Forum » Loža » Prehitra vožnja - izogib kazni
Prehitra vožnja - izogib kazni
stock ::
Sej kot je že zgoraj bilo dauna leta nazaj ugotovljeno.. vi k se nevozte usakdan 2h neveste o čem govorite.
jype ::
stock> Sej kot je že zgoraj bilo dauna leta nazaj ugotovljeno.. vi k se nevozte usakdan 2h neveste o čem govorite.
Jaz se vozim vsak dan 2 uri. Povprečna hitrost je 16 km/h. Vidim svašta, čeprav je razdalja komaj nekaj nad 20 kilometri.
Očitno sem kvalificiran za pametovanje o prometu, saj sem še vedno živ. BTW, niti s kolesom ne peljem skozi rdeč semafor, čeprav to počnejo mnogi.
Jaz se vozim vsak dan 2 uri. Povprečna hitrost je 16 km/h. Vidim svašta, čeprav je razdalja komaj nekaj nad 20 kilometri.
Očitno sem kvalificiran za pametovanje o prometu, saj sem še vedno živ. BTW, niti s kolesom ne peljem skozi rdeč semafor, čeprav to počnejo mnogi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kazen za minimalno prekoračitev hitrosti?Oddelek: Loža | 5269 (3840) | Loki |
» | Prehitra vožnja - ugovor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14355 (11885) | Tear_DR0P |
» | Prekoračitev hitrosti v naselju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12447 (10891) | Dr_M |
» | Policaj me je presenetu z milo kaznijo! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9234 (7637) | Popeye |
» | Pravilna oblika uradnega dokumentaOddelek: Loža | 6025 (5662) | MadMicka |