Forum » Pomoč in nasveti » Torrrent tracker
Torrrent tracker
System bug ::
Pozdravljeni,
podjetje v katerem sem zaposlen, je blokiralo prenasanje torrentov iz partisa. Iz ostalih trackerjev se da prenasat, edino iz partisa ne, kar me sploh ni motilo dokler niso partisa nazaj vzpostavili. Narava dela je taka da imam obilo časa previset za računanikom in bi mi partis res prišel prav. Ima mogoče kdo kakšno idejo kako bi to rešil brez poseganja v njihovo internetn mrežo?
In ne, ne da se z njimi pogovorit ker baje partisa jaz ne potrebujem v služi, pa vendar sem jaz drugačnega mnenja.
Lp
podjetje v katerem sem zaposlen, je blokiralo prenasanje torrentov iz partisa. Iz ostalih trackerjev se da prenasat, edino iz partisa ne, kar me sploh ni motilo dokler niso partisa nazaj vzpostavili. Narava dela je taka da imam obilo časa previset za računanikom in bi mi partis res prišel prav. Ima mogoče kdo kakšno idejo kako bi to rešil brez poseganja v njihovo internetn mrežo?
In ne, ne da se z njimi pogovorit ker baje partisa jaz ne potrebujem v služi, pa vendar sem jaz drugačnega mnenja.
Lp
donvito ::
Ima mogoče kdo kakšno idejo kako bi to rešil brez poseganja v njihovo internetn mrežo?
Čisto enostavno, s partisa lovdaj na domačem PC-ju. V službi ti nimaš kaj bluzit po piratskih straneh, edino pravilno, da so blokirali, sam bi še ostale strani.
xseki ::
Upam, da ti bo kdo znal pomagati.
Btw, zakaj pa potrebuješ ravno Partis? Drugi trackerji niso blokirani, 99% torrentov se prenese iz drugih trackerje na Partis anyway razen kakšnih sinhroniziranih risank/voyo serij. Mogoče mojblink?
Btw, zakaj pa potrebuješ ravno Partis? Drugi trackerji niso blokirani, 99% torrentov se prenese iz drugih trackerje na Partis anyway razen kakšnih sinhroniziranih risank/voyo serij. Mogoče mojblink?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xseki ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | partis.si težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 18229 (3960) | starboi |
» | PartiS in utorrentOddelek: Omrežja in internet | 27575 (19032) | T-h-o-r |