Forum » Zvok in slika » Logitech S-220 2.1 25 W
Logitech S-220 2.1 25 W
jcb ::
Ma mogoče kdo tele zvočnike http://www.solo.si/zvocniki-logitech-s-...
Nekateri so jih zelo pohvalil.
Rabil bi ene zvočnike za poslušat/gledat kakšen video/muzko iz neta, gledanje kakšnega filma tja in sem in kaj podbnega...nič resnega.
Te trenutni mi hreščije, ko premikam gumb za glasnost.
Nekateri so jih zelo pohvalil.
Rabil bi ene zvočnike za poslušat/gledat kakšen video/muzko iz neta, gledanje kakšnega filma tja in sem in kaj podbnega...nič resnega.
Te trenutni mi hreščije, ko premikam gumb za glasnost.
- spremenil: jcb ()
Scorpia ::
Trenutne lahko popraviš da očistiš ponteciometer. Eni pravijo da z wd-jem pošpricaš, drugi kakšno čistilo ki se je učasih uporabljalo za video glave na videorekorderjih. Google uporabi, pa mal poišči.
Drugače ti zvočniki so zelo švoh, za kako manjšo sobo je ok, ampak občutno premal moči. Vsaj wofer ne vem če loh da kaj bass-a po vsej sobi, za filme so po moje še ok.
Drugače ti zvočniki so zelo švoh, za kako manjšo sobo je ok, ampak občutno premal moči. Vsaj wofer ne vem če loh da kaj bass-a po vsej sobi, za filme so po moje še ok.
////
Don Romc ::
se en zgreseni nakup....za 20e nemores nic pricakovat od zvocnikov...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Don Romc ()
Daj ne bluzu kar nekaj za 20 evrov so ODLIČNI zvočniki.
Itak nisem nameraval dat več, kot 25 evrov.
In za ta denar so teli zvočniki na 1.mestu.
Mnenja sem pa prebral tako na ena.com, mimovrste in so vsi zadovoljni glede na ceno.
Itak nisem nameraval dat več, kot 25 evrov.
In za ta denar so teli zvočniki na 1.mestu.
Mnenja sem pa prebral tako na ena.com, mimovrste in so vsi zadovoljni glede na ceno.
RazzorX ::
Don Romc, nekateri pač ne dajejo toliko na zvok kot drugi (sem eden izmed teh ki mu je zvok pomemben) in glede na to, da stanejo le 20EUR, so zvočniki res uredu.
Eni pa imamo evre samo se ne upamo zapravljat, ker nikoli ne veš kako zelo boš rabilo denar, če bi bil tako požrešen bi vzel dol z računa 1500 evrov pa kupil nov pc z dobrimi zvočniki.
bluefish ::
Za 20EUR so ti zvočniki sicer OK, vendar za okoli 40EUR dobiš X-230, ki so močnejši in boljši.
Sam sem jih kupil že precej časa nazaj in še kar držijo ceno. Seveda pa bi sedaj posegel po kakih Z-4 ali podobnem.
Sam sem jih kupil že precej časa nazaj in še kar držijo ceno. Seveda pa bi sedaj posegel po kakih Z-4 ali podobnem.
jerriho ::
Mate07,
tudi sam bom verjetno kupil te zvočnike. ker jih še nisem uspel nikjer stestirati, me zanima:
dajo ob poslušanju glasbe bolj na glas (ne čisto do konca) še vedno kar čist zvok brez popačenja, hreščanja?
je dovolj glasno tudi če se oddaljiš od njih recimo cca 3 metre? jih bom pač uporabljal na delovnem mestu (fizično delo), kjer bi se od njih tekom dela večkrat oddaljeval..
se da bass poljubno uravnavati z kakšnim gumbom in sam določiš jakost ali je zgolj opcija on-off?
če zgolj slednje, je moteč bass, to je preveč izstopajoč ali ne?
katero pomanjkljivost ste do zdaj zasledil, ki bi bila morda omembe vredna?
še tole: mislim jih uporabljati v kombinaciji z mp3 predvajalnikom, na katerem imam nastavljeno vse potrebno. zvočniki naj bi dali le dokaj dovolj glasnosti brez popačenja...
hvala za pomoč (upam, da najkasneje do ponedeljka, ko bi šel v nabavo) in lepe praznike
tudi sam bom verjetno kupil te zvočnike. ker jih še nisem uspel nikjer stestirati, me zanima:
dajo ob poslušanju glasbe bolj na glas (ne čisto do konca) še vedno kar čist zvok brez popačenja, hreščanja?
je dovolj glasno tudi če se oddaljiš od njih recimo cca 3 metre? jih bom pač uporabljal na delovnem mestu (fizično delo), kjer bi se od njih tekom dela večkrat oddaljeval..
se da bass poljubno uravnavati z kakšnim gumbom in sam določiš jakost ali je zgolj opcija on-off?
če zgolj slednje, je moteč bass, to je preveč izstopajoč ali ne?
katero pomanjkljivost ste do zdaj zasledil, ki bi bila morda omembe vredna?
še tole: mislim jih uporabljati v kombinaciji z mp3 predvajalnikom, na katerem imam nastavljeno vse potrebno. zvočniki naj bi dali le dokaj dovolj glasnosti brez popačenja...
hvala za pomoč (upam, da najkasneje do ponedeljka, ko bi šel v nabavo) in lepe praznike
OK.d ::
imaš dvojni potenciometer gor enega na subwoferju drugi pa je za generalni volume na povezovalnih kablih, drugače za ekstremno poslušanje ni za vsakdanjo uporabo so pa dobri tudi kakšen film si lahko malo boljše pogledaš-poslušaš, koliko denarja toliko muzike
LPOK.d
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49935 (18429) | Matej_K |
» | [2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 90111 (42586) | staher |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27740 (14996) | psytoma |
» | Zvočniki - nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22586 (21702) | zavajon |
» | Še vedno ni prepozno za novoletno dariloOddelek: Novice / Ostale najave | 2157 (2157) | lorenz |