» »

Trgovina Simarket.si (KWON d.o.o.)

Trgovina Simarket.si (KWON d.o.o.)

ScottDJ_ ::

Pozdravljeni!

Pozna kdo tole trgovinico? Imajo kar lepe cene. Če samo povem, da sem enake komponente zbral v tej trgovini in na amazonu, a je bilo tukaj ceneje o.O.

Je že kdo kupoval? Je "napizdancija" tole? :)

Lp

scipascapa ::

Deluje legit, bizi in ajpes.

matobeli ::

Meni tud zgleda legit, vsi podatki objavljeni, cene niso astronomsko nizke. Ampak legit je bil tudi AGT, pa vemo kako so se zadeve izpletle na koncu.

v333 ::

Moja izkušnja je samo stran od njih! Od treh izdelkov sem prejel dva v okvari. Ko sem jih obvestil da izdelki ne delujejo so predlagali reklamacijo. Ne poznajo stvarne napake! Ni vračila kupnine, niti zamenjave izdelkov z delujočimi, ampak popravilo na servsu! (ne bom napisal kateremu). Po njihovi razlagi reklamacijski rok 45 dni prenaha veljati, ker servis prevzame vso odgovornost nase. Ko sem od prodajalca po petih mesecih čakanja zahteval vrnitev kupnine in jim napisal, da bom v nasprotnem primeru podal prijavo na TIRS, so me poklicali s servisa in me v tujem jeziku (polomljena slovenščina) nadrli, da sem nesramen in se ne zavedam da mi delajo uslugo! Dokler mi tega niso povedali, nisem vedel in sem takoj od zahteve odstopil. Izdelka (rač. komponente) pa do danes še nisem prejel, niti ga več ne pričakujem.

jayfkay ::

mogoče je bila tvoja izkušnja vezana tudi na servis in čudne okoliščine.

V mojem primeru sem 2x naročil napačno komponento, ki so jo menjali (kril sem poštnino tja, oni nazaj), pa še diagnostiko so šli skozi na plati in rešili problem, ki bi ga jaz moral opazit sam...

Kar se mene tiče so bili odzivni in v pomoč.

anej's music ::

ali mi priporocate da si kupim racunalnik za 2800 evrov iz tukaj? Imajo se kar dobre cene in sem razmisljal ali bi si kupil in zraven racunalnika bom tudi kupil ekran, misko, tipkovnico, mikrofon in zvocnike...

bedarija ::

jaz bi rekel, da se raje izogibaj. kot vidiš na to temo ni bilo napisano veliko in vsi so imeli "čudne" izkušnje. 2800€ je precej velik nakup, bi ga raje zaupal malo bolj uglednemu podjetju.

chuck ::

Prvič slišim, ampak poslujejo pa že dolgo:
https://www.stop-neplacniki.si/kwon-doo...

Treba se je zavedat, da pogosto dobiš toliko kot plačaš. Pri tako nizkih maržah si samo še ena številka, ki jo je treba hitro zapakirat, da se pokrijejo stroški.

Če je že kdo naročil bi koristil podatek kdo so njihovi uvozniki, če so uvozniki iz Slovenije, pol je vseeno kdo je poskrbel, da je prestavil škatlo iz skladišča do stranke.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: chuck ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466181208 (5923) tikitoki
»

Hofer-> Medion-> Garancija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Strojna oprema
42289382 (46515) joze67
»

Izkušnje z demise.si? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
15923746 (10362) Hayabusa
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
786116610 (47951) r3dkv1c4

Več podobnih tem