» »

Stargate Universe in druge Sci-fi serije

Stargate Universe in druge Sci-fi serije

««
40 / 70
»»

Lion29 ::

lol...katastrofalno nareto... pismo bi se moral res,res fajn potrudit, da bi sel gledat to serijo :D

smesno? whot?

full zanimivo pa da sta boomer in starbuck dedca :)...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Dami ::

jest10 je izjavil:

Ok, kaj je že tukaj smešnega?:|

Sn že dostkrat vidu pa še zmer umrem od smeha zraven, tak da nimam pojma zakaj tebi ni smešno.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

jest10 ::

Dami je izjavil:

jest10 je izjavil:

Sn že dostkrat vidu pa še zmer umrem od smeha zraven, tak da nimam pojma zakaj tebi ni smešno.

Mogoče pa zaradi tega, ker preprosto ni nič smešnega?;(( A si ti mogoče eden tistih, ki se smeji že, če mu nekdo pokaže prst? V takem primeru bi še razumel, kako te lahko taka brezveznost uspe nasmejati.

Berserker ::

jest10 je izjavil:

V bistvu je fora oz parodija na izstreljevanje viperjev iz launch tube. No ja malo bi se popravil, nisem mislil napisat to je pravi humor, mapak mi je dosti bolj smešno kot karkoli iz SGU.
Mcgayver manjka....

Nikec3 ::

EDIT - SPOILER ALERT

Nova epizoda SGU je bila še ena solidna epizoda, z to razliko, da smo po dolgem času lahko videli znana obraza.

+ Mckay in Woolsey
+ prevrat s kamni
+ ameriška vojska je bila končno prikazana kot egoistična v sebe zagledana skupina
+ zgodba, kjer je Rush v virtualni resničnosti je bila bolj zanimiva kot zgodba na Langari
+ McKay vs Eli
+ ko se prikaže McKay smo lahko slišali "Atlantis theme song"

- ni bilo omembe Jonasa Quina
- ni bilo omembe Atlantisa, oz. kaj McKay trenutno počne
- že spet ni bila vzpostavljena povezava. Lahko bi vsaj poslali skozi kakšne pomembne predmete, če že ne ljudi.

Glede na to, da Greer že tri epizode igra nekega super heroja, se bojim da bi se mu lahko v kateri naslednji epizodi zgodilo kaj hudega.

8/10

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gzibret ()

DarkSite ::

[edit - brisan del, ki se nanaša na brisan post]

Btw The Event se tudi vse bolj zapleta. :) Super bi bilo, če bi se recimo kateri izmed good guysov portal na njihov planet. Pa bi potem več izvedeli o njihovi civilizaciji. Recimo Walker al kako mu je že ime.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gzibret ()

kdo bo pa napisal SPOILER? mal si tečn s tem a, veš?

Ni potrebe, da bi pisal spoiler, ker je to SGU tema. Tretja beseda v mojem postu je SGU in do tretje besede še nisem nobene zgodbe povedal. Tako da, ko ti prebereš SGU je verjetno logično da nehaš brat od takrat dalje in je stvar rešena. Seveda predvidevam, da si ti najprej 5 minut bral moj prispevek, ter nato ugotovil, da so to bili spoilerji.

Naj moderator v naslov teme napiše spoilerji, pa bo problem rešen. Pa zakaj sploh odpiraš to temo 1 dan po predvajanju nove epizode, če še nisi gledal nove epizode?

Dvomim da vas zanima, ampak tukaj je lestvica o katerih serijah se je na Twitterju, Facebooku in ostalih socialnih omrežjih največ govorilo prejšnji teden. V kategoriji kabelske televizije je prvi SGU.

Lestvica: http://trendrr.tv/

Članek: http://blogs.forbes.com/michaelhumphrey...

Dejstvo je, da bo slej kot prej potrebno najti nove načine merjenja gledanosti/popularnosti določene serije in to je ena izmed možnosti.

Tody ::

Sorry ampak weekly cable je pač samo še ena zadeva, ki jo lahko merijo samo gledanost tistih ki imajo kablski prključek v Ameriki. Koliko folka izven ZDA to gleda pa noben nima pojma.

Najdi lestvico downloadanih torrentov pa boš imel lepšo sliko kaj se gleda.

Tody je izjavil:

Sorry ampak weekly cable je pač samo še ena zadeva, ki jo lahko merijo samo gledanost tistih ki imajo kablski prključek v Ameriki. Koliko folka izven ZDA to gleda pa noben nima pojma.

Najdi lestvico downloadanih torrentov pa boš imel lepšo sliko kaj se gleda.

NI čisto tako, kabelsko v ZDA ima že skoraj vsak, gledanost se pa meri glede na majhen vzorec ljudi ki imajo doma napravo za merjenje gledanosti.

hruška ::

Smallville - Najbolje ocenjena Sci-Fi serija zadnjega desetletja. Smo sredi 10. sezone, ki pa se bo kot kaže zaključila, ker je zgodba po desetih letih bolj ali manj končana

A se da 10 sezono od Smallvilla kje dol potegnt, k js sm gledala ush 9 sezon in me res zanima kako se konča. Hvala

hruška je izjavil:

Smallville - Najbolje ocenjena Sci-Fi serija zadnjega desetletja.

Kje si pa to prebrala?

En je to napisu na 38 strani. Men sam ni jasno kje gledajo 10 sezono....mislm k js sm gledala ush 9 pa bi rada zj še zadnjo.

Gregor P ::

Ja očitno se jo že da videti, če pa je bil prvi del predvajan po TV 24. Septembra 2010;)

Hint ... na travnikih ovčke pasu pa to8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Ja sam a se jo da tud iz kje tud dol potegnt celotno sezono??

Kako to misliš celotno, če se pa še niso predvajali vsi deli sezone po TV? Kaj šele, da bi bili že na DVD/Blu-ray ploščkih?:8)

Season 10, Episode 21: Finale
Original Air Date--13 May 2011

Kok brezveze :|
Na kerem programu ga pa sploh vrtijo, k js sm use dele gledala prek računalnika.

Wiki pravi:
The television series was initially broadcast by The WB, premiering on October 16, 2001. After its fifth season, The WB and UPN merged to form The CW, which is the current broadcaster for the show in the United States.

It is a joint venture between CBS Corporation, the former owners of United Paramount Network (UPN), and Time Warner's Warner Bros., former majority owner of The WB Television Network.

... torej ga sedaj vrtijo na The CW Television Network v ZDA seveda;)

Nikec3 saj to je problem. Oni merijo samo v ZDA pa še to na "reprezentativnem vzorcu". Današnja digitalna kablska in IPTV pa itak omogočata da v vsakem trenutku lahko zveš koliko ljudi gleda kak program. Če bi studije zanimal malce večja gledanost bi to že zdavnej storili.

Jst ::

Spremembe bodo tudi v načinu snemanja sezon, izbira in plačilo igralcev, pre in post produkcija ter način dostave gledalcem. Ne moreš se na podlagi ene sezone, v bistu med predvajanjem sezone, odločiti nadaljevati ali ne. Danes imaš toliko distribucijskih kanalov, plus DVDji, ki izidejo, da moraš spremeniti "taktiko."

Pa v današnjem času več ni toliko pomembno, da stvar gledaš, takoj ko pride ven, zato tudi kinodvorane počasi izgubljajo obiskanost. So upali, da bodo z 3D filmi spet ljudje začeli hoditi tako množično kot včasih, ampak dejstvo je, da ljudje pravijo, da so siti 3D in se dosti ljudi samo obrne stran, ko vidijo, da ni na sporedu nobenega "2D" filma. (Prebral v Timesu, članek - Zgodovina kinodvoran) Pa tudi big screen TVji so ratali tako poceni, da si "kino" narediš doma in gledaš kakšne filme s prijatelji ob pivu, kokicah,...

---

SGU 16del: Za serijo povprečen del, samo ni mi jasno, zakaj niso uporabili Shuttla. So bili predaleč in samo v dometu za klicanje? Rescue party je bil izbran točno tako, kot sem predvideval. Prvo premalo ljudi (5,6), mrtvi bodo pa večinoma iz LA. Pa čudno to, da je TJ Varru na koncu rekla: "I heard you are a free man." Jaz sem imel vedno občutek, da so jih že davno spustili s ketne in da so enakopravni člani. Ravno ta Varro: V eni epizodi pravi, da pomaga TJ, da se ne počuti useless. Čudno.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

SPOILERJI ZA SGU!

Dokaj povprečna epizoda, za lahko gledanje.

+ RUSH! učenje Elija in Brodyja, dajanje nasvetov glede ljubezenskega življenja, izjava, da ima Park zlomljeno roko in ne možganov :))
+ Youngov pogled v Varrovi sobi na koncu epizode
+ spet se je Young polomil
+ Greerov "Superman kompleks"
+ igralka ki igra Cloe, je po mojem dokaj solidno odigrala
+ vesoljske živali

- planet kanadski gozd. Lahko bi ga malo naredili vesoljskega vsaj z drugačno osvetlitvijo
- niti enkrat nismo vidli vrat
- izgledalo je kot klasična stargate epizoda
- redshirts dieing...
- Varrota sploh ni nič skrbelo za svoje pajdaše iz LA
- zelo predvidljiva epizoda

7/10

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nikec3 ()

*** SPOILERJI ZA SGU S02E16 ***

Mah kakšna reševalna akcija neki; te zverine jim v nekaj sekundah zdesetkajo celoten tabor, potem pa ti pošljejo nekaj vojakov, da bodo nekoga rešili;((

Še dobro, da so imeli vsaj "roštilj" na koncu:P

*** KONEC SPOILERJEV ***

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Intervju z igralcem, ki igra Varrota in slučajno igra še v BSG: B&C.

http://www.kdvr.com/entertainment/redey...

Res me je razjezilo, ko sem prebral to:

Is "Blood and Chrome" going to be cool?
I think so, yeah. It was really interesting because we shot everything on green screen. It was different compared to everything else I've worked on. I mean, it was similar to "300," I guess, because it was all green screen. I'm curious to see how it looks. I have no idea at this point. But they're very smart, so I'm sure they'll be able to come up with something that looks fantastic.

;(

Sam nimam prav nič proti, če bodo vse skupaj zelo realistično prikazali; konec koncev naj bi šlo za ZF in če lahko pričarajo kaj futurističnega dobro na ta način tudi prav:)

Je pa res, da za kakšne "ZF" drame res ne rabijo zelenega platna;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Gregor P je izjavil:

Sam nimam prav nič proti, če bodo vse skupaj zelo realistično prikazali; konec koncev naj bi šlo za ZF in če lahko pričarajo kaj futurističnega dobro na ta način tudi prav:)

Je pa res, da za kakšne "ZF" drame res ne rabijo zelenega platna;((

Saj mi je jasno, da bodo scene v Viperjih posnete pred zelenim zaslonom, ampak vse scene? Vedno se mi zdi, da stvari posnete pred zelenim zaslonom zgledajo obupno (V, nova triologija Star Wars)

Če mislijo imeti v ozadju kanadski gozd ipd. potem res nima smisla, če bi šlo pa za nek futurističen svet, katerega je izredno težko in drago realizirati v resničnem svetu, potem pa je zeleni zaslon edina možnost.

Dr_M ::

Mogoce ne spada v to temo, ampak me zanima, ce se splaca gledat Supernatural.
Pred kratkim sem na enen slo programu gledal en del in je bil kar zanimiv. Ampak glede na to, da je ze 6 sezon, rabim en razlog, da se spravil gledat. :))
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

ja kr kul... jensen ackles in jared padalecki sta hud tandem

Čeprav bi morali zaključiti serijo z prejšnjo sezono...

Vsaka dobra stvar se enkrat konča:

SGU continuation, other movies dead

http://www.gateworld.net/news/2011/04/w...

Kot sem že neštetokrat povedal: Po mojem mnenju bi moralo miniti vsaj ene 5 ali več let med SGU in zaključnimi filmi o SG1 in seriji Atlantis. Škoda.

SGU:

Kaj za vraga morajo uporabljati kamne? OK, razumel bi, če bi bili za enkratno uporabo, vsake toliko bi jih pa našli na planetih, ki bi jih obiskovali. To bi bilo po mojem mnenju bolj zanimivo. Ne pa, da ti SGU po eni strani daje občutek da asi daleč daleč stran od Zemlje, po drugi pa le en kamenček stran. :)

Ne pa, da ti SGU po eni strani daje občutek da asi daleč daleč stran od Zemlje, po drugi pa le en kamenček stran. :)

Pomoje se ravno na to zanasajo. Si le kamencek od doma, ampak se vedno nisi doma in se dolgo ne bos. :)
Moram rect, da mi je druga polovica sezone zelo usec in je kar skoda, ce bodo res ukinili SGU.

SPOILERJI ZA SGU:

Današnja epizoda je pa bila super. Mislim da je to epizoda v kateri lahko uživamo tako ljubitelji SGU, kot fani prejšnjih SG serij:

+ Rush the Deamon
+ Rush the Futurier
+ dobro prepletena zgodba s prejšnjimi epizodami
+ vesoljska bitka
+ vesoljsko - zemeljska bitka
+ posnetki življenja Younga in drugih na planetu so super pasali zraven
+ civilizacija!

- malo čudna časovna razporeditev epizode.

9/10

DarkSite ::

The Event in SGu sta trenutno the best.

Me pa zanima ali bo The Event dobil season 2?
Koliko je delov do konca?
Rad bi videl da se del zgodbe preseli tudi na njihov planet(mogoče 2 sezona)

A ni bilo rečeno, da imajo samo 2 tedna časa potem pa bo razneslo zvezdo? Torej scenariji:
1) Kljub temu, da so želeli prevzeti naš planet, jih sprejmemo in naselimo na en kontinent.
2) Najdemo jim drugi planet.
3) Zvezda ne eksplodira.
4) Ko bo portal odprt z njihovim planetom bo prišel naš junak in ga v zadnjem trenutku zaprl. Konec njihove civilizacije, umre 2 milijardi ljudi.
5) Prevzamejo naš planet.

Je ša kak možni scenarij?

The Event potrebuje čudež za 2. sezono:

vir: Wikipedia

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

CaqKa ::

zadnji SGU je zlo kul :)

LuGi ::

Ampak je pa iz dela v dela vedno bolj hud. (The Event)

Skoda ce ga bodo skenslali.. lepo zgodba razvija :'(

18ka bo poskocla na 8 milj! =)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

spoilers:

is first lady an alien?

Sem šele zdaj pogledal zadnjo epizodo SGU. Če niso našli preživelih na Novusu potem morajo še pogledat na ostala dva planeta. Sicer pa, kje točno je razloženo, zakaj so njihovi potomci 2000 let pred njimi ?

TESKAn ::

Se spomniš one epizode, ko sta bili dve destiny? Tam je cel kup ljudi izginilo, ko so poskušali it nazaj na zemljo medtem, ko se ladja "polni" v soncu. No v tem delu izvemo, da je v soncu črvina naredila skok 2000 let nazaj v čas in ker takrat ni bilo vrat tam, od koder je črvina izvirala (destiny), se je povezala na najbližja vrata - vrata na planetu, ki so ga potem poimenovali novus. Tako so 2000 let nazaj začeli novo civilizacijo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

To je že bolj smiselno. Samo nastane novo vprašanje kako to da je samo Tellford uspel priti na zemljo.

Infinity ::

Kaj pa ni za razumet? Ker je bila črvina na začerku stabilna je Tellford prišel domov, po 3 sekundah (kolikor jim je rekel da počakajo) pa je postala nestabilna + verjetno je ravno v tistem trenutku nastal sun flare (žal ne poznam pravega slovenskega izraza), ki je črvino prevsmeril na druga vrata 2000 let nazaj.

LuGi ::

Lion29 je izjavil:

spoilers:

is first lady an alien?

Več kot očitno.. :O

fosil ::

Dobra epizoda.
Ampak so bli pa zelo pridni, sploh prva generacija, da so iz 50? (koliko ljudi je sploh na destiniju?) ljudi, prišli na milijone.
Pa precej nelogično je, da so v tej civilizaciji čisti belci in čisti azijci.
Pri tako mali začetni osnovi bi moral, če bi hotel met dovolj veliko genetsko raznolikost, na začetku met vsakega otroka z drugim partnerjem, kar bi pripeljalo do mixa.
Tako je!

A ni bil en indijanc umes? :))

Kdo?

Un "poglavar"?

Ne prej je bil ostarel potomec Wrayove. No ja tudi mene zanima kako v 2000 letih iz 50 ljudi nastane miljon ljudi.

Okapi ::

Zračunaj, matematika za 1. razred srednje šole.

O.

Ljudje so seksal, kaj pa misliš :)
««
40 / 70
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvezdna vrata - Stargate SG1 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Sedem umetnosti
126793092 (17701) Barakuda1
»

Battlestar Galactica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

43148450 (13786) vostok_1
»

SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )

5511816 (9247) Jst
»

Battlestar Galactica: Blood and Chrome (strani: 1 2 )

5512742 (10897) yoco
»

Caprica (strani: 1 2 )

8112810 (9990) Brane2

Več podobnih tem