Forum » Mobilne tehnologije » Lg G3 divx problem
Lg G3 divx problem
Gutjerez ::
Pozdravljeni
Kupil sem ta telefon da lahko kdaj pa kdaj si nalozim kak film in ga pogledam ko sem na terenih. A ko nalozim film dvd rip ali brrip ali xvid mi takoj javi da mogoce nebo deloval. Pa vseeno nalozim. A takrat pa film steka in ga sploh ne morem gledat. Uporablam pa vlc player. Menda manka kak codec. Zato prosim za vas nasvet
Kupil sem ta telefon da lahko kdaj pa kdaj si nalozim kak film in ga pogledam ko sem na terenih. A ko nalozim film dvd rip ali brrip ali xvid mi takoj javi da mogoce nebo deloval. Pa vseeno nalozim. A takrat pa film steka in ga sploh ne morem gledat. Uporablam pa vlc player. Menda manka kak codec. Zato prosim za vas nasvet
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86421 (19444) | tomko030 |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62177 (20591) | Caniggia |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26377 (13712) | podtalje |
» | Ali se splača downlodati program iz interneta?Oddelek: Programska oprema | 1523 (1094) | Mr_Globus |
» | The PlayaOddelek: Zvok in slika | 1890 (1532) | Binji |