Forum » Igre » The Elder Scrolls 5: Skyrim
The Elder Scrolls 5: Skyrim
ABX ::
Sword dela največ dmg, ampak mace ima 75% armor reduction.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
3furious ::
Jaz sem level 35 Ork in questom ni videti konca, tudi ko se po dolgem času spravim na glavne misije, na poti do tja odkrijem par novih jam, svetišč ali drugih zgradb. Med zadnjimi sem recimo odkril trdnjavo Orkov, kjer živijo po stari tradiciji, o kateri sem bral v knjigah in slišal od orkovske kovačinje v Markathu. Počutil sm se, kot da sem prišel domov
Vsem raziskovalcem priporočam The Steed Stone, poveča nosilnost za 100 + negira težo oklepa pri premikanju. Drugo pride zelo prav pri Heavy Armorju, ker se da občutno več šprintat. Če bi lahko začel še enkrat od začetka, bi spremenil le dve stvari:
1. Ne bi se toliko ukvarjal z levelanjem, že z normalnim igranjem bi bil dovolj močen.
2. Glavna mesta je bolj zanimivo obiskati peš kot pa plačati za prevoz. Recimo za Solitude sem recimo šele kasneje opazil, da je postavljeno na ogromen naravni most.
Na youtubu sem našel zabavnega Nemca, ki preigrava Skyrim. Če kdo še nima igre pa ga zanima, kako izgleda.
Vsem raziskovalcem priporočam The Steed Stone, poveča nosilnost za 100 + negira težo oklepa pri premikanju. Drugo pride zelo prav pri Heavy Armorju, ker se da občutno več šprintat. Če bi lahko začel še enkrat od začetka, bi spremenil le dve stvari:
1. Ne bi se toliko ukvarjal z levelanjem, že z normalnim igranjem bi bil dovolj močen.
2. Glavna mesta je bolj zanimivo obiskati peš kot pa plačati za prevoz. Recimo za Solitude sem recimo šele kasneje opazil, da je postavljeno na ogromen naravni most.
Na youtubu sem našel zabavnega Nemca, ki preigrava Skyrim. Če kdo še nima igre pa ga zanima, kako izgleda.
In the age of information, ignorance is a choice.
todman74 ::
grobnice sem res malo katero izpustil skoraj si upam reči, da vse ki sem odkril sem raziskal pa tudi tista dwemer mesta nisem izpuščal pred raziskovanjem tu pa tam sem kakšno jamo izpustu, ampak teh ni dosti jih bom v naledjih dneh malo razsikal
No, saj lahko z lahkoto ugotoviš, če si vse raziskal.....greš po zemljevidu in vse lokacije, ki niso mesta, vasi ali "kampi", morajo imet oznako "cleared".
Steinkauz ::
Izi ::
Sword ima pa 20% možnost za kritičen udarec, ki sovražnika v eni potezi ubije na najgrozovitejše načine
Se pravi povprečno vsaki peti udarec z mečem je smrten in zgodi se en izmed "fatalitiyev" v počasnem posnetku, na primer odsekana glava, na pol presekan sovražnik, naboden na meč, razparano drobovje, ...
20% se morda zdi malo, ampak ker sword seka precej hitreje od sekiric in kladiv, pomeni, da tako rekoč vsak sovražnik zelo hitro konča svoje življenje v počasnem posnetku na precej grozovit način. Seveda rabiš najprej 3 perke v "Bladesman".
Sem precej preizkušal vsa orožja in 1-H sword je precej superioren proti vsem ostalim orožjem. Tudi spletne ankete kažejo, da je 1-H sword najbolj priljubljeno orožje.
Sssaga ::
Sam mam Orka (32) pa imam komplet Ork heavy armor (superior) in še obe Ork sekirci v dual weapon combo načinu in tolče ko strela :D
Čeprav tistih kritičnih kill strike-ov pa ni veliko. Veliko stamine in vse pade.
Najbolj pa drugače uživam v odklepanju, sploh expert kljuk :D
Špil ima dovolj kvalitete za ponovno igranje.
Čeprav tistih kritičnih kill strike-ov pa ni veliko. Veliko stamine in vse pade.
Najbolj pa drugače uživam v odklepanju, sploh expert kljuk :D
Špil ima dovolj kvalitete za ponovno igranje.
Meizu ::
Najbolj optimalen način igranja z orožji je meni osebno shield+sword kot sem ugotovil. Najboljši dmg mitigation ter še vedno impresiven damage. Dovolj, da lahko v štirih zamahih fentam gianta na expert al kaj je že tista stopnja težavnosti. Tudi zmaji ne naredijo dosti, že zaradi shield block bonusa, ki ti poveča magical resistance za 50%.
Razmišljam pa, da bi si urihtal enega ork assassina z dual daggerji, +15x dagger dmg v sneaku ter 2x dmg v berserker načinu. TO bi moralo delat, hehe :)
Sam, a to potem pomeni 17x višji damage, al kr 30x višji damage? Kako se to sešteva?
Razmišljam pa, da bi si urihtal enega ork assassina z dual daggerji, +15x dagger dmg v sneaku ter 2x dmg v berserker načinu. TO bi moralo delat, hehe :)
Sam, a to potem pomeni 17x višji damage, al kr 30x višji damage? Kako se to sešteva?
Sword ima pa 20% možnost za kritičen udarec, ki sovražnika v eni potezi ubije na najgrozovitejše načine
Se pravi povprečno vsaki peti udarec z mečem je smrten in zgodi se en izmed "fatalitiyev" v počasnem posnetku, na primer odsekana glava, na pol presekan sovražnik, naboden na meč, razparano drobovje, ...
20% se morda zdi malo, ampak ker sword seka precej hitreje od sekiric in kladiv, pomeni, da tako rekoč vsak sovražnik zelo hitro konča svoje življenje v počasnem posnetku na precej grozovit način. Seveda rabiš najprej 3 perke v "Bladesman".
Sem precej preizkušal vsa orožja in 1-H sword je precej superioren proti vsem ostalim orožjem. Tudi spletne ankete kažejo, da je 1-H sword najbolj priljubljeno orožje.
Jebeš ti vox populi, matematika je edina pot.
Če se komu da naj gre do prvega šefa in naj štopa kdaj gre hitreje dol, z mace ali sword.
flood ::
najboljše je en meč v vsaki roki ali mace ali sekira
pol samo korakaš naprej in vse pred sabo lomiš tudi na expert težavnosti (seveda govorimo o dobrih mečih...)
pol samo korakaš naprej in vse pred sabo lomiš tudi na expert težavnosti (seveda govorimo o dobrih mečih...)
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...
najboljše je en meč v vsaki roki ali mace ali sekira
Ko pa naletiš na "master" čarovnika, te pa skur, še preden prikorakaš do njega.
Jaz "prisegam" na ščit in enoročni meč, se mi najbolj obnese.
Jaz prisegam na greatsworde, ki je še najboljši kompromis. Dela podoben damage kot dva meča in ima 2x večji doseg, s tem da lahko še blokiraš in bashaš. Sicer ščit občutno bolje blokira, a z njim delaš manj damaga. Najboljša obramba je napad
blackbfm ::
posneakaš se do njega, ali pa ga onesposobiš z unrelenting force
ombre ::
Wuthrad dual hand sekirca ki jo dobiš ko končaš kompanjone je zame najboljša. :) Ko si enkrat nabildan ti še arch čarovnik ne more kej preveč...
OmbreMan - Galaxy of knowledge
Mogoče sem se slabo izrazil....ko naletiš na tri "master" čarovnike, dva zmaja, ali več "lord" okostnjakov naenkrat, potem si brez obrambe mrzel....moje mnenje.
Vprašanje:
Imam quest, kjer moram prinesti več sestavin, med drugim tudi briar heart, od vojščaka. Problem je v tem, da sem jaz tega modela pospravil, še preden sem dobil to "nalogo" in mu seveda že izrezal srce.Sedaj pa ne morem naprej...obstaja kakšna rešitev?
frudi ::
Vprašanje:
Imam quest, kjer moram prinesti več sestavin, med drugim tudi briar heart, od vojščaka. Problem je v tem, da sem jaz tega modela pospravil, še preden sem dobil to "nalogo" in mu seveda že izrezal srce.Sedaj pa ne morem naprej...obstaja kakšna rešitev?
Poskusi počakat par dni, da se nasprotniki tam ponovno pojavijo. Morda se bo respawnal tudi tale Forsworn Briarheart (al kaj je že).
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
figula ::
Vprašanje:
Poskusi počakat par dni, da se nasprotniki tam ponovno pojavijo. Morda se bo respawnal tudi tale Forsworn Briarheart (al kaj je že).
Mislim, da sem jaz naletela na še dve plemeni Forswornov, kjer je imel leader Briar heart. Če se oni ne bo respawnal, bo mogoče dober heart katerega drugega? Saj v bistvu je to itak ingredient, mogoče pa ga lahko celo kupiš, pa bo isto zaleglo?
flood ::
Mogoče sem se slabo izrazil....ko naletiš na tri "master" čarovnike, dva zmaja, ali več "lord" okostnjakov naenkrat, potem si brez obrambe mrzel....moje mnenje.
Vprašanje:
overlorde z dvemi močnimi meči popiham na expert pa naj jih bo 15 :)
za master mage pa ali ga pihneš ali pa tečeš do njega zig zag ipd.
zmaje pa itak z lokom ko pa pristane na tla več ne odleti :)
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
Sssaga ::
detroit ::
yawen smo že ugotovil da je špil mnogo prelahek z napredovanjem v smithingu enchanting in alchemiju (čeprav slednjega ne rabiš nič pa si vseen bad ass). Sm hmm ne vem kateri level cca 50 okoli šetam in debatiram sam s sabo kako čem fentant naslednjega, s pipcem ali magicom. Ni čudnega da sm 5x začel že špil, ker začetek je še najboljši:)
Skero
Meizu ::
To tudi jst zmerej bolj ugotavljam - začetek je še najboljši ko tam v riverwoodu v primitivnem oklepu sekaš drva in loviš živali za denar ter kovanje. :)
Ste me toliko zrajcali, da morm poskusit nardit še enega orka z dual wieldingom.
Kako se pa kaj sekire obnesejo? O tem ni še nihče nič spregovoril. Bi znalo bit tudi kul, sekirce ti dajo še bleeding effect čez. Pa še ravno nekje vmes imajo dmg ter speed med swordom in maceom. Nisem nikoli sprobaval, ker sem vedno do sedaj igral s swordom.
Moram menjat tegale 1h sword + shield, ker je že prelahko vseskupaj, pa sploh še nisem načel enchantmenta dodobra, kaj šele alchemy.
Mogoče bi mogu kdaj poskusit čarovnika. Moj brat dela na njem in ko spawnaš dva daedra lorda ter si spawnaš tisti lok, je filing v bitki priceless (lok uporablja, ker lovi z njim mamute, da si nafila azura star za močne enchantmente).
Edit: Kera kombinacija je največji dps v igri? No, dps... Vem, da se temu v Skyrimu malce drugače reče... Pač kombinacija orožij/skillov za char, ki najhitreje pospravlja sovrage - glass canon, kot se temu "strokovno" reče v MMO svetu.
Ste me toliko zrajcali, da morm poskusit nardit še enega orka z dual wieldingom.
Kako se pa kaj sekire obnesejo? O tem ni še nihče nič spregovoril. Bi znalo bit tudi kul, sekirce ti dajo še bleeding effect čez. Pa še ravno nekje vmes imajo dmg ter speed med swordom in maceom. Nisem nikoli sprobaval, ker sem vedno do sedaj igral s swordom.
Moram menjat tegale 1h sword + shield, ker je že prelahko vseskupaj, pa sploh še nisem načel enchantmenta dodobra, kaj šele alchemy.
Mogoče bi mogu kdaj poskusit čarovnika. Moj brat dela na njem in ko spawnaš dva daedra lorda ter si spawnaš tisti lok, je filing v bitki priceless (lok uporablja, ker lovi z njim mamute, da si nafila azura star za močne enchantmente).
Edit: Kera kombinacija je največji dps v igri? No, dps... Vem, da se temu v Skyrimu malce drugače reče... Pač kombinacija orožij/skillov za char, ki najhitreje pospravlja sovrage - glass canon, kot se temu "strokovno" reče v MMO svetu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Evo, spodnje uporabiš na kakem 2H daedric orožju pa imaš ultimate orožje. Če vzameš še Orkov Berserk pa Sprinting power attack (2x critical), pa še fire damage enchant + weakness to fire poison. Pa ne pozabit enchantat fortify 2handed na oklep
Using Alchemy, enchanting and smithing, ultimate weapons can be made. To do this, start by using Alchemy to create potions of "Fortify Enchanting", which allows the player to create stronger enchantments of "Fortify Alchemy". The player can now create a stronger potion of "Fortify Enchanting" and so on building on each other. The process is described below.
Usually the player can make a set of four items of +25% alchemy skill for any fortification skill like alchemy and enchanting. There is an exploit in which you can wear a Falmer helmet over a circlet and both have stacked effects [Tested PS3 and PC]; quite useful for this. So now make 25% fortify alchemy enchantments on the Falmer Helmet, any ring, any necklace, and gloves/bracers and a circlet. Note that the falmer helmet and circlet can be worn at once. Wear all of the enchanted equipment and make a fortify enchanting potion. With this potion, you should be able to create fortify 29% alchemy and smithing enchantments. Also while enchanting try to be quick as potion lasts for 30 seconds. Note that there is a cap of 29% fortifying alchemy and smithing enchantments so going over this number is not possible. Using this you should be able to create 147% "Fortify Smithing " potion [Tested PS3]. Also a 37% "Fortify Enchanting " potion can be created but since 29% has been reached its not much useful for this but quite good for other enchantments.
Using this we would get 5 x 29% smithing gear and 147% smithing potions. Using these, staggeringly powerful weapons and armors can be made and improved.
Note: For armor there is a cap of 80% damage reduction. This equates to an armor rating of 567. Anything above this combined armor rating is a waste and does not result in any further benefits or damage reduction.
By combining Alchemy/Smithing/Enchanting and armor skills and perks, it is very easy to reach the 'armor cap' with low-level armor, such as Elven or Steel. This could be intentional, as it provides players with a way to be able to use armor they prefer the looks of without being easily killed.
For this process to be possible it is required to have 100% in enchanting, alchemy and smithing with the relevant perks.
Note: This process uses the falmer helmet worn over circlet glitch which ultimately allows a potion of 147% fortify smithing potion and 37% enchanting potion to be brewed.
New found addition: If you have the "Extra Effect" Enchanting Perk which allows you to put two perks on a weapon, you can put the first Enchant on a weapon as a weapon skill such as Paralyze, and the second Enchant as Fortify Smithing, this can give you a maximum of 29% Fortify Smithing weapon. Newwer found Addition: doing the last one only LOOKS like you're enchanting a weapon with a fortify enchantment. you don't actually gain it's effects.
Using Alchemy, enchanting and smithing, ultimate weapons can be made. To do this, start by using Alchemy to create potions of "Fortify Enchanting", which allows the player to create stronger enchantments of "Fortify Alchemy". The player can now create a stronger potion of "Fortify Enchanting" and so on building on each other. The process is described below.
Usually the player can make a set of four items of +25% alchemy skill for any fortification skill like alchemy and enchanting. There is an exploit in which you can wear a Falmer helmet over a circlet and both have stacked effects [Tested PS3 and PC]; quite useful for this. So now make 25% fortify alchemy enchantments on the Falmer Helmet, any ring, any necklace, and gloves/bracers and a circlet. Note that the falmer helmet and circlet can be worn at once. Wear all of the enchanted equipment and make a fortify enchanting potion. With this potion, you should be able to create fortify 29% alchemy and smithing enchantments. Also while enchanting try to be quick as potion lasts for 30 seconds. Note that there is a cap of 29% fortifying alchemy and smithing enchantments so going over this number is not possible. Using this you should be able to create 147% "Fortify Smithing " potion [Tested PS3]. Also a 37% "Fortify Enchanting " potion can be created but since 29% has been reached its not much useful for this but quite good for other enchantments.
Using this we would get 5 x 29% smithing gear and 147% smithing potions. Using these, staggeringly powerful weapons and armors can be made and improved.
Note: For armor there is a cap of 80% damage reduction. This equates to an armor rating of 567. Anything above this combined armor rating is a waste and does not result in any further benefits or damage reduction.
By combining Alchemy/Smithing/Enchanting and armor skills and perks, it is very easy to reach the 'armor cap' with low-level armor, such as Elven or Steel. This could be intentional, as it provides players with a way to be able to use armor they prefer the looks of without being easily killed.
For this process to be possible it is required to have 100% in enchanting, alchemy and smithing with the relevant perks.
Note: This process uses the falmer helmet worn over circlet glitch which ultimately allows a potion of 147% fortify smithing potion and 37% enchanting potion to be brewed.
New found addition: If you have the "Extra Effect" Enchanting Perk which allows you to put two perks on a weapon, you can put the first Enchant on a weapon as a weapon skill such as Paralyze, and the second Enchant as Fortify Smithing, this can give you a maximum of 29% Fortify Smithing weapon. Newwer found Addition: doing the last one only LOOKS like you're enchanting a weapon with a fortify enchantment. you don't actually gain it's effects.
Nasprotniki so se že respawnal, on model pa še kar na tleh leži....drugače pa imam še 7 teh briarheart-ov (nekaj sem jih že uporabu), pa očitno ni zadosti.Sem poskusil tudi, da bi ga odvrgel, pa ponovno pobral, pa mi "napiše", da quest itema pač ne morem odstranit....
$%&/() ::
Poizkusi ga spawnati preko konzole. Mogoče ima ''quest'' Briarheart drugačno kodo od navadnega.
Tudi meni se je ustavilo pri teh Briar Heartih, sicer so me kasneje zamotile druge stvari.
Probaj najti kakega še živega, glede na Wikio jih verjetno najdeš na Bard's Leap Summit in Sundered Towers.
Probaj najti kakega še živega, glede na Wikio jih verjetno najdeš na Bard's Leap Summit in Sundered Towers.
Good Guy ::
Mogoče obstaja kakšna varjanta fa quest skenslaš?
Namreč Legendo od nekem great swordu, sem naredu že 3krat, ampak sem po nesreči spet prebal tisto knjigo in ga spet dobu . Pa če ima kdo mogoče težave z questom "steal thieves plans at XX(lokacija je baje dostkrat drugje), namreč na zemljevidu mi ne pokaže markerja, če pa grem na lokacije kjer naj bi bili tej načrti pa ni nič.
Namreč Legendo od nekem great swordu, sem naredu že 3krat, ampak sem po nesreči spet prebal tisto knjigo in ga spet dobu . Pa če ima kdo mogoče težave z questom "steal thieves plans at XX(lokacija je baje dostkrat drugje), namreč na zemljevidu mi ne pokaže markerja, če pa grem na lokacije kjer naj bi bili tej načrti pa ni nič.
Furbo ::
Saj te nihče ne sili s pištolo na čelu, da ga narediš. Enostavno ga spremeni v neaktivnega in je isto, kot da ga ni.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Nasprotniki so se že respawnal, on model pa še kar na tleh leži....drugače pa imam še 7 teh briarheart-ov (nekaj sem jih že uporabu), pa očitno ni zadosti.Sem poskusil tudi, da bi ga odvrgel, pa ponovno pobral, pa mi "napiše", da quest itema pač ne morem odstranit....
Če še nisi naredil Molag Bal questa (Abandoned House in Markarth), ga naredi sedaj, ker te vodi v Forsworn camp, kjer boš sigurno našel tipa s srčkom.
detroit ::
Jst sm učeri probal darmar narest nad solitudom in moram reč da se mali lulčki niso preveč upirali, edino kar me moti je da veliko teh kretenov je neumrljivih in ga "fentaš" 100x pa se kr pobere s 100% zdravjem. E tudi vandal se ne splača bit
Skero
Guzzy ::
Škoda ker ni načina da pobiješ vse guarde v mestu, z jarlom vred ter zavzameš mesto in vladaš svetu
Furbo ::
Igra je prelahka, jaz se zdaj s sneak 100 in muffle škornji sprehajam dobesedno pred nosi sovražnikov.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
2M DMG.
Iatromantis ::
Furbo, poskusi igrati brez orožja, če ti je prelahko.
Akimija bi morala biti popolnoma neodvisna. Izdelovalci so ga tukaj polomili. Enchantment, ki poviša aklimijo je čisti "exploit" in če ga uporabiš si pokvariš igralno izkušnjo. To bi morali s popravkom vreči ven iz igre.
Damage orožij je smiseln nekje do 200. 600 je popolnoma nesmiselno, saj vsakega ubiješ z enim samim udarcem in vse skupaj postane precej dolgočasno.
Damage orožij je smiseln nekje do 200. 600 je popolnoma nesmiselno, saj vsakega ubiješ z enim samim udarcem in vse skupaj postane precej dolgočasno.
frudi ::
Problem je v tem, da ko pobereš Briar Heart od tega Forsworna, ne smeš imeti v inventarju že kakšnega Briar Heart od prej. Če ga imaš, ti ne bo posodobilo questa, ko ga pobereš. Odvreči ostalih pa tudi ne moreš, ker so quest item.
Edina rešitev je, da naložiš save od preden si dobil ta quest (preden pride do tebe kurir, ki te napoti k alkemistu v Windhelm), odvržeš vse Briar Hearts, ki jih morebiti imaš v inventarju, nato pa paziš, da ne pobereš nobenega drugega, razen tega od ubitega Forsworn Briarhearta.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Meni je tudi všeč, da ima človek izbiro - če postanejo boji prelahki, lahko hodiš naokoli v cunjicah in špikaš sovrage z navadnim iron nožičkom, lahko pa si izdelaš super oklep in orožje in jih zraven še z master destruction kuriš
sedaj grem pa pogledat, v kaj se bodo spremenile tele kuglice, ki me obletavajo v eni jami. sigurno podo postale prijazne vilinčice .... buuuaaa
sedaj grem pa pogledat, v kaj se bodo spremenile tele kuglice, ki me obletavajo v eni jami. sigurno podo postale prijazne vilinčice .... buuuaaa
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Mater zdele me je pa kr mal minil igrat.
V Makarthu, grem v tempelj, in tam se ponovi sekvenca ko mesti stražarji ubijejo enga moidela s katerim sem sodeloval, od takrat ko prideš prvič v mesto ko eno žensko ubijejo. Ok pobijem tiste guarde pridem vn iz templa, me ustavi guard in se pojavi dialog (podkupi,kriv sm pel me v zapor(kjer sem tut že bil in tut iz njega zbežal), neki v zvezi da so mi vse podtaknil...) ok tukaj izberem pelji me v zapor ker drugače pač ne gre, in glej ga ku*ca se pojavi dialog what's wrong, in jovo na novo cikel.
Ve kdo mogoče rešitev za tole sranje?
V Makarthu, grem v tempelj, in tam se ponovi sekvenca ko mesti stražarji ubijejo enga moidela s katerim sem sodeloval, od takrat ko prideš prvič v mesto ko eno žensko ubijejo. Ok pobijem tiste guarde pridem vn iz templa, me ustavi guard in se pojavi dialog (podkupi,kriv sm pel me v zapor(kjer sem tut že bil in tut iz njega zbežal), neki v zvezi da so mi vse podtaknil...) ok tukaj izberem pelji me v zapor ker drugače pač ne gre, in glej ga ku*ca se pojavi dialog what's wrong, in jovo na novo cikel.
Ve kdo mogoče rešitev za tole sranje?
Ta quest ima bug. Ampak ta quest ima toliko različnih možnosti, da pri vsakem malo drugače deluje.
Največjo napako si naredil, da si pobil tiste stražarje. Quest tega ne predvideva in se vse skupaj nepopravljivo pokvari. Tudi zato quest nastavi 4 nadpovprečno močne stražarje, da te aretirajo, ki jih normalen igralec ne more pobiti (vsaj tako so mislili izdelovalci), razen če je kaj goljufal s konzolo ali pa je dejansko že čisto na koncu igre in bogovsko močan.
V temu questu moraš iti v zapor, to je tudi bistvo tega questa. Čakajo te velike odločitve, ki dokončno spremenijo usodo in izgled mesta za naprej.
Če v templju pustiš, da te odpeljejo v zapor potem quest dokaj lepo poteka naprej. Na koncu je sicer še en bug in sicer, da tistih nekaj stražarjev za vedno ostane v templju, čeprav bi morali izginiti in se vanj ne smeš več vrniti ker drugače te vedno napadejo. Če jih pobiješ pa si nakoplješ na glavo velikanski bounty. Jaz sem se na koncu po končanem questu spremenil v volkodlaka in jih vse skupaj pobil brez kazni.
Na začetku pa moraš nujno iti v zapor, ker je notri zaprt tisti kralj o katerem teče quest in edino tam lahko odločiš usodo celega mesta. Če nimaš posnetka od preden si pobil stražarje potem ni rešitve in si pokvaril en velik in zelo zanimiv quest
Največjo napako si naredil, da si pobil tiste stražarje. Quest tega ne predvideva in se vse skupaj nepopravljivo pokvari. Tudi zato quest nastavi 4 nadpovprečno močne stražarje, da te aretirajo, ki jih normalen igralec ne more pobiti (vsaj tako so mislili izdelovalci), razen če je kaj goljufal s konzolo ali pa je dejansko že čisto na koncu igre in bogovsko močan.
V temu questu moraš iti v zapor, to je tudi bistvo tega questa. Čakajo te velike odločitve, ki dokončno spremenijo usodo in izgled mesta za naprej.
Če v templju pustiš, da te odpeljejo v zapor potem quest dokaj lepo poteka naprej. Na koncu je sicer še en bug in sicer, da tistih nekaj stražarjev za vedno ostane v templju, čeprav bi morali izginiti in se vanj ne smeš več vrniti ker drugače te vedno napadejo. Če jih pobiješ pa si nakoplješ na glavo velikanski bounty. Jaz sem se na koncu po končanem questu spremenil v volkodlaka in jih vse skupaj pobil brez kazni.
Na začetku pa moraš nujno iti v zapor, ker je notri zaprt tisti kralj o katerem teče quest in edino tam lahko odločiš usodo celega mesta. Če nimaš posnetka od preden si pobil stražarje potem ni rešitve in si pokvaril en velik in zelo zanimiv quest
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Yohan del Sud ::
Kar veliko kvestov ima tu kakšen bug (imam tu isti problem), če ne špilaš po pričakovanjih avtorjev. Nekateri so celo zabavni. Precej se jih da obiti, če zapustiš prizorišče in se vrneš, nekaj se jih da rešiti z dodatnimi nalogami (niso bug, samo razloženo ni dobro, kaj še rabiš). Itak pa vseh kvestu v tem špilu ne boš rešil, pa da si chuck norris ne. Sam sem lvl 39 casual špilanja. Glavnega zapleta sem zanalašč odšpilal šele 3 scenarije (do prvega zmaja), ostalih, skupaj s terciarnimi imam odprtih ene 40, s tem da štirih večjih mest in pol dežele sploh še obiskal nisem. Elder scrolsi so bili vedno bolj močni v vandranju in spoznavanju flore / favne / sociale, kot reševanju nalog. Že od Dagerfalla dalje.
Ampak resen nasvet: NE IŠČITE NASVETOV PO FORUMIH. Skyrim zna biti hitro prelahek, če ne misliš sam vsega zgruntat (in obenem seveda delat napak). Že branje pridanih navodil razkrije preveč. Izziv, fantje in dekleta, izziv.
Ampak resen nasvet: NE IŠČITE NASVETOV PO FORUMIH. Skyrim zna biti hitro prelahek, če ne misliš sam vsega zgruntat (in obenem seveda delat napak). Že branje pridanih navodil razkrije preveč. Izziv, fantje in dekleta, izziv.
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
Hja izi v zaporu sem že bil, tko da quest kjer pristaneš v zaporu sem že naredil...(če še enkrat izberem da naj me odpeljejo v zapor se mi zadeva zacikla(namesto da te odpeljejo se pojavi dialog what's wrong in potem sledijo spet isti odgovori kot v prejšnejm dialogu)).
po nesreči pa sem še enkrat šel v tisti tempelj.
Bom pogledal kje je bil zadnji uporabne save...
po nesreči pa sem še enkrat šel v tisti tempelj.
Bom pogledal kje je bil zadnji uporabne save...
Če lahko postaneš volkodlak in vampir, a si lahko tudi Spriggan? Ali pa je to kakšna bolezen? V vsakem primeru je animacija listja skrajno neznosna, pa ne vem kaj je - niti je ni med aktivnimi efekti. Glej sliko
Skoraj gotov sem, da sem to staknil v kvestu "The Blessings of Nature", na guglu pa ne najdem odgovora. A kdo to pozna?
Skoraj gotov sem, da sem to staknil v kvestu "The Blessings of Nature", na guglu pa ne najdem odgovora. A kdo to pozna?
Zelnick ::
Iatromantis je izjavil:
Če lahko postaneš volkodlak in vampir, a si lahko tudi Spriggan? Ali pa je to kakšna bolezen? V vsakem primeru je animacija listja skrajno neznosna, pa ne vem kaj je - niti je ni med aktivnimi efekti.
Google takoj nasel po vpisu "skyrim strange effect green leaves"
Its not a feature its a bug.
elderscrolls.wikia.com/wiki/Bugs_(Skyrim) naj bi izjavil:
It is possible to get 'infected' by a Spriggan's swirling leaves, which are impossible to remove. There is no indication of illness, no cure, and no effect other than having your view obscured. Fortunately the leaves disappear when you are transported to Sovngarde.
Likewise, it is also possible for a Dwarven Centurion to transfer its steam and sparking graphical effects to the player. This appears to function identically to the Spriggan leaf effect.
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.
Hvala Zelnick, ne vem kako sam nisem našel nič uporabnega. Škoda, da ne snemam bolj, v Sovngardu sem že bil in ne verjamem, da je pot nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starfield (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Igre | 229756 (8557) | Gregor459 |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 78175 (2932) | todman74 |
» | The Elder Scrolls Online (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 152673 (7676) | oo7 |
» | Kingdoms of Amalur: Reckoning (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 24543 (8218) | Twixz |