Forum » Zvok in slika » Boston acoustics
Boston acoustics
Vmx 200 ::
Zanima me kako se kaj te zvočniki obnesejo , kvaliteta zvoka itd. Danes sem v harvey normanu , poslušal te zvočnike , priklopljeni so bili na Onkyo receiver, cena kompleta pa znaša okol 100 eur. Moram rečt .da sem bil impresioniran , da taki zvočniki ,dajo ven tako čist zvok. Gledal sem pa tele http://www.bostona.eu/en/loudspeakers_i... . V kateri zvokovni razred spadajo? Si jih kdo lasti?
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
- spremenil: Vmx 200 ()
popster ::
Outdoor boš to rabil? Lahko tudi cenejše zrihtaš (tako)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Res uporaben odgovor ni kaj raje bodi tiho.
Scorpia ::
Ko kupuješ sistem zvočnikov, naprej jih moraš več poslušat, da vidiš kaj ti je ušeč. Sam recimo začnem pri najvišjem razredu zvočnikov, jih gre poslušat in če mi je kater ušeč kako igra, iščem to pri nižjem razredu. Vsaj približek, tako se ne boš zmotil z nakupom. Ti priporočam da poslušaš kake stereo samostoječe lesene zvočnike v rangu okoli 200-300 evrov, da vsaj slišiš če tisti boston dajo tisto pravo kvaliteto.
Sicer sam sem jih poslušal, ampak se mi zdi da ne pokrivajo v celoti srednje tone oziroma ni mi ušeč pokritost celega frekvenčnega spektra. Kar od plastičnih zvočnikov tudi ni kaj dosti pričakovat. Isto kot bose ki ima tiste majhne zvočnike, sicer uho dober sliši tisto kar rabi slišat, medtem ko je v ozadju veliko popačenj ki jo človeško uho ne sliši. Kako je s temi zvočniki okrog tega, pa ne vem. Sam raje vidim da je vsaj 16ka v zvočni omarici, da mi je zvok ok :)
Sicer sam sem jih poslušal, ampak se mi zdi da ne pokrivajo v celoti srednje tone oziroma ni mi ušeč pokritost celega frekvenčnega spektra. Kar od plastičnih zvočnikov tudi ni kaj dosti pričakovat. Isto kot bose ki ima tiste majhne zvočnike, sicer uho dober sliši tisto kar rabi slišat, medtem ko je v ozadju veliko popačenj ki jo človeško uho ne sliši. Kako je s temi zvočniki okrog tega, pa ne vem. Sam raje vidim da je vsaj 16ka v zvočni omarici, da mi je zvok ok :)
////
Hvala Scorpia zelo sem vesel tvojega odgovora . Namen sem mel kupit te zvočnike , ker mi je bil zvok všeč. Sem bil že zelo blizu nakupa , pogledam škatlo in vidim , da je v škatli samo en zvočnik. Potem sem jih takoj kenslov , ker te potem dva prideta 200 eur + , sam sem pa mislil ,da so za ceno 150 eur dobiš , komplet 3 zvočnikov. Potem sem šel v bb , in sem gledal dali ikon , zvok imajo impresiven , pokrivajo celotni ferkvenčni spekter , samo mi je prodajalec reku , da se lahko kupi samo komplet , nevem kako je s tem , ko pa gledam njihovo internetno stran pa vidim , da se lahko kupi tudi posamezni zvočnik. ? .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49984 (18478) | Matej_K |
» | [2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 90170 (42645) | staher |
» | [Hi-Fi] - O zvočnikih (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Zvok in slika | 190092 (55235) | Janac |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16686 (10625) | FlamE#7 |