» »

Izkušnje z demise.si?

Izkušnje z demise.si?

1
2
3 4

bork ::

Ted, JOLP (=javna objava letnih poročil) na Ajpesovi strani ne laže, brez skrbi. Enake podatke se predloži davčni. Elektronika je svoje "legalno" poslovanje začela (bolje rečeno zakrinkala) pod okrilje Metke Kajzovar Bedok s.p. leta 2006. Tudi če bi ga v letu 2007, ne mi reči, da so prodali en samcat računalnik ali dva v celem letu. Kakšne bolj kredibilne argumente mi daj, oziroma, če že praviš, da je vse legalno, go ahead, skeniraj en račun, ti plačam takoj pivo ali dve, če imaš prav :).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bork ()

Ted ::

Kot rečeno jaz kupujem direktno v Avstriji in ne pri preprodajalcih - še vedno sem čez mejo našel ceneje kot pri Elektroniki/Demise. Če si mnenja da pa Elektronika ali Demise goljufata državo pa je seveda tvoja dolžnost da njuno (ne)poslovanje prijaviš inšpekciji. Kot vsak gospodarski subjekt sta tudi obe trgovini dolžni spoštovati zakonodajo in predpise ki veljajo.
Dokler pa tega ne storiš (torej zadevo posreduješ pristojnim organom) pa ne počneš nič drugega kot omenjene trgovine klevetaš. Sploh glede na dejstvo da so mnogi na forumu z nakupom pri omenjenih trgovinah precej bolj zadovoljni kot pri nekaterih drugih "trgovcih".
Mah...

bork ::

Saj nisem rekel, da nista prijavljena pristojim organom... Po mojih podatkih sta že kar nekaj časa. Bodoče kupce in tiste, ki so že kaj kupili pri njih opozarjam, poleg tega pa zagovornike pozivam, da predložijo račune, da se še sami prepričajo o svojem "dobrem" nakupu. Klevetanje tukaj ni beseda na mestu, to počnejo tisti, ki jih slepo zagovarjajo, kjub vsem očitnim dejstvom, da podpirajo trgovanje na črno.

BuBBle.D ::

Goljufi gor ali dol, imajo vsaj realne cene, ne kot recimo Comshop, ki HD4870 prodaja po 280€. To je goljufija.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|

novinec09 ::

krob:

Ti si pa očitno konkurenca, kateri bi se radi znebili konkurence-očitno zato tukaj iščete ljudi, ki bi vam pomagali ker drugače ne morete.
Je že znano da se to zdaj v času recesije dogaja na vsakem koraku.

btw: kako boš ugotovil, da je račun prijavljen ali ne?
Ker to me pa res zelo zanima.

bork ::

Goljufi gor ali dol, imajo vsaj realne cene, ne kot recimo Comshop, ki HD4870 prodaja po 280€. To je goljufija.


Zakaj potem ti še plačuješ davke (vsaj predvidevam, da jih)? Jaz se počasi začenjam počututit neumno, da jih. Forumaši tukaj gor pa tudi ne vidijo nič napačnega v tem, kot izgleda. Zakaj sploh kaj plačaš? Če se pa lahko goljufa...

bork ::

krob:

Ti si pa očitno konkurenca, kateri bi se radi znebili konkurence-očitno zato tukaj iščete ljudi, ki bi vam pomagali ker drugače ne morete.
Je že znano da se to zdaj v času recesije dogaja na vsakem koraku.

btw: kako boš ugotovil, da je račun prijavljen ali ne?
Ker to me pa res zelo zanima.


Pozdravljen, novinec09. Ti imaš pa gotovo veliko njihovih računov, kolikor jih tukaj na forumu reklamiraš. Ker si tako zagret zagovornik, bi lahko prosim enega poskeniral, pa ti bom potem rade volje pokazal kako se to preveri? :)

novinec09 ::

Jaz zagovarjam samo elektorniko-pri njih kupujem že kar dolgo in je edina trgovina kjer nimam problemov z RMA in kjer mi vedno pomagajo kadar imam kakšne probleme z PCjem (MSN).
Pri Demise ne kupujem in nebom nič govoril, ker sem slišal samo slabe stvari (nič dobrega).
Ti mi kar lepo povej kako se to preveri in bom sam preveril.

kuglvinkl ::

Ah dej no, dej tle gor sken računa pa mir. Sej so kul a ne, mislm, ker nimaš težav RMA jem ipd..

Mislm, kako morš zagovarjat neko štacuno?! Če nisi zaposlen tam oziroma nimaš neposredne koristi.
Your focus determines your reallity

Leks ::

Zdej ste me pa "zrajcali" :) A bomo začeli račune gor limat, no resnično me zanima, kako bi preveril pristnost računa, če je resnično bil davek plačan ipd.?

BuzzFuzz ::

Ted, koliko računalniškega blaga kupiš v Avstriji ali drugje v EU za 1.509EUR? Toliko je namreč elektronika prijavila, da je prodala v Sloveniji v letu 2007... Razloži mi to, če lahko.

Da bo lažje, ti bom dal primer. Davčni zavezanec je vsak subjekt, ki naredi več kot 25 tisoč EUR prometa letno (promet pomeni znesek vseh izstavljenih računov za blago in storitve). Toliko naredi računalniška trgovina, ki ji gre dobro (in njim zagotovo gre dobro) v roku delovnega dne ali dveh. Elektronika pa pravi, da tega ne naredi v celem letu (hahaha). Predrznost pa seže še dlje. Ne samo 25 tisoč EUR, on pravi, da naredi v celem letu 1509 EUR (torej manj kot zelo slabo obiskana šivilja). A sedaj razumeš o čem govorim? Demise je prijavil 60 tisoč EUR, še vedno zelo malo, ampak ne tako hudo predrzno.

Sicer pa še vedno čakam na sken računa (lahko tudi na ZS, če vas je strah).



LOL, ne vem zakaj nekateri mečete obe podjetji v enak koš. Račun od DEMISE je legitimen, z vsemi podatki ki morajo bit vpisani. Konec koncev je to tudi moje delo, in pač vsake toliko preverim kakšno podjetje in izstavljene račune. Ne vem pa kako je pri Elektroniki.

Glede prikazanega dobička pa vsi vemo, da se z pametnim premetavanjem denarja da veliko prihranit, brez da si kršil kakšen zakon. In mene osebno sploh ne čudi podatek 60k €, kajti po temeljitem pregledu podjetja ni samo eno podjetje ki se bavi z prodajo ampak grobo rečeno dve (ne bom o imenih). In z zdravo kmečko pametjo lahko kar nekaj prihraniš pri plačilu davka.

bork ::

Neish, moram te opozoriti, da si tukaj zamešal dve bistveni stvari. Jaz sem govoril o prijavljenem prometu, ne dobičku. 60 tisoč EUR prometa za računalniško trgovino je zelo nizka številka, če pomisliš, da en sam računalnik lahko stane 1000 EUR in več. Tukaj nimaš kaj premetavati številk. Gre za nabavo in prodajo. Če se to prireja, je takoj davčna utaja. Drugo velja seveda za prikaz dobička, ampak če opravljaš takšno delo kot navajaš, bi že moral vedeti o čem govorim. Elektronika je po prometu prodala samo en računalnik in pol, potemtakem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bork ()

bork ::


Mene osebno ne zanima kje oni kupujejo robo, kakšne prostore imajo, če sploh, če je kakšen račun blokiran...vem le da bom pri vseh dobil račun in to je vse kar potrebujem če hočem uveljavit reklamacijo tako ali drugače. Če tudi izgleda vse skupaj na "črno" vem, da se da vse pogovorit in bodo vsi zainteresirani, da ti uredijo garancijo.


In ti praviš, da si pregledal podjetje Demise? Ne zanima te pa niti, kje kupujejo in kako poslujejo. Zanimivo. Na kateri instituciji in enoti pa delaš, če si drzneš napisati (samo, da vidim, kdo tako "vestno" opravlja svoje delo)?

bork ::

Še vedno nobenega junaka s scanom računa.

Da svojo pobudo vzpodbudim, bom prvih pet, ki bodo prilepili scan računa elektronike ali demise semle ali mi poslali scan na ZS, nagradil s praktičnim darilom.
Se bo kdo opogumil, ali tudi vi dvomite v njihovo legalno poslovanje? Če bi vprašal za račun od npr. Comtrona, verjetno ne bi bil problem...

jan01 ::

Elektronika so guljufivci. Pošljejo naročeno, računa pa ni. Ko pokičeš rečejo, da ga bodo kasneje poslali. Morda mislijo s kasneje 100let?
V glavnem tudi drugje se da dobiti poceni, le po različnih trgovinah pobrskajte za vsako stvar, posebno za akcije(funtech, agt, mimovrste, nakupi.net, enaa.....

kuglvinkl ::

Ves point debate seveda ni v demise ali elektronika, ki imata tako kot (nekoč?) Mlacom, specifičen poslovni model.

Point je v tem, da slovenski potrošnik še vedno ne razume pojma TCO (Total cost of ownership). Za 5 evrov manj od konkurence je pripravljen poslovati z nekimi čudaki, ki npr. nategujejo pri uveljavljanju garancije. In se tut vozit v Ljubljano iz Porotorža :).

Dokler se to ne spremeni, je Slovenija ploden teren za vse vrste teh specifičnih primerkov. Pa če jih storkat prijavite ne vem komu, obljubljate praktične nagrade, ali pa plešete za dež. Potrošnik, ki se vsak da vsakič posebej nategniti (včasih celo od istega trgovca), je ključ.

Mogoče pa rabmo en članek o TCO...
Your focus determines your reallity

M-XXXX ::

+1

UNIVERZUM ::

Ekola, sicer ni scan, ker je moj scaner zeloooo star (letnik '99), je pa fotografija računa, ki sem ga prejel za kupljeni komponenti ta mesec.


Ja, ja saj vem, tudi fotka ni najbolj kvalitetna, se pa dajo razbrati vsi pomembni podatki (razen mojega nakupa :P)


p.s. popravila so bila namenjena linku do fotke
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Zgodovina sprememb…

kmetek ::

lol "DDV ni OBRAČUNAN"......keri goljufi.

novinec09 ::

Saj ne more biti, če ni zavezanec za DDV.

kmetek-ti si res kmet!!!!!!!!:P

kmetek ::

nima veze, goljufa.

kmet je car-ima kmetijo,hrane dosti, subvencije.

dons kmet sploh ni žaljivka.

UNIVERZUM ::

kje ti vidiš goljufijo? Sem že bil na nekaj turističnih kmetijah (ki pač nimajo veliko obiska), pa sem dobil ravno takšen račun s smešno nizko ceno. No ja račun res ni bil formata a4, a je na njem pisalo da niso zavezanci za DDV, kar glede na cene niti ni bilo tako presenetljivo. Cene so namreč bile 40-50% nižje glede na primerjavo s cenami v Ljubljani ali večjih mestih ne govorim. Ne bom pozabil, ko sem plačal za kosilo in pijačo 400 sit, med tem, ko je malica v podjetju stala 650 sit.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Leks ::

Če ni zavezanec za DDV potem se davek ne obračuna. Če pa ima podjetje več kot 25k € prometa pa mora postati zavezanec za DDV. Sedaj pa se naj javi ena računalniška trgovina, ki ne preseže prometa 25k € na leto. Ne obdolžujem, ampak mislim da ni čisto vse po pravilih.

kmeti zakon! :) tudi pri nas smo en del kmetije :)

eDDi ::

hehe, 25k na leto prometa, pri današnjih maržah pomen 2,5k dobička, kar pomen, da je mogoče ravno za eno plačo z vsemi prispevki.

Leks ::

pozabil si še odšteti davek na dobiček :))

skratka, nemogoče da preživiš

bork ::

@UNIVERZUM - Super, hvala. Če želiš, mi lahko pošlješ naslov na ZS, pa ti pošljem obljubljeno nagrado. Turistična kmetija pa sicer prodaja vino in hrano, niso pa zavezanci za ddv, ker gre za lastno pridelavo in imajo omejeno število mesecev v letu za poslovanje. To je posebna veja, za katero veljajo posebne subvencije. Računalniške trgovine poslujejo s precej večjimi zneski nabave in prodaje, kjer bi bila država hudo oškodovana, če ne bi pobirala ddv-ja in ostalih davkov, ki spadajo k takšni dejavnosti.

@novinec09 - slabo vidiš, na računu piše skupaj z DDV 322 EUR, potem spodaj pa da ni obračunan, ker niso zavezanci za DDV. To dvoje ne gre skupaj :))). Tudi je nemogoče, da ne bi bili zavezanci za ddv, pri tako velikih zneskih, kolikšni so pri računalniškem blagu. Meni je sicer popolnoma jasno, kdo si, ostali bodo pa kmalu ugotovili, če gredo pogledat zgodovino tvojih postov na Slo-Techu.

Sicer se pa popolnoma strinjam s Kuglvinklom, točno tako je, kot je napisal - stvar mentalitete. Vem, da goljufov ni moč ustaviti, dokler ljudje tako razmišljajo, je pa prav, da vedo s kom imajo opravka, da ne bodo potem jokali, kje so njihove garancije itd.

Če ima še kdo račun, naj prosim še kakšnega poskenira.

novinec09 ::

In kdo bi naj jaz bil? 8-O
Povej mi-mogoče še sam ne vem. :D >:D

No-zdaj ko imaš en njihov račun-kaj si ugotovil?

UNIVERZUM ::

Ne vem kaj gredo vsem v nos garancije. sam osebno razen pri comtronu, še nisem naletel na težavo, ko je šlo za uveljavljanje garancije. Ja tudi pri elektroniki sem uveljavljal garacijo in to uspešno. Je pa nekaj res, s svojimi komponentami ne delam tako kot nekateri, ki jih rastavijo na prafaktorje, navijejo do onemoglosti, potem pa po forumih pišejo kakšna je ta ali ona štacuna, da ne prizna garancije.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

bork ::

Novinec09, saj sem svoje ugotovitve napisal zgoraj, preberi še 1x. Če nekdo ni davčni zavezanec, ne obračuna DDV-ja in na računu NE piše skupaj z DDV (kar tukaj piše). No sicer pa lahko citiram še njihove splošne pogoje: " Cene vseh izdelkov so končne, ker prodajalec ni davčni zavezanec po . " Potem jim je pa zmanjkalo besed :).
Si že preštel koliko linkov na elektroniko si dal tukaj gor, ali še šteješ?

UNIVERZUM, saj te razumem. Poceni je bilo, pa si kupil tam. Tvegaš, da boš garancijo lahko uveljavil pri proizvajalcu - na Kitajskem, v Tajvanu, Koreji,... V EU je ne boš mogel uveljaviti, ker nimaš računa EU trgovine, kjer je blago nabavljeno. Ali si dobil izpolnjen in požigosan garancijski list?

Ker pa smo v temi, ki se nanaša na Demise, še en citat iz njihovih splošnih pogojev:
"Vračila

V primeru neustreznega artikla lahko pri nas kupljen artikel v roku 15 dni od dneva nakupa originalno zapakiranega vrnete. Na željo zamenjamo artikel ali pa prejmete dobropis v vrednosti plačanega artikla, katerega uveljavljate pri naslednjem nakupu. Gotovine ne vračamo!"

Gotovine ne vračajo?! So si kar malo po svoje priredili zakon, ne?

novinec09 ::

In kaj je tukaj spornega, če pri njih kupujem, imam z njimi dobre izkušnje in jih priporočam drugim? :|
Sploh ne vem kaj bluziš tukaj?
btw: Sem preveril anonimno pri pristojinih organih če se lahko preveri račun-če je bil prijavljen ali ne-veš kaj je bil odgovor? Vrjetno veš, zato pa zbiraš račune tukaj.

Edi999 ::

Mater ste še hijši kot v vrtcu! ;)
krob ti pa očitno zbiraš račune da jih boš na davčno poslal ne? Očitno si eden izmed firm katerim gresta ti dve firmi v nos!

bork ::

Morda bi tukaj lahko stopil Primož v igro in preveril, koliko postov uporabnikov novinec09 in Edi999 je linkanih na elektroniko. Prikrito oglaševanje je po pravilih tega foruma prepovedano, to sta si najbrž oba prebrala.
novinec09, tebi je pa očitno zelo mar za te račune, da si si vzel čas anonomno preverjati na davčni :).

UNIVERZUM ::

@krob, ja kupujem kjer je ceneje. Tveganje pa kot sem teden dni nazaj ugotovil je enako, kot če kupim v priznani slovenski trgovini. Izdelek ki naj bi imel 3 leta garancije (na računu piše 2 leti), je crknil po 2 letih in še malo. Ko sem preverjal kaj mi je storiti, sem ugotovil, da če želim uveljavljati garancijo moram izdelek poslati na tajvan, ker je evropski distributer za omenjeni izdelek garancijo zmanjšal na 2 leti. Ker mi kot garancija služi račun (in nimam garancijskega lista), se lahko za uveljavljanje garancije v evropi obrišem pod nosom. Pa izdelek ni bil ravno poceni stal je skoraj 57k sit/240€ (tik pred uvedbo evra).

Kljub vsem nevšečnostim, ki so nastale, ne pljuvam po trgovini, ker če bi bil dovolj pozoren, bi ob nakupu ugotovil da je garancija dve leti in bi takrat težil.

p.s. računa nisem pofotkal ker bi želel tvojo nagrado, ki si jo ponujal, pač pa zaradi tega, da že enkrat nehate pljuvat po trgovini z izgovorom, da ne izdaja računov.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

bork ::


računa nisem pofotkal ker bi želel tvojo nagrado, ki si jo ponujal, pač pa zaradi tega, da že enkrat nehate pljuvat po trgovini z izgovorom, da ne izdaja računov.


Žal mi je, da nisi razumel poante, čeprav izgledaš pošten po svojih postih. Dobil si račun, fiktivnega.

muhc3 ::

Vidim, da se je z mojim pisanjem tale tema kar razširila.

VAM demise09, pa na vaše pisanje povem tole:
1. vso e-pošto in dokumentacijo, ki sem jo od vas dobil imam natisnjeno/arhivirano
2. iz dokumentov je razvidno, da vaše poslovanje poteka preko fizičnih oseb in ne podjetja
3. NE GROZIT poštenim potrošnikim, ki si morajo svoj denar zaslužit in državi plačevat davke

Vsem kupcem pa tole:
Računi, dobavnice in garancije takšnega podjetja, so zame samo natisnjen list papirja in popolnoma nič drugega.
Če pa kdo želi, lahko tudi sam doma naredi "RAČUN/DOBAVNICO" za paleto diskov, z glavo od XY d.o.o. podjetja in jih recimo proda Demise d.o.o., pa ali jih je sploh kje poceni kupil ali pa so "padli iz tovornjaka" !!!

mihamedo ::

Da se še jaz malo pritaknem glede demiseja.. .kupil sem rabljene diske raptor, ki so imeli garancijo pri demise.. in glej ga zlomka disk se pokvari.. sem ga poslal v garancijo, in v dobrih treh tednih dobim na željo ali dobropis ali nov disk.. uzel sem dobropis in kupil pri njih Patriot SSDja :O:O... po tem sem kupil pri njih še enega Patriota... popoldan dobite scan računa, ki je čisto legitimen.. Demise hodi po robo v austrijo in jo pri nas prodaja naprej, kako prikriva dobiček me prav en kurc briga, naj zasluži več če lahko, za zdaj pa nimam nobene pripombe čez njega.oglasil se mi je vedno in zmer sva se lepo pomenila... verjetno pa če ga takoj začneš pošiljati v k... te skensla in to je to... Če ste tako prepričani v svoj prav, ga preganjanjte z uradnimi organi.račun legitimen gor ali dol napisal ga je njegov žig in ime sta gor in mora za to tudi odgovarjati. Kar se pa garancij tiče. Prov en kurc so vsi skupaj isti šmorn.si mi je tudi na mimovrste dogajalo da sem se pol leta pravdal za en pokvarjen disk WD, ki je pokvarjen že na dom prispel.kupiš čim ceneje in upaš da ne crkne... če ti dela leto ali dve si v vsakem primeru zaslužil. Če pa imaš namen komponente preobremenjevati (overclockati, pregrevati, modificirati) se pa vnaprej pozanimaj kako je z garanciji..

Lep dan še naprej
-AMD phenom 955be @4.0ghz--
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb

mihamedo ::

hehe kot zgleda sem prehitro napisal post... pomoje da demise ne obstaja več :D
-AMD phenom 955be @4.0ghz--
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb

djsloncek ::

hehe kot zgleda sem prehitro napisal post... pomoje da demise ne obstaja več :D

obstaja obstaja :)

in sicer nov naslov: http://www.demise-pc.si/

pa res so prijazni ter poceni!!(kar je glavno)
priporočam vsem... jaz sem zelo zadovoljen...

pa garancijo sem tud dobil... se mi je nekaj pokvaril laptop in so mi ga takoj zrihtal... :)

lp

Zgodovina sprememb…

Ziga Dolhar ::

[Lepo je vedet, da je tole tvoj prvi in edini prispevek na forumu, trenutek po registraciji ...]
https://dolhar.si/

BALAST ::

Samohvalneži (Selfpromoters) bi morali imeti vsaj malce več IQ od zlate ribice, ker naši vrli moderatorji niso od včeraj. OWNED! :))

White&Nerdy ::

[Lepo je vedet, da je tole tvoj prvi in edini prispevek na forumu, trenutek po registraciji ...]


Pwned.:D

mojca ::

Mimogrede: domena demise.si je, če prav vidim, prosta.

Če kdo odpira novo trgovino s komponentami, lahko na ta način dobi nekaj prometa ... :)

RAPtor_ ::

Sicer js ne pišem veliko, sam je zanimivo da je na tej novi spletni stranki ista kontaktna kot na stari. a kdo kaj ve zakaj je temu tako in kaj je v ozadju te spremembe? moram neki v garancijo spravit do 11.8 :D

FireSnake ::

No, povej nam prosim, kako je slo.

Jaz bi uporabnikom svetoval, da se na dalec ognejo te trgovine - kot je nekdo rekel, bolje je dat par € vec in mirno spat.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

jinzo ::

@RAPtor_
Itak je najbolje, da kar direkt na uvoznika nasloviš garancijo. Nebi smelo biti večjih problemov. teoretično.

Furbo ::

Tisti, ki govorite, da je vse skupaj samo stvar blatenja, razmišljate seveda v svojo korist - poceni računalniška roba - in se skušate prepričati, da ne gre za "mutne posle". Račun velja kot garancija, če garancijski listi niso priloženi, ampak fiktivni račun ni nobena garancija. Če ste zagovorniki elektronike in demise tako prepričani, da stvari ne tečejo na črno, potem kar korajžno poskenirajte kakšen račun semle, pa takoj preverim, če gre za pravi račun, torej takega, ki je dejansko prijavljen.


In kam se naj bi prijavljali računi ??
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

djsloncek ::

[Lepo je vedet, da je tole tvoj prvi in edini prispevek na forumu, trenutek po registraciji ...]


in kaj zdaj? heh :)

nisem neki "no lifer" da bi cele dneve visel na pcjih :)

ko me kaj zanima si pogledam... te sem iskal demise in se mi zdelo uporabno da če kdo rabi najde na tistem linku trgovino..
jaz sem jo komaj...

sem čist lepo napisal :)

drugače pa nevem sami se odločte... jaz sem vam povedal svoje menje o tem...
dobil sem leptop ki je bil na mimovrstah takrat 2500€, pri demise pa sem dal 1400€
takda boli me k.... za tistih "kao par evrov" kot je reker FireSnake :)

se zdaj ga mam in je super :)

lp

BALAST ::

Nisem detektiv, ampak res mi deluješ kot živ dokaz lastne propagande. Pa veliko sreče še naprej s prenosnikom.

djsloncek ::

Nisem detektiv, ampak res mi deluješ kot živ dokaz lastne propagande. Pa veliko sreče še naprej s prenosnikom.


pomoje sploh neveš kaj si zdaj napisal v tem stavku huh sem se nasmejal :D

glej me ne poznaš in ne govori :)

če se pritožuješ, se daj doma mami :)

Hvala za srečo.

galu ::

Nisem detektiv, ampak res mi deluješ kot živ dokaz lastne propagande. Pa veliko sreče še naprej s prenosnikom.


pomoje sploh neveš kaj si zdaj napisal v tem stavku huh sem se nasmejal :D

glej me ne poznaš in ne govori :)

če se pritožuješ, se daj doma mami :)

Hvala za srečo.



Kje pa si na dopustu? Piše da ste na kolektiven..;)
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero konfiguracijo

Oddelek: Kaj kupiti
343062 (2504) Gigahertz
»

potrdila o vgradnji komponent

Oddelek: Pomoč in nasveti
314071 (3455) bluefish
»

DEMISE d.o.o. oz. DEMISE-PC d.o.o (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8018486 (14301) RejZoR
»

Elektronika.si propadla? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Kaj kupiti
50944495 (19564) Brane2
»

Izkušnje z elektronika.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
30325807 (14127) mirkuma

Več podobnih tem