» »

Streljanje v hotelu Lev - če koga zanima

Streljanje v hotelu Lev - če koga zanima

«
1
2

||_^_|| ::

Žrtev včerajšnjega streljanja je bil Mišo Vujičić, katerega so največkrat omenjali v povezavi z umorom pokojnega Veselina Jovovića, domnevnega bossa črnogorske mafije.
Prvič je pobegnil pred streli v ljubljanskem lokalu Kresnička, drugič je v Bellevueju nanj streljal Vukašin Jovović - Buć (brat pokojnega Vesa), in ga hudo ranil Poskusa umora je bil oproščen, tretjič pa se je toča krogel znova vsula nanj v lokalu Ljubljana. Četrtič pa ni imel sreče, atentata v baru hotela Lev ni preživel.
p.s. Storilcev v nobenem primeru razen Bellevueja niso našli.
  • premaknilo iz Loža: OwcA ()

Mercier ::

Zakaj se teli streljajo po kafanah? Ni tam preveč ljudi? Lahko si obtožen za več umorov kot si predvideval, pa še spozna te kdo.

freserovski ::

Zakaj? Zato, da se pokaže kdo je tu glavni, kaj misliš, da je sam s sabo sedel. Oz., da so drugi taki anglelčki z njim, a?:)
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Dr_M ::

ma sej je ql...kr nej se potolcejo med sabo pa bo mir.:\ ;((
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

motorc ::

In ce se ti slucajno znajdes v crossfire situaciji? Jebeš, kajne?

ali3n ::

mislm da tok pa so "profiji" da zadanejo...
Dr_M ima prav - naj se potolčejo....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

krneki ::

Če so taki profiji bi ga že lahko prvič:D

Barakuda1 ::

kr nej se potolcejo med sabo pa bo mir.


:\

Ma ja, nimaš lih prav. Ko pade eden, pride nov, običajno še hujša zgaga kot prvi.:(

Je pa nekaj zlo zanimivo pr zadnji novici.
Pravkar so na POP TV poročali, da je bilo v čas dogodka zaradi tujih diplomatskih delegacij v hotelo "črno" policistov in varnostnikov. Poleg pa menda še varnostna služba Izraela zaradi športnikov, ki gostujejo v hotelu.

Vprašanje je torej zelo na mestu, če se vprašmo.

Kaj so vsi ti varnostniki, kriminalisti in policisti, povrh pa še izraelska varnostna služba počeli, da je lahko prišlo do takšnega strelskega obračuna v samem lokalu, praktično vsem na očeh.

Barakuda

Dr_M ::

motorko: kako pa ves da se nism biu?:)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

_sas_ ::

citat iz 24ur.com: "V hotelu Lev je že od ponedeljka tudi izraelska tajna varnostna služba, danes popoldne pa je presenetljivo, kljub streljanju, v hotel prispela izraelska nogometna reprezentanca."

so pa klepci ti iz 24ur ... kaj pa je tukaj presenetljivega? saj je jasno, da se niso kaksni palestinski komandosi streljali ampak nekaj lokalnih mafiozotov ... in da je to (hotel lev) sedaj zadnji koticek v lj, kjer bi se lahko kaj taksnega ponovilo.

||_^_|| ::

tut mene zanima kako to da so lahko ob takšni varnosti ustrelili človeka:)

Thomas ::

Ko so Islamski bratje ustrelili Sadata, je Izraelski varnostnik izjavil:

Lahko bi jih vse (atentatorje) pobil, vendar bi s tem ogrožal mojega veleposlanika.

Izraelci varujejo svoje športnike in ne Slovensko Črnogorskih mafijozov. Kaj je pa delala naša policija? Jah kaj - štrikala kot štrikajo babice. Jasno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BigWhale ::

Thomas, nasi policaji ne strikajo ampak klekljajo...

Hasper ::

Meni gre pošteno na k.. da se teli mafijci neki duvaju tuki po SLO. Naša država je premalo učinkovita. Policaji jih zaprejo sodniki pa spustijo! V čem je fora? Izgnat bi jih mogl iz države pa bi blo!

||_^_|| ::

Pomoje so se usral>:D

Gandalfar ::

Izgnat bi jih mogl iz države pa bi blo!


@Hasper: Ce so slovenski drzavljani (tisti ki so) .. kam jih bos izgnal?

Hasper ::

Sej to je tud čudno da sploh so slovenski državljani. Živijo tu, vendar ne čutijo nobene odgovornosti do naše Slovenije. Sorry Gandalfar vendar jst ne obravnavam takšnih dejanj. S tem pokažejo le to da je Slovenija globoko na Balkanu!

||_^_|| ::

Hasper: Če jst nekoga ustrelim, po tvojem mnenju ne kažem odgovornosti do Slovenije? wtf?

Hasper ::

||_^_||: Ne nisem tega rekel. Hočm rečt da taki ljudje delajo sam sranje delajo tuki. Ponudiš jim prst(dobijo državljanstvo) in kaj oni naredijo v zameno? Gredo se mafijo. Da me ne bo kdo spet narobe razumel. Ne govorim o vseh. Govorim o ljudeh ki se streljajo pretežno po ljubljanskih lokalih. Pa ja ne boš reku da nč ne bereš. Vsakodnevno lahko zaslediš v časopisih o streljanju v nočnih lokalih. Pošteni ljudje ne hodijo vsak dan v nočne lokale ali pač? Ne vem.

Pa še tole: ja če boš koga ustrelu po mojem to ni lih uredu. Ne boš reku da je to tko k da bi šel po kruh v štacuno! WTF!

_sas_ ::

in kaj bi ti naredil? mu odvzel dano drzavljastvo? kaj bi pa naredil s slovencem, ki ubija? pred ustavo smo vsi drzavljani Slovenije enaki ... ne mores gledat porekla nekoga:\

MadMicka ::

Hasper, Slovenija je zarad mene lahko globoko na Balkanu, kar se tiče geografije al pa kulture. Gotov pa ni na Balkanu zarad parih mafijskih obračunov. Jih maš povsod!

Drugač, men je pa šlo na k....., k so pr prvih novicah rekl, da so ustrelil Ljubljančana. Ma kak Ljubljančan neki.....:D

Hasper ::

To je jasno. Mafijski obračuni so in bodo. Žalostno je le to da jim policija/sodstvo nč ne more. Ali pa noče! Eden nekoga ustreli potem pa je oproščen. A je to pravica. Sodstvo na katerega se lahko zaneseš! Za take ljudi ni pomoči. Tudi če bi ostal v zaporu(zapor kot rehabilitacija), kaj pa bo potem ko ven pršu. Zna delat samo eno. Zaupa lahkole svojim. Najprej se potuhne čez leto lahko že bereš da je sodeloval v streljanju. Ne vem če je to u redu da polcaji lovijo skoz in skoz ene in iste ljudi. No ja ne iste. Kakšen vmes tud pade. Mogoče bi moral bit boljši strelci(v medsebojnih obračunih bi jih padel več)!

MadMicka ::

aja pa še to: Ni mi jasno, zakaj po en stran trdijo, da hote Lev je full opremljen s kameram in bla bla bla, po drug stran pa dajo vn fotorobota. Zakaj nebi kr iz kamere potegnl ene lepe slike? Razn, če je nimajo, sam pol tud video-sistem ni glih bogvekaj.

Hasper, glede oprostike: Blo je tko, da tist brat od Vesota je bil oproščen, ker je trdil, da je streljal v samoobrambi, oškodovanec (to je ta Mišo, k so ga zdej fental), ki bi lahko reku drugač, se pa ni pojavil....tko sm jaz razumu zadevo...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MadMicka ()

Hasper ::

ja maš aprov. verjetno je nedolžen! :)

||_^_|| ::

Jst že skos pravim da je rehabilitacija zgrešena zadeva:)

swar ::

Valda da se ne bo pojavil ce ga od vesota brat hoce ubit za vsako ceno in mu je tut ratal,streljajo se pa po lokalih ker un miso verjetn ne caka doma da ga pride un ubit in frajer se se upa po lokalih setat namest da bi se skril nekje na pohorju kot klosar :D
No pa je padu za svobodo,zdej naj bi se koncno nehal razen ce naujo zdej kateri od misota na vesotovga brata sli pa bo spet od zacetka...

ganzi ::

hasper zate smo na balkanu, zarad enga streljanja?? Streljanje ni stvar balkana,to se dogaja povsod ne samo na balkanu..

Kaj je pol amerika kjer je streljanje na ulici čist vsakdanje?? amerika=balkan :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ganzi ()

Hasper ::

Očitno, ganzi, imaš ti Ameriko še vedno za idol da povlečeš tako paralelo. Pa ne da si zdaj želiš Amerike pri nas v Sloveniji? Američani imajo že tko al tko dost masla na glav.

In to ni samo eno streljanje! Če mene vprašaš ga je iz dneva v dan več. Ne vem kaj narobe če človek ne odobrava takega početja.Prav tako dvomim da ga odobravaš ti. Prej se mi zdi da te je zbodlo to da se omenil balkan!

Thomas ::

Sem mislu, da sem vas že seznanil s statistikami o nasilju v Sloveniji in v Ameriki. Pa se ni prijelo, zgleda.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

MadMicka ::

No Thomas, dej nas seznan še enkrat, kolk je blo naklepnih umorov v Sloveniji in v ZDA v zadnjih desetih letih, če sploh razumeš, kaj je to naklepni umor.

Barakuda1 ::

Men pri tem streljanju še zmer nekaj ne gre skup.

V hotelu so bili tudi tuuji delgati in diplamti. Hotel je bil tako poln tudi naših varnostnikov, varnostne službe in policistov.
Pa to še ni vse.
Ko se zaslišijo streli v sosednjem prostoru z gosti sedi Plemeniti Zmago in firbčen kot je hoče takoj videt kaj je na stvari.
Njegovo radovednost pa preprečijo tam prisotni policisti. Se prav, da so bili v prostoru, kjer je do streljanja prišlo.
In sedaj "nagradno" vprašanje za vse naivce ki vrjamejo v uradna sporočila za javnost.

Kako je možno, da so policisti preprečili Plemenitemu Zmagu, da stopi skozi vrata v sosednji prostor, niso pa uspeli (če že ne preprečiti) prijeti in zadržati storilcev in nenazadnje (kot se je eden že vprašal) zakaj nam kažejo sliko foto-robota, če je bilo vse pod nadzorom kamer.

A se to sam men zdi čudno al kaj :\

Barakuda

rfmw ::

ni čudno... to je po moje normalno... kaj bi pa bilo, če bi javnost izvedela za vse kar se resnično dogaja?

mogoče preveč gledam x-files, ampak zarote so vsakdanja reč in državo res lahko vodi 5 ljudi, ki se niso nikoli rodili in jih ni nihče nikoli videl...:D
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

Maria ::

Barakuda

Slučajno sem gledala TV poročila in eden policist je povedal, da so bili policisti čez 8 minut tam.
Prav mogoče je, da Zmago skozi kuhinjo ni upal tako hitro v prostor.

Tudi njemu se lahko zgodi.

Maria

Brane2 ::

Zanimivo za tega tipa se mi zdi, da je v medijih veljal za negativca a sedaj prvzaprav vsi priznavajo, da ne vedo s cim se je ukvarjal.

Zanimivo je tudi to, da so ga parkrat poskusali ubit, pa mu policaji niso dovolili nosenja orozja, ker "njegovo zivljenje ni v nevarnosti".

Zanimivo bi bilo zvedeti, kaj se na policiji dogaja...

BigWhale ::

To da na nekoga streljajo ne opravicuje tega, da dobi dovoljenje za nosenje orozja. V bistvu je to bebavo, ker potem bi imel takoj N+1 ljudi, ki bi imeli orozje.

Moje zivljenje je tudi v nevarnosti, ze dvakrat so me povozili na prehodu za pesce, a lahko dobim en lahki oklepnik, ce bi slucajno spet se to zgodilo...

Barakuda1 ::

Maria :)

Dej, a res. A na TV so policaji tko rekli.
Halooo, a si sam to slišala. A tisto, da so bili tam tuji diplomati in da je bil hotel iz tega razloga moćno zastražen si pa preslišala,
Saj v tem je ravno štos.
Policija razlaga kako je prišla tja v roku 8. minut istočasno pa jih novinarji razkrinkajo kako so bili že ves čas prisotni na kraju dogodka. O tem govorim.
Tle nekaj preprosto ne štima. Folk pa kakor hoče. Naj vrjame kar mu je ljubše. Sam logike pa tle (glede na poročana dejstva) ni. To pa upam da je vsem jasno. Al pa čitno tud ne.

Barakuda

p.s.

glede pripombe

Prav mogoče je, da Zmago skozi kuhinjo ni upal tako hitro v prostor.


pa sam tolk.

Navedeni hotel dokaj dobro poznam in tudi prostore, kjer se je stvar odvijala.
Iz sobe (prostora) v katerem je najverjetneje po opisu sodeč bil Plemeniti zmago pa do prostora kjer je bilo streljanje je le toliko korakov kolikor je odaljena miza za katero sediš od vratn skozi katera stopiš do šanka.
Če je hotel Zmago priti po stranski poti na balkon in pogledati dol v avlo, je moral točno skozi ta prostor, le da se je lahko gibal tik ob steni in ni šel proti barskemu pultu.
Tvoje ugibanje v smeri kako si ni kaj upal so tko malce na majavih tleh.

Zgodovina sprememb…

ordan ::

pa vi tulk razglabljateo tem enem mafijskem obracunu. jst sm biu u Budvi pred 2 letim na morju ko je hotu en kelnerja ustrelit ko mu je dau 1 kocko leda premal v viskij. sam slovenska policija je pa tud nesposobna do konca.

Brane2 ::


To da na nekoga streljajo ne opravicuje tega, da dobi dovoljenje za nosenje orozja. V bistvu je to bebavo, ker potem bi imel takoj N+1 ljudi, ki bi imeli orozje.


Mislim, da to opravicuje nosenje orozja. Policaji vedno pravijo, kako pac za varnost vsakega posameznika ne morejo skrbeti in da je to stvar posameznika.
Ce torej tipu ne dokazejo neke krivde (kar je denimo Mišotu niso) in če nanj streljajo, zakaj mu potem ne bi izdali dovoljenja za nošenje orožja ?


Moje zivljenje je tudi v nevarnosti, ze dvakrat so me povozili na prehodu za pesce, a lahko dobim en lahki oklepnik, ce bi slucajno spet se to zgodilo...


če si ga lahko privoščiš, samo izvoli.

speacker ::

Ste pomislili da ta človek o kerem govorimo sigurno ni tako nedolžen(nevpliven, nepomemben)ne za mafijo in se za marsikoga.... tega človeka vrhovno poveljstvo države verjetno dobro pozna, pa ma mogoče še kej interesa če ga ne bo več med nogami...

kar se tiče zakej mu ne dajo orožja za se branit... o tem bi lahko debatirali
mislim da bi si ga lahko sam zrihtal (tko)....pa se mu ni dalo ker je itak že vedu da bo mogu prej al slej umret.

to je to..

Brane2 ::


Ste pomislili da ta človek o kerem govorimo sigurno ni tako nedolžen(nevpliven, nepomemben)ne za mafijo in se za marsikoga.... tega človeka vrhovno poveljstvo države verjetno dobro pozna, pa ma mogoče še kej interesa če ga ne bo več med nogami...


To mi je že zdavnaj padlo na pamet. NE vem pa odkod ti tisto "sigurno". Saj mu niso ničesar dokazali. Pravzaprav sploh ne vem, če je bil sploh česa obdolžen (like pranje denarja, mamilarstvo itd).


kar se tiče zakej mu ne dajo orožja za se branit... o tem bi lahko debatirali
mislim da bi si ga lahko sam zrihtal (tko)....pa se mu ni dalo ker je itak že vedu da bo mogu prej al slej umret.

Ce bi si ga "lahko sam zrihtal", zakaj je potem zahteval uradno dovoljenje ?

Kaj pa, ce orozja "ki bi si ga sam zrihtal" ni mogel imeti zaradi policije ?
Ce policija ve, da ga poskusajo ubiti, lahko morilcem pomaga, s tem da:

-tipu ne izda dovoljenja za nosenje orozja
-ga periodicno (seveda nenapovedano) pregleduje. V primeru, da najde orozje, ga temu ustrezno kaznuje.

Taka ureditev se zdi primerna za izsiljevanja (Ce ne bos sodeloval, bos brez orozja ravno ko ga bos rabil. Ce pa si orozje sam nabavis, letis v zapor ali se kaj hujsega...)

speacker ::

To mi je že zdavnaj padlo na pamet. NE vem pa odkod ti tisto "sigurno". Saj mu niso ničesar dokazali. Pravzaprav sploh ne vem, če je bil sploh česa obdolžen (like pranje denarja, mamilarstvo itd).

Tisti ''Sigurno'' se je malo po pomoti prikazal tam noter....
Obdolžen ne vem če je bil ali tudi če bi bil...??

Taka ureditev se zdi primerna za izsiljevanja (Ce ne bos sodeloval, bos brez orozja ravno ko ga bos rabil. Ce pa si orozje sam nabavis, letis v zapor ali se kaj hujsega...)

Teorija1:
a)Tipa so streljali samo na javnih mestih
b)Tip ni mel dovoljenja za orožje
a+b = c : Če bi ga streljali nekje na samem kjer potemtakem je verjetno orožje lahko nosil, saj ni navzočih organov ki bi to pregledovali, napadalci ogrožali tudi svoje življenje .. mogoče...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: speacker ()

BigWhale ::

> Mislim, da to opravicuje nosenje orozja.

Ne, ga ne. Oprosti ampak, to je nekako tako kot ce bi zenskam dajal za obrambo pred posiljevalci kontracepcijske tablete.

Potemtakem lahko nekdo, ki mu strezejo po zivljenju strelja nazaj? Saj ni on prvi zacel, mar ne?

A-a. Potem je kar vseeno, ce vsem takoj dovolimo, da nosijo orozje. Pa ne glede na to, a je to nedolzen delavec v Skofjeloski Livarni (da se ne bo kdo obesil na to, da tam ni livarne... :P) al pa Al Capone mlajsi.

Barakuda1 ::

Tele teorije o tem, kje je nosil in kje ni nosil orožja so mal tko, no malce za lase privlečene.

V hotelu Belavue, kjer je nanj strlajla Vesotov brat je fant kar imel orožje. Nenazadnje se je Vesotov brat na sodišču zvlekel ravno na to foro, da je streljal v samoobrambi.

Torej, nabava in nošenje orožja mu očitno nista predstavljala ravno nepremostljive ovire.

Ali je imel orožje pri sebi tudi sedaj v Levu, pa nisem nikjer zasledil.

ganzi ::

hasper to je bila bolj šala.. :))

Verjami da si ne želim da bi bila slovenija podobna ameriki...

sam hotu sm pa rečt da mafija in kriminal sploh nista samo stvar balkana..:\

Zheegec ::

Potemtakem lahko nekdo, ki mu strezejo po zivljenju strelja nazaj? Saj ni on prvi zacel, mar ne?

Ne, mora stati na mestu in čakati, da ta tip, ki mu streže po živjenju lepo nameri in ustreli.
Veš, v zakonu je navedeno, da umor iz samoobrambe ni obravnavan kot kaznivo dejanje. Če bi te nekdo hotel ubiti, pa ga ti prej, potem je bila to pač samoobramba, če bi pa čakal da te ustreli pa tudi nebi storil kaznivega dejanja:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Brane2 ::


> Mislim, da to opravicuje nosenje orozja.

Ne, ga ne. Oprosti ampak, to je nekako tako kot ce bi zenskam dajal za obrambo pred posiljevalci kontracepcijske tablete.

Ne, to je bolj podobno oborozevanju zensk, ki se upraviceno bojijo napada, z Mace sprejem ali celo pistolo...


Potemtakem lahko nekdo, ki mu strezejo po zivljenju strelja nazaj? Saj ni on prvi zacel, mar ne?


Seveda. Ne zato, ker ni prvi zacel, ampak zato, ker gre za samoobrambo. Kaj pa naj bi drugega naredil ? Se pustil ubiti, zato da ne bi "motil javni red in mir" ? :D


A-a. Potem je kar vseeno, ce vsem takoj dovolimo, da nosijo orozje.


Tega nisem rekel. Vendar zakon dovoljuje posset orozja tistim, ki lahko pricakujejo napad. Poleg policajev sem sodijo se varnostniki, pa mogoce kaki poslovnezi itd.


Pa ne glede na to, a je to nedolzen delavec v Skofjeloski Livarni (da se ne bo kdo obesil na to, da tam ni livarne... :P) al pa Al Capone mlajsi.


Tudi tega nisem rekel, da bi morali kar povprek deliti orozje.
Rekel sem le, da zakon dovoljuje moznost nosenja orozja v takih razmerah in da to moznost s pridom izrabljajo mnogi, z najveckrat veliko manjsim opravicilom od Misota.
Tip je bil vendar trikrat napaden.

Zakaj mu torej niso dovolili nosenja orozja ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Bildernik ::

Da ne boste eksplodiral od modrosti si rraje v ul.RS preberite zakon o orožju in tam točno piše kdo ga lahko nosi kdaj zakaj in na kakšen način, pol boste pa razglabljali. Pa še nekaj je pustite naj zadevo raziščejo pristojni, ki so kot ste že omenili n........ in ko za javnost ne bodo imeli nič za izjavit bodo lepo zatuškali zadevo, kot so jo z Vesom, še vedno nimajo storilca, pa še glavni usumljenec jim je umrl.
Tako pač je če živiš v državi Banana Republika
Quest non est in actis non est in mundo

Thomas ::

> pustite naj zadevo raziščejo pristojni


> bodo lepo zatuškali zadevo, kot so jo z Vesom, še vedno nimajo storilca


> Tako pač je če živiš v državi Banana Republika


Če te dobro razumem, naj se ne vtikamo, da bodo lahko v miru zatuškali, ker živimo v banana republiki. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Brane2 ::


Da ne boste eksplodiral od modrosti si rraje v ul.RS


To vem. Nimam pa casa se zdaj ukvarjat s tem (bom prebral zadevo pozneje).

Upal sem, da mi bo kdo, ki ve kaj vec o tem razodel stvar ali dve ravno v zvezi s tem zakonom...

Maria ::

Barakuda

Izjava policista je uradna.

> A tisto, da so bili tam tuji diplomati in da je bil hotel iz tega razloga moćno zastražen si pa preslišala,

Hotel je lahko bil moćno;) zastražen, kar nujno ne pomeni, da s policisti. Pa tudi če s policisti, kot je zgoraj že nekdo povedal, so imeli na določenih mestih določene naloge. Lahko da ne v baru.

Pa link o razkrinkanju novinarjev bi lahko dal hkrati.

O pripombi o Zmagu pa samo toliko.

Opis poti po kateri je šel Zmago v bar je njegov osebno posredovani podatek novinarju. Da ne bomo preveč pametni tam kjer ni potrebno.

Maria
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Posest orožja (strani: 1 2 3 451 52 53 54 )

Oddelek: Problemi človeštva
2678486042 (7806) fikus_
»

Novo streljanje v Ameriki (Oregon) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18544790 (32540) c3p0
»

Zasebni varnostniki in nošenje orožja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10321331 (19581) PaX_MaN

Pištola (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5815146 (10614) St235
»

Varnostnik do smrti pretepel 20-letnega obiskovalca Globala (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
35423596 (17213) T0RN4D0

Več podobnih tem