» »

spletna trgovina solo.si

spletna trgovina solo.si

««
«
1 / 16
»»

Volk| ::

Na naslovu www.solo.si sem najdo spletno trgovino ki ima skoraj neverjetne cene. Nekaj sem gledal za ram in je tam pol cene kot na mimovrste. Tudi ce gledas na ceneje.si ti kot najcenejse ven vrze solo.si
Ima kdo izkušnje z to trgovino? Cene so sicer super, toda kaj pa odnos, reklamacije,...?

Na mimovrste sem do zdaj vse kupoval in se je vedno dalo z njimi vse zmenit...kaj pa tukaj?
_______________________________________________________
Izobražen je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

Volk| ::

Samo za primerjavo:

solo.si
in
mimovrste
_______________________________________________________
Izobražen je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

whatever ::

tale trgovina je tudi cool

Zaenkrat mam z njimi samo pozitivne izkušnje, majo nizke cene, glede garancije je pa tak, da je ponavadi ne uveljavljaš pri njih, ampak ko dobiš robo maš not garancijski list od druge firme (Avtera, Jae, ...) in potem garancijo uveljavljaš tam. S tem pa še nimam izkušenj, ker mi še nič ni crknilo.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

pupsi1984 ::

kupil LCD, zvočnike in ključek pri solo.si, dobil v roku dveh dni vse. zaenkrat dela vse BP...

cekr ::

S www.Solo.si imam dobre izkušnje. Sem dobil disk za četrtino ceneje kot drugje.

So pa lastniki email.si oz. obratno.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

mujo123 ::

Jaz mam pa slabe izkusnje s Solo.si. Sem narocil eno stvar, ki potem ni bla v skladu s pricakovanji in jo hotel nazaj poslati. Moram reci da toliko telefonskih klicev in prepricevanja prodajalcev da stvar je pa vseeno v redu, ceprav ni bila se nisem dozivel. Vse skupaj se je vleklo skoraj en mesec, kar je nedopustno. Velikokrat sem ze posiljal stvari kupljene v spletnih trgovinah nazaj, pa nikoli doslej problemov. Skratka tam ne kupim nicesar vec, ker zame tudi odnos do stranke nekaj steje:) .

LP

mgermo ::

Enako tule. Mx miška je slabo delala na steelseries podlagi in sem jo hoto vrnit nazaj. Klical, pošiljal miljon majlov, grozil z varstvom potrošnikov in neč. Sem odneho in prodal miško na trgu z izgubo.

Alexius Heristalski ::

Pri solo.si sem kupil zvočnike in zunanji trdi disk. Oboje je prispelo v roku dveh dni, tako kot pravi guc. Nimam nobenih pripomb. Izkušenj z vračanjem nimam, ker ni bilo potrebe. Zazdaj jim dam odlično oceno.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

moowy123 ::

Tudi jaz imam zelo slabe izkušnje s to trgovino. Kupil sem rame tam (ki niso delali v kombinaciji z mojo plato -> prej sem jih valda vprašal če bo delalo in so rekli da bo brez problema). Ko sem jih poskušal vrniti so me ozmerjali da nimam pojma kako se da notri rame, in da lažem da niso delali... potem so mi pozabili denar vrnit po 15 dneh, vendar je po 1 mescu in cca 30 telefonskih klicev nekako ratalo dobit keš nazaj. >:D

krucymucy ::

nabavil nekaj dni nazaj skorajda vse komponente pri njih. prispelo v najkrajsem moznem casu.
pohvale tudi helpdesku za informacije in pomoc pri narocilu.

moje € bodo se dobili.

r5r ::

Pri njih sem kupil dvakrat Linksys 54GL in sta prispela v 3 dneh. Brez problemov sem plačal preko notranjega prenosa med računi NLB v NLB Kliku, torej je šlo čez brez provizije. :D Pa še zastonj pošljejo.
And it makes me wonder.

OZZY ::

Po mojem pri takih štacunah ni problem z nakupom in dostavo. Večji problem nastane ko moraš kako stvar vrniti . To pa zato, ker oni dobavljajo od svojih dobaviteljev in nimajo skoraj ničesar na zalogi. Potem ti tudi ne morejo takoj menjat, če pa je kaj pokvarjenega potem pa gre prvo dobavitelju šele potem je možna kaka menjava. Sicer ponavadi dobiš zraven, kje bi lahko bil servis ampak vseeno....
Sam ne kupujem pri trgovinah, ki so kao posrednik in nimajo na zalogi nič. raj grem direkt v štacuno pa se zmenim. Do sedaj s tem nisem imel problemov, mel pa sem ga pri eni internetni štacuni, ki je poslovala na prej opisan način. je pa stvar izbire....
Go with the flow.

Apple ::

1. naročilo - OK.
2. naročilo - OK.
3. naročilo - niso mi niti hoteli odgovorit na email. Niti mi niso poslali izdelka.

Ne priporočam.
LP, Apple

mgermo ::

Princip je tak: dokler je uredu, je uredu, ko pa ni, pa se jebi z njimi.

Volk| ::

Hvala vam za odgovore.
Sem potegnil enak zakljucek...doker kupujes je ok, ko pa hoces kaj reklamirat pa so tezave. Pri mimovrste teh tezav nisem imel, ceprav sem ze nekaj menjal. So bili ful prijazni.
Toda ko je cena nekje 50% nizja pa ....bo treba tvegat, ne?!
_______________________________________________________
Izobražen je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

slassi ::

solo,solo.....

res je najcenejši in to zato ker ima izredno nizke marže!

in zato sta možni samo dve razlagi!

1. Rad bi se uveljavil in ker se webshop ob vsej konkurenci ne more drugače kot z nizko ceno!
problem tega je da tako dobiš kupce, ki kupujejo samo zaradi nizke cene in jih za pozitivne ali negativne strani takih nakupov ne zanima ali ne razmišljajo o tem.

2. za njim stoji eden od velikih uvoznikov, ki ima stem neke načrte...ampak glede na to kaj prodaja je to zelo malo možno!

torej zares realna je samo prva opcija in ko bodo pri solo.si se odločili, da je čas za dvig cene na raven konkurece ki je bolj znana bo za solo pestro zelo pestro
bo to zelo zanimivo spremlat.

vsem pa samo nasvet...spravljajte garancijske liste!
Eni mamo,druge pa baše, a ne?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: slassi ()

mauzer ::

solo.si to je dejansko trgovina od email.si :)

je pa vredu trgovina, smo na firmi naročili nekaj preko njih in je bilo vse B.P.

edit: typ0
edit: dopis
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mauzer ()

Cveto ::

BTW, za solo.si stoji E-mail.si, prostore pa imajo v delovi stolpnici (možen je tudi direkten prevzem) Sam imam zaenkrat z njimi kar dobre izkušnje, boljše kot z elektronika.si in demise.si

Svizec69 ::

Ravno danes sem nekaj naročil pri njih in bom poročal kdaj bom dobil... plačal pa sem preko trr. Zaenkrat še nimam izkušenj z njimi, zato sem sedaj naročil ne tako drago stvar in če se bodo izkazali za pozitivno bom ob teh cenah seveda še kdaj kupil pri njih, drugače pa pač v kakšni drugi štacuni.

elektronika pa je itak podn od podna, pštnina draga kot žafran, zelo mala garancija pa še tip dobavlja iz avstrije, tak da tako kot je že nekdo pred mano napisal, ko uveljavlajš garancijo izdelek pošlješ tja oni pošljejov avstrijo in se potme to zavleče.

moowy123 ::

Vsaka trgovina je ql če izdelek dela (celo comtron :D ). Kvaliteta trgovine se pokaže takrat šele, ko z izdelkom stranka ni zadovoljna ker je bodisi kaj narobe, bodisi kaj drugega.. Takrat pa tako comtron, tako solo.si odpoveta po celi črti. ;((

djordjevic ::

Kupil pri njih MX revolution, plačal zvečer ob 23h, naslednje jutro ob 10h sem jo mel že doma. Priporočam.

tilko ::

Vsi, ki ste imeli slabe izkušnje (pa ne nujno s to trgovino), bi bil kdo mogoče pripravljen podati eno izjavo za en prispevek v Resnični resničnosti? Prosim, če mi pošljete ZS.

lpt

Imperiul ::

Naročil 5 stvari v solo.si, 27.11.2007 v vrednosti 560€. Do zdaj še nič od njih. Kar mi dvigne pritisik je:

1. njihovo neodgovarjanje na mejle
2. kličem modro številko (po 1 tednu od naročila) in mi ženska reče, da me čez nekaj minut pokliče nazaj, da povpraša odgovorno osebo o naročilu - to se ni zgodilo, klica ni bilo.
3. kličem modro številko naslednji dan in vprašam kaj se dogaja z mojim naročilom, da je potrebno tako dolgo čakati na robo, pa mi reče, da trenutno ni odgovorne osebe za naročila v bližini in mi ne more pomagati, da naj še počakam. Povem, da OK.
4. Pred klicanjem sem jim pisal email. Nikoli dobil odgovora.
5. Če določenih artiklov nimajo na zalogi, naj ne pišejo, da jih imajo. Skratka, OSVEŽEVANJE PODATKOVNE BAZE!!! Zaradi tega, ker so bili artikli na voljo oz. edino za disk bi naj čakal 2-3 dni, sem naročil pri njih. Zdaj mi pa reče, da ni ramov na zalogi in pa procesorja.

Mah... Boljše, da mi kaj ne crkne, ker že vidim, da uveljavljanje garancije bo sam vrag. Ampak! Pri teh stvareh so se spravli na napačno osebo.
V primeru, da v ponedeljek ne dobim željene robe jih skenslam.



LP

zee ::

solo.si - bivsi Select Technology ?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

aljazh ::

solo.si = email.si

Avby ::

So pa lastniki email.si oz. obratno.


Potem bi pa bil jaz malo skeptičen. Sem že opisal iskušnje z email.si v temi tukaj. Če tako še poslujejo z internetno trgovino potem bog vam pomagaj.

Matthew ::

Meni na srečo njihove stvari še delujejo. Sem pa naročil router v petek zjutraj in so me zvečer poklicali po telefonu, da ga lahko pridem sam iskat, če ne želim čakati čez vikend. Ker stanujem čez cesto, sem ga šel res pozno zvečer iskat. Postregla mi je neka ženska, ki je imela zelo sproščen (za moj okus že malo preveč) odnos. Ves čas je hotela zbijat neke "kvazi" šale in na koncu sem si že želel, naj me samo spusti že domov.

borchi ::

> Postregla mi je neka ženska, ki je imela zelo sproščen (za moj okus že malo preveč) odnos. Ves čas je hotela zbijat neke "kvazi" šale in na koncu sem si že želel, naj me samo spusti že domov.

tele potrebne babnce bi se že lahko naučile, da od geeka, ki komej čaka, da vstavi grafično kartico v svoj modro led osvetljen kompjuterček, ne bo nič...
l'jga

Imperiul ::

Jaz sem v petek svoje naročilo pri solo.si preklical in artikle naročil drugje.

K*** jih gleda. 8-)

Grimlord ::

Ko stvar dela, dela. Ko pa kaj ne dela in je potrebno uveljaviti garancijo, pa so velike težave.

Sam se z njimi in z enim diskom jebem že od poletja in diska dejansko pri sebi in v uporabi nisem imel niti polna dva tedna. Smola pa taka...
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.

djordjevic ::

Jaz pa ravnokar ugotavljam, da se mi kolešček na mx revolutionu ne suče več, kot bi se moral. Sem pisal glede reklamacije, bomo vidli, kaj bo. Čeprav vprašanje, če bom sploh težil, ker ma menda ful folka kopico drugih težav s to mišjo, moja pa razen okornejšega koleščka nima težav.

mgermo ::

Če dobiš odgovor, sem jst Santa.

bozjak ::

sm pri solo.si kupil navigator nuvi 350 + adriarute. Cena najcenejsa (glede na ceneje.si vsaj), sem sel zadevo osebno prevzet na dunajsko.si . Vse deluje uredu, dobil v roke takoj (so me poklicali ko je bila zadeva pripravljena na prevzem), tako da sem bil zadovoljen. Vracal nisem nic tako da kar se tega tice nimam izkusen a zaenkrat imam dobro mnenje o njih.

Lp
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com

Pesimist ::

"comtron, tako solo.si odpoveta po celi črti."

moowy123: Nevem jaz sem pri comtronu kupil ze kar dosti stvari. Predvsem zato ker dostikrat sploh nimam potrplenja cakati na nekaj zato mi tudi 1-5 euro vec ne pomeni kaj dosti ce zadevo takoj dobim.
No nazadne sem kupo neki razdelilec za monitorje pa mi ni stvar delala in sem brez problema nazaj dal in dobil denar nazaj. Sem tudi ze pokvarjen DVDRW zamenjal za novega brez problema.

Drugace pa jaz nemorem priporocati Rolan.si. Izdajajo nevidne racune kateri se po letu dveh sploh nedajo prebrati vec, tak da garancija v drek. Online narocanje je grozno. Zdaj cakam ze 2 tedna za neko bedno razsiritveno kartico za katero je naveden rok dobave 2-3 dni. Ko pa prides v trgovino osebno so pa take guzve, dobenega kvalificiranega prodajalca, vsi so samo neki komercialisti ki mimo tebe gledajo brez "lahko pomagam" Hehe.
Kolega pa je kupo Razer misko ki mu je kabl crkno. Ko se je prepogibal na doloceni tocki je se izklopla. 3x je bil na servisu. Enkrat so celo poslali na njihov servis in je dobo po 1 mescu nazaj. Nic niso popravli. Nakar jo je dobo nazaj. Potem sma pa oba se enrkat podrobno celi kabel pretipala in pogledla ki je napaka, da sma koncno lahko zamenjavo dosegla. Groza in strah.

Enrkat pa sem kupo 5.1 Slusalke in nisem bil zadovoljen z USB verzijo. Sem neso na servis in mi je brez problema zamenjal za cinc verzijo.

BOF/BigBang:

Tudi nemorem priporocat. Kupo pokvarjen Philips prenosni DVD player. Skatle cele raztrgane kot da bi fuzbal spilali znjim. Zadeva ni delovala. Ok pridem nasledni dan in tip ze htel na servis poslat pa mu recem "halo vceraj kupo zaj pa ze na servis, ali denar nazaj ali pa novega takoj" dosego zamenjavo za neki celi pocohan model ko je bil razstavlen. Denara pac niso hteli dati. Po 1 tednu sem probal zamenjati oz denar nazaj pa ni slo nikakor. celo neko babo je klico prodajalec na pomoc, kao vodja pa ni slo nix. Pokazal sem tudi kak je pocohan bil pa so trdili da pri njih se ni bilo to. Noja

Enkrat drugic sem pa Kupo Samsung 215TW monitor v BigBang Europark. Pa sem ga lahko vrno ker nisem bil zadovolni da je mel 6 mrtvih pixlov. Noja mislim da je samo prah bil ampak sem ga lahko dal nazaj brez problema.

Sej dokler je izdelek izpraven, nerabis garancije uveljavlat je vsaka trgovina dobra. Tak pac je. In kolko vidite sem pri vseh trgovinah prakticno ze imel dobre in slabe izkusnje. Tak da odvisno na koga naletis ocitno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Znalec ::

Samo kartko ozadje, da bo vsem jasno:
res je Select Tehnology = Email.si = Solo.si
brskanje po možganih prinese v spomin tožbo ST proti Delu d.d. v višini skoraj 600 Mio starih SIT (vir Finance). Skratka ST pocasi crkuje in se loteva novih stvari samo da pride do cvenka. Mehurcek, ki se napaja iz solo.si bo verjetno prej ali slej pocil, kot se je nekoc že zgodilo z Jerovskom. Cccc...

Ashrack ::

SAWYER
Po slovenskem zakoniku ti mora prodajalec denar vrniti ce je bila opazena napaka v 8 dnih.
....

Edgar ::

Na www.solo.si sem pred parimi meseci želel naročiti router Linksys. Na ceneje.si sem videl da je rok dobave 2-5 dni (kar so mi potrdili tudi po telefonu v solo.si), kar mi je popolnoma ustrezalo, cena pa je bila neverjetno nižja kot pri ostalih ponudnikih. Po samem naročilu sem na mail prejel potrdilo naročila in nato od samega podjetja 14 dni ni bilo niti glasu. Ker se mi ni mudilo jim nisem želel takoj težiti, po 14 dneh pa sem vseeno poklical, že iz razloga, če je šlo kaj narobe pri pošiljanju naročila. Ženska po telefonu mi je razložila, da routerjev še niso prejeli in jih bodo prejeli najkasneje čez 2 dni. Ni problema. Čez en teden (3 tedne po naročilu) sem zopet klical in ista ženska mi spet pravi, da jih dobijo čez 2 dni. Povej, da v to že resno dvomim, ker mi je to bilo rečeno že pred tremi tedni, nakar mi ona že skoraj užaljeno odvrne "gospod sej če hočete lahko tut odpoveste naročilo" in nikakor ji ne uspem dopovedati, da se ne jezim nanjo ampak se jezim, ker v treh tednih nisem dobil izdelka, ki mi je bil obljubljen v 5 dneh. No približno 1 mesec po naročilu sem router za sicer nekaj višjo ceno nabavil v drugi trgovini, kjer sem ga dobil takoj, na solo.si pa tudi po 3 mesecih stoji odprto moje naročilo... Lahko si mislite kakšno mnenje imam o takšni "trgovini". Aja, še najbojl smešno stvar sem pozabil povedati - medtem ko sem jaz čakal na ta router že kakšnih 20 dni in se jim niti sanjalo ni kdaj ga dobijo so na ceneje.si spremenili rok dobave iz "2-5 dni" na "na zalogi" :D Ko sem vprašal telefonistko kako si lahko kaj takega privoščijo mi je hladno odvrnila "sej nism jst urejala tiste strani". Imelo me je že, da jih prjavim na urad za varstvo potrošnikov, samo sem si rekel pametnejši odneha in enostavno naročil drugje.

- totalna neodzivnost na poslane emaile in pritožbe
- arogantnost telefonistke, ki je popolnoma brez informacij, tako da ne vem zakaj jo sploh imajo
- namerno podajanje napačnih podatkov o rokih dobave
- neažurnost in nepovezanost oddelkov v podjetju
- dol jim visi za stranke

OChack ::

lih ta tedn sm dobu tiskalnik ki sm ga naroču pri solo.si
sicer sm res čakov več kot en tedn ker je biv iz zaloge ampak so me o tem obvestl po telefonu, plačov sm za njega tok kokr je bla cena na spletu in nč poštnine, skratka ni blo problemov, ravno tako ne z nakupi. net in nakupovanja.net
mislm d atud mimovrste ni napačen, samo neki so dragi ratal
Int€l inside, IDIOT Outside

Codename_47 ::

Pri Solo.si v soboto naročil zvočno X-FI in jo dobil v ponedeljek zjutraj.

eVro ::

Pri solo.si sem naročil Theatrona, ga dobil normalno (v dnevu do dveh), samo ko pa zdaj berem kaj vse delajo ne bom več kupoval pri njih. Imel sem srečo ampak ne bom tvegal. Na srečo ni taka vrednost, ker bo firma očitno kmalu propadla, tako da garancijo za mojega Theatrona DD lahko kar vržem stran. :)

mimovrste so mi drugače zelo všeč, dosti naročam pri njih. Niso najboljši za vse (predvsem zaradi cene), ampak sem jim kar "zvest".

Bi pa rad izpostavil nakupi.net. Dve leti nazaj so mi zrihtali PVR2000 ko se ga nikjer ni (še/več) dalo dobiti, zadnjič so mi pa zrihtali tudi MX Air. A jih čem še z Wiijem stestirat? :D

egomez ::

Je kdo kaj naročal pri solo.si v zadnjih dneh. Jaz sem poskusil v četrtek in petek, vendar sem vedno na koncu dobil obvestilo o napaki in da naj kontaktiram skrbnika. Sem pisal mail vendar očitno je sobota nedelovna. Kolikor pa sem tukaj prebral veretno sploh odgovora ne bom dobil.

opeter ::

Zakaj ne? Jaz sem 26. 12. naročil LCD TV in ga dobil čez dva dni... v času novoletnih praznikov sem filme gledal že na novem TV-ju :D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

egomez ::

Danes mi je šlo naročilo lepo skozi. No, odgovor na mail mi še niso poslali.

Hotel pa sem plačati s pay palom pa med procsom plačevanja nisem videl te možnosti, čeprav je na osnovni strani znakec paypala. Sem mogoče kje spregledal to opcijo?

norfeks ::

Z paypalom nemoreš plačati... :)... čeprav imajo tam omenjeno... oz. ikonico imajo...
lahko plačaš z kreditno...

moje izkušnje...

1.naročilo... miš + hdd + vremesnaka postaja... dobil v roku 20 ur
2.naročilo...grafa hd3850... tudi dobil v roku 20 ur

noročil sem okrok 12:00 ure... in sem drugi dan zjutraj ob 7:00 če bil lastnik le tega... v obeh primerih sem plačal direkt prek klika...
in do zdaj deluje še vse super... sam pri miški sumim... da je kolešček malo preveč občutljiv... ali pa nisem navajaen na hi-*tech zadeve...

egomez ::

Naročen disk sem dobil v dveh dneh, čeprav je pisalo da bo za čakati 7 do 14 dni. Potem sem imel še eno vprašanje glede garancije pa sem jih poklical in kdor se mi je oglasil je bil zelo prijazen in vse lepo razložil.
Za enkrat super izkušnje z njimi, le na mail niso odgovorili. Očitno je bolj poklicati.

jrtjtejtt ::

Mogoče neumno vprašanje...Če označiš osebni prevzem, kam greš po robo. A je sedež podjetja tisto na dunajski 5?

Modri dirkač ::

Stavba Dela, 10.štuk.
Everybody lies!

qbase ::

Jaz mam pa eno vprašanje. Pred tremi dnevi sem opravil nakup na solo.si zunanji trdi disk in mrežno kartico...kupil sem predvsem zato tak ker sem mislil da bom zadevo res dobil v roku 2 dni kot je pisalo...ker je bila cena le za 2 evra cenej kot v big bangu ...mrežne kartice pa itak vsi vemo koliko stanejo..evro gor ali dol...
ker stvar ni prišla kot pričakovano in ker nujno rabim zadeve sem njim takoj napisal mail... odgovora še nisem dobil. Niti nisem dobil maila da so stvar odposlali na mojem računu na solo.si pa še vedno piše da je stvar v obdelavi....
Zdaj me pa zanima ali je stvar možno preklicati po mailu...kot imajo napisano v pogojih uporabe.... mail je reklamacije@solo.si ....ali je možen preklic ..ali mi bodo oni to zadevo kljub temu poslali.Ali naj kljub temu še počakam kakšen dan?...koliko sem bral na tej strani na maile preveč ne odgovarjajo..glede garancije pa res upam da majo za to zadolžena druga podjetja...ker z njimi več v življenju nočem posla met...
prosim za odgovor...

lp

kmetek ::

"ker je bila cena le za 2 evra cenej kot v big bangu " LMAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

samo eni ste res patetični....

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kmetek ()

qbase ::

pa pravim samo da ni šlo za ceno ...pri 100 evrih evro gor ali dol.... šlo je zato ker sem res mislil da dobim zadevo naslednji dan domov...kot piše v pogojih uporabe.
««
«
1 / 16
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8613644 (6120) dwinxp
»

Trgovina Solo.si

Oddelek: Pomoč in nasveti
394017 (2225) mrbungle
»

Pomoč pri reklamaciji !!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
342588 (1868) solatko
»

Solo.si mi ni nakazal denarja skoraj 2 meseca

Oddelek: Kaj kupiti
314652 (2819) Leks
»

Spletne trgovine, ki se ne držijo dobavnih rokov/zagotovil

Oddelek: Kaj kupiti
173005 (2320) grex

Več podobnih tem