Forum » Pomoč in nasveti » Težava z predvajanjem DVDja - misterij
Težava z predvajanjem DVDja - misterij
shadow1975 ::
Ne vem kaj naj več naredim. Downloadam DVD film in ga spečem z NERO9 ( poskusil tudi z NERO10) na VERBATIM DVD+R 16x in ko ga hočem predvajati na DVD playerju, je vse ok. Težave nastopijo po cca. 15.min ali tudi 1 uri gledanja, ko naenkrat slika zmrzne in ne gre več naprej. Zmrzne vedno drugje.
Moje ugotovitve:
- kupil nov DVD player ( ista napaka )
- kupil nov računalnik z novim pekačem ( ista napaka )
- zmanjšal hitrost peke ( ista napaka )
- ugasnil vse internetne povezave ( ista napaka )
- šel iz NERO9 na NERO10 ( ista napaka )
Res pa je, ko sem film spekel na PHILIPS DVD+R 16x, so se ponovno pojavile napake, ampak v manjšem obsegu. Tukaj zrzne slika za delček sekunde in predvajanje se nadaljuje. Sedaj sem kupil novo tortico Verbatimovih DVDjev, ker sem pa mislil, da je mogoče napaka v medijih in težava ostaja ista. Tudi po 4 mesecih.
Prosil bi za pomoč oz. nasvete, ker ne vem, kaj naj več storil. Sem pa filmofil, tako, da me to že zelo jezi. Res je pa tudi, da sem uporabil že cca. 1000 verbatimovih DVDjev +R in je do sedaj vse bilo ok. Bi bilo dobro poskusiti z -R ?
Moje ugotovitve:
- kupil nov DVD player ( ista napaka )
- kupil nov računalnik z novim pekačem ( ista napaka )
- zmanjšal hitrost peke ( ista napaka )
- ugasnil vse internetne povezave ( ista napaka )
- šel iz NERO9 na NERO10 ( ista napaka )
Res pa je, ko sem film spekel na PHILIPS DVD+R 16x, so se ponovno pojavile napake, ampak v manjšem obsegu. Tukaj zrzne slika za delček sekunde in predvajanje se nadaljuje. Sedaj sem kupil novo tortico Verbatimovih DVDjev, ker sem pa mislil, da je mogoče napaka v medijih in težava ostaja ista. Tudi po 4 mesecih.
Prosil bi za pomoč oz. nasvete, ker ne vem, kaj naj več storil. Sem pa filmofil, tako, da me to že zelo jezi. Res je pa tudi, da sem uporabil že cca. 1000 verbatimovih DVDjev +R in je do sedaj vse bilo ok. Bi bilo dobro poskusiti z -R ?
lasse007 ::
Poskusi z drugim programom, zelo dober je ImgBurn.
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
fosil ::
V Nerotu imaš možnost preverit, če je disk v redu zapečen.
Nero Toolkit>Nero DiscSpeed>Disc Quality
Nero Toolkit>Nero DiscSpeed>Disc Quality
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99350 (28452) | pingo76 |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28098 (13049) | e-marko |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102963 (27472) | nuclear |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8609 (5620) | mtosev |
» | Kateri DVD medij?Oddelek: Kaj kupiti | 1507 (1200) | SloMusty |