Forum » Zvok in slika » LCD + Mac Mini
LCD + Mac Mini
LuGi ::
Hmm nekak nisem našel mojega odgovora zato odpiram novo temo..
Zanima me če lahko uporabim katerikoli LCD, ki je trenutno na trgu ali moram gledati posebi za mac-e? Ker pri nekaterih pise "S priklopi za PC ali Mac" se po priklopih razlikujeta?
tx
Zanima me če lahko uporabim katerikoli LCD, ki je trenutno na trgu ali moram gledati posebi za mac-e? Ker pri nekaterih pise "S priklopi za PC ali Mac" se po priklopih razlikujeta?
tx
sash ::
mini ima DVI izhod, kar pomeni da je fino če imaš DVI vhod na monitorju, ali pa ustrezen adapter
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
orescek ::
Da ne odpiram nove teme:
Rad bi priklopil Mac mini na TV(ker ga za enkrat še nimam) me zanima kako je z zvokom. Predvidevam da preko DVI gre samo slika in ne tudi zvok(kot pri HDMI kablu).
Je kaka alternativa, ki ne vključuje namenskega sistema?
Rad bi priklopil Mac mini na TV(ker ga za enkrat še nimam) me zanima kako je z zvokom. Predvidevam da preko DVI gre samo slika in ne tudi zvok(kot pri HDMI kablu).
Je kaka alternativa, ki ne vključuje namenskega sistema?
nbostjan ::
če imaš lcd, potem potrebuješ dvi->hdmi kabel. Če daješ na navaden tv apple prodaja dvi->svga adpater. potem lahko imaš scart kabel na drugi strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor občasno utripa, barve izgubijo nasičenost (?), potemnijoOddelek: Zvok in slika | 803 (768) | opeter |
» | iMac pokaže samo črno slikoOddelek: Strojna oprema | 2131 (1515) | #000000 |
» | DVI + AUDIO -> HDMIOddelek: Zvok in slika | 7297 (5484) | Okapi |
» | Mac - inštalacija in uporabaOddelek: Operacijski sistemi | 1502 (1245) | mte |
» | Kupuijem računalnik, ki bo primeren za grafično oblikovanjeOddelek: Kaj kupiti | 4784 (3930) | opeter |