» »

Ubuntu 10.10 - 10 Out Of 10

Ubuntu 10.10 - 10 Out Of 10

««
7 / 22
»»

BaRtMaN ::

Anteus: Po mojem sta 2 možnosti. Ali je v programu hrošč, zaradi katerega ne shranjuje nastavitev ali pa, bolj verjetno, zaradi dovoljenj nad datotekami ne more shranjevati nastavitev.

Najdi mapo, v katero se shranjujejo nastavitve za dolphin (reciva ji ~/.dolphin) in nad njo izvedi
sudo chown --recursive anteus:anteus ~/.dolphin
sudo chmod --recursive u+rw ~/.dolphin

Ne pozabi v ukazu prilagoditi svojega uporabniškega imena ter seveda prave poti do dolphinovih nastavitev. Če to ne pomaga, je morda smiselno kar celotno mapo pobrisati. Izgubil boš vse prikrojene nastavitve, ampak bi se moralo vzpostavit delujoče stanje.

Icematxyz ::

Orta je v tem trenutku dokaj aktualna GTK 2.x preobleka, če koga zanima.

Orta preobleka



Namestitev zahteva administratorsko geslo, zraven pride nadzorna plošča za bolj fine nastavitve in tudi svetlejši stil za pult je na voljo. Splača pa se tudi slediti občasno, če so na voljo kakšni popravki...

Še eden odličen in privlačen način več torej, kako skušati "povzročati morebitne nepotrebne težave" sebi in svojemu OS. In pri tem uživati. ;)

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

Sims ::

Je to to? Unity+Compiz za maverick. Zgleda, da je. Pa vseeno vprašam.


https://launchpad.net/~unity/+archive/p...

Icematxyz ::

Ni še na voljo, ne bit neučakan! Bo pa najverjetneje na tem PPA na voljo da.

Pa še to sem preveril sedaj s prejšnje strani:
sudo apt-get remove indicator-appmenu
sudo apt-get remove indicator-applet-appmenu


Pravilno je:
sudo apt-get remove indicator-appmenu
sudo apt-get remove appmenu-gtk


Na to pa odjava/prijava v sejo... se pravi samo "menu" vrstica, se več ne "preslika" na pult. Pri povečanju programa, pa še naprej ostanejo določene zadeve na pultu.

Zgodovina sprememb…

Icematxyz ::

Microsoft je spreminjal te dni kot kaže certifikat za MSN. In danes, kdo uporablja Pidgin (na Windows ali Ubuntu...), ga je verjetno pričakalo v pozdrav kaj takšnega:

Baby did a bad bad thing.



Fix:

http://retrohack.com/why-cant-we-all-ju...

Sicer je navodilo za Windows OS, ampak zadeva je praktično enaka na Ubuntu:

Thank you for this. It worked on the first try. Btw, for those on Ubuntu the certificates are in /home/UsreName/.purple/certificates/x509/tls_peers.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

Sims ::

Oj, bravo. Hvala, mi je pomagalo, da spet Pidgin dela ...

Icematxyz ::

Empathy in še kakšen drug IM odjemalec, tudi najverjetneje uporablja libpurple, in je postopek (lokacija certifikata) najverjetneje enaka.

P4ajo ::

Nekako se mi je uspelo spraviti v sledeče težave.
Nekaj časa nazaj, sem iz dolgčasa in v želji po preizkusu namestil unity na ubuntu 10.10. Ker sem imel precej težav (predvsem je bilo vse zelo počasno), sem potem (če se pravi spomnim) unity tudi vsaj približno izbrisal.
Danes, me je pa nevem zakaj prijelo, da bi se odjavil in pri seji izbral "ubuntu netbook ..." (tisto, kar je bilo takrat unity).
Problem je, ker se mi takoj po prijavi pojavi popolnoma bel zaslon, delovanje vsega je strašno počasno. Na slepo sem poskusil se ponovno odjaviti iz sistema, a neuspešno. Na koncu sem pritisnil ctrl-alt-del in ponovno zagnal sistem.
Ker imam naštimano, da me samodejno prijavi, sem tako ujet v začaranem krogu.
Zdaj sem se prijavil prek live-cd.
Se mogoče komu sanja, kako bi mi uspelo težavo odpraviti, oziroma vsaj priti do začetnega zaslona, kjer lahko izbiram sejo in se prijavim v uporabnika?

poweroff ::

Eno vprašanje. Namestil sem si giplet - Gnome applet, ki ti na panelu prikaže tvoj IP. Ampak je zadeva hudobna. Usuva se in "meče" ven ostale applete iz panela.

A obstaja nekaj, kar bi mi prikazovalo moj IP, oziroma, kar bi sprožilo alarm, če je moj zunanji IP enak nekemu določenemu ali pa obratno.

Zadevo rabim zato,da me opozori, ko sem povezan na VPN ali Tor omrežje oziroma, da me opozori kdaj nisem več povezan tja.
sudo poweroff

Icematxyz ::

@P4ajo

Več opcij imaš na voljo, kaj pa vem. Recimo pritisni kombinacijo tipk: CTRL + ALT + F1, se vpiši v administratorski račun in namesti:

sudo apt-get install ubuntu-netbook

Ponovni zagon računalnika...

P4ajo ::

HA HA!!!
Problem odpravljen, najlepša hvala Icematxyz.
Tvoji nasveti in rešitve problemov so enostavno neprecenljivi!

Icematxyz ::

No samo, da dela. ;)

@Matthai

Sem namestil Giplet s programskega središča in mi kaže IP naslov na pultu, brez nekih težav. Morda mu kakšno Tor omrežje ni všeč?

Drugače pa recimo za samo informacijo o IP naslovu preko kakšnega whatismyip.org, katerega kot vidim, da med drugim uporablja prvizeto tudi Giplet:

#!/bin/bash
IP=$(wget -q -O - whatismyip.org)
notify-send "IP naslov" "$IP" -i notification-network-ethernet-connected 


Poskusi kaj takšnega. Ustvariš prazno datoteko, na primer ip.sh, prilepiš vsebino, shraniš. Desni klik na datoteko -> Lastnosti -> zavihek Dovoljenja -> Dovoli izvajanje datoteke kot programa...

Če ti je zadeva všeč, še morda dodaš kakšen zaganjalnik na pult. Za kakšno bolj napredno rešitev, primerjava IP naslovov, časovni interval preverjanja in opomniki ob spremembi IP naslova in podobno, pa se lahko opogumi kdo drug, ali pa predlaga, če kaj takšnega obstaja! ;)

Zgodovina sprememb…

Icematxyz ::

Nič ne bo zaenkrat z Unity in Maverick Meerkat. ;)

OMG

Pa tudi vidim, da so odstranili iz vodiča vso omembo Maverick Meerkat.

https://wiki.ubuntu.com/Unity/Installat...

Skratka ali čakanje do Ubuntu 11.04 ali morda kakšen test z LiveCD/USB za Natty Narwhal še pride v poštev. A le tam, kjer odprto kodni gonilnik za grafično kartico zagotavlja 3D podporo (deluje Compiz). Kako se v tem trenutku klasična namestitev (Natty Narwhal) razume s zaprto kodnimi gonilniki, pa ne vem.

Icematxyz ::

Kaj pa bo, če ne bo Unity PPA za Maverick Meerkat? Bo pa na primer to:

Seznam stikov



Its is gonna be tied to libfolks. So all your telepathy contacts and evolution contacts will be in there (this includes Google contacts etc)


OMG

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

Mare3 ::

Bom kr tle uprašu anmeravam si inštalirati wubi na komp pa me zanima kako poteka preklapljanje med wubi in windows-om, je treba za preklop resetirati računalnik ali ne ker če je protrebno potem se mi ne splača dajat to gor.

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

Relanium ::

Dual boot imaš.
Operacijskega sistema drugače nemoreš preklopit, kot pa z restartom, razen če je virtualen (da teče znotraj drugega operacijskega sistema)

Mare3 ::

Eh to je brezveze, raje bi imel ubuntu a kaj ko ne morem igrati igric na njemu zaradi tega pa ne moslim vsakič ko hočem igrati igrice resetirati računalnik...

Icematxyz ::

Nova različica (PPA):

DockBarX 0.40



Še podnapisi:
-"Windows 7" stil upravljanja z zaganjalniki in zagnanimi programi
-Gre za predmet (applet), ki ga dodaš na pult. Nastavitve najdeš pod Programi -> Pripomočki -> DockBarX Preference. Lahko bi torej rekli, da gre konkurenco predmetu na pultu z imenom Seznam oken.

Vir

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

Sims ::

Ja, tale DockBarx je stari znanec Win2-7 packa. Zadeva špila ok. Jaz še vedno nestrpno čakam unity :D Aja, DockBarX je sicer cool, vendar je fino če imaš malo večji panel, pride bolj do izraza. Problem pri Ambiance je, da če dam več kot 25 pixlov panel, se pojavi nek rob grdi spodaj...

P.S.

Faenza 0.8 je zunaj :D
http://tiheum.deviantart.com/art/Faenza...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

Icematxyz ::

Pa ta naš Ubuntu, nas pa res samo jezi! Vidim, da celo obstaja bug report. Ne vem pa, če gre za bug, ali pa pač pogon, ki skrbi za preobleke, zaenkrat ne podpira "scale" sličic na pultu. Kakorkoli!

Za Ambiance (Alt + F2):
gksudo nautilus /usr/share/themes/Ambiance/gtk-2.0/apps/img/

Sličico z imenom panel.png preimenujmo v panel_fix.png, po tem pa še kopijo te sličice ustvarimo na namizju! Če kliknemo na Pult z desno tipko miške - > Lastnosti -> zavihek Ozadje -> Slika ozadja in izberemo datoteko shranjeno na namizju, na to pa se odjavimo/prijavimo v sejo, dobimo kaj?

Postopek povrnemo v začetno stanje na način, da pod zavihkom Ozadje izberemo opcijo Brez(uporabi sistemsko temo) in datoteko panel_fix.png v mapi img preimenujemo nazaj v panel.png.

P.S. Desni klik na pult -> Lastnosti -> ... za vsak obstoječ pult!

Za Radiance(Alt +F2):
gksudo nautilus /usr/share/themes/Radiance/gtk-2.0/apps/img/
...

Za Lucid Lynx je postopek morda drugačen (same datoteke, lokacija in imena...)

Zgodovina sprememb…

Sims ::

spet hvala, dela. Ja kot "custom" sličica dela. Kot privzeto, pa ne. Naj poštimajo take "pomembne" zadeve. Hehehe.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

Icematxyz ::

Faenza 0.8



Vir slike

Domača stran

spet hvala, dela. Ja kot "custom" sličica dela. Kot privzeto, pa ne. Naj poštimajo take "pomembne" zadeve. Hehehe.


Ne vem če je bug, se nisem poglabljal. Verjetno pač pogon za preobleke tega ne podpira, kakorkoli... ;)

P.S. Vidim, da si me prehitel in to med tem, ko si odpravljal napako! To pa se že boljše sliši!

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

Icematxyz ::

Place People



Unity Place People - Update

Počasi bo verjetno zraven Unity, GnomeShell, Wayland, Banshee... treba še kaj reči o:

http://zeitgeist-project.com/
Zeitgeist %28framework%29 @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

KaRkY ::

Mam problem z Pidginom in MSN sem že parkrat uvozil novi certifikat vendar vsaki dan znova mi zateži da ima probleme z certifikatom.
When you look long into an abyss, the abyss looks into you

Sims ::

Pozdravljen,

meni je sprva pomagala tista finta. Naslednji dan so se opozorila ponovila. Vedar se čez nekaj časa vseeno poveže ... To je zaenkrat to z moje strani.

BigWhale ::

Microsoft je neke certifikate menjal.

CleanPower ::

tale ubuntu ma še kar nekaj bugov. nebi zdej razlagal na dolgo pa široko ker se mi neda, ampak mi je šel cel dan ko sem delal ubuntu usb boot ključek, ker mi je stalno javljal neke napake.

Gapi ::

KaRkY in Sims amsn dela bp.
No person is rich enough,to buy back his past.

KaRkY ::

Pa podpira aMSN XMPP tudi?
When you look long into an abyss, the abyss looks into you

BigWhale ::

CleanPower je izjavil:

tale ubuntu ma še kar nekaj bugov. nebi zdej razlagal na dolgo pa široko ker se mi neda, ampak mi je šel cel dan ko sem delal ubuntu usb boot ključek, ker mi je stalno javljal neke napake.


Skoda, ce bi razlozil vsaj malo bolj na dolgo ali na siroko bi lahko kdo stvar celo popravil. :)

CleanPower ::

en primer:
dam notri live CD in se lepo naloži. naredim ubuntu usb disk z creatorjem, in nato pritisnem shut down. računalnik se ne izklopi, javi nek error in se ne ugasne-tega drugače ni bilo.
ok potem dam v komp usb ključek in live cd, oba z naloženim ubuntu, izberem boot iz cd-ja, nato pa ubuntu javi nek error user id not defined al neki tazga. skratka zmede ga če je poleg cd-ja noter še usb ubuntu disk. ker če dam samo cd noter se zažene normalno.

poweroff ::

Naredil sem si skripto, ki naj bi preverjala, če je user na VPNju ali je odletel dol...

cat check_vpn_connection.sh
#!/bin/bash
IP=$(wget -q -O - whatismyip.org)
if [ $IP != "*****" ]; then
notify-send "Pozor, VPN ne deluje! Vaš IP naslov:" "$IP" -i notification-network-ethernet-connected
else
notify-send "VPN deluje. Vaš IP naslov:" "$IP" -i notification-network-ethernet-connected
fi

OK, zadevo s crontab -e (kot navaden user) dodam takole:

* * * * * /bin/bash /home/user/check_vpn_connection.sh

In ne dela.

Probam še:
*/1 * * * * /bin/bash /home/user/check_vpn_connection.sh

Isto ne dela...

Any idea?
sudo poweroff

Icematxyz ::

Mam problem z Pidginom in MSN sem že parkrat uvozil novi certifikat vendar vsaki dan znova mi zateži da ima probleme z certifikatom.

Pozdravljen,

meni je sprva pomagala tista finta. Naslednji dan so se opozorila ponovila. Vedar se čez nekaj časa vseeno poveže ... To je zaenkrat to z moje strani.


Da, ne deluje, ker uvoz certifikata ni odpravil vzroka težave, to je nov "vmesni" certifikat. Na povezavi, katero sem podal višje, se je nahajala drug dan tudi povezava do preostalih dveh "vmesnih" certifikatov, ki pa sta problem dokončno odpravila. Ampak avtorji Pidgin so medtem izdali novo različico Pidgin 2.7.6, ki pa ta dva certifikata že vsebuje. Težava je trenutno edino, da še niso posodobili njihovega "uradnega" PPA vira. Če bo kdo počakal torej na Pidgin 2.7.6 preko PPA vira:

Dodaš PPA vir in posodobiš sistem.

Obstoječo različico Pidgin na Ubuntu pa zlahka pripraviš do sodelovanja, če snameš oba certifikata ročno in ju prekopiraš v:

gksudo nautilus /usr/share/purple/ca-certs

Certifikat ena in certifikat dva (download the file povezava).

Icematxyz ::

@Matthai

GUI Way:

sudo apt-get install gnome-schedule

Najdeš pod Programi -> Sistemska orodja -> Scheduled tasks.

Namizna uporaba



Vir slike

Datoteka naj bo nekje v uporabniški mapi in Dovoli izvajanje datoteke kot programa mora biti vključeno (označeno). V tem konkretnem primeru spremeni opcijo, ko boš nastavljal opravilo v izbirniku iz privzeto nastavljeno Default behaviour na X application.

Terminal:

https://help.ubuntu.com/community/CronH...

V tvojem primeru verjetno manjka env DISPLAY=:0:

*/1 * * * * env DISPLAY=:0 /bin/bash /home/user/check_vpn_connection.sh

Ročne vnose (crontab -e) lahko seveda urejaš naknadno tudi v gnome-schedule...

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

poweroff ::

Super... še eno vprašanje - se da interval zmanjšati pod eno minuto?
sudo poweroff

Icematxyz ::

Potem ti bo "opozorilni balon" razneslo.

Lahko bi dal v datoteko še kakšen ukaz sleep in izvedel tako znotraj ene minute 2 (ali več) nadzorovana cikla... Lahko bi te "opozorilni balon" opozoril le ob spremembi? Vprašanje je tudi, kako hitro pridobiš IP naslov s strani whatismyip.org če je omrežje obremenjeno ali ko uporabljaš Tor.

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

Icematxyz je izjavil:


V tvojem primeru verjetno manjka env DISPLAY=:0:

*/1 * * * * env DISPLAY=:0 /bin/bash /home/user/check_vpn_connection.sh

Works like a charm.

Se je pa pojavil en problem.

Če mi VPN pade, mi seveda crkne tudi resolving... oz. omrežna povezava. In pol se tale skripta:
IP=$(wget -q -O - whatismyip.org)
if [ $IP != "*******" ]; then
notify-send "Pozor, VPN ne deluje! Vaš IP naslov:" "$IP" -i notification-network-ethernet-connected
fi

ustavi na tejle točki:
IP=$(wget -q -O - whatismyip.org)


Ker pač ne more resolvat. Posledično se tudi opozorilo ne izpiše... Kakšna ideja kako to rešiti? Recimo kakšen "timeout" za wget...
sudo poweroff

zee ::

lahko dodas kaksen IF stavek pred IP. Ce se izvede, je OK, ce ne (else) pa zadeva napise neko sporocilo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

poweroff ::

OK, sem ugotovil kje je bil problem. Napačen operator !=, če je string prazen.

Rešitev:
if [ $IP != "*******" ]; then

spremenimo v
if [ "$IP" != "*******" ]; then


Ampak tista finta z env DISPLAY=:0 pa ne dela.

Sem poglan in prve konzole (ctrl-alt-F1), in javi, da:
env: /bin/bash/: Not a directory

Stupid bitch.

env

...
DISPLAY=:1.0
...

:|
sudo poweroff

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: poweroff ()

Icematxyz ::

Zanimiv članek:

http://www.theregister.co.uk/2010/11/23...

"Today we have a six-month release cycle," Shuttleworth said. "In an internet-oriented world, we need to be able to release something every day.

"That's an area we will put a lot of work into in the next five years. The small steps we are putting in to the Software Center today, they will go further and caster than people might have envisioned in the past."


Če sešteješ vse novosti, ki si jih je Canonical zamislil za prihodnjih nekaj let, lahko rečem samo, vsekakor bo še zanimivo!

echoman ::

Glede na to, da je tema povezana z Ubuntujem 10.10, bom vprašal kar tukaj.

Zadnje dni sem začel spremljati IPTV (SiOL) preko računalnika, na katerem je nameščen Ubuntu 10.10. Za predvajanje uporabljam kar VLC in pa seznam predvajanja, ki sem ga nedolgo nazaj naredil na Win 7. Problem je namreč v tem, da mi ob ogledu kateregakoli kanala v celozaslonskem načinu slika zaostaja v zgornjem delu. Preizkusil sem tudi SMPlayer, pri katerem je težava ista, le da je opazna večkrat tudi po drugih delih v celozaslonskem načinu. Pravtako sem spremljal programe tudi na Win 7 z multicasttv in pa VLC, vendar ta težava ni bila vidna.

V nastavitvah VLC-ja imam vse na privzeto. pod zavihkom slika pa nimam izhodne opcije OpenGL. Kako lahko problem popravim?

Primer zaostajanja slike

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

Icematxyz ::

AMD zaprto kodni gonilnik? Najprej poskusi ALT+F2 in vpiši metacity --replace in povej če je kakšna razlika.

Icematxyz ::

http://slo-tech.com/novice/t435628

Tu vidim, da si že imel težave z VLC. Se pravi najprej napiši, kaj vse si že poskusil. Vidim pa, da imaš AMD grafično kartico da.

Zgodovina sprememb…

echoman ::

Sem naredil tako kot si napisal, pa je stvar delovala za normalne kanale. Pri HD kanalih je še vedno tak problem, le malce manj se vidi. Z vklopljenimi učinki je stvar enaka. Bom že kar sedaj vprašal: Bo/je stvar rešljiva? Sam bi namreč rad ostal na Ubuntu-ju, sicer bom ponovno začel uporabljati W7. Me pa zanima še to, če lahko ta problem vpliva (škoduje) na grafično(-i)?

Tilen ::

Kak procesor pa je na tem računalu?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

opeter ::

Imam dve vprašanji:

1.) Ali je potrebno pod Linuxom defragmentirati? Recimo EXT/3 in EXT/4 datotečni sistem?
Ali pa to dela sam od sebe.

2.) Obstaja kakšno orodje tipa CCleaner oz. Onyx (na Macu) za Linux?
Ali pa je tudi to početje čisto odveč?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

echoman ::

Tilen je izjavil:

Kak procesor pa je na tem računalu?


Intel C2D E8400

edit: Stvar bi morala sicer delovat brez kakršnihkoli zatikanj, ker na Win 7 podobnih problemov ni ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: echoman ()

Icematxyz ::

Po izkušnji s prejšnje teme bi najraje videl, da narediš svežo namestitev Ubuntu, posodobiš sistem, in namestiš paket ubuntu-restricted-extras in kaj poskusiva, brez da ti kaj sam spreminjaš predhodno.

Če prav razumem ti sedaj dela vse OK, problem je pa, če video datoteko visoke ločljivosti predvajaš v VLC, potem dobiš stanje kot je na sliki? Pa to samo pri IPTV ali pri datoteki, ki jo imaš shranjeno na računalniku tudi? In tudi v Totem je težava enaka? Je pa dejstvo, da AMD zaprto kodni gonilniki povzročajo uporabnikom podobne težave, rešitev je pa žal več in ni neke univerzalne.

echoman ::

Ah ja.. pozabil sem preverit prejšnjo temo, ki si jo objavil. Ne gre se za tisto mašino, ki je nekakšne vrste "strežnik". Gre se za čisto drug sistem z Intel C2D E8400/Sapphire ATI HD 4850/4GB RAM/... Imam pa nameščen še compiz, o katerem sva enkrat že govorila.

Sem še enkrat sprobal na Win 7 in je slika popolnoma drugačna kot na Ubuntu. Se bom še malo igral z nastavitvami za compiz.

Icematxyz ::

Compiz je v Ubuntu že prednameščen. Ti verjetno pod namestitev misliš namestitev GUI nadzorne plošče in najverjetneje Compiz tudi ni vzrok težave, kot sva ugotovila že višje. Nekaj opcij ti lahko dam, da poskusiš:

1.)
Open up Catalyst Control Center and under 3D -> More Settings make sure the slider under Wait for vertical refresh is set to Always On.


Prestavi na Always ON. V tem trenutku je verjetno zadeva na OFF. Potem preveri predvajanje v VLC. Če ne bo bolje odpri VLC in pod Orodja-> Lastnosti -> Slika -> Odvod -> nastavi na GLX video output (XCB)

2.)
Ker že imaš nameščen zaprto kodni gonilnik in če prva rešitev ni delovala (VLC pusti nastavljen na GLX video output (XCB)) odpri terminal in vpiši sledeče ukaze:

sudo cp /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/backup.xorg.conf
sudo rm /etc/X11/xorg.conf
sudo aticonfig --initial
sudo aticonfig --sync-video=on --vs=on


Na to izvedi ponoven zagon računalnika in odpri nadzorno ploščo za AMD gonilnik in enako kot prej preveri, če je zadeva na Always ON! Lahko pa še poskusiš druge opcije kot Always ON, se pravi vse razen opcije, ki zadevo popolnoma izključi.

http://thelinuxexperiment.com/guinea-pi...
««
7 / 22
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1073329808 (1088) Eliaz
»

Ubuntu Oneiric Ocelot 11.10 (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Operacijski sistemi
813188246 (154185) Icematxyz
»

Ubuntu 10.04 LTS - Change is coming (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Operacijski sistemi
999139489 (102375) Icematxyz
»

Ubuntu 11.04 Natty Narwhal (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Operacijski sistemi
981175013 (147660) Icematxyz
»

Izšel Ubuntu 11.04 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
20650377 (40239) Icematxyz

Več podobnih tem