom, če nočeš težav z vračilom kupnine in tako boš ob 15+ eur.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Ja. To moras vzeti v zakup predno kupis. Ker ti njihova DHL nalepka za vracilo izdelka nic ne nuca v Sloveniji.

še eno vprašanje glede mailboxde

- a ta nemški naslov vpišeš kot main address? Prekriješ svoj pravi naslov s tem?

- če/ko narediš vračilo artikla, verjetno pri obrazcu, ki ga je treba izpolniti prodajalcu zaradi vračila, vpisuješ le-ta mailboxde naslov?

Hvala

pa še podvprašanje...

a pod ime priimek vpišem kar tole vse skupaj:

Mailboxde.com GmbH
imepriimek, ID 00000

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lolipop2 ()

V eBay moras dodati nov naslov - tako kot si dobil od Mailbox.de.

Pri vracilu je cisto vseeno kaj napises, ker posljes na prodajalcev naslov. O kaksnem obrazcu govoris?

kixs je izjavil:

Pri vracilu je cisto vseeno kaj napises, ker posljes na prodajalcev naslov. O kaksnem obrazcu govoris?

prodajalec ob vračilu zahteva izpolnitev obrazca. Saj..verjetno je tak vseeno, glede na to, da bo vračilo (če bo) na paypal

kixs je izjavil:

se pravi pod naslov dam vse v isto vrstico... takole: Mailboxde.com GmbH imepriimek, ID 00000

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lolipop2 ()

aha, mi je mailboxde celo poslal navodila. V Ime priimek vpišem mailboxde, tam ko je pa naslov, pa v prvo okence moje ime pa kodo, v drugo pa njihov naslov. :) Jao...

Ce je res kaksen obrazec, sem verjetno ze pozabil.

Je pa zanimivo s tem mailboxom.. npr. prodajalec bi, če bi insistiral, dodal shipping za Slovenijo, ki bi bil 23€. Ker sem pa vzel na mailboxde, pa je free shipping do tja, od mailboxde do Slo pa samo 15€. :) Se pravi, se včasih bolj splača preko mailboxde furat, kot direkt v Slo

A ebay je pa začel zadrževati denar? Trenutno imam prodan izdelek 6.10, pa piše da bodo funds available 6.11. Čemu? Do sedaj sem vedno dobil, še preden je lupec sploh dobil izdelek.

Poglej pod svoj "Seller dashboard", ce je kaj omenjeno.

Sicer ne prodajam veliko. Prejsnji teden pa sem nekaj prodal in je bilo na mojem racunu naslednji dan. Kot obicajno.

Tam imam vse above average. Nobenih komplikacij nikoli. Saj, zato mi je čudno, ker je vedno bilo v dnevu dveh.
Sedaj pa pri artiklu piše Funds available within 24 hours of order delivery Estimated release on Nov 5

Sej ni panike.. bom že počakal... :)

Tako je obicajno za nove prodajalce ali ce je feedback slab.

kixs je izjavil:

Tako je obicajno za nove prodajalce ali ce je feedback slab.

mam 100%, pa vse top. Čudno.

Bom videl, kako bo pri naslednjem artiklu, če bo isto.
««
111 / 111
»
»»