Forum » Strojna oprema » LiteOn LH-20A1H tezave z branjem..
LiteOn LH-20A1H tezave z branjem..
MViper ::
Ellou
Torej imam omenjenga Liteona. DVD-RW, CD-RW vse tece brez tezav. Tezave pa imam z branjem nekaterih ORIGINALNIH DVD-jev [igre]. Firmware je zadnji uradni. Obstajajo kaksni 3rd party firmwari? Naj uvelavljam garancijo?
Kaj mi storiti?
Hvala, lp
Torej imam omenjenga Liteona. DVD-RW, CD-RW vse tece brez tezav. Tezave pa imam z branjem nekaterih ORIGINALNIH DVD-jev [igre]. Firmware je zadnji uradni. Obstajajo kaksni 3rd party firmwari? Naj uvelavljam garancijo?
Kaj mi storiti?
Hvala, lp
..: WilliamsF1 Team & Liverpool FC :..
IgorM ::
Pol pa zgleda garancija, me prav čudi da ne bere, sam sem zelo zadovoljen z branjem, edino če ti kdo prepeče original ;)
Upam, da boš čim prej rešil zadevo.
Igor
Upam, da boš čim prej rešil zadevo.
Igor
[SkA] ::
Zanimivo. Tudi mi smo v službi ta teden menjavali zastarele CDRWje z DVDRWji v dveh računalnikih - torej zamenjali smo z omenjenim Liteon DVDRW modelom. Opazil sem podobne težave kot ti na obeh enotah. V moji enoti ni bral MSDN DVDja (v drugi nisem probaval, je pa DVD brez prask in deluje na drugem računalniku z neko tretjo DVDRW enoto), v obeh pa ni bral enega od priloženih Nero 7 CDjev.
Firmware zaenkrat še ni nič rešil.
Firmware zaenkrat še ni nič rešil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28219 (13978) | GrimReaper |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28099 (13050) | e-marko |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102963 (27472) | nuclear |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13398 (8719) | Caligula |
» | Odstranili smo rip limit v Toshiba DVD-ROMihOddelek: Strojna oprema | 2310 (1253) | TheHijacker |