Forum » Loža » Majhne kazni
Majhne kazni
Marabela ::
Za prehitro voznjo mislim Ce si polnoleten in nimas nobenega premozenja in te ustavijo in pripeljes 10km/h prehitro in imas kazen 15k ... Kaj se zgodi ce ne placas in nimajo nikjer za rubit? ?
ABX ::
Zadeva čaka da dobiš prvo plačo, nato ti poberejo za kazen + obresti.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
bf4ed ::
Mah brezveze je to 10km več, mene so 7 več ustavili pa sem plačal 2.5 takoj. Pa sem ga potem vprašal do kolko km je še ista kazen pa je rekel da 13km je še isto.
Ali pa me je kurva namrdal?
Ali pa me je kurva namrdal?
Iztirjenec ::
Do takrat že zastatra... Jaz mam skupaj kazni za okoli 500000 Sit (vse dobil v prvih dveh letih izpita) Pa mi bo drugo leto zastaralo, tak da ni panike.
Iztirjenec ::
Ne ker se nisem srečal s sodnikom za prekrške... Kazni se pa nabarejo... Tu par jurjev pa tam par jurjev...
njok ::
Ko so mene prvic dobili na radar, mi je policaj sam razlozil, da se mu zdi, da mi nimajo od kje trgat ce kazni ne placam.
Sem pa tudi slisal, da so nekemu studentu pobrali od nakazil iz M-Servisa, nisem pa prevec preprican da je to res.
Sem pa tudi slisal, da so nekemu studentu pobrali od nakazil iz M-Servisa, nisem pa prevec preprican da je to res.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predelava kolesa na elektrikoOddelek: Loža | 12903 (3808) | stratosD |
» | So višje kazni učinkovite ali ne? Ali pravico vzeti v svoje roke? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14171 (10268) | TESKAn |
⊘ | Nove kazni (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 26805 (18690) | WarpedGone |
» | Prehitra vožnja - izogib kazni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25353 (22545) | jype |
» | Nov zakon o varnosti v cestnem prometu - ZVCP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 8869 (6843) | DavidJ |