» »

Najbolj neumen odgovor:)

Najbolj neumen odgovor:)

1 2
3
»

undefined ::

Dostikrat sem že naletel na primerke, ki so mi prijavli, kolk so dobri/boljši računalniki v neki učilnici. Nakar ugotovim, da so sistemi dokaj podpovprečni, le monitorji so par inčev večji. Ponavadi to slišim od nežnejšega spola (ne me grdo gledat, punce). :D

ali3n ::

velikost JE pomembna... :-)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ali3n ()

mescaline9 ::

Elson: Btw konverter LPT v USB obstaja in se ga da kupit v btcju. Stane pa okol 8 jurjev. To je seveda manj kot bi dal za usb kartico (+ da bi imel še usb porte), a vendar. lpt2usb obstaja.

Jackal ::

Še moj primer...
En mamin kolega je mel bolj švoh računalnik in ga je uporablo samo za kako pisanje v wordu pa to... Pa mi enkrat neki teži da mu kr napake javla word pa kr neki blokira .. u glavnem ne dela prav...
Mu rečem da bi pogledo če lahko. Pa js tam z šraufncigerjem v roki že odpiram pa mi tip začne težit, da se mu računalnik 100% zato sesuva ker je on bioenergetik in ma negativno energijo ki vpliva na računalnik >:D >:D >:D Js sem se mu pa smejal u glavo pa si mislo svoje :D :D :D In kaj je blo pol ko odprem kišto? Hladilnik za procesor je pado iz kište 8-O Včasih je bil zgleda kr z neostikom prileplen na procesor. Procesor je bil pa Pentium 200 :\
Walking the way is something completely different than imagining the way.

elson2k ::

Ibn Saba: verjetno sem se narobe izrazil :D vem da konverter obstaja,vendar ta clovek ki mi je to "strokovno" razlagal je imel v mislih adapter kot prilagodilnik oblike konektorja, nic drugega :D .

LP

Mati ::

Jaz pa pridem v Power Plus v Mariboru in vprašam, če imajo mogoče 10 meterski cross-over kabel!
Pa me en pametnjakovič tam vpraša:" Zakaj to rabiš?"
In jaz:"Hmmm. aaaa, hmmmmmmm, aaaa povezal bom dva računalnika!"
In on:" Potem pa tako reči, ti ja rabiš UTP kabel, in me vpeaša, če imam HUB!
Že malo jezno odvrnem:" Ne nimam HUBa, ker drugače ne bi rabil cross-over kabla, ok?"
In spet on:" Če ti pravim, da rabiš UTP kabel, in ne me učit, ker končujem faks iz te stroke!"
Jaz:" Ok, potem pa ali imate 10 metrski UTP kabel, ki ima prekrižano 1-3 in 2-6 žico!"
Powerplus:" Ne nimamo!"

Preklet motherfucker...

elson2k ::

Mati: saj jaz tudi nisem vedel da obstaja faks iz te stroke (UTP kabli) :D

zile ::

ROFL :D . Phuk ne morš verjet.

Mati ::

Najbolj jezen pa sem bil, ker so me v PowerPlusu obravnavali, kot največjega računalniškega analfabeta! Kot, da si bom prvi na svetu naredil mrežo! Saj nisem nek car v računalništvu, ampak vseeno to kar zna Škulj al kaj je že ta cepec znam jaz že dolgo...:D

Zavo ::

Samo ne mi o Power plusu v Mariboru, ker tam delajo največji kreteni kar jih Maribor premore.
Please not, please....

Pridem tja in pravim da bi rad imel dva komada 256 DDR ram in mi da prodajalec 1 komad 512 SDR Ram. Nakar mu pravim, da rabim dva komada, ker najprej sploh nisem videl da je 512 SDR in mi prinese še enega!
Ko vidim kaj mi je ta kreten prinesel mu rečem, ej jaz rabim DDR RAM (še vedno nisem vedel, da je 512MB). Prodajalec me debelo gleda, nato le gre išče nekaj časa in mi prinese DDR 128MB, dva komada (sploh nisem opazil da je 128, ker so bili v antistatični vrečkici).

Ko mi naredi račun se mi zdi, da je nekam malo pa si mislim cool, kako je cena padla in mu rečem, kdaj ste jih pocenili, ker tako poceni jih še nisem dobil v Sloveniji!
Prodajalec ves polaskan pravi, da so jih včeraj pocenili, da pa mi verjame da jih ne morem dobiti ceneje, ker so oni edini uvozniki za ddr ram v Sloveniji in vse druge firme od Comtrona do PCX-a kupujejo pri njih rame.
Vse skupaj mi je že pošteno smrdelo ampak sem si mislil nič ne de, daj rame tu maš denar in grem.
Ko pridem domov vidim kaj sem prinesel in me skoraj kap! Takrat so stali 256ddr rami v mlacomu 18900 Sit, jaz pa sem plačal za 128ddr 14800,00Sit (vraga pa poceni)!
Pihnem ga nazaj v Power plus in rečem trgovcu, pred eno uro sem kupil tukaj ta dva rama ampak sem dobil napačna (btw: stregel me je drug trgovec), hotel sem 256ddr!
Prodajalec si pozorno ogleduje račun, nat rame, nato spet račun, nakar reče:" Ti rami niso bili pri nas kupljeni!" 8-O
Bolj ga gledam, bolj se zdim glup samemu sebi, zakaj sem prišel sploh sem po rame!
Tip je mislil, da sem v vrečkici zamenjal rame, kar mi je tudi dal vedeti!

Nakar vzamem rame in odidem, ker se mi res ni dalo kregat z nekim mulcem. Ko prispem domov pokličem lepo inšpekcijo, povem kaj se je zgodilo, ter nato še direktorja in tudi njemu objasnim kaj se je zgodilo (najprej je vso krivdo kategorično zavračal, dokler nisem izrekel čarobne besede - Inšpektor je obveščen!)!
Nato me direktor pokliče nazaj (čez 1 minuto in par sekund) in se mi opravičuje na vse pritege in pravi, da lahko takoj dvignem 256ddr rame, ter da so že pripravljeni zame v trgovini!
S širokim nasmeškom se odpravim tretjič ta dan v Powerplus!
Skratka pridem tja, vržem rame na mizo in pravim kje so moji rami. Seveda mi jih takoj dajo zraven pa še prodajalec boječe doda:" Nekaj malega bo treba doplačat!" :\

Jaz odvrnem koliko in on mi pravi 16400 SIT!!!8-O WHAT???
Kaj so zlati ali kaj? DDR RAM 256 za cca. 25kSit? Ja veste so original Infineon!
Jaz mu pravim, ja in, koji kur... pa je Infineon, nebi rekel da so Corsairovi...Skratka rekel sem, da jih ne bom imel in da mi naj denar vrnejo. Ampak so rekli da mi denarja ne morejo vrniti, kar je kao že poknjiženo. Jaz mu pravim (že zelo jezno), boli me ku..., pa jih odknjiži zaradi mene! Ampak nič ni pomagalo. Nakar spet grem, tokrat brez ramov in brez denarja in spet pokličem direktorja mu jeb.. mater, ga pošljem od koder je prišel in pravim da ne rabim denarja, na ramov, ter da bom takoj še enkrat obvestil inšpekcijo, nakar se mi je direktor skoraj razjokal v telefon in rekel, da jutri dobim 2 * 256MB po pošti na njihove stroške pa še brez doplačila, ter da bodo zaposleni tam doplačali!

Drug dan pride poštar in mi prinese paket, noter pa en ram 512 ddr CAS3!!! 8-O ;( 8-O

Nisem več klical, nisem več tja šel, pa še vsakomur odsvetujem nakupa v Power Plus Maribor!

Lahko noč,
Zavo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zavo ()

zile ::

ROFL keep'em coming. Jest cepam od smeha. A še kdo :D

boštjan ::

dobra štorija,samo deloma si sam kriv in to od začetka da nisi opazo oz. nisi prevero da so ti dali 128MB.tako bi si prikrajšal popotovanje od tvojega doma-Pwerplus.

Zavo ::

samo deloma si sam kriv in to od začetka da nisi opazo oz. nisi prevero da so ti dali 128MB.tako bi si prikrajšal popotovanje od tvojega doma-Pwerplus


Saj vem stari...ampak veš kako je pred trgovcem vrečkico odpirat in noter gledat...

Cosmo ::

Hehe, dobre štorije o tem Powerplusu...
No, meni je tam prodajalec vztrajno trdil da ni šanse da spraviš XP1700+ na XP2400+ in da ni napajalnika na tem svetu ki bi taki sistem obdržal stabiln...
Potem sem raje bil tiho in si mislil svoje:D

I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

boštjan ::

zakaj pa bi bil to problem.če si pol vse veselo preklel,bi še blo najlaže prej v vrečko pogledat.aja pa najcenejše rame majo v megahitu,če se ne motim.

morphling1 ::

LOL, pa to ne moreš verjeti:D
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Tody ::

mislim vsakič ko sem slabe volje se spravim brat ta post. Jest sem enkrat prišel v trgovino in povprašam po šefu (ker ga poznam) pa reče neka ženska ga ni. Pa jo uprašam če ve kok je hub ? pa ona neki cajta gleda na okoli pa reče da neve kaj je to hub in meni nič tebi nič naprej briše prah (hmm mogoče je bila čistilka>:D ). rečem OK in grem. Kako mu uspeva biznis in preživetje nevem :D

Ziga Dolhar ::

Okej ...

Še ena glupost, ki se je pripetila meni :-))).

Na polici sta bila dva Lexmarkova tiskalnika: oznaki sta bila mislim da z3x in z5x [x mislim da bo 1 :)]. Stranka se odloči za model 3x; to sta bila zadnja Lexmarkova modela, ki smo ju imeli na zalogi, zato vzamem iz police ter zadegam v škatlo. Čez eno uro me kliče kupec da ne zna vstavit kartuše. 5 minut mu poskušal pdopovedat, KAKO PREPROSTO je to ... potem sem dal na telefon kolega, ki se je že domala "drl" nanj... "Nastavite, spustite notr in pritisnete..."...

Potem smo ugotovili, da sem tiskalnik z31 zapakairal v škatlo od z51.

Ups. :8)
https://dolhar.si/

Kaboom ::

Poreden Ziggga! :))
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Zavo ::


Boštjan:
zakaj pa bi bil to problem.če si pol vse veselo preklel,bi še blo najlaže prej v vrečko pogledat.aja pa najcenejše rame majo v megahitu,če se ne motim.


Vem, da ni problem v vrečko pogledat, samo kaj sem te jaz vedo, da mi bo namesto makove dal Intesovo žemljo...??? :D

Sem mu pač verjel in nisem noter zijal, kaj zdaj! Saj ti pravim, da vem da sem delno sam kriv, samo vsak dan nekaj kupim, pa ne preverjam vrečkice v trgovini, če je prava roba noter!
Še nekaj, je pa tisti poslovodja al kaj je že tam, ki skoz za računalnikom sedi, pravi maher. Non stop nekaj žveči zraven in se pametnega dela, samo nima pa tri čiste o hardware-u!;((

nojus ::

jest pa že v trgovini vse ofnam. in so mi enkrat nenalašč uturili eno epoxovo plato, brez raida (naročil sem z raidom). pa gledam tole plato in ko pogruntam da ni prava sem bil kar kar žalosten:'( , ker sem mogel še en dan čakat na platko.

zdej se pa zamislite: kolk folka gre kaj kupit pa sploh ne ve kaj kupi?!? kaj pa ena mamca ve al ima 128 al 256 rama, kaj šele kolk hiter je.

par dni nazaj (3) je kolega kupu nov comp. (s pekačem)
pridem jest k njemu pa reče da je vzel s pekačem pa ga ne najde:D med škatlami
pol mu pa rečem: ja poklič firmo, da so ga pozabl dat. In tipo bi še res klical če ga nebi ustavil. jaoo

sploh si pa lahko predstavljate nekoga srednjih let, ki je prvi dan na compu. (jutri dobi lekcijo kazza & nero)
good lock
sovražim Gargamela.

Super Sonic ::

Link tolk o servisu

undefined ::

Zdaj sem se spomnil nekaj debilnih prigod ob odprtju teme o kvaliteti cdjev...

Vedno, ko sem prišel v kako rač. trgovino (bilokero) in sem podal vprašanje v sledečem stilu, sem dobil take odgovore...

"Dober dan. A imate morda kaj Philips Gold CD-R za peko?"
"Ne, teh nimamo na zalogi. Imamo pa Fujitsu, ki pa se enako dobro pečejo."
"Jaz sem slišal pa tudi izkušnje imam, da niso tako dobre kvalitete..."
"Seveda so. Ti novi Fujitsu CD-Ri so dosti cenejši, pa se snemajo enako kvalitetno."

Potem drug primer, že nekoliko star, trgovina Mlacom...

"A pri vas imate mogoče Voodoo 1 na zalogi?"
"Ne, teh je zmanjkalo. Ampak to je prava štala. Tega se vam ne splača kupovat. Raje kupte STB kartico, ima 2D in 3D skupaj, pa vam ne požre dveh slotov samo za grafiko."
................no comment.....

Tretji primer, prav tako že precej star, Mlacom...

"Mene pa Mitsumijeva CD enota zafrkava, ki sem jo nedavno nabavil pri vas. Imam namreč težave z branjem CD-R diskov in prav tako nekaterih tovarniških CDjev. Bi lahko zamenjali?"
"Vaša enota dela popolnoma brezhibno. To so le nekatere tolerance specifičnega modela, nič več."

Četrti pimer, tudi že nekaj let nazaj...

"Imate pri vas kaj ugodnih 19" monitorjev na zalogi?"
"Seveda, imamo Samsunge, ki se dobijo že za 70k SIT."
"Ampak ti so slabše kvalitete, ane?"
"Sploh ne! To je vse profesionalna roba. Tu sploh ne morete pogrešit."

:D

koyotee ::

hehe mi mamo pa slovo v soli pa ucitl prbije:
Cimerotič: "Jaz sem zelo samokritičen, še posebej do sebe"!:D :D :D :D
Cimerotič: "Zelo rad imam svoje starše! Še posebej očeta in mamo"! :D :D :D
Vegova, foks Lazar
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zheegec ::

Hehe, Lazar je itaq car, smo mel splenđo pa smo se mu sam smejal celo uro:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

||_^_|| ::

lazar je car dokler druge zajebava sam ko si pa ti na vrsti se ti pa ne zdi več tko.

undefined ::

> lazar je car dokler druge zajebava sam ko si pa ti na vrsti se ti pa ne zdi več tko

potem je pa že skrajni čas, da mu nekdo vrne darilo. Saj veste, milo za žajfo. Materiala imate že dovolj, pa opazujte, če se mu bo zdelo smešno. :)

||_^_|| ::

jst nism mel dost opravka z njim (enkrat mogoče dvakrat nas je mel suplenco v štirih letih), sam če bi pa mel več bi se pa sigurno pritožil.

fRiK0 ::

Mene je enkrat na eni ekskurziji hotu podjebavat pa sm mu svoje povedu pol me je pa vsakič lepo pozdravu...
Hvala

LP Tadej
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37445702 (11386) cortez
»

negativne izkušnje z slovenskimi trgovci (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6635358 (31678) Dr_M
»

Comtron aka Mlacom2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
25321809 (12750) Tilen
»

Comtron Servis-katastrofa, znanje pod vsako kritiko (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20616691 (10763) boštjan
»

prigode računalničarjev :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
897500 (4889) TERORRIST

Več podobnih tem