Forum » Pomoč in nasveti » Vista 64bit internet problem
Vista 64bit internet problem
car3 ::
Nabavil nov komp, 1500€ ne bom pisu specifikacij, ampak je THE stroj, in omislil sem si original winse. In ker sm mislil da so problemi z Visto že davno mimo sm nabavil Vista 64bit ultimate. Na Xpjih nikol imel problema z netom, na Visti me pa J*ebe ze od samega zacetka. Imam kabelski net, upc Telemach, zdej naprimer mi kaze da je povezan LAN ampak local only? WTF? Vcasih piše da je povezan local in v internet tudi a net zaboga še vedno NE dela, tudi pingt ne morem googla npr. Ko dam repair connection, pa pravi Vista da ne najde tezav:( spet drugic mi pravi da ne more kontaktirati microsoft.com da je nedosegljiv. skratka sranje.
Plata je Asus P5Q, updejtal sem VSE mozne driverje, brez ucinka, vmes so trenutki ko net deluje kar sam od sebe pa ne naredim NIČ, krneki:>
Bi mi blo pa seveda zelo BAD it nazaj na XP ker Vista je res zakon, pa pi***rija še original sem kupil.
Ima kdo kak nasvet kaj lahko se naredim? Trenutno uporabljam, mobitelov instant internet Itak paket, to pa dela, sam hitrost je pa samo za forume čekirat:( na kablu mam pa 900kb/s... Če se res kabla ne da usposobit na Visti, ali obstajajo kaki drugi paketi (mobitel/simobil) instant interneta da bi bla vsaj nekje 500/600kb/s brzine?
Hvala za vsakršno pomoč oz. nasvet;)
LP
Plata je Asus P5Q, updejtal sem VSE mozne driverje, brez ucinka, vmes so trenutki ko net deluje kar sam od sebe pa ne naredim NIČ, krneki:>
Bi mi blo pa seveda zelo BAD it nazaj na XP ker Vista je res zakon, pa pi***rija še original sem kupil.
Ima kdo kak nasvet kaj lahko se naredim? Trenutno uporabljam, mobitelov instant internet Itak paket, to pa dela, sam hitrost je pa samo za forume čekirat:( na kablu mam pa 900kb/s... Če se res kabla ne da usposobit na Visti, ali obstajajo kaki drugi paketi (mobitel/simobil) instant interneta da bi bla vsaj nekje 500/600kb/s brzine?
Hvala za vsakršno pomoč oz. nasvet;)
LP
- spremenil: car3 ()
Slidy ::
Ali je računalnik direktno povezan z modemom ali si vezan preko routerja?
V kolikor je prvo potem moraš javiti telemachu novo mac adresso mrežne kartice.
LP, S
V kolikor je prvo potem moraš javiti telemachu novo mac adresso mrežne kartice.
LP, S
solatko ::
Pokliči na UPC in te bo referent vodil skozi priključitev, z Visto ni nič narobe, samo nastavit je potrebno in tako kot je napisal Slidy, sporočit moraš adreso matične na UPC.
car3 ::
Lol, to mi pa res ni prišlo na misel, jaz se pa zajebavam z vsemi možnimi driverji:S
Jutri jim javim nov mac naslov pa upam da bo delal.
Hvala obema za pomoč;)
LP
Jutri jim javim nov mac naslov pa upam da bo delal.
Hvala obema za pomoč;)
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444747 (84275) | zavajon |
» | TV Tuner za DVB-C Terratec Cinergy C PCI HD (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8670 (2659) | joze67 |
» | Lastovka TV - Krim (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 31294 (19914) | Marko86 |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267413 (67005) | Seljak |
» | Vista - "Local only" mrežna povezava?Oddelek: Operacijski sistemi | 2377 (1730) | r0Kk |