» »

Nateg preko bolhe

Nateg preko bolhe

««
«
1 / 8
»»

Pokemon1 ::

OK.. stvar je bila taka.. z modelom sva bila zmenjena da mi bo prodal procesor p4 3.0e za 35 fičnkov.. use sva se dogovarjala preko maila in seveda je on imel javni mail (preko email.si)..ok .. dobiva se tako kot sva se dogovorila.. frajer mi je prinesel originalno embalažo od procesorja vsi papirji in celo garancijski list..(ne vem če je ponarejen- jutri bom preveril pri prodajalcu).. v glavnem odprem škatljo pogledam procesor--> prvo kar sem pogledal je bilo da niso kakšni pini zviti.. nič opaznega.. spredaj je bil pa napacan z pasto se tudi nisem trudil da bi obrisal misleč če je kej narobe ga itak lahko zamenjam sej mam garancijo..

Pridem dam ga vtaknem v plato in glej kurba kva mi napiše v biosu.. CELERON 1.7 ghz.. za znort. modela zdej ne dobim na mail ker se ne odziva , osebne pa tut nism jemal ker na računu piše njegov naslov ime pa priimek.

Zdej slišu sem neki da se da prek ip-jev izsledit uporabnika.. kdo mi zna več o tem povedat.(nočem letet brezglavo na policijo)

Kar imam je njegov e-mail naslov (na email.si)... Nekako mi je ratalo dobiti njegovo uporabniško ime in geslo po parurnih probavanjih.. A si lahko kako s tem pomagam? v inboksu nima nič samo v outboxu je imel par poslanih sporočil ki jih je poslal meni.(ok to vem da je narobe...ampak ni mi dalo miru..)



LP!
Bolje z biciklom v kurbarijo kot z mercedesom v službo...

Tody ::

ime priimek ? Vzemi imenik v roke in poglej kje tipo živi :D Potem pokliči Izterjavo d.o.o. Prek ip pa ne boš nč zvedu če nimaš kakih zelo hudih vez pri ISP-jih.

MEDENA ::

jao kok ste eni naivni LOL :D

_spirit_ ::

Moje sožalje... zato pa jaz ne rad kupujem rabljeno robo... vsekakor pa srečno pri iskanju in kadar ga najdeš, ga kar dobro zbrcaj >:D

Pokemon1 ::

Jebat ga.. ime in priimek - kaj naj rečem.. ni ga na tem naslovu. Tko kot sem povedal imam njegove 4 različne ip naslove..nima statičnega...in pa seveda datum čas ki sem jih zvlekel iz emaila.si.. :-)
se pravi vemo da je na klinčevem SIOLU...

Kaj nej rečem.. mogoče bo policija moja zadnja postaja.

Glede naivnosti.. mi je že dovolj hudo da sem 30 jurju stran vrgu zdej mi boš pa še pamet solil? hvala.. piši če imaš kakšen predlog kaj se da narediti ne pa pametovat ker se lahko to tudi tebi zgodi.

LP!
Bolje z biciklom v kurbarijo kot z mercedesom v službo...

MEDENA ::

sorry meni se ne more kaj takega zgodit....

good luck....

STASI ::

Povej ime in priimek da ga izsledimo.0:)
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Pokemon1 ::

Sem še pozabil povedat.. kdorkoli mi bo pomagal konkretno priti do naslova tega cepca mu dam tega kur"**ga celerona (stvar dela) pa za gajbo pira!! :-)

Dobite me na mailu Daniel_Senic@hotmail.com al pa na Msn-ju z isto adreso..


LP!
Bolje z biciklom v kurbarijo kot z mercedesom v službo...

Brane2 ::

Policija bi morala biti tvoja prva postaja.

ISP se ne bo obrnil, če ne dobi zahtevo s policije, brez tega pa nimaš kaj.
Tudi če bi tipa dobil, bi ti v najboljem primeru zate vrnil denar- ravno toliko da mu daš mir, da lahko nateguje druge.

Vztrajaj, tudi če šanse sedaj niso videti nevemkako velike.
On the journey of life, I chose the psycho path.

burekar ::

Če imaš ime in priimek(in vseeno ne moreš dobiti njegove domače telefonske) potem seveda pojdi na policijo. A na GSM se tudi ne javi? GSMe je lažje izsledit.

Ljudje , veliko nas kupuje rabljene stvari in te tudi sami jih potem naprej prodamo. Neumno bi bilo da bi zaradi takšnih primerov strašili druge. Na ta način bodo imeli tako ali tako bolj prazne denarnice, saj bodo kupovali nove stvari.
Kaj moramo storiti pri nakupu ne samo rabljene, tudi nove stvari:
-preveriti če je prodajana stvar res to kar kupujemo
-dobiti vsaj nekaj konkretnih kontaktnih podatkov prodajalca(GSM, ime, naj vam pokaže osebno da dokaže lastništvo če je zraven račun itn...)
-pri nakupu vzeti pamet s sabo

Če je nakup opravljen tako da vam prodajalec pošlje preko pošte potem pravzaprav ni rizika saj imate njegov naslov itn..
Takoimenovane "natege" so pravzaprav zelo redek pojav, ampak če se vam pa zgodijo pa vsekakor na policijo ali pa direktno kontaktirat prodajalca(če ste še bolj mladi prepustite to staršem) in se zmenit na čim bolj kulturen način.
Posebna pazljivost seveda velja za mlajše, ki ste zagnani v mislih da boste dobili nekaj ceneje, kar je seveda res, samo nekateri lahko poskusijo to zlorabit in vas seveda poskusijo "nategnat".
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

burekar ::

Aja, pa če kupujete kakršnokoli malce dražjo rabljeno stvar jo najprej seveda (pokemon1 prosim preberi to!) preizkusite če dela!
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

STASI ::

Sem mislu ime od zlikavca. Da ga za j.... zgrabmo!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Brane2 ::


Če je nakup opravljen tako da vam prodajalec pošlje preko pošte potem pravzaprav ni rizika saj imate njegov naslov itn..


Ne tako dolgo nazaj je bil ravno na ST aktualen nateg preko pošte,kjer je tip oddajal pošiljke s povsem očitno neobstoječim naslovom pošiljatelja.

Nakupovanje rabljene robe po pošti je velik rizik. Že sam nakup rabljene robe je soliden rizik.
Nategnili so me že več kot enkrat in če se spravim delat statistiko preteklih nakupov, se sploh ne splača.

Ti si ta proc dobil za 2/3 cene novega, seveda brez veljavnega računa, garancije in kakršnegakoli podatka o stanju proca. Ja, vem da imaš račun, a ga ne moreš izkoristit, tudi če je bilv resnici izdan.

Glede na to, da mi crkava tudi čisto nova oprema in da se moram nategovat z dobaviteljem za servis, stare robe sploh ne grem kupit, če prodajalcu res ne verjamem in če roba res ni BISTVENO cenejša kot sicer, tudi če vštejem stroške garancije in ostalih rizikov.

Veliko bolj se danes IMHO slača čakati na ugodne priložnosti in razprodaje.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Pokemon1 ::

Vse kar je rekel Burekar je res ljudje.. jst sem ravnal brezglavo in nespametno tako da držite se njegovih nasvetov.. kar se računa tiče.. kot sem napisal bom jutri klical v trgovino in poizvedoval če je ta stvar res kupljena pri njih... na računu je ime in naslov...

Glede imena in naslova sem gledal v imenik vendar na tem naslovu ni tel. priključka,in tega prevaranta ni prijavljenega na tem naslovu oz. so prijavljeni vendar pod drugim priimkom kot je na računu. Tako da jutri preverim v trgovini in se tudi zapeljem na ta naslov in preverim če ga dobim falota...

Še enkrat naj omenim če ima kdo kakor koli pomaga priti do tega prevaranta kot sem že rekel dobi tega celerona 1.7 in pa za gajbo pira..
:))


LP!
Bolje z biciklom v kurbarijo kot z mercedesom v službo...

Meamoto ::

In če greš na policijo, kako boš dokazal, da ti je v škatli dejansko dal Celerona, ne pa tisto, za kar sta se dogovarjala?

gzibret ::

>:D Cenik mafije >:D

Priporočam pretep osebka (2 gorili).
Vse je za neki dobr!

MEDENA ::

LOL :D

Vanquish ::

Pokemon1:

nevem sicer kako račun izgleda, ampak mogče ni ponaredil številke računa, kar pomeni, da če že prodajalna izpiše ime in priimek, da morda dobiš pravega uporabnika boš z računom dobil podatke o uporabniku po številki računa.


mogoče če to: tudi datumsko pa časovno bi se vrjetno dalo pogledat, če je slučajno spremenil tudi številko računa. Skratka idi z računom do prodajalne pa povej, da nekdo ponareja njihove računa, pa da če lahko pogledate kdo je to.

Lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Vanquish ()

Vanquish ::

ups, mi je 2x postalo, pardon:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Vanquish ()

gzibret ::

Kaj pa če probaš tudi preko Bolhe.com. Sigurno imajo IP pošiljatelja oglasa. V trgovini dvomim, da imajo njegove podatke.
Vse je za neki dobr!

Vanquish ::

gzibret, tisti kaj mu je prodal zadevo je po mojem izhajal iz original računa, ki ga je priredil. Vsaj nekako logično se mi zdi.

Zdaj če je pisal gor podatke tudi dvomim, da jih je šel gor pisat kr tak oziroma dodajat, ampak vrjetno jih je šel spreminjat, zato sem rekel, da proba preveriti pri firmi.


Je pa res, da to meče slabo luč tudi na Bolho, vendar bodo oni bol vrjetno reagirali šele na obisk iz policije.


V končni fazi pa bi bilo vrjetno treba iztžit to, da bi Bolha malo investiral v svoj sistem in si zasigurala malo boljšo zaščito za protekcijo uporabnikov, kar je po mojem tudi njihova zkaonska dolžnost, le da se še noben ni pikno v to.

KlemenSs ::

kolega je imel podoben problem... on je pa dolgo nazaj kupil nek GSM... neka huda nokia.. takrat vredno 200.000 SIT on je pa plačal 60.000 SIT, ko je pošilko dobil na dom, je v škatli dobil 1l vloženih kumaric 8-O ... lepo ha? Naslova itak ni bilo napisanga tako da je šlo 60.000 SIT v p.m.

V tvojem primeru je pa najbolše, da mailaš oz. pokličeš na bolho, in povej kater oglas je bil in ti bojo dali njegov IP, na siolu ti tako in tako nebojo dali nobenih podatkov, samo če boš imel nalog iz sodišča boš lahko kaj dosegel drugače pa ne...
od katere firme pa je bil račun oz. papirji na katero firmo so bili narjeni?

veliko sreče

lp,
Klemen

brezdelnez ::

jst mislim da tud če greš na policijo da oni nemorejo čisto nič pač si se zajebu zdej si drago plaču šolo veš pa za drtugič

L.P

sparklyslo ::

Mal glej po oglasih, če ta tip spet kaj prodaja....
In ti greš zopet kupit tisto super oh in ah ugodno stvar (seveda mu ne poveš, da si ti tisti, ki te je že enkrat na nategnil) in potem...ne vem, mu plačaš s ponarejenim denarjem, mogoče batine, lahko ga tudi zamenjaš za matično ploščo (tipa namreč) = dolčen del njegovega telesa je slot(nevem ker že), ti pa mu tja zabiješ njegovega pentiuma 4 :)?

Eh mal se hecam, na žalost pa ne vidim neke pametne rešitve, kakor da poizkusiš pozabiti na vse skupaj...

poweroff ::

Če tip ni preveč inteligenten, ga policija lahko izsledi. Ne pričakuj pa hitrih rešitev.

Pa še to... zna se zgoditi, da boš moral policiji pojasniti kako si dobil geslo za njegov mail account. Ker ko bodo preverjali kdo je, bodo preko IP številke prišli tudi do tebe.

Drugič pa prej pamet v roke in najprej vprašaj / premisli kaj narediti in potem delaj... pa brez zamere.
sudo poweroff

suntrace1 ::

Evo ene podobne natege link.

Dr_M ::

mas ksn dobro utemeljitev, zakaj je to nateg??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Pokemon1 ::

Ok dobil sem sled.. na gambit trade majo njegov pravi naslov.. številka na embalaži se ujema z tistim na računu samo ime kupca se ne ujema zato ker je račun ponaredil.

Tako da ALI IMA KDO VEZE NA GAMBIT TRADE na Savski cesti v LJ?

Meni niso hoteli dati njegovega naslova..(dobite me na daniel_senic@hotmail.com---> msn isto)

PLIIIIZ HELP!
Bolje z biciklom v kurbarijo kot z mercedesom v službo...

destiny ::

A modrih pa ti nebi poklical? Glede na to, da je ponaredil račun verjetno tud gambitovci niso čist ravnodušni...

Pokemon1 ::

Ok pri modrih palčkih sem bil danes in oddal prijavo.. stvar se nadaljuje šele čez tri mesece.. oz. preneha ko jaz umaknem prijavo..


Ok Še ena stvar pri GAMBITU:: DA ne bo kdo mislil da jim delam slabo reklamo..kvečjem nasprotno, Prodajalci so zlo prijazni in korektni mi je gospod takoj pomagal in povedal na čem sem.
In sem bil tudi v zmoti da ne zaupajo naslova...(mi bodo pomagali). SE pravi zdej bom dobil naslov originalnega lastnika tega procesorja in upam da pridem do pravice...

NAJ POUDARIM DA MI TO NEBI USPELO BREZ POMOČI GAMBIT TRAD-a...!!!
Bolje z biciklom v kurbarijo kot z mercedesom v službo...

cbelica ::

TRADE-a

98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature

ShowDown ::

suntrace po čem sklepaš da je to natega? to je namreč moj sosed in sem 100% da ni natega, ker ta 2 diska dejansko prodaja.:D

suntrace1 ::

Dvojina, no potem pa je to mal drugač, mea culpa :D

Racunalnik ::

Model ti nisi resen,ce SLUCAJNO tukaj ne bere ga kontaktiraj iz drugega maila in ga vprasaj za procesor,ce bos imel sreco bo napisal da je prodan,takrat mu pa ti napisi da ce ima kaj podobnega da ti je crknil procesor in da ce ima kaksno alternativo in ce bos imel sreco bo model zagarbil,takrat pa se lokacijo izberi iz katere se fajn spere kri.:(

steev ::

Sm mu ze jaz povedal podobno. Tip ne odgovarja na noben mail. :|
:|

OldSkul ::

Se smejam izjavam kvazi pretepačem, ki bi vsakemu izbili vse čakane, kot pa vsi vemo to nebi v realnosti nobeden storil. :)

DSmidgy ::

In a kdo ve, kako je s kaznijo pri ponarejanju računa?
Kazen je verjetno kar visoka, saj je zapisana davčna, žig podjetja (ta je pomojem prav tako žegnan od države), potem ponarejanje podpisa, ...

Pa preden daš škatlo in račun iz rok policiji (če že nisi) si prej poslikaj škatlo (serijsko) in procesor (serijsko) in račun.

Pokemon1 ::

ok... jutr držte pesti.. bomo videl koliko mi bodo na :)) GAMBITU:)) lahko pomagali... Vam sporočim podrobnosti jutri kaj se je zgodilo...



Kar se pa te teme tiče upam da bo nekomu drugemu kdaj kej iz tega pomagalo.. kakšna ideja oz predlog ki so ga tukaj sodelujoči v tej temi objavili-->vse prov pride.

Najbl si pa zapomnite da ne bit naivni tko ka sm jst biu..!Držte se navedenih nasvetov pa vas ne bodo mogli nategnit kot so mene...

Navijite zame jutr!! :D
Bolje z biciklom v kurbarijo kot z mercedesom v službo...

dolenc ::

Ja mene je tud enkrat en nategnu za ene rame, keš sem dobu tko nazaj da sem dobu njegovo cifro pa pol se je en moj kolega z njegovo mamo menu. Pa še mama je bla tolk fukjena da je rekla da ne bomo dnarja dobil nazaj. Mislem familija nategantov. Pol pa ko sem že dobu keš pa mu nisem poslov ramov nazaj, k so bli od 386ke, pač je več poštnina vredna ko rami, mi je pa še poslal pismo da mu jih ne rabim pošiljat ker je zadevo predal policiji! Mislem koji kurac, rame sem mu nazaj poslav z lepo razlago kako ne bo ravno dobil tožbe na sodišču, od takrat naprej ga nisem več slišov.

Vanquish ::

no me veseli, da so določeni nasveti tudi obrodili sadove - če že sam nebo hotel poravnati računov, pa mu vsekakor nebo lepo, ko ga bo obiskala policija. Sem pa prepričan, da tudi Gambitu ni všeč, da so neposredno vpleteni v to, tako da ga tip nebo kr tako lakho odneso kot kaže.

Lp

Soldier ::

nocem zagovarjat bolhe ampak morm povedat da so pa gor tt posteni ljudje...sm enkrat kupu ene rame512 ddr..nima veze...no v glavnem cena je bla dolocena js dobim posto pol je bla pa cena 800 sit previska. No js prodajalca klicem IZ PRINCIPA ne denarja in ga vprasam zakaj tako, pa se mi upravici z zgodbo pac da je to posiljala zena al punca nima veze...i se je zmotla. ok je reku da mi bo poslal pa s tega ni blo tri mesce nic, js sm ze zdavnaj pozabu na tistih 800sit, in nekega dne dobim pismo domov not pa je blo 800 sit. No in kaj je tu tako neverjetnega....js sm te rame narocil na naslov v studentskem domu v Mariboru, tist ostanek sm pa dobil na dom domov blizu Celja, kajti kmalu po po prevzemu ramov nisem vec stanval v tem domu. Torej se je tip pozanimal kje sem doma in mi tja poslal!!!! takih je mal. js sm bil res sokiran0:) BTW Pokemon1 zabij modela do nafte ko ga najdes;(

burekar ::

Soldier: To je bil pa res redek biser:) Zgledujmo se po taksnih ljudeh!

Glede poste in nateg... pred leti je znanec izkusil natego in slo se je za 20k SIT, za trdi disk. Ko je opazil natego je lepo sel na policijo in dobil od poste vrnjen denar, ki ga je placal za odkup priporocene posiljke.
A ni tudi danes tako, da rabi posta naslov na katerega mora dostavit denar, ki ga dobi od priporocene posiljke z odkupnino? Ti naslovi bi ja morali biti arhivirani in ni dvoma da ima policija pooblastila da pride do njih.
A ni lepo da smo včasih celo veseli da obstajajo policaji?:D
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

Dethbot ::

SAm tako ti lahko povem...

Jaz sem imel pa podobno izkušnjo v Velenju. Uporabnik na BOLHI je Rolex ... Prov en prokle čefur... S tem, da sem jaz njega dobil... Ni bil pazljiv in sem mu pršu na sled.. S pomočjo policije sem zvedel zanjega kdo in kaj je... A nažalost sem iz sodišča dobil : Videno-kupleno tako, da če mu tudi prideš na sled se po uradni poti obriši pod nosom ;( Razno če misliš sam prejet zakon v roke... In mu zbit kakšen zob ... A ma smisel ??? probi pozabiti, ker se boš samo sekiral...

Pokemon1 ::

Ok zadeva se nadaljuje tako.. Danes sem bil v Gambit-u tam sem jim dal ponarejen račun, sedaj bodo oni preverili kakšne podatke imajo in kaj se da narediti.. zvem v ponedeljek...

Kar se naših smrkcov tiče, sami niso nič krivi;mamo pač tako perfektno zakonodajo in take doooooooolge procedure da se ne splača kar koli delati preko policije. (že samo ko oddaš vlogo za pregon osumljenca traja !!!!***3 mesece ,da sploh začnejo kar koli delati.) Po tem smo pa tam... moja beseda proti njegovi.Dokazati ne morem nič.
Tako da mi modri angeli ne morejo prav nič pomagati.

Ne smem odnehati dokler ne najdem prevaranta.. in tudi ostalim svetujem da storijo enako.Iščite sledi poskušajte narediti vse kar je v vaših močeh da pridete do lopova.. ker ko se tat enkrat izmuzne bo storil isto dejanje še enkrat na nekomu drugemu...

Zdej lahko samo upam da bo osebju na Gambitu uspelo izslediti prevaranta in da bom prišel do svojega denarja oz. do svojega procesorja.

Med tem bom pa poskušal pri IP naslovih kaj se da narediti in izvedeti.. tako da če ima kdo kakršne koli informacije o tem kako izslediti uporabnika ip naslovov oz če ima kakršne koli "veze" naj se oglasi na daniel_senic@hotmail.com

V takih trenutkih mislim da moramo pošteni ljudje držati skupaj!
Bolje z biciklom v kurbarijo kot z mercedesom v službo...

OZZY ::

videno kupljeno..tukaj gre še za ponarejanje in s tem je že avtomatko to postala premišljena prevara....
Go with the flow.

Pokemon1 ::

kot sem rekel... dokazov nimam nobenih da je on to ponaredil.. tako da na sodišču je samo moja beseda proti njegovi.

Sam stroške bi si še naredu...
Bolje z biciklom v kurbarijo kot z mercedesom v službo...

OZZY ::

maš dokaz...če so na listu njegovi prstni otisi. Če seveda policija to ugotovi..če greš tok daleč....

če se to ugotovi potem je imel o prste vmes...posebej če se izkaaže, da je to on , da po serijski šteilki procesorja ...
da je bil račun spremenjen....namen goljufija..
Go with the flow.

Pokemon1 ::

edino kar lahko dokažem je da sva se dobila in da mi je on dejansko procesor prodal.. nimam dokazov da pa nisem dobil željenega procesorja.

On lahko preprosto reče da si vse skupi zmišljujem in reče da mi je on dal pravi procesor. Kar se pa tiče prstnih odtisov na ponarejenem računu --- to obstaja samo v filmih pa mogoče v kšni ameriki pr nas smrkci takih stvari zihr nimajo.. edin način da bi dokazal da je račun res on sprintal (pa še to je tko dvomiljivo,lahko reče da ima tak printer pol Slovenije.), je da bi šli testirat njegov printer kjer je račun natisnil..

Sam ljudje tko kot sem rekel pr smrkcih to traja, in še samo stroške bi si naredil s tem.. edina možnost ki jo sedaj imam na voljo je da čakam in vidim kaj bodo pri Gambitu LAHKO ukrenili glede tega..
Bolje z biciklom v kurbarijo kot z mercedesom v službo...

mojsterleo ::

@Pokemon1 Pomoje se ti s tem ne splača ubadat pri policiji pa tudi nasplošno. Razlog je, da je pri zadevi prišlo do relativno majhne premoženjske škode, in vprašanje, kolko bo policija zadevo sploh raziskala.

Mi smo imel en tak škodni problem ko se nam je v avto na enem parkirišču nekdo zaletel (škoda je bila okrog 30000 sit), smo dali prijavo na policijo, zgodilo pa se ni nič, ker je šlo za ti "majhno premoženjsko škodo" -> to smo izvedeli iz policije.

Verjetno boš imel pri vsej zadevi samo še dodatne stroške, zato dobro premisli preden se res lotiš kakšnih sodnih postopkov. Težko boš nasprotniku dokazal neposredno krivdo, ker je šlo pri zadevi pravzaprav za tvojo lastno neumnost. Lahko bi se skliceval na ničnost dogovora, ampak tudi nasprotnik lahko reče da ti je dal pravi procesor, in ga ti poskušaš goljufati in na koncu je vprašanje, kaj lahko pri zadevi sploh dosežeš. V roki boš itak imel predvsem posredne dokaze (predvidevam da pri poslu nisi imel prič).

-- Leo

Vanquish ::

no tukaj na nekaj pozabljate:

1) na procesorju so vrjetno tudi prstni odtisi, razen ce je bil celi pobrisan

2) dejstvo, da je račun ponarejal je ključnega pomena in bo ga težko upravičil, vsekakor pa si je s tem spodkopal svojo kredibilnost. V končni fazi bi vseeno nasrkal tist ki ti je to prodal.

3) mislim, da je absolutno dovol, da greš do tiste osebe in mu rečeš imaš 5 min časa, da vrneš drugače grem dat prijavo na policijo. Seveda, ko dobiš nazaj denar mu pa še reči, da prijave je tako in tako že dana in dosti sreče na sodišču

S 3 točko boš ti srečen, ker si dobil nazaj denar tist tip pa prestrašen, tip pa tudi nebo vedel, da prijava ni dana, bo pa cvikal še dobro leto:))
««
«
1 / 8
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prevaranti na Bolhi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
334100542 (6276) predi
»

Nateg na bolhi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9818850 (14097) francek1
»

"Nateg" pri nakupu preko bolhe (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8315425 (11312) shadeX
»

Prevare na Bolha.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8822251 (17132) ratkob65
»

Prevara (goljufija) na bolha.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5827189 (25000) galu

Več podobnih tem