» »

8800 GTS 512 driver directx 10 ???

8800 GTS 512 driver directx 10 ???

GLAVNI ::

Imam novo grafično in sicer že omenjeno, 8800 GTS 512 mb g92 od inno3d. Ko sem zagnal gonilnik, na njem ni bilo drivera za directx 10. Ali mi zna keri pomagat, kje ga bi povleko dol. Aja, uporablam pa windowse xp.
Hvala!

lp

StandAgainst ::

Na XP-jih ne moreš imeti directx 10, če hočeš podporo za 10-ko rabiš visto ki ima ta direct že vgrajen!

GLAVNI ::

Aha, samo vista podpira dx10.:\ Škoda, ker vista mi ne diši, zaradi podpore nekaterih programov in iger. Ali na visti delujejo igre kot so Crysis, cod4 in ostale "high-tech" igre? In če ma kdo kakšen seznam, kateri programi ne delujejo vse na visti, ki bi jih bilo možno zanemariti, al pa tud ne.

Hvala za odgovor!

lp

m.i.h.a. ::

praviš, da ti vista ne diši, ker ni podpore nekaterih programov in iger....ne veš pa niti kateri so ti programi in igre:\
ravno takšen odnos ubija klimo relativno kul OS....ob solidnem novem compu ne vidim smisla gonit 7 let starega OS-a, vsaj dokler niso problemi z združljivostjo res kritični

sam imam visto že kar nekaj časa in nisem imel problemov z igrami in programi....znajo sicer zafrkavat kakšni namenski starejši progiji, katerih support in updejti so se ustavili še v času winXP....podobno je s špili

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m.i.h.a. ()

rdecaluc ::

No dobro ... sej verjetno tudi v visti obstaja komaptibilni način za winxp , 98 , 95 ,NT. Ampak nekatere igrice in programi res ne delujejo + padec preformansa (sicer zanemarljiv). Drugače pa se ti splača it na Visto al pa počakat na now win ki bo itak prišel enkrat takrat ko bodo Visto porihtal.:D
Est modus in rebus. ,typos

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
16612981 (9213) Icematxyz
»

Neutrudni Windows XP (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
39731765 (17499) oldguy
»

directX 10 in windows xp (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7012696 (9106) bluefish
»

Firefox gor, Vista dol (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
20222101 (14426) MrStein
»

XP-jem dodatnih šest mesecev (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
23321451 (13629) knesz

Več podobnih tem