Forum » Zvok in slika » TV philips 48pfs6609
TV philips 48pfs6609
brko19 ::
Pozdravljeni!
Kupil sem nov TV in sicer philips 48pfs6609... Imam problem s predvajanjem podnapisov iz USB kluca. V navodilih piše da podpira naslednje formate : SAMI, SubRip (SRT), SubViewer (SUB), MicroDVD
(TXT), mplayer2 (TXT), TMPlayer (TXT), ampak mi ne prikaže niti enega podnapisa. Dal sem film na ključek in podnapise konvertiral v vseh 6 omenjenih formatov in niti enega ne prikaže. Na tv-ju so podnapisi vključeni...
Prosim za pomoč, hvala!
Kupil sem nov TV in sicer philips 48pfs6609... Imam problem s predvajanjem podnapisov iz USB kluca. V navodilih piše da podpira naslednje formate : SAMI, SubRip (SRT), SubViewer (SUB), MicroDVD
(TXT), mplayer2 (TXT), TMPlayer (TXT), ampak mi ne prikaže niti enega podnapisa. Dal sem film na ključek in podnapise konvertiral v vseh 6 omenjenih formatov in niti enega ne prikaže. Na tv-ju so podnapisi vključeni...
Prosim za pomoč, hvala!
RejZoR ::
Podnapise moraš poimenovat enako kot film (razen končnice). Pa med predvajanjem filma stisni Options in tam preveri če so sploh vklopljeni.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
brko19 ::
Podnapise imam enako imenovane... Pod options so podnapisi vklopljeni... Enostavno jih ne prikaže, kot da jih ne bi bilo na ključu...
2f4u ::
Kontatiraj Philips Support Center;
Morajo ti pomagati. Reč, npr, da imaš gluho teto ali starse...
Ce ne odgovorijo mi javi!
Sam imam Samsung pa tudi vcasih nagaja. AVI + sub ali SRT bi moral delat. MKV vcasih nagaja.
Morajo ti pomagati. Reč, npr, da imaš gluho teto ali starse...
Ce ne odgovorijo mi javi!
Sam imam Samsung pa tudi vcasih nagaja. AVI + sub ali SRT bi moral delat. MKV vcasih nagaja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podnapisi pri filmih in serijahOddelek: Pomoč in nasveti | 5162 (4800) | WallSreet |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396229 (52725) | NejcSSD |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27667 (7199) | monaco |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72271 (17033) | LexLuthor |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26407 (13742) | podtalje |