Forum » Mobilne tehnologije » Note 4
Note 4
bigbug ::
Pozdravljeni,
imam note 4 in ovitek S view. Zanima me ali je možno nastaviti, da se telefon odklepa s pomočjo npr. prstnega odtisa, funkcije dostopne preko okenčka pa ostanejo nezaklenjene?
Iščem in ne najdem odgovora. Funkcije, ki so dostopne preko okenčka so tako ali tako le klici in sms.
Sedaj moram ob vsakem sms oz. klicu najprej odpreti etui, ga zapreti in nadaljevati. Nekako, če je telefon zaklenjen s view ni uporaben?
Aja, prvič uporabljam s view etui=)
Hvala
LP
imam note 4 in ovitek S view. Zanima me ali je možno nastaviti, da se telefon odklepa s pomočjo npr. prstnega odtisa, funkcije dostopne preko okenčka pa ostanejo nezaklenjene?
Iščem in ne najdem odgovora. Funkcije, ki so dostopne preko okenčka so tako ali tako le klici in sms.
Sedaj moram ob vsakem sms oz. klicu najprej odpreti etui, ga zapreti in nadaljevati. Nekako, če je telefon zaklenjen s view ni uporaben?
Aja, prvič uporabljam s view etui=)
Hvala
LP
Rast ::
A mogoče kdo na svojem NOTE4 uporablja aplikacijo ENDOMONDO? Jaz sem prej imel S4 in Rndomondo je prikazoval relativno pravilno razdaljo in hitrost, na NOTE4 pa sta obe vrednosti vsaj 10-12 % previsoki za povsem isto razdaljo. Poiskusil sem vse variante v sami aplikaciji kot tudi pomoč razvijalca aplikacije (reset telefona, nova instalacija...) pa nič ne pomaga. Sem pa testiral GPS telefona z google maps, s HERE in s Sygic, vse tri aplikacije pokažejo isto točko na karti kot je v naravi, celo v Endomondovi karti v živo je prikaz pravilen, vrednosti pa ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4 … 376 377 378 379 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 3430881 (13553) | WizzardOfOZ |
» | Telefon za okoli 100€Oddelek: Kaj kupiti | 3652 (2948) | jb_j |
» | Primerjava dveh budget za isti denar (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10472 (8690) | pixelzgaming |
» | Kateri high end telefon? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33418 (27977) | GPUpoweR |
» | Samsung ukinja Galaxy AlphaOddelek: Novice / Android | 10939 (7922) | PrimozR |