» »

Najbolj neumen odgovor:)

Najbolj neumen odgovor:)

«
1
2 3

f|ction ::

To temo odpiram ker kaj slapsega se nism slisal>:D

No grem u celje u tus-tam je ena trgovina janus trade(z racunalniki-verjetno>:D ).
In js pridem noter, pa se mal razgledujem po stacuni, pa preljubo prodajalko vprasam:''Gospa a mate tu pr vas maticne plosce od epoxa?''
Prodajalka:''Kaj?1''
Js:''MATICNE PLOSCE''
Prodajalka:''Ne''
Js:''Aha.......-pa sj tu je trgovina z racunalniki?''
Ona:''ja''

No in potem se obrnem in se mal ragledujem in potem se opdpravim -pa pametna prodajalka rece:''aja a to so une male ploscice''>:D pa pokaze kao cdrom-oz nekaj tako velikega!Z mano je bil en prijatelj,pa se ful nasmeji pa rece ne to so une VELKE VELKE:)Js sm pa skor skup padu od tega ker sm smeh tk zadrzeval:>:D

To je res nenormalno>:D V bistvu je blo velik bol smesno,ker je ful hotla bit pametna>:D
Pa kaj delajo taki trgovci v trgovini,ko nimajo pojma kaj sploh majo-oz. kaj je sploh maticna plosca>:D
Noro>:D

Povejte ce se vam je kaj podobnega zgodilo-to je vedno ful dobro brat>:D




Sorry, the item is not available at the moment...please do nothing...
  • premaknil: exe ()

Matek ::

Jes sem enkrat klical na servis, da mi ful nekaj zajebava (kasneje se je izkazalo, da je bil disk hin). Pa me je vprašal ker procesor mam pa kere winse. Pa sem mu povedal da athona in WinXP. Pol je pa raku da če sem nor al kaj, da se ne sme XPjev dajat na AMD procesorje.:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

sharp ::

Hi,hi..

icek ::

Jaz sem enkrat nekaj fretal doma, pa sem ugotovil, da nimam LED diod. Pa picim v eno trgovino v nasem selu z elektromaterialom, pa vprasam, ce imajo slucajno LED diode. Pa me zenska cudno pogleda, pa vprasa: "A to je tisto, ko se pri zvocnikih rabi?"
Rider of Theli
www.air-tv.net

freejack ::

No ja, ni isto pa naj bo.
Sn mel Typhoon miško, brezžično. Zravn v škatli pa je še polnilna postaja in USB/PS2 konverter (za polnilno postajo). In je miška neki zezala, se ni hotla polnit, pa jo nesem nazaj [original škatla, tko kot je blo kupljeno]. Rečem lepo, da se noče polnit in da je verjetno s kablom kaj narobe (če si ga malce zvil, je pa delalo).In pol čakam 2 tedna da dobim nazaj, ful happy. Pridem domov, probam, NE DELA. Pogledam na reklamacijski list in gor piše. Napaka s USB/PS2 konverjetjem, smo ga zamenjali. [Jst ga pa sploh uporabljal nisn, ker sn mel na USB priključeno] ;(( ;(( ;(( ;(( :D :D IDIOTI

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: freejack ()

IceIceBaby ::

Pred časom ko sem bil še na dial-upu nisem mogel kar tko downloadat linux distribucije in pač grem v lokalno trgovino z računalniki. Pridem not pa vprašam če majo mogoče kakšno distribucijo linuxa pa mi ženska nazaj vsa pametna začne razlagat da so oni mala trgovina in teh programov za 100 pa 200k sit ne prodajajo :)

Sicer je pa ta ista ženska ki ma to trgovino polna takih. Sej je uredu pa to, ampak o računalnikih pač nima pojma in pol prideš po plato ki podpira DDR ram pa te debelo gleda. Rekla mi je da ona prodaja samo platformo 3 pa platformo 4.
Po 15 minutah sva prišla do tega da s platformo 3 misli plate za pentium 3 in tastare amdjče na SDR ramu platforma 4 je so pa plate za P4 z DDR :)

R33D3M33R ::

Ko sem jaz prišel nakupovat v trgovino in začel naštevat komponente je ženska samo debelo gledala, še sreča da so meli v trgovini tud moškega predstavnika (ženski spol: ne me jemat osebno :) )
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

phoenix(tm) ::

OK.5 let nazaj...Grem s frendom, k mi je pomagu kupt comp, naredimo predračun za p2 266(uuu kok carsku komp je to bil)Po pa fredn rece prodajalcu da bova probala duka 3d spilat, pa da bova povezala in kako naj to sploh izvedeva.Model preimsluje pa nama pac da en kabl(LPT;(( )Pa rece da je to to...Pa fren rece:"a pa bo to delal".ON:"JAAAA mogl bi delat".OK.Prnesem jest komp, povezeva prvi mini LAN-CEK, ampak ni delal...logično, pokličeva se min 4 trgovine v Kranju, vsi sp se strinjal da bi prek lpt-ja mogl delat.Po pa popizdim, grem s tomosam:) v Jerovska pa je tip res posmekal...dal null modem kabl, povedal ke se vsi irq-ji dobijo, adressi...delal je v 5min

Ziga Dolhar ::

phoenix: je bil taj blont tip z zelo štrlečimi lasmi in očali? :)
https://dolhar.si/

ghibly ::

Še moj prispevek:
Frend gre v Comtron in vpraša ali imajo Ati 7500, ker bi ga rad kupil.
Trgovec pa: Sej ATI ne dela dobrih kartic.

rap3r ::

Ej Krull a to je šou v citypark? Jz sm delu do ene 14 dni nazaj tm!Kej veš kakšn je biu ta k je to prbou?:D K maš čist prov eni so notr samo ker so po poklicu prodajalci sam ne rač opreme pač trgovska....:D
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

MCSE ::

Pridem v (neimenovano) štacuno pred neki leti in rečem, če mi dajo na reverz eno PCI token ring karto, pa ni noben tm vedu niti kaj je reverz niti kaj je to token ring (ok vedl so kaj je PCI). No nekako sva z "kao šefom" (k se je mojster glih isto pisou kt je blo firmi ime...) prišla do tega da mi da reverz, če pustim neko "kao" neko aro, v 20% vrednosti artikla, no pa vseen, token ring sm reku, to je pa mrežna kartica, pol je pa model reku aja!!! pa je prnesu eno Intel 10/100 Ethernetko in mi hotel dopovedat da to deluje na vseh mrežah??? :P , pa nekako nisva pršla na skupno točko, pa sem mu nekak reku da nej raj neha prodajat računalniško opremo ker nima pojma pa sem kr šou.

BTW, firma dons ne obstaja več, kljub temu, da so vedl kaj je PCI!!!

ghibly ::

rap3r - to je bilo v Kopru v tem žgabucinu.

Tero ::

Jaz sem bil pred par dnevi v Comtronu pa sem prodajalca prašal če majo iz DVI v RGB adapter pa me je malo čudno gledal pa rekel da nimajo. Pol pa sem se malo sprehajal po trgovini in ga našel.
>:D
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

f|ction ::

Noro:)
Sam prodajalcem nc ni jasno>:D

Ziga Dolhar ::

Tero: tudi jaz ne bi vedel, o čem govoriš.

Verjetno bi ti ponudil LCD monitor.
https://dolhar.si/

morphling1 ::

LOL, res da so eni prodajalci kekci, samo če pa ne znaš niti pravilno povedat kaj hočeš te pa sigurno ne bo noben razumel. Čeprav dobremu prodajalcu bi kapnilo da hočeš VGA to DVI adapter.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

fRiK0 ::

Sam še zmer so najbolši v Conradu (pod EUPORIUM) kolega kliče a mate BNC konektor un tipo vpraša kak vse in pravi da majo. Jaz k jih poznam rečem kolegu naj še praša če 100% majo in prodajalc pravi ja 100%. Ok ni kej greva v BTC v Conrada in ugante kaj prideva do pulta dober dan a mate bnc konektor un nardi hmm mal pobrska ne nimamo... Pol sem jaz spusu ene par NESPOSOBNI STE in tako dalje in sva se spokala...
Hvala

LP Tadej

bf4ed ::

friko pametno, jaz bi isto napravil.
Kaj ma eden ali pa ena prodajalka za iskat v rač trgovini?>:D

Grem v eno tehnično trgovino pa rečem da rabim činč konektore moške pa me prodajalec samo gledal.KMET naj se spoka če ne ve kaj je činč pa pred nosom mu visi.Najraje bi ga boxnil v čelo, nesposobnež.;( >:D >:D >:D

boštjan ::

jaz najraje grem v bigbang poslušat te štorije in se malo cenam čudit.
no ko tako 1X browsam po trgovini, vidim da en par kopuje grafo,seveda stopim poleg,da čujem kaj bo prodajalec zinil.prime škatlo ,jo odpre in reče to je 8500.kupec:če pa na škatli piše 7000.
prodajalec:res,no saj je vseeno R7000 ali R8500,cena je 30000.
Mislim poba niti ne ve kaj prodaja,niti ne ve da za 7000 dat 30k je dosti preveč in najbolj kar me razkuri je to,da majo embalažo drugačno od proukta,ki ga prodavajo.

f|ction ::

V cem je fora ,da prodajalci po trgovinah nimajo pojma ,kaj prodajajo-js osebno bi se ful potrudil ,da bi sledil novim produktom ,oziroma bi vsaj vedel kaj prodajam.V Slovenj Gradcu imamo eno firmo, ki ima sicer dobre stvari, ampak iz principa ne kupujemo tam,ker ko prides tja: A imate AMD procesorje....?
Ne ker so slabi in jih ne prodajamo,nimajo epoxa ker je tut slap oziroma nepoznan?!
Moja mama je tam kupila racunalnik-ze sestavljen-nujo ga je potrebovala,ampak ni delu...seveda so se pametni 'serviserji' posluzevali vseh izgovorov in 'ugotovili' da naj bi bila graficna kartica kriva za ne delovanje le tega...?!Po neuspeni menjavi so zamenjali se 2 QDI osnovni plati...in tretja je bila vredu in rac je delu?!Pa kaj se grejo?
Se ena zelo neumesna iz telekoma...narocim isdn,ga pridejo zmontirat..in ugotovi da modem siemens ne dela na VIA chipsetu ker je slap?!....Totalno mutavo!!!
Upam da je gdo od vodilnih na firmah prebral to temo in ugotovil,da stranke niso zadovoljne s takim odnosom do njih,z nestrokovnostjo prodajalcev itd itd...posledicno jim upada dobicek!!

Sorry, the item is not available at the moment...please do nothing...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: f|ction ()

Xplicit ::

cekerite tole:

prejle gram mal gledat kaj majo novga u Harvey Norman (mam prevec cajta :\ ) pa se tm trije prodajalci pogovarjajo:

ej ti tmle je pa na enmu racunalniku kr ene par ikonc z namizja zginl! kaj pa zdej???

pa drug mu prav - pa ustvar nov bliznce, kaj je pa to tak problem :\

pa spet un - aha ok, sam kak se pa to nardi?


Pa tak folk da nemors verjet zaposlijo na oddelku za racunalnike!!! 8-O

sidney ::

sicer nima veze z racunalniki ampak vseeno:
grem kupit levi's-ke 501. Ce so taprave naj bi ble vsaj ene 12 KSIT. Tip jih prodaja za pol cene pa se z zadrgo... A so original ? Ja seveda so... Zdej so pri levisu pogruntal, da gumbi unicujejo pralne stroje :D :D :D . Pametno.
2. primer: isto kupujem 501. spet za mejhno ceno seveda originalne: so ble zaplenjene na eni ladji al nekej tacga :D :D :D . drzava porekla: carinski urad...

mislm folk se norca dela.... al pa hocejo bit pametni in nocejo priznat, da necesa ne vejo ;(( ;( :( :'(
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

iration ::

Sicer ne vem, če je to, da znaš narest bližnjico na desktop nujno znanje prodajalca, vem pa, da nisem še nikjer videl tako prijaznih prodajalcev kot v Harvey Normanu. Vsa čast! Navajen osebkov is Comtrona, Big-benga in podobnih si potem čisto šokiran ...
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Kaboom ::

kupujem nokio 7650 prek naročnine simobil. pridem v bigbenga na ptuju: stopim not, še dva koraka nisem naredo po trgovini skoči trgovec pred mene "lahko pomagam?" - malo manjka da se ne zaletima...
rečem da se zanimam za nokio... me prekine "ja ampak stane nekaj čez 60ksit..." vzamem ven prospekt - mu pokažem - se še kregama okoli naročnine pa tega kakšna je cena telefona potem... mi zmanjka potrpljenja: "mate telefon?" - "ne" - "hvala lepa za nesposobnost - adijo".

v bigbeng hodim gledat še samo kak se ljudje pustijo nategnit odzadaj. primerjat cene (pomnožim z 0.6). in se norčevat iz nesposobnih prodajalcev.

hvala bigbang
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

monster-x ::

enkrat sošolc kliče v mlacom: mate neonke...un: itaq...tud na zalogi...mamo ja

ok...se nasledn dan odpravmo...a mate neonke...ne je zmankal...ok...znorimo...ka pridm dam namenoma pokličem če majo...mamo mamo...na zalogi?...seveda


za znoret ampak o mlacomu je blo tko al tko že preveč zgublenih besed

boštjan ::

haven't i heard that story before:))

||_^_|| ::

Jst sm pred leti kupoval SB AWE64. Pridem v Jerovška (r.i.p.>:D), pravi modelka:"jah, mamo gold". pa prašam če bojo dobil kej value, pa dobim odgovor:"ne, ne bomo, ene pa že ne bomo naročil". kreh..zakaj le neki jih ni več>:D
Pol pa vzamem pot pod noge do pcxa (takrat ful popularna firma>:D):
Jst:"Dan, a mate SB AWE 64?"
on:"ne"
jst:"A bote kej nabavl?"
on:"mnja nevem, blablabla, zakaj pa ti to rabiš? Sej ne rabiš, to se rabi samo za konvertat iz midijev v MP3je, a delaš to? Sm kr mislu da ne, lej tle mam eno yamaho za 5k, ful dobra, še radio ma, yadayadayada.."
jst:"aja, LOL, dijo"

zdej pa go figure zakaj pri nas rač. trgovine crkavajo lepo po vrsti>:D

SkIDiver ::

Fantje tale je šele huda!!! Sveža iz včerajšnega dne!!!. Grem rihtat PC fantu od moje sestre. Ok. Rad bi mel XP-je gor. Mi pove kak ma sistem rečem ni panike bo delovalo. Se zategnem do njega začnem pa se mi zdi malo čudno ker je 20gb disk formatiral cele 40 minut. Ok na muč čudno. Inštaliram gor XP-je jih zaženem kliknem start, čakam 10 sekund se odpre grem na accessories čakam 20 sekund se odpre kliknem Windows Explorer zablokira. Resetiram noče se zagnat v XP-je. Bootal je a v okolje ni hotu pridt. Mal študiram in sklenem, da pogledam v ohišje. Postavim PC na mizo odprem pogledam v notranjost, VOILA!!!! Disk je bil nastavljen na master pekač na slave!!! Disk je bil na 80 žilni kabel priklopljen na slave pekač pa na master!!!! Zadevo obrnem in dela brez problema. Računalnik je bil star dobre pol leta in je bil kupljen v trgovini (imena se ne spomnem).

Kaj naj rečem. Groza in sramota. Ob prvi priliki se bom oglasu v tisti štacuni in jim povedal, da so nesposobni za kakaršnokoli delo z računalniki!

Gh0st ::

Enkrat sem šel v Leclerc neki nabavt za žret, pa se spomnim, da bi blo fajn nabavit zalogo praznih CD-jev. Pa pri računalnikih vidim prodajalca, ki stoji pred računalniki in si praska brado, ter ogleduje neverjetne "stroje". Pridem do njega in vprašam, če majo Traxdata 80min CDje. On me pogleda in mi reče :" Pa sej lahko tud na TDK-jeve CD-je pečeš podatke." Jest pa: "ja in? rabim Traxdata." ON: "Poglej, Traxdata je standard za napredno zapisovanje podatkov na CDje. To je za profesionalce. Ti tega ne rabiš." halo? standard?

Ma sliki se budalo, si mislim in nabavim 10pack Philips CD.jev...;( :|
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

nojus ::

kaj mu nisi rekel "zato pa rabim traxdata, ker sem profesionalc".
sovražim Gargamela.

Tero ::

Hehe. Mate res zanimive. Samo jaz sem res hoto met iz DVI V VGA! Ker ima moja graficna tuji dvi izhod pa pi rad na ta izhod priklopo "navaden monitor"
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Trubadur ::

k sm nabavlu nov comp kličem v mlakom in uprašam če majo epox 8k5a2+ pa reče da nimajo.Čez pol ure kliče moj fotr pa mu rečejo da jo majo.Ok,se odfuram do mlakoma pa rečem da bi rd 8k5a2+.In kaj rečejo?Nimamo,dobimo v torek.ok čakam do torka pokličem in rečejo nimamo.Še neki dni je treba za počakat.Čakam,čakam,čakam,...In kaj nazadnje rečejo da dobavljamo več.Pa čez 1 mesec je bla ta matična spet u ceniku
Berite Thomasa!

San ::

btw Ghost: Traxdata cdji so v glavni aleji za razprodajo na lesenih paletah, ne moreš zgrešit, ker so kupi po 1000 paketov.

Xplicit ::

ma u mlacomu so ful cudni

enkrat sm tm nabavlu komp pa k sm izberu graficno kartico recem da hocm eno od nVidie (k takrt so bli se voodooji popularni) pa me una zenska pogleda pa prjav:

Kaj je to ena bedna firma. Mi mamo sam Hercules Geeforce 2




misscomunication I guess :\ ?

freejack ::

To je pa popolnoma resnično, če bi prodajalci vedli kaj prodajajo al pa ti znali celo kaj pametnega svetovat, sn zihr, da bi sam še v tej trgovini kupoval, pa čeprav bi me komponente stale kakega prešerna več. Tko pa ne, pol pa naj propadejo, sej se vidi, tisti, ki bi rad zaslužil se pozanima, je na tekočem in pri takemu je užitek kupovat, ti ni škoda denarja.

Gh0st ::

SunTrace:
A res? Lepo to. Moram it kej pogledat. Traxdata so edini dobri CD-ji. Zame.:)
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Ziga Dolhar ::

Tero, "d sub" bi bilo pravilneje. Je možno, da so tudi LCDji -- VGA?

>:D

https://dolhar.si/

demoness ::

No, da se jest eno prispevam...
Pred nekaj leti sem na celeron300 s 64M RAMa dala NTje 4 v upanju, da bom lahko laufala Mayo 1... ne se smejat, no... to je bla pac moja edina masina... seveda je slo vse skupi nekam pocas, ampak slo je. Za silo. OK, potem me ene par mesecev ni blo doma, ljuba familija pa zagnala paniko, ces kaj je narobe s to masino. So jo nesl na servis in menda dobil tako razlago, da je ni nihce razumel, zato klicejo mene in mi dajo na telefon serviserja. In kaj slisim?
On: "Jah, ne morete na tej masini imet NT4..."
Jaz: "Zakaj? Sej gre..."
On:"Emm... sej vidite, da gre ful pocas... to je zato, ker so gonilniki presibki!"

Hysterical laughter. Ma, nisem si mogla pomagat.

Darko ::

Tero: Glede adapterja iz DVI na VGA (ali RGB). Kaj ni DVI digitalni signal, ki ga mora RAMDAC pretvoriti v analogni, da lahko krmili VGA monitorje? Kolikor razumem zadeve potrebujejo klasični monitorji analogni signal, ki krmili topove z žarki, medtem, ko LCD-ji tega ne potrebujejo, zato je pri običajnih LCD-jih dvakratna pretvorba in nekoliko slabša kvaliteta. Računam, da bodo kmalu vsi LCD-ji z DVI in tudi kartice brez pretvorbe, tako bo vse nekoliko cenejše, signal pa bo boljši.

LP Darko

DrSergioDJ ::

demoness: "nism si mogla pomagat" - opa, se eno zensko bitjece, na nasem forumu :D

sej zdej vas pa clo neki ze je no :)
...

||_^_|| ::

lol, tisto z driverji me je na neki spomnil:

Kliče mene enkrat en sosed in pravi da mu ena igrca ne dela, da ene čudne errorje vn meče. Pa jst pravm:"ja, mogoče bi blo dobr zamenjat drajverje, za novejše" Pa reče da bo probu. Ok, pridem zvečer do njega in kaj vidim: Model je s šraufncigrom in kladivom vn spulu disketar in šou kupt novga. Ga vprašam:"kva si pa to naredu?!" pa pravi:"ja a nisi reku da morm drajver zamenjat (pa pokaže na disketar)" LOOOL!!! jst sm mislu da se bom poscal od smeha>:D

bf4ed ::

||_^_|| LOL :D >:D Pa to ne more biti res.>:D >:D

Zheegec ::

Tale je pa prov kruta :D Torej so moji sošolci ki AGP grafo rinejo v PCI slot ker niso bli tolk pametni da bi plato z AGPjem kupl (integrirana grafa, jasno), potem pa pravjo da je z grafično neki narobe:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

mare_ ::

Kako je moj sošolec kopiral filme, sestrična pa igrice na disketo: Preprosto sta ikono filma/igre povlekla na disketni pogon in začudena ugotavljala, koliko stvari gre gor. Seveda sta potem preverila če dela in delalo je - na tistem računalniku. Ko sem pa jz dobil disketo v roke, pa... Gor so ble same BLIŽNJICE! Pa to še ni blo najhujš, kako zdej njima dopovedat, da 700 MB velk film al pa igrco ne moreš spravt na disketo :'( -- jasno, pri njiju doma je vse delalo.

Maxtor ::

Ravno par dni nazaj mi je kolega pravil eno štorijo. Bil je pri nekih sorodnikih. Tam se takoj pohvalijo, da imajo novi računalnik, samo se trenutno ne morejo spomniti, koliko kubični je.

Pa še moja štorija. Pridem v BB in vprašam, če imajo kakšno kjigo o programu Flash. Je rekel, da tega nimajo in da ne bodo nabavljali in da nikoli niso imeli. Pa sem šel nazaj proti blagajni, spotoma najdem knjigo o Flashu, ravno tisto, ki sem jo iskal, vendar je nisem kupil, saj je nimajo, a ne. Sem šel domov in jo prek neta naročil, pa še 1kSIT sem prišparal. Prejšnji teden (po treh mesecih) sem bil spet v BB in imajo še vedno isto knjigo na istem mestu, le da je sedaj že precej zdelana črna. Zgleda da tudi drugi samo malo prelistajo in jo položijo nazaj na polico.

Druga stvar pa je Telekom. Kličem tja, da bi kupil modem ISDN DIVA USB za 12kSIT in tip pravi, da naj kar pridem, da imajo na zalogi. Se peljem v trgovino in pravi da nimajo, pa prinese eno DIVO za 22kSIT in pravi, če je morda predraga. Tedaj sem mu dal vedeti, da ne bom kupil ne te za 22kSIT, ne one za 12kSIT, če jo slučajno misli nabaviti. Drugi dan sem se pelal v MB v Megahit in za 6kSIT kupil ASUSCOM interni modem. Še dobro, da DIVE pri Telekomu niso imeli.

Trubadur ::

||_^_||
lol

kakšni bumbarji se najdejo
Berite Thomasa!

Binji ::

Prizorisce: doma (rihtam en kompjutr za druzinske frende)
S sabo pripeljejo se svojega racunalniskega "strokovnjaka". Tipo se stalno pametnega delal na konci pa je komaj vedu kaku se instalacijo za Winse pozene, da ne omenjam kako me je teu prepricat da je slab IDE kabel kriu za pocasnost grafe (TNT2).
Jaooooo;(
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

bf4ed ::

Meštri!>:D

OrkAA ::

Enkrat sm v v eni rač trgovini gledal routerje, pa prašam tipa za foro, če so kompatibilni z ADSL, pa mi tipo odvrne : ne, niso! za adsl porebujete omrežno kartico in ne routerja:D :D
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37445306 (10990) cortez
»

negativne izkušnje z slovenskimi trgovci (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6635277 (31597) Dr_M
»

Comtron aka Mlacom2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
25321615 (12556) Tilen
»

Comtron Servis-katastrofa, znanje pod vsako kritiko (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20616476 (10548) boštjan
»

prigode računalničarjev :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
897389 (4778) TERORRIST

Več podobnih tem