Forum » Zvok in slika » LG led TV - nastavitev satelita in antene skupaj?
LG led TV - nastavitev satelita in antene skupaj?
posavc ::
Pozdravljeni
Kupili smo nov tv, ki ima vgrajen satelitski sprejemnik poleg antene. Sedaj ko nam je nekako uspelo namestiti vse programe, antena posebaj, satelit posebaj. Nikakor pa ne uspe, kako bi lahko vse skupaj združili, da bi lahko samo listali med programi, ne da bi morali hoditi v nastavitve in notri zamejevati antena/satelit. V navodilih ni zavedenega tega, prav tako ni nobenega gumba na daljincu, ki bi to omogočal.
gre se za TV : http://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/39...
Je ime kdo podobne težave? Ali pa ve kam se obrniti?
Hvala :)
Kupili smo nov tv, ki ima vgrajen satelitski sprejemnik poleg antene. Sedaj ko nam je nekako uspelo namestiti vse programe, antena posebaj, satelit posebaj. Nikakor pa ne uspe, kako bi lahko vse skupaj združili, da bi lahko samo listali med programi, ne da bi morali hoditi v nastavitve in notri zamejevati antena/satelit. V navodilih ni zavedenega tega, prav tako ni nobenega gumba na daljincu, ki bi to omogočal.
gre se za TV : http://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/39...
Je ime kdo podobne težave? Ali pa ve kam se obrniti?
Hvala :)
fpbs ::
Pritisneš tipko "HOME", greš pod "NASTAVITVE", izbereš "SAMODEJNO NASTAVITEV" ( lahko tudi ročno), nadalje izbereš "ANTENA IN SATELIT" in počakaš da poskenira vse programe.
Potem greš pod "UREJANJE PROGRAMA" in po svoji izbiri nastaviš najprej "DTV" programe in nato še "SATELITSKE DTV"
Pritisneš tipko "FAW" , nato rdečo tipko, izbereš kanal na določeni številki, ga obkljukaš, pritisneš rumeno tipko, kjer se ti odpre okno, v katerega odtipkaš številko, na kateri želiš imeti izbran program.. Pritisneš "OK"
Jaz sem nastavil tako, da imam vse antenske programe po prioriteti razporejene od 1-18 in vse nemškogovoreče satelitske programe od 1-32, in angleškogovoreče od 33dalje. Če pritisnem št.1 se mi najprej ponudi antenski program na 1, če ponovno pritisnem št.1 dobim satelitski program pod 1.
Potem greš pod "UREJANJE PROGRAMA" in po svoji izbiri nastaviš najprej "DTV" programe in nato še "SATELITSKE DTV"
Pritisneš tipko "FAW" , nato rdečo tipko, izbereš kanal na določeni številki, ga obkljukaš, pritisneš rumeno tipko, kjer se ti odpre okno, v katerega odtipkaš številko, na kateri želiš imeti izbran program.. Pritisneš "OK"
Jaz sem nastavil tako, da imam vse antenske programe po prioriteti razporejene od 1-18 in vse nemškogovoreče satelitske programe od 1-32, in angleškogovoreče od 33dalje. Če pritisnem št.1 se mi najprej ponudi antenski program na 1, če ponovno pritisnem št.1 dobim satelitski program pod 1.
posavc ::
Pritisneš tipko "HOME", greš pod "NASTAVITVE", izbereš "SAMODEJNO NASTAVITEV" ( lahko tudi ročno), nadalje izbereš "ANTENA IN SATELIT" in počakaš da poskenira vse programe.
To si nastavljal za LG tv ?
Ker ta daljinec ima mal drugačno razporeditev, in te barvni gumbi se ne odzivajo tako kot bi se morali in tudi tipke FAW nima
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: posavc ()
fpbs ::
Če je drugačna telekomanda, potem ne morem nič pomagat. Pojdi na LGejevo stran in tam poišči navodila za ta TV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 105907 (46351) | kitka77 |
» | LG LCD TV in Digitalna kabelskaOddelek: Zvok in slika | 19697 (11875) | triker |
» | Vrstni red programov na TVOddelek: Zvok in slika | 13976 (13535) | harvey |
» | digitalni sprejemnik Si-digi DT-12 SDOddelek: Pomoč in nasveti | 6340 (5418) | anika87 |
» | Borg TVOddelek: Zvok in slika | 1735 (1349) | strel |