Forum » Zvok in slika » USB in predvajanje na Sony KDL40W4000
USB in predvajanje na Sony KDL40W4000
anja:o)) ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim smo kupili LCD televizijo (je tema o nakupu tekla tudi na forumu)
Zanima me naslednje:
Ali je mogoče, da bi preko običajnega usb ključka na televiziji predvajali avi, mp3, ....skratka medijske datoteke?
V navodilih piše samo za predvajanje slik na ekranu, ki so v jpg file-ju.
Prosim, da naj nekdo odgovori, tisti, ki se bolje spozna na tehniko!
lp/anja
Pred kratkim smo kupili LCD televizijo (je tema o nakupu tekla tudi na forumu)
Zanima me naslednje:
Ali je mogoče, da bi preko običajnega usb ključka na televiziji predvajali avi, mp3, ....skratka medijske datoteke?
V navodilih piše samo za predvajanje slik na ekranu, ki so v jpg file-ju.
Prosim, da naj nekdo odgovori, tisti, ki se bolje spozna na tehniko!
lp/anja
R O N I N ::
Predvajaš lahko samo slike in glasbo, formate .jpeg, .mp3, .aac in še nekatere. Video lahko predvajaš samo pri najnovejših Sony tvjih. Tudi z nadgradnjo softwarea se ne da predvajat videa na 40w4000.
bbenci2 ::
omenjen model imam tudi sam in na njem lahko pedvajaš le slike.
C-Tech 5000 HD Combo Plus, Sony Bravia KDL 37V5500, Sony Bravia KDL-40W4000
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
anja:o)) ::
aha, hvala za informacije.
Ali se da kako naštimat, kaj dokupit, da bi predvajanje prek usb-ja bilo vendarle mogoče?
Ker mi je malo na bed gledat filme na prenosniku na 15'', če pa imamo tv z 40'' ekranom.
na dvd-je pa se mi ne ljubi vsaki film pečti...
hvala in lp!
Ali se da kako naštimat, kaj dokupit, da bi predvajanje prek usb-ja bilo vendarle mogoče?
Ker mi je malo na bed gledat filme na prenosniku na 15'', če pa imamo tv z 40'' ekranom.
na dvd-je pa se mi ne ljubi vsaki film pečti...
hvala in lp!
OK.d ::
potem si nabavi dvd predvajalnik z usb-jem pa glej filme iz ključka, se dobijo predvajalniki že za dobrih 30€
LPOK.d
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OK.d ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 105869 (46313) | kitka77 |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64480 (41450) | rezator |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396165 (52661) | NejcSSD |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20076 (12656) | filipc |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21847 (9463) | Heavy |