Forum » Loža » Najceneje do Berlina (in nazaj)
Najceneje do Berlina (in nazaj)
duimstra ::
Živjo,
kako bi si lahko izračunal, koliko bi me stala pot do Berlina in nazaj? Zanimajo me predvsem cene raznih vinjet, cestnin, etc.
Govorimo o poti z avtomobilom.
Letalske karte se prodajajo po astronomskih 400 EUR (:, zeleznic pa se nisem pogledal.
lp
kako bi si lahko izračunal, koliko bi me stala pot do Berlina in nazaj? Zanimajo me predvsem cene raznih vinjet, cestnin, etc.
Govorimo o poti z avtomobilom.
Letalske karte se prodajajo po astronomskih 400 EUR (:, zeleznic pa se nisem pogledal.
lp
fosil ::
Poglej na http://www.tuifly.com
Nizkocenovnik, ki leti iz Celovca tudi v Berlin.
Dobiš karto s taksami vred že za 30EUR.
Nizkocenovnik, ki leti iz Celovca tudi v Berlin.
Dobiš karto s taksami vred že za 30EUR.
Tako je!
duimstra ::
@fosil: zanimivo! Nisem vedel, da se da tako poceni priti :)
Sicer sem pa izracunal na ViaMichelin (tnx @WarpedOne). Pot tja in nazaj me pride cca 150 EUR (s 70 EUR naredim 1.100km).
ViaMichein pravi, da plačam samo avstrijsko in slovensko vinjeto. Je to pravilno?
Sicer sem pa izracunal na ViaMichelin (tnx @WarpedOne). Pot tja in nazaj me pride cca 150 EUR (s 70 EUR naredim 1.100km).
ViaMichein pravi, da plačam samo avstrijsko in slovensko vinjeto. Je to pravilno?
Ted ::
V Nemčiji nimajo cestnin za osebna vozila. Je pa zato bencin zelo drag - predlagam 20 L kantico v prtljažnik .
Mah...
ivanuscha ::
Nič več ni tako zelo drag bencin v Nemčiji. Pri nas 1,15€, pri njih pa 1,30€. Razlika pa bi seveda morala biti precej večja ampak je taka zaradi naše super vlade...
fosil ::
Ne. Plačat morš še tunelnine, karavanke + katschberg, torej 15 EUR v eno smer.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vozilo (razbitino) prodal v Bolgarijo - Dars ne izda nadomestne vinjete. (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10904 (8878) | smacker |
» | Vinjete naj ostanejo, ostala načini cestninjenja niso fer (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 53891 (46466) | jalovec09 |
» | vinjetaOddelek: Loža | 4452 (3793) | metalc |
» | Vinjeta - jo že imate? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 58326 (28328) | Mare2 |
» | Vinjete: od Ljubljane do Vrhnike 11 EUR!? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 38945 (24853) | moowy123 |