Forum » Pomoč in nasveti » Uvoz iz kitajske
Uvoz iz kitajske
samosmart ::
Pozdravljeni
zanima me kako je če naročim kakšno repliko izdelka iz Kitajske, prek ebaya oz. podobne strani,
in mi prodajalec pač napiše nižjo ceno do 140€, da sem oproščen plačila carine,
potem plačam samo DDV kajne? Se DDV zaračuna na to ceno na računu, ki mi ga priloži prodajalec ali na ceno
originala, kajti original je zelo drag in bi znašale uvozne dajatve preveč
Na ebayu sem oddal že en oglas in je bila cena ob oddaji 0,35€, imam urejeno preko paypala, ampak mi tega zneska še niso odtrgali,
nisem najbolj seznanjen, ti ta znesek ob oddaji oglasa zaračunajo samo če prodaš izdelek,
ali v vsakem primeru?? Čudno mi je da niso nič odtegnili.
Hvala in lp
zanima me kako je če naročim kakšno repliko izdelka iz Kitajske, prek ebaya oz. podobne strani,
in mi prodajalec pač napiše nižjo ceno do 140€, da sem oproščen plačila carine,
potem plačam samo DDV kajne? Se DDV zaračuna na to ceno na računu, ki mi ga priloži prodajalec ali na ceno
originala, kajti original je zelo drag in bi znašale uvozne dajatve preveč
Na ebayu sem oddal že en oglas in je bila cena ob oddaji 0,35€, imam urejeno preko paypala, ampak mi tega zneska še niso odtrgali,
nisem najbolj seznanjen, ti ta znesek ob oddaji oglasa zaračunajo samo če prodaš izdelek,
ali v vsakem primeru?? Čudno mi je da niso nič odtegnili.
Hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 998883 (8) | kixs |
» | DHL - nenormalno visoko carinjenje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 23007 (10818) | Daliborg |
⊘ | prodaja preko ebay (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22648 (11771) | Alamar |
» | Nakup iz UKOddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1439) | amater007 |