» »

negativne izkušnje z slovenskimi trgovci

negativne izkušnje z slovenskimi trgovci

1
2
»

Jaffa ::

Zaradi enga se pa noben ne bo sekiral... Mogoče je pa imel slab dan... 8-)

Caligula ::

Vsi smo bili mirni. Sam sem bil miren predvsem zaradi referentke, ki je bila prijazna.
Pa ni slo za to ,da bi bil kdo zivcen. Se prav bedno mirno je bilo. Taka umirjena totalna nesposobnost in nekooperativnost je vela. V bistvu je tezko opisat kako nekoristno in nadlezno je izpadlo vse skupaj. Gres tja, da se najde neka resitev, pol ti pa ze kr vnaprej en stresa vse samo, da bi se apriori vse na stranko prelozilo. Pol pa se vztraja po tem, ko vidi, da servis nima smisla zaradi nalotanega cipa, da bi vseeno rad cel servisni postopek. Ja fina firma. Da bo stranka ja za brezveze par tednov brez plate.

V bistvi mi gre cedalje bolj na zivce dogodek.

Kako se lahko kdo sploh tolk matra bit nekoristen. :|

cole-22 ::

Mal oftopic...
Enkrat je že bila na tem forumu objavljena neka tel. številka kamor lahko pokličeš in se pritožiš, če te v trgovini zajeb*jo!Zdej me pa zanima, če jo kdo ve?Ali pa kam se lahko pritožiš, če imaš kakšne resne probleme s trgovino?
Help...

Ja seveda uganili ste problem je z Mlacomom!O problemu pa bom pa še poročal!

billy ::

Tudi mene zanima ta telefonska. In od koga sploh je? A je to kak uraden organ ali kaj drugega?

ERGY ::

Hm u mlacomu se nism mel take nesrece. Uglavnem vedno grem do direktorja pa povem njemu naj nabavijo to in to(ce nimajo na zalogi) pa pol tud pride takrat kdr treba in tud poklice:) , je pa res da ce poves unm spody pr kompu mu prov dol visi ;((

LP ERGY

BlazP ::

Men se je ze zgodil v Mlacomu, da sm prisu gor v prodajalno, povedu ka hocem, mi je napisu racun, js sm ga placu, pol sm sou pa dol z racunom, pa mi rece tam ko prevzames robo:"Ja tega pa nimamo trenutno.".

cole-22 ::

Kaj potem, noben ne ve kam se lahko pritožim???:O

billy ::

A še zdaj ni noben napisal cifre?

Jaz sem danes dobil še drugi hardware, ki je prišel iz JAE in ne dela. Zadnji čas, da jih prijavim nekam.

Torej ve kdo kam?

Poldy ::

Na Tržni inšpektorat

Poldy ::

Aja, pa dva nasveta, preden pridete v katerokoli trgovino:

Že prej se pozanimaj, kaj hočeš, ne pa da prideš pa rečeš - jaz imam pa tukaj 60k sit, kaj priporočate... jaz bi pa grafično kartico pa ne vem katero.

Če rečejo, da bo drug teden, potem skoraj zagotovo tega nimajo in tudi ne bodo imeli. Vsaj ta mesec ne.

Jaz se teh dveh pravil držim in me ni še nobena trgovina razjezila.

YenLoWang ::

moje izkusnje:
JAE - Celje:
petek - na spletni strani so mel akcijo pritnerja, grem v stacuno, recem da bi mel ta pa ta printer ko majo v akciji. recejo, aha, tega tle v celju zal nimamo vec, moment.. bom pogledu v druge trgovine... pobrska po kompjutru in najde v Novem Mestu se enga na zalogi.. vprasa ce bom uzel.. recem ja seveda.. klice v NM..in rece nj poslejo printer v Celje.. rece da bo jutri prisel.. recem ok.. in grem.
sobota - pridem v trgovino.. vprasam ce je prislo.. in pogleda tam za pultom po robi.. in rece zal ni prislo.. ker da so prepozno dal v NM na hitri servis al neki.. vglavnem se mi opraviceval in da me poklicejo v ponedeljek takoj ko bo prislo.
ponedeljek - me klicejo iz trgovine in recejo da lahko pridem, da je pritner prispel. In sem sel in placu in blo vse ok.

mam pa tud eno slabso izkusnjo v JAE - Celje.. namrec majo tam v vitrini hard diske pa cenik kjer ma gor en septemberski datum pa so se mi mal drage zdele zadeve.. pa vprasam prodajalca.. ce te cene drzijo.. pa rece: ja, mislim da priblizno drzijo.
mislim.. kak lahk rece "da misli da priblizno drzijo" ? a neve kaj pa za kolk prodaja al kaj:)?

COMTRON - Celje:
na spletni strani majo artikle, katere pac ocitno prodajajo sam preko spleta.. kajti dosti teh artiklov v prodajalni sploh ne mores kupit.
naprimer.. sem kupoval Creative SB live 5.1 player.. majo v ceniku na spletu..
klicem v trgovino in vprasam ce majo, pravi da tega pa nimajo.. pa vprasam.. kdaj boste pa kaj dobli? drug teden mogoce?.. pa rece:"ja to pa nc nevem"
pol majo na strani gor nosilc za 3,5" iz 5,25" in pise na zalogi.. ampak kje je ta zaloga pa nihce neve.. vprasam prodajalca v trgovin.. rece nimamo.. ne drzimo tega.. pa mu recem da na spletni stran pa majo notr in da to prodajajo.. pa mi pol zacne razlagat.. da tisto pa kaze zaloge za celo slovenijo.. da majo 10 al kolk trgovin in da je to neki druga ..etc..etc. vglavnem.. kriza:)

BIG BANG - Celje:
vprasam za SB live 5.1.. mi ga pokaze.. in razlozi vse kje se kj priklop pa tko.. se spoznau na zadeve... pol enkrat drugic.. drug prodajalc..vprasam za ta nosilec 3,5 na 5,25.. in tip preseneceno gleda.. pol pa rece da majo sam rack, da to verejtno iscem:)

lp, Yen

Zgodovina sprememb…

drummerboy75 ::

Prišel je cajt, da se ta tema malo izkoplje. Jaz imam tudi slabe izkušnje z JAE. V dveh tednih se mi je mašina za 160 jurjev dvakrat sesula lol. Problemi so z bootanjem, formatiranjem in ponovnim nalaganjem Windowsow. Skratka mašina totalno v kurcu. Tistim amaterjem je bilo rečeno, da problem ne more biti v softwaru, vendar oni znova vedno zvalijo krivdo na uporabnika in pravijo, da je njihova roba brezhibna.:P Pol ti pa še začne model govoriti, da bo zaračunal servis ure hahaha. (2 letna garancija). Mislim, da sem se orengi zaj s tole kišto.

Fantje, ko greste mimo JAE, se raje obrnite ali naredite velik ovinek ter pejte rajš na pir. Niso vredni, da bi kdoekoli odpeljal tisto njihovo plastiko.;)

Brat ima Comtron im+n moram reči, da mu dela ko suza.

No toliko o mojih izkušnjah z JAO.;((

Dr_M ::

no bom se jest povedu mal o jae LJ...

pred ksnim mescom sm kupu tm 2 graficne (tiste ki so jih prodajal po 4800sit), 2x radeon 8500 64mb, en pravi in en LE.
edn sploh ni delu (ko sm uzel hladilnik zadi dol, so mi smd kondenzatorji popadal dol pa na zgornji strani sta bla 2 napihnjena) in sm ga nesu nazaj, pac reklamacija. en tip takoj uzame in gre na servis zamenat tista 2 kondenzatorja, en drug prodajalc je su pa po drugo graficno. po ene pol urnem cakanju mi un iz servisa prnese nazaj kao zrihtano zadeva in prav da dela. ok jest grem ze vn, pa pride drug iz skladisca in me uprasa ce je radeon9500pro uredu?? men so se kr oci zasvetile. :) 8-O in unga r8500 uzame nazaj, pa mi da 9500pro (hvala Matjaz, dubis za pivo:) ). ok odnesem domov, pretestiram use mozno, zadeva dela kot nova :)
no un drug LE je pa sicer delu, ampak ko sm zalaufu ksno 3D aplikacijo, je nastal en sam zmazek. odnesem nazaj, reklamacija., sam niso mel vec nc pametnga, tko da sm uzel ene par stvari k sm jih rabu. brez komplikacij. za uno prvo grafo k sm jo mel, se racuna nism mel sabo, pa ni noben nc kompliciru.

tko da, JAE je moja prva izbira vedno. se pa strinjam, da so nekateri prodajalci mal...cudni.
ce kej rabte, se obrnte na Matjaza. on je car :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

boštjan ::

ta pa je dobra 8500 za 9500pro brez doplačila,mislim,da si naredo posel leta
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

mato22 ::

Jest mam tud z JAE zelo dobre izkušnje in ko kupujem, vedno hočem, da mi prodaja MAtjaž, ker je res car. Zamenjal mi je vse kar sem prinesel.
Sem mel en problem s pečko Pioneer dvr107 in sem jo nesu na servis, pa sem drug dan klical če so že pogledal pa so rekl da bo šele čez 2 tedna. No jest sem poklicu MAtjaža, če se da to kaj hitrej in je rekel da ni problema in sem šel na servis vzel pečko, jo nesu dol v trgovino in dobu novo ampak Pioneer dvr 108:))
Prav tako mi je pa že kar nekaj časa nazaj zamenjal ram Corsair ki sem ga imel že kak mesec, ker se mi nikakor ni ujel s plato, pa mi je vrnil denar.

V glavnem res dobre izkušnje z JAE predvsem pa se obrnite na Matjaža, ker drugi so bolj ....

CCfly ::

Matjaž je kul. Aja tiste grafe ki so jih prodajali niso bile vse po 5k. No ja mi pa vsaj kondenzatorji ne odpadajo :)
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Dr_M ::

CCfly: ja, res niso ble, ampak te grafe so ble tm pod pultom in niso ble za prosto prodajo ;) :D
Matjaz mi je hotu eno dat, ampak so ga stran nagnal, pol se je pa razpizdu, pa je su u skladisce po r9500 ;) tip je cist zmagu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EMISIJA.SI

Oddelek: Kaj kupiti
415111 (1210) Han
»

Mlacom

Oddelek: Kaj kupiti
222334 (945) ganzi
»

Kriminalne zahteve serviserjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
645222 (3596) flipflop
»

Pohvala in graja

Oddelek: Kaj kupiti
201593 (1182) Ziga Dolhar
»

Naše poštene računalniške trgovine!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6544765 (43378) Tjulenj

Več podobnih tem