Forum » Zvok in slika » leadtek win fast tv2000 xp global tezava z zvokom
leadtek win fast tv2000 xp global tezava z zvokom
seljo ::
imam problem s zgoraj navedeno tv kartico problem je v tem da ko dirverje in program nalozim dela vse super. ko pa racunalnik zazenem ni vec zvoka ampak samo sumi....mogoce kdo ve v cem je tezava neznam porpavit 2x sem nalozil pa je vse delalo takoj ko sem comp restartal zvoka v programu ni bilo vec ampak samo se sumenje....
u zivotu sve se vraca sve se placa
seljo ::
mislim da imam nastavljeno prav saj ko nalozim program in driverje stvar lepo deluje takoj ko pa restartam comp pa samo se sumi. nastavitve pa kazejo isto. kot da nebi shranil driverjev ceprov sem sel gledat in vsi driverji delujejo bp..
u zivotu sve se vraca sve se placa
cang ::
Tudi jaz imam enak problem. Ob zagonu računalnika ni zvoka iz TV kartice nato preklopim v nastavitvah med cable in antena in zvok se pojavi. Opazil sem ,da se enako dogaja če zaženeš računalnik na cable ali antena le spremenit moraš med delovanjem da dobiš zvok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584470 (23799) | Dominator |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65730 (23438) | k4vz0024 |
» | Leadtek Winfast TV tunerjiOddelek: Strojna oprema | 1389 (1230) | Oven-2k |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8555 (5527) | Pyr0Beast |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19447 (12487) | Izi |