» »

negativne izkušnje z slovenskimi trgovci

negativne izkušnje z slovenskimi trgovci

«
1
2

Grey ::

Js ne vem...jao. Kaki odnosi s kupci. Zdej je še mene doletela ta slavna Mlacomova prijaznost. Tko vprašam, če majo Audigy kartice in zadeva se odvija tkole(prejšnji teden v torek):
jst: "A Audigy kartice mate?"
prodajauc: "Ne, trenutno jih ni, ampak dobimo jih pa v pondeljk al pa torek."
jst: "OK, pol bom pa eno kr rezerviru."
prodajauc: "V ponedeljek al pa torek vas bomo poklicali."

Grem js domov. Čakam lepo pondelk, telefon nč ne zvoni. Čakam torek, telefon ne zvoni in se skoraj ob koncu delovnega časa spravm js njih klicat.
"Dober dan. Audigyje ste že kej dobil?"
"Ja bi jih moral že v pondeljk, jih pričakujemo jutr. POkličte jutr."
"Aja, super, bom poklicu."

Sreda:
"Dober dan, kličem zarad Audigy zvočne kartice"
"Ja, veste smo dobili neko pošiljko z matičnim ploščam, grafičnim, ampak Audigyjev pa ne."
(Js tko že napol penast;()"Aja???"
"Pokličte jutr"

Dons:
"Dobr dan, spet kličem zarad Audigy kartice"
"Ja, jutr upamo da bojo"
(Js že čist znoru, sm mislu že kričat nazaj čez slušalko ene grde besede;(()"No bom še jutr poklicu, ampak če jutr ne bo, bom pa naročilo preklicu."
(čist mrtvo hladno)"Ja, sej to bi blo še najbolj narest."


P***a m***na da me tkole zajebavajo že cela dva tedna. Če jutr ne bojo mel jih bom šu kr v trovino napizdit, k jih mam poln kufer.;( ;(( ;(( ;((
  • spremenil: Predator ()

mihec87 ::

Ja poznam take pizdarije mam lih zdj eno s plato bom mnda star prej ratu ko pa da mi bojo zamenal oz bom mnda sam doma s spajkalnikom naredu plato no sj verjetno bi jo res prej naredu kokr pa ti gumpci zamenjali.

PARTyZAN ::

Men so v JAE obljubljal GF6800U EN mesec...na začetku je reku da bodo dobil v enem tednu pa potem vsak teden, ko sem klical je reku, da dobijo naslednji teden :P Nazadnje sem zadevo nabavu pri PC-DOMu ... če bi na JAE čakal bi verjetno še zdej čakal :P

ČIP 008 ::

Ja podoben scenarij se je pri MLACOMU zgodil meni ko sem kupoval rame. Naročim robo vse OK potem čakam in čakam pa nič. Potem še zatelefoniram Mobi kartico za 3000 sit in na robu živčnega zloma ostanem z dolgim nosom. No takega neprofesionalnega odnosa trgovcev pa nisem videl že od davnega leta 1991 ko smo bili še pod JUGO.>:D

kuglvinkl ::

Da se zastopmo. Pri Mlacomu sem kupu enkrat, zadnjič in edinkrat. Ker mi ni všeč, če moram kričat, da mi zamenjajo novo mašino.

Ampak Grey... Tvoj bes bil bil prav upravičen, če bi bil Mlacom edina štacuna na kugli zemaljski. Maš popuste pri njih, da tako vztrajno rineš? Ker ne kupujem Audigya nisem seznanjen s ponudbo na trgu, ampak, je Mlacom edina štacuna, ki jih ponuja? Si doma v Spodnji Šiški, in se tja (očitno običajno) odprabviš peš?

....
Your focus determines your reallity

ZaFo ::

Glej. Naroci iz izishop. Nad 15k je postnina zastonj in Audigy 2ZS je tam dalec najcenejsi. Noo, poglej si sam...

JanezH ::

Pri Mlacomu sem kupu enkrat, zadnjič in edinkrat.

Tudi jaz.

msms ::

kuglvinkl ima prav. Pa na netu je tok računalniških trgovin pa še bol poceni se dobi kot pri Mlacomu.

Grey ::

Lej, js sm naroču kartico in pričakujem, da jo bom dubu v maximalno enem tednu. Ker sm tuki pač še en teden povleku in si mislu "Ajd, naj jim bo," pa čakam ko tele. dost mam. Če jutr ne bo, bo pa hudir. Kupim si mikrofon, da bom lahka mal šprehu pa ga zaj ne bom mogu uporabit na LANu, ker eni bebci niso mogl kartice dobit.

PS: živim pa v Medvodah...slabo uro vožnje z avtobusom(to ni tko mal)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Grey ()

igor0203 ::

mah dej te u mlacomu so čist usekani..... skor pred enim mescem sem rezerveru r9800pro in me učeri kliče in mi reče da so zdej dobil pa da lohk pridem iskat, pa jim rečem da sm med tem že novo nabavu, pa mi začne kr neki sikat da če sm rezerviru bi pol moru pr njih uzet pa take pa da se to ne spodob da mi rezervirajo grafično pa jo pol ne uzamem....pa sm sam reku hvala in adijo pa prekinu. ko jim je kriv, če so pa počasni. pa še pol stvari nimajo na zalogi k jih majo na ceniku....

kuglvinkl ::

Grey... No comment.
Your focus determines your reallity

Grey ::

igor0203:
pa sm sam reku hvala in adijo pa prekinu. ko jim je kriv, če so pa počasni. pa še pol stvari nimajo na zalogi k jih majo na ceniku....

Točno tako. Prav si naredu. 1 mesec čakat na grafo je pa too much.

Taras_Bulba ::

Vse takoj imet a? Če ne pa v jok, pa na drevo pa vsi drugi so grdi in hudobni. Na tem forumu se je že tooolk čez Mlacom pljuval, da je joj. Se mi zdi, da je bla temu namenjena cela tema. Ena druga tema je pa namenjena temu, da vsebje spisek online trgovin v slo. Nekatere ti celo pošljejo željeno takoj naslednji dan. Po kurirju in kamor hočeš. Tudi v službo. Al pa na LAN. Banda pritlikava :P

msms ::

Pa saj sem to že jaz reku.:\

Grey ::

Tega, da na LAN peljejo pa nism vedu.

iso2000 ::

Ok, ne bom rekel, da je lepo da ti obljubijo pa ni, ampak treba se je vprašat kolk njih nateguje diler za Slovenijo ali morda vzhodno evropo. Ne me narobe razumet ampak v tem primeru se po mojem mnenju razburjaš malo po nepotrebnem. Morda je bil Mlacom v podobnem položaju kot ti - nekdo mu je rekel, da bo to dobil takrat, pa ni. Če se ti pa mudi, pač rečeš hvala, bom drugje pogledal in ni hudič, da nekje zadevo dobiš - če ni ekskluzive.

LP

murphyboy11 ::

se strinjam is iso2000 mislis da te oni zanalašč nategujejo oni so naročil pošiljko in dobavitelj jim je povedu gdaj bo dostavljeno če pa dobavitelj ne dostavi pa oni nimajo kaj saj tudi oni niso veseli ker tudi njih nategujejo in s tem izgubljajo stranke in biznis... niso pa edini ki se jim to dogaja sm prepričan da se to zgodi vsaki firmi da jih dobavitelj zajebe.

humanoid ::

Lahko, da tudi njim dobavitelj laže...

Sploh pa kaj je takšen problem, greš drugam in problem je rešen.

Naročiš grafo, je ni, prekličeš in kupiš drugje.

kuglvinkl ::

Razen redkih izjem v tej debati, Zemlja kliče ostale. Npr., zakaj hudiča se sploh ukvarjat s tem, da ima ta štacuna probleme z dobavitelji?
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::

no, samo pri mlacomu je tko.
(govorim na pamet,ampak ni dalec od resnice) majo na ceniku 2000 izdelkov, od tega jih majo na zalogi mn kot 10%. ce hoces neki narocit, bos caku NAJMN 1 mesec, pa se to je zlo mal moznosti da bos dubu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

sinko999 ::

moj primer kličem v *** jih vprašam če imajo nec 3500 na zalogi pravi da ga dobijo po 12 uri pa da je tovornjak že v sloveniji pa da morajo pol robo dol dati .... rečem dobro pridem jast ob
14 po pekač . pridem ob 141 uri lepo vprašam za pekača rečejo ga nimajo jim povem da sem se pripelal iz mb v lj (službeno jast) itd.. pa reče dobro bomo napisali predračuna pa po pošti poslali na vaš naslov, paket bo prišel čez dan max 2 in glej čez 2 dni poštar na vratih z položnico pa necom. plačal nisem prevoza sem samo plačal položnico(160 sit) + ceno neca

če bi vsi imeli taki odnos.
Ni? ni ve?no !

kuglvinkl ::

BTW: v JAE so dobil Tagane.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::

Še neki, tale tema ni dvojček tele teme. Ker se tu IMO obravnava drugo vprašanje. In je zaenkrat ne bom zaklenu.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

Jaffa ::

murphyboy11: Se strinjam.

Mogoče bo kdo od vas tud kdaj delal v kakšni trgovini. Prav privoščim vam ! Takšne bi jaz iz trgovine najrašj vrgo. Se pizijo neka, ko ne vejo zakaj se gre... Če ti dobavitelj reče, da bo kartica prišla, pa je potem ni, (ker jim je pač kazalo v računalniku, da je - v bistvu je pa ni blo), pa da delate takšne scene. Tud njim obljubijo, kdaj bi naj roba prišla in če je ni, je pač ni. Ne morš pomagat. Idi kupit drugam. Ni zaj prodajalec kriv. Sej ne rečem, da se to pogosto dogaja, sam zgodi pa se. Pa dobavitelj ne laže - on je odvisn od računalnika (glede robe na zalogi) in pač od podatka kdaj naj bi roba prišla - kar je pa odvisno od večih dejavnikov... Malo se postavite v vlogo prodajalcev kdaj pa kdaj... Sej ne rečem za vse, sam včasih se tud sam znajdem v takšni situaciji, ko dobavitelj kaj obljubi, pol pa roba nea pride... Kaj bi pa vi v tem primeru nardili ???????

murphyboy11 ::

ko rabiš stvar karkoli pokličeš v trgovino če nimajo pokličeš v drugo ...... toliko je trgovin nekje boš sigurno dobil. ni pa trgovine na svetu ki ne bi imela problemov s dobavitelji ampak to ni problem končnih kupcov temveč administracije posamezne trgovine. jast osebno nimam problemov s mlacomom čeprav kupujem pri njih redno vsak teden za/na firmo če pač nimajo grem drugam in se prepričam že po telefonu kje kaj imajo rezerviram in grem na pot.

Dr_M ::

lej, v neki normalno trgovini, bi narocil robo, mal predn poide stara zaloga, ne pa 2 mesca po tem, ko je ze nimajo vec.
kako nek bi zgledal, ce bi prsu v mercator po kruh, pa ga nebi blo...pa bi prsu drug dan, pa bi ti rekl, lohk ga narocite, drug teden pride.
ja...

se pa strinjam, gres pac drugam. uredu, se zgodi da nimajo, pa pac dobavitelj tut nima, ampak pr mlacomu se to konstantno dogaja, za 90% robe ki jo majo na ceniku.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

kuglvinkl ::

Malo se postavite v vlogo prodajalcev kdaj pa kdaj...

Tega ne razumem najbolj. Se pravi, prodajalci se tudi name kdaj spomnijo, ko sem v službi? Al se treba spomnit vsakih 14 dni pordajalcev? ... Vsi služimo kruh. In če čem keš zapravt, nočem, da se me pri tem nateguje. Zato pa je trg in njegova ponudba. Res je enostavno.
Your focus determines your reallity

Jaffa ::

Kr_M: aj pa če stvari, ki jo kdo želi, trgovina običajno ne drži ?

kuglvinkl: Ja ! Pa potem naj gre v drugo trgovino, če recimo po enem tednu ni. Res ne bo doben taradi enga propado. Jaz stranki sicer potem povem, da ni ziher, pa da si naj proba zrihtat kje drugje...

Dr_M ::

;) Kaffa: potem pa nej jo vrzejo vn iz cenika, ce jo ne prodajajo. a je tok tezko??:) ;)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

kuglvinkl ::

kuglvinkl: Ja ! Pa potem naj gre v drugo trgovino, če recimo po enem tednu ni. Res ne bo doben taradi enga propado. Jaz stranki sicer potem povem, da ni ziher, pa da si naj proba zrihtat kje drugje...

Točno to čem povedat.
Your focus determines your reallity

igor0203 ::

ma ja sej, men so rekl da bom moru en tedn čakat, pa sm en mesec čaku, pa me na koncu pol še napizdi.... kaj nj jst pol? a nj pol 1 leto čakam da bojo oni dobil al kaj? sej kokr je Dr_M reku, v Mlacomu niti 10% robe nimajo k je na ceniku..... k sm tkrt hotu nabavt 9800pro, mi reče ja mamo, pol pa gleda pa reče da nimajo, pa mi reče da loh pol gf6800 uzamam, pa rečem ok, pa mi pol reče, da te tud nimajo da majo sam gf6800gt.... :\ pa še glede na to, kako te tm u mlacomu sprejmejo.... 15min sm tkrt čaku( en komercialist je bil na KOSILU ), pa pride pol, pa se usede tm pa mi reče počaki 10min, k zdej nimam cajta... 8-O

MEDENA ::

ti bi moral pa jim pokazat 120 jurjev in rečt " poglejte in se slinite" pa odideš...

igor0203 ::

he he, če bi jih meu ja...... :D se mi pa zdi da so v JAE še najbolši, use ti lepo razložijo, če nimajo tist trenutek cajta ti rečejo da mal počakaš pa je...

Grey ::

Ja, ampak te kartice nimajo nikjer. Za Audigy2 pa ne mislim dajat 20k SIT razen, če kdo pozna kako štacuno, kjer jo lahka dobim za 13k.
Sej zdej sm vidu da majo v izishopu(sicer ne kupujem prek neta in bo to prvi tak nakup, če bo) neko drugo verzijo Audigyja. In druga stvar, ki me zelo zelo moti je ta, da je tok mal informacij glede teh različnih verzij da je joj. Sploh nikjer ne najdeš nč tazga, da bi ti točn povedal v čem je razlika meed to pa med uno.
Pol še ena stvar je pa ta, da majo pr Mlacomu kr eno čudno verzijo...Audigy Value2...WTF? Sploh je ni nikjer na netu. Razen če so mislli Audigy 2 Value sam mi je prodajauc zatrjevau da je enka...oni že morjo vedet. In če jim računalniki tok lažejo(npr. rečejo, da majo to grafično kartico(se mi je zgodil ko sm prvi komp kupu pr njih) in se izkaže, ko se prpeljem do njih, da jih ni na zalogi, 30 minut nazaj mi je pa govoru da jih majo)...well s..k my b...s. To res ni lepo. Če pa ne, naj si pa boljši informacijski sistem nabavjo, da jim ne bo tok pravilno kazu teh zadev.

Zheegec ::

Se mi je že zgodilo, da so pri Malcomu rekli po telefonu, da imajo grafično kartico, pa vprašam katero firmo imajo, pa malo traja... "Ja, v bistvu je nimamo" :D
Pokličeš v JAE, pa se lepo zmeniš, zraven se še malo pogovoriš - kdaj bodo kaj dobili (nove stvari), pa se lepo zmeniš in ko sem za frenda komp naročil spljoh ni bilo problemov, so imeli vse na zalogi, za kar so rekli, da imajo in so tudi rezervirali, pa čeprav ni še nihče plačal tisth 20% vnaprej.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Jaffa ::

Ja, sej ti noben ne reče, da morš čakat v eni trgovini na robo. Če pa je ni za dobit drugje, boš pa že počakal... Mi sicer nimamo on-line cenija - smo bolj mali šop. :-) Glede on-line cenika, pa je fajn rešeno, tak ko majo nekatere trgovine - da kaže zalogo zraven... Tist je dost bolj ziher za oddaljene stranke. 8-)

Ker Audigy bi ti sploh mel ?

billy ::

Kaj bi te rad....jaz sem pri JAE kupil RABLENO rame, ki so bili defektni, potem pa so rekli, da sem jih sam zazžgal in sedaj se jebemo en drugega kako bo :)

SodVina ::

Tako jaz to gledam, ce stvar nimajo na zalogi: Eno je, da povedo, kdaj bo na zalogi oz. kar vedo. Npr. dobimo jih cez 14 dni ali pa dobavitelj je reku da pride naslednji petek. V redu. Pac nimajo, jebiga, oni se lahko raztegnejo, pa ti ne morjo prodat, ce niso dobili. Zdej ce bos cakal na dobavo ali ne je pa tvoja odlocitev.

Drugo pa je , ce oni vedo, da dobijo cez 14 dni, pa ti recejo, da jutr dobijo, pa jutr spet recejo za naslednji dan, samo zato, da bi jutr spet prisel in da nebi kupoval drugje, to pa je cisto NATEGOVANJE. To pa sovrazim do konca. Cim zasledim taksen odnos pri doloceni trgovini, tam ne narocam, ce nimajo na zalogi. Simple as that.8-)

Tear_DR0P ::

Z mlacomom se nimam izkusenj, pa si jih ne zelim ravno, tolk kot ljudje zolca na njih stresajo. Lepo je ce ti povejo kaj majo na zalogi in ce nimajo gres ti drugam. Druga storija pa je ce si zelis met eksotiko in se oni trudijo da ti jo priskrbijo. Men so na mimovrste tko rihtal 9600XT od sapphira, ki je pač bla mal bol eksotičnega tipa - hotu sm tako ko ma enabled Overdrive. Pa so mi lepo povedal da bo 14 dni trajal da zvejo če jo lahko dobijo, po 14 dneh pa so rekl ne in sm reku hvala pa drugič.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

BigWhale ::

Naj ze en zamenja naslov teme, ker je, hm, no, debilen....
;>

boštjan ::

grey,a na eventus pa se nisi spomno.upam,da majo vsaj tako zalogo,kot je na ceniku
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

AngelOfDeath ::

Kolk sem jaz kupoval pri Mlacomu je bilo vse tako kot smo se zmenli razen dostave (za kar pa ne morem krivit mlacoma)

zile ::

Kako lahko moderator dopusti tak naslov teme ???

madviper ::

Jaz imam z Mlacomom dobre izkušnje! Kar sem naročil sem takoj tud dobil!

Pri mimovrste, je kolega naročo DVD pekača pa ga je čakal 1 teden pol pa je naročilo preklical. Nekaj din kasneje sem ga naročil jaz in sem ga tudi dobil v roku parih dni! V petek zvečer sem ga naročo in v torek dobil!

Mam pa slabe izkušnje z Comtronom! Preko interneta sem naročo komplet ralunalnik (Asus Terminator 2, 15" LCD,...) za kolegico. Vse kul! Dobim potrdilo o naročilu, pride dostava, se paket sprejme in ko ga odpremo najdemo namesto Terminator 2, Terminator 1, manka LCD in kabel za printer. Kliče kolega v comtron, pa mu rečejo, da LCD pe pride, računalnik pa je pomotoma napačen. Ga odpelje gor in zdaj čakamo. Rečeno je blo da pride v torek! Upam da bo prišel. Najslabše pa je to, da je stvar že plačana, robe pa ni (paket je spejela mama od kolegice :( )

In zdaj mi naj kdo poda še boljši primer!

Ma Mlacom je 1000-krat boljši od Comtrona!!!

Zakaj sem naročo pri Comtronu? Ja ker drugje nisem našel tega kar sem iskal! Nisem pa pričakoval tako neprofesionalen odnos! Pa ne vem, če še bom kdaj šel kaj tak velikega naročat pri njih!
I'd like to do something crazy!

Caligula ::

OK,

JAE me je zadnjic na servisu ogabno razocaral. Trgovci so se vedno face, tudi referentka na servisu prijazna sam nek beden serviser je pa mel na celu napisano Mlacom.

Skratka nekaj se je kmecko ven vlekel, zgovarjal na zakone, kako oni niso dolzni nic menjat nove plate z defektom takoj v 8 dneh, ker mora to trgovec in da jo bo pogledal (zaflashana z prilozenim programaom za posodobitev biosa) in nalotanim bios cipom. Skratka jaz prijazen, povem ,da plosco pac rabim in da lahko tudi doplacam za malo boljso, in on da ne, da jo bodo vzeli na servis po obicajnem vrstnem redu in da bodo probali zadevo popravit-in pol se sam opazi, d ama nalotan bios cip gor in da se to ne da pa je se pol rekel ,da bo vseeno na servis sla v obicajni postopek skratka debilizem brez primere, ker je blo itak obema jasno ,da bodo pol na koncu itak dali novo plato samo naj zgubljam cas tam za brezveze pol vec kot en teden brez plate...

Skratka JAE ne priprocam vec nikomur. Vsaj ne za izdelke za katere imajo lasten servis.

JAEtovo osebje v trgovini pa je OK. Samo servis-saj ni slo ,da bi se serviser kaj oddaljeval od zakonov samo je pa naredil vse, da bi bila uporabniska izkusnja cimbolj gnila in brezvezna. Skratka nekaj kar se pricakuje kdaj na Mlacomu pa se to ne nujno, v JAE pa tega nisem pricakoval.

Pa se o PC DOM.

Vse dobim vedno takoj, vsaka napaka,... vse takoj porihtajo, zdaj mi ze poslje kako stvar kar brezplacno pa lahko par dni kasneje denar nakazem(tocno tko-brezplacno in pac placas lahko cez par dni na posti-no ja to pac bolj redne stranke), za VSAKO malenkost se potrudijo v NULO! Vsako defektno stvar sprejmejo nazaj na lastne stroske,.. skratka vse hitro, lepo, urejeno,..

Skratka EU varianta. Tko kot bi moglo bit pa se malo boljse.Pa se cene majo ugodne. Skratka v SLO sam ne jebem vec drugih trgovcev. Se JAE pocasi ne. Ker pricakujem od trgovca in njegovega servisa vec kot, da se nekaj zgovarja, muti, ... da mi proba obesit nekaj na Microsoft,.. skratka da se obnasa debilno.

Sploh, ce obstaja izbira in mas na drugi strani nekoga, ki naredi a ma res VSE, da se ti hitro vse resi s cim manj tezavami.

Pa PC DOM ma novo spletno stran. Skratka toplo priporocam. Se ce cesa ni na zalogi, se potrudi na 1000 in en nacin pa se vedno tako ,da na koncu ne nasrkas.

Se JAE bi skurcal zdaj do konca, ce nebi blo par prodajalcev facastih.

billy ::

Jaz imam z JAE tudi slabe izkušnje, tako s trgovci kot s servisom, razen tista zenska tam je ql :)

Ni mi jasno kako oni ne zamenjajo robe, a če bi direkt RMA na firmo pa bi mi zamenjali?

pc-dom pa zakon ja, roba ful bolj poceni, edini problem, da nimajo ravno široke ponudbe in zato potrebno še k drugim prodajalcem it :(

Sergio ::

Caki, Caligula, lotal si po plati, plata ne dela vec, zdej pa pricakujes, da ti jo bodo ASAP in no-questiones-asked zamenjali?

ROFL. :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Caligula ::

Sergio je nepismen. ROFL :D

Sergio, noben ni lotal po plati. Plate se samo ne da popravljati, ce je BIOS na plati defekten, ker ma BIOS cip nalotan. Takih plat ne popravljajo ampak menjajo.

Sergio ::

To, da ima 'nalotan' bios cip, sem razumel kot, da ga je nekdo -- rocno -- nalotal.

'Nesnemljiv' bi bila boljsa beseda, IMHO.

Vseeno, tudi ce je tako, je imel serviser vsako pravico, da naredi to kar je. Se strinjas?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Caligula ::

Seveda je imel pravico. Saj to je problem. Od firme, ki kaj da na stranke ne pricakujem, da bo nekdo 100% truda vlozil v to, da bo naredil kar se da, da za stranko ne naredi NIC.

In taka firma v casu, ko obstaja nekaj firm, ki se za stranke celo potrudijo, ni vredna pol kurca.

Mislim ,da je bil popolni minimum nekaj kar se je spodobilo pricakovati v jugi, zdaj pa mamo vecinoma ljudje in potrosniki neko pricakovanje, da se firma vsaj ne trudi proti nam, ce ze na roko ne gre.

Saj sem napisal, da se ni nekaj oddaljeval od zakonov ampak, da je bil gnil do konca. Prides na servis pa se ze kar vnaprej nekaj brani, da to so windowsi krivi skratka vse le izdelek je nedolzen in cist kot solza,... pa nasploh brezveze.

Sej mislim ,da razumes kaj je tisto kar me je zmotilo.

Je pa kot sem napisal. Za razliko od trgovine je servis JAE v sramoto.
Za fasado majo Mlacom.

V EU pa mislim, da je tak nacin dela mislim, da ze mocno prezivet.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EMISIJA.SI

Oddelek: Kaj kupiti
415105 (1204) Han
»

Mlacom

Oddelek: Kaj kupiti
222329 (940) ganzi
»

Kriminalne zahteve serviserjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
645214 (3588) flipflop
»

Pohvala in graja

Oddelek: Kaj kupiti
201590 (1179) Ziga Dolhar
»

Naše poštene računalniške trgovine!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6544748 (43361) Tjulenj

Več podobnih tem