» »

DVD predvajalnik .sub .txt

DVD predvajalnik .sub .txt

Galaxy ::

Še enkrat sem začel težit :)

No, tokrat pa vas prosim za priporočilo DVD predvajalnika, s katerim bi lahko 'Browsal CD/DVD' po mapah in si izbiral filme in njihove podnapise (.txt .sub .srt itd..), saj moj tega ne podpira. Aha, pa bi proso da ne bi bil predrag.. pa po možnosti kakšne moderne oblike, saj imamo moderno dnevno sobo >:D

Razmišljal sem tudi o nekem brezžičnem scartu, s katerim bi iz mojega računalnika direktno predvajo filme v DVD player v dnevni sobi. A kaj takšnega obstaja ali takšen kabel?

Tnx
  • spremenil: Galaxy ()

Galaxy ::

Help? ;)

Galaxy ::

(Omg... sem mar težko vprašanje postavil, da mi poveste, kaj priporočate? :\ 1 dan brez odgovora in pogleda..

Zorro ::

Nisem nekakšen poznavalec DVD predvajalnikov, vendar če si kolikor toliko preletel ta forum, si lahko opazil, da velika večina ima predvajalnike, ki bazirajo na Mediatek čipih, za katere je značilno, da samodejno nalagajo podnapise, ki morajo biti enako poimenovani kot video. Kar dela te predvajalnike bolj priljubljene pa je, da imajo zelo dobro neuradno programsko podporo (firmware), v bistvu s skoraj nič znanja si lahko vsak uporabnik zamenja velikost podnapisov in prilagodi njihovo pozicijo na TV ekranu. Naslednja stvar je, da ti predvajalniki običajno podpirajo video datoteke kodirane s Packed bitstream-om in Qpel-om.
Predvajalniki, kjer pa sam izbiraš podnapise, temeljijo na drugih čipih, kjer teh stvari ni. Torej, če želiš imeti tak predvajalnik, da si sam izbiraš podnapise, je dobro, če ga lahko pred nakupom preizkusiš ( What is DivxTest) s testnim CD-jem ( Test CD v2), da ne kupiš mačka v žaklju.

Lp!

Galaxy ::

Hvala na odgovoru. Ampak res ni nekakšne mešanice 1. in 2. playera na tržišču, saj ponavadi pečem CD-je in kar zraven vržem podnapise z podnapisi.net (večinoma SubRip) in so seveda čisto drugega imena. Meni ni tako pomembno, da jaz urejam pisavo, velikost, barvo itd. na DVD playeru, saj to v trenutku naredim na PC. Še vedno pa prosim, če ima kdo izkušnje oz. ma to doma, naj pove.

Zorro, iskreno se ti zahvaljujem za razlago in linke, saj si enini do sedaj, ki mi je pomagal, bom pogledal po trgovinah s tistim CD-jem :D

Zorro ::

Določene "predelave" Mediatek firmware-ja omogočajo tudi, da ti se samodejno naložijo vsi podnapisi, ki so na CD/DVD-ju, če ni istoimenskega. Mislim, da je limit 10 podnapisov, nakar si sam poiščeš tistega, ki je pravi. Problem je lahko nastal, če se med temi desetimi ni naložil pravi:\.
Dobro je, da tudi preletiš malo tuje forume, predvsem priporočam Softpedi-jo.

Lp!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Zvok in slika
2954395478 (51974) NejcSSD
»

[divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21535342 (10162) kekpek
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209324053 (49397) cryptozaver
»

[DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
30235922 (14711) aco111
»

[divxvid] Eltax predvajalniki

Oddelek: Zvok in slika
292747 (1935) Oldi

Več podobnih tem