» »

Katero TV Katico(tuner)?

Katero TV Katico(tuner)?

1 2
3
4

MEDENA ::

TV TUNER LEADTEK WINFAST TV PVR2000 RETAIL
25.000

funtech jo ima zgleda.

laguna ::

Moje mnenje, izkušnje, in glede na tehnične karakteristike imata obe, tako TV 2000 expert in PVR 200 enak čip za digitalizacijo slike, priložen enak softver, .., tako da glede kvalitete slike ne bi rekel, da je kakšna razlika. Res pa je, da so driverji za tv 2000 expert zajeti in je potrebno namestiti nove, prav tako pa namestiti nov program za gledanje TV in snemanje. Tako glede slike na monitorju ne bi smelo biti razlike, razlika pa se res pokaže (najverjetneje), če hočemo kaj posnet (in to le v MPEG2), kjer se izkaže strojno kodiranje, kjer se kvaliteta posnetkov izenači le pri zelo močnih računalnik (cca 3000mhz). Pri ostalih kodiranjih (softversko - divx, xvid, ...) pa tako in tako ni razlike, saj obe kartici (tudi PVR200) kodirata softversko in je kvaliteta zelo odvisna od zmogoljivosti računalnika.

To bi bilo moje mnenje in izkušnje glede obeh kartic.

LP
lagunaaaa

Alexius Heristalski ::

Še nekaj glede Sapphire Theatrixa: priloženi program PowerCinema 3 ne dela na Windows 2003 Server! Pri namestitvi napiše, da ta program "ni narejen za ta operacijski sistem" in te lepo zabriše ven. Nezaslišano! Brez programa pa je tv tuner neuporaben.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

MI5Ek- ::

Na drugih forumih zelo hvalijo in celo namesto ATi Theatrix 550 priporočajo Hauppauge WinTV PVR150, samo ni dobavljiva s Sloveniji.

RC14 ::

Moje mnenje, izkušnje, in glede na tehnične karakteristike imata obe, tako TV 2000 expert in PVR 200 enak čip za digitalizacijo slike, priložen enak softver, .., tako da glede kvalitete slike ne bi rekel, da je kakšna razlika

Razlika je očitna predvsem pa v kvaliteti slike. Ti dve kartici sta kot dan in noč. Mogoče rahlo pretiravanje, vendar ni pa daleč od tega. Tko da ne vem kako lahko ti dve kartici sploh primerjaš.

Jaz bi najraje vzel PVR2000 ki se mi zdi malenkost boljši od ATi Theatrix 550 ki ima zame prepočasno preklapljanje med programi in tudi rahlo več sistemskih sredstev požre. Radio zajema samo v AVI, PVR2000 pa v MP3. Pa še kaj se najde.


Lp

pegaso ::

Na drugih forumih zelo hvalijo in celo namesto ATi Theatrix 550 priporočajo Hauppauge WinTV PVR150, samo ni dobavljiva s Sloveniji.


Tukaj jo vidim na ceniku, tako da je možno, da jo imajo.

Sam imam theatrix 550pro in sem zadovoljen, sploh sedaj ko imam PowerCinema 4 :) :D . Kupil sem jo pa predvsem zato, ker jo rabim za zajem videa (imaš analogne in S-video vhode). Fino je ker hardversko podpira zajem v mpeg2, obremenitev CPU-ja ma je res minimalna.

lp Pegaso

Alexius Heristalski ::

Kakšne razlike so med PC3 in 4? A si ga [sajvemokaj]? Da vidim, če se splača preizkusiti. Ima štirka kaj več ročnih in podrobnih nastavitev? Dela na Win2003?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

UNIVERZUM ::

A lahko pri PC4 sam izbereš kam naj ti posname film, al pa muzko?

Ja pa kje se da dobit ta PC4?


Vsi ki hvalite winfast. Zanima me ali so priključek za anteno na kartici fiksirali ali se ga da še vedno izpulit iz kartice, saj ravno zaradi tega sem prešel na ati, ker se mi je pri prejšnji winfast pvr2000 xp deluxe tolikokrat izpulil vtikač da je na koncu bil preslab signal.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

pegaso ::

Jah razlika med PC3 in PC4 je v tem, da imaš dosti več nastavitev (lahko poljubno izbereš direktorije za snemanja)
Drugače pa se mi zdi, da radio ful slabše lovi (a je to sploh možno?), nikjer ne najdem menuja za capture video (mogoče se pojavi potem ko priklopiš kamero, pa je trenutno nimam doma)
Evo lahko si pogledate navodila za uporabo PC4, pa boste videli vse možnosti.

No sej mal boli je, sam ni pa ne vem kaj. Kot da že ni dost take šare.

lp Pegaso

MEDENA ::

Nov model TV kartice ATI Sapphire temelji na čisto novem čipu ATI Theater 550 Pro, ki popolnoma podpira MPEG-2 video kodiranje in odkodiranje, MPEG avdio standarde z vzorčenjem do 48 kHz, podporo Dolby Digital 2 kodiranju ter 3D Comb filtriranje za kristalno čisto sliko. Kartica premore tako kompozitni kot tudi S-Video vhod. Za radijske signale je poskrbljeno z FM odkodirnikom, v paketu pa najdemo priložen tudi univerzalni Sapphire daljinski upravljalnik s kopico možnosti upravljanja. Priloženo programsko opremo zastopa vsestranski Cyberlinkov program PowerCinema 3. Sapphire TheatriX kartica v računalniku zasede prosto PCI režo, gonilniki pa njeno delovanje podpirajo v operacijskih sistemih MS Windows od različice 98 naprej.



Theater™ 550 PRO jedro
MPEG-2 video kodiranje
MPEG avdio kodiranje z vzorčenjem do 48 kHz
Dolby Digital 2 kodiranje
PAL
3D Comb filtriranje
FM Radijski sprejemnik
16MB DDR spominski kontroler

cca 18500-19000

WinFast PVR 2000
WinFast PVR2000 vam omogoča, da uživate antenske ali kabelske televizijske programe na vašem računalniku. Če radi poslušate radio, se lahko vaš računalnik spremeni v radijski sprejemnik. Vgrajeno strojno MPEG-II kodiranje zagotavlja, da se video na vaš disk snema v visoki ločljivosti, ne da bi to obremenjevalo vaš procesor. Kartici so priloženi trije ULEAD programi za urejanje videa - ULEAD Video Studio 7.0, DVD Movie Factory 3.0 in Cool 3D, tako da vaš računalnik takoj postane profesionalna postaja za urejanje videa ter domače središče multimedijske zabave. Poleg tega sta v paketu še programa InterVideo Win DVD Player ter MuVee Automatic program za urejanje videa.

Lastnosti:

10 bit video dekoder s prilagodljivim filtrom za šum zagotavlja kakovosten video izhod
glejte TV sliko visoke kakovosti s stereo zvokom preko celega zaslona ali v oknu
prenovljen daljinski upravljalnik - preprostejši, bilj prijazen in bolj učinkovit
PIP (picture in picture): Glejte dve sliki hkrati - glejte video, ki ste ga posneli na disk, v manjšem oknu spremljajte živo TV sliko in pazite, da ne zamudite oddaje, ki jo čakate.
Časovni zamik: PVR2000 vam daje moč, da ustavite televizijski program, prevrtite predvajani del in ga ponovno gledate. Nikoli več vam ni treba zamuditi konca filma samo zato, ker ste kuhali kavo.
Zajemajte video v katerem od najbolj razširjenih video formatov - PVR2000 podpira MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4/WMV/VCD/DVD video in MP3/WMA avdio kodiranje. Priložena programska oprema podpira tudi video oddajanje preko interneta ('streaming' v WMV/WMA formatu), za htiro prenašanje videa prek širokopasovnih podatkovnih povezav.
Priloženi gonilniki za Microsoft NetMeeting vam omogočajo, da se v živo pogovarjajte s sodelavci, sorodniki ali podlovnimi partnerji.
Prijazen uporabniški vmesnik združuje večino funkcij kartice v enem programu.Tako lahko gledate televizijske programe, poslušate radio, snemate TV, video in radijske signale ali predvajate datoteke z diska, ne da bi vam bilo potrebno za to odpirati nov program.
Če TV kanal, ki ga spremljate podpira teletekst, lahko s priloženo programsko opremo prebirate tudi TTX strani.
Deluje kot osebni video snemalnik (PVR - Personal Video Recorder) - izbrane programe lahko snema v ozadju medem kot računalnika ne uporabljate, ali počnete kaj drugega

cca 25000



WinFast TV 2000 XP Expert
WinFast TV 2000 Expert deluje kot digitalni video snemalnik z izjemnimi funkcijami za zajemanje in urejanje videa. Glejte televizijo, zajemajte slike in video ter nadzirajte napredne avdio/video funkcije. Spremenite svoj računalnik v TV in FM središče digitalne zabave. TV sprejemnik podpira 181 televizijskih kanalov, FM sprejemnik pa zajema polni spekter komercialnih radijskih postaj.
Priključki:
1x RF TV antenski priključek
1x RF FM antenski priključek (samo FM verzija)
1x MiniDIN 9pin priključek za video in avdio vhod
1x vhod za I/R vmesnik
1x stereo avdio izhod

Priložena programska oprema:
Ulead Video Studio 6.0
Ulead Cool 3D 3.0
Leadtek WinFastDVD

cca 13500-15000

DILEMA DILEMA

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MEDENA ()

Fizikalko ::

Kaj pa tale ? Zgleda ful huda...

Fizikalko ::

Aha, zdej vidim, da ni mogoče snemat z njim. Kaj pa AverMedia USB 2.0 zunanji? Tak majhen, za prenosnike:

klik

Paramedic ::

Mene pa za prenosnik zelo motijo tunerji, ki imajo še željo po avdio kablu, po možnosti tak, da mora v line-in, namesto mic-in. Zakaj še zdaj nima večina prek usb porta zvok? Pa ta nima še daljinca, mono je, k sreči pa ne zahteva še zraven teh kablov še napajanja.
End transmission.

Fizikalko ::

Bom kar Winfasta PVR2000 vzel.

Alexius Heristalski ::

Takole je: PowerCinema 4 dela z Windows 2003 Server, če koga zanima. Poleg tega omogoča več ročnega nastavljanja kot trojka, tako da je že kar solidno vse skupaj. Meni radio lovi dobro, s trojko pa ne morem primerjati, ker ni delala na W2003.

In še najnovejša vest: ChrisTV 4.70 (izšel 19.9.) popolnoma podpira tv kartice, ki temeljijo na čipu Theater 550 PRO. Komaj čakam na preizkus. Če se bo zadeva dobro obnesla, bo Sapphire Theatrix zelo priporočljiv nakup. Pravzaprav je že zdaj, če ga uporabljate skupaj s PC4.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Yoda Master ::

Precej sem na tesnem z denarjem, zato se odločam med naslednjima modeloma:
Leadtek WinFast TV 2000 XP RM
LifeView FlyTV Platinum 35 FM PCI
Pinnacle PCTV rave

Kaj od tega mi priporočate?
There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no death, there is the Force.

Zgodovina sprememb…

jerry2000 ::

Kaj pa USB2 variante, katera hitro prestavlja kanale? Imam Digimatrix, vgrajeni tuner pa je bolj ubogi... Rad bi hitro kanale šaltal :-)
Jerry and Tom

OwcA ::

Iščem TV kartico, ki omogoča strojno kopresio videa, je notranja polovične širine (v skrajni sili bi preživel tudi z zunanjo) in iz sebe spravlja kvalitetno sliko.
Dobrodošle odlike so še daljinc, FM tuner in zajemanje zvoka s kompresijo.

Kolikor sem gledal se temu še najbolj pribljiža Theatrix. Alternative?
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

Alexius Heristalski ::

Za nekaj jurjev več edino Winfast PVR2000. Samo po moje se ne splača. Katero programje nameravaš uporabljati s kartico?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

OwcA ::

Kolikor sem gledal je PVR2000 polne širine in tako odpade. Glede programja, se še nisem čisto odločil, dobrodošla je dobra podpora za Linux.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Randomm2 ::

Zanima kje se da dobit dobre in poceni sobne antene, tudi če ne kje vsaj kater..

Tnx!

Imam LifeView FlyTV Platinum 35 FM PCI
Mess with the best die like the rest.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Randomm2 ()

Alexius Heristalski ::

Glede velikosti bo Theatrix kar prava, a o podpori za Linux ne duha ne sluha. Ati pač.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Ajnstajn` ::

Lp, Jaz bi pa rabo en tv tuner(lahko na PCMCIA ali usb 2.0, kar pac boljse deluje) za prenosnika tam do 30.000 sit. Mi lahko kdo kaj priporoca, ker se v te stvari ne razumem najbolj.
Rad bi pa imel kvalitetno sliko na zaslonu.
Lp,
//

Ajnstajn` ::

mi nihce nic ne ve povedat o kaksni tv kartici za prenosnik???
//

BlackHole ::

Minilo je nekaj časa od zadnje debate. Resno razmišljam o nakupu TV kartice. Prebral sem to debato in test v Monitorju, vendar še vedno sem v dilemi. Zgleda, da je trenutno vredna nakupa kartica od Leadteka Winfast PVR 2000. Kako je zdaj z to ATI-jevo 550, se je kaj spremenilo na boljše s softverom? Mene sicer bolj mika zunanja USB 2.0 naprava, saj če se ne motim, potrebujem za te ta nove PCIe slot (sploh ne vem, če ga imam na plošči, nforce 2 čipovje).
Pomembno mi je, da ima dober harverdski enkoder, kvalitetno sliko, hitro preklapljanje med kanali ipd.

Sem pa na tem naslovu prebral nekaj kar je nasprotno od vaših trditev in Monitorjevega opisa o Leadtekovi kartici. Namreč:
The Winfast PVR 2000, although trying to turn your computer into a true entertainment machihe, suffers from some problems, the main of which being the high usage of system resources; Unless the card is installed in a dedicated HTPC computer, it will simply consume too many resources and will not allow the user to do any work in the background.
Pros

* Excellent image quality
* Useful and comfortable remote control
* Image quality can be reduced to improve performance
* Rich bundle
* Hardware video encoding

Cons

* Poor substitute for other, free, media players
* Mediocre sound quality
* Poor radio and television reception
* Television antenna not supplied

OVERALL 8.5 /10


Zanimajo me tudi mnenja o Avermedia naprava(h), ki pa mislim da ne omogočajo snemanja na disk.

Če je na trgu morda tudi kakšna nova kartica (npr. Pinnacle, vredna ogleda), na dan z besedo.
LP Marko

Zgodovina sprememb…

strelajasna ::

Zdravo.
Kupit mislim eno tv kartico. Zbiram med temi:
- http://www.comshop.si/article.asp?Artic...
- http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
- http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

Katero priporočate?

To pa mam u računalniku:
CPU: AMD Athlon 2800+
AsRockK7S41GXSis741
RAM: 2x256 MB

gorann ::

jaz se odlocam med theatrix 550 in winfast pvr2000
obe imata veliko dobrih lastnosti, ampak winfast naj nebi imela strojnega kodiranja, kar menda pri solidni konfiguraciji pcja, nebi smel biti problem
katero izmed teh dveh mi priporocate?
hocem pa da tudi software deluje tako kot mora, brez zatikanja in sesuvanja
v comshopu je winfastova okoli 25ksit, theatrix od sapphire pa manj kot 20ksit
pa ta ima se strojno kodiranje in boljse se odrezala na testu lani v moj monitor
lep pozdrav

SasoS ::

pvr2000 ima strojno kodiranje. Jaz sem zadovoljen...čeprav sem zdaj šaltal na T-2 TV :D

kikicar ::

SasoS zanima me kako se obnese software ki je priložrn zraven pvr2000 in katerega uporabljaš ti? Pa še zanima me kako je z iskanjem programov ker sem imel pri prejšnjih winfast karticah kar nekej težav!:))

Spock83 ::

@Yoda. PCTV Rave ti lahko zrihtam za 5k.

Kar se tiče Pinancla so zelo zanimljivi nove serije MediaCenter. Ma vse živo, pa še zraven program za video montažo. Software tudi podpira dual kartice. To pomeni vgradiš dve kartice.. z eno snemaš z drugo gledaš. Podopora vsem formatom, tudi Dolby in DivX, zajemanje preko s-videa ali kompozitnega vhoda, FM... Jaz sem zadovoljen.

Edino kar je minus, da so meniji malo bolj počasni (zaradi XP-theme izgleda).

gorann ::

zdravo!
sem nabavil sapphire theatrix550 in zraven dobil powercinema3!
jajc od jajca
vsake par minut se kr sesuje in morm nanov zagnat program!
a je kaksna novejsa nadgradnja ali po moznosti powercinema4?
a je kaksna alternativa temu programu pa da dobro deluje s to tv kartico?
a so mi v comshopu(tu sem nabavil preko spleta) dolzni zrihtat software kot se sika, al se jim lahk jebe za vse?kartico sem dobil sele vceraj in mi ze dobro najeda zivce:)

Alexius Heristalski ::

PC3 je jajc, poskusi štirko, se boljše obnese.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

BlackHole ::

PC4 kar v redu deluje, samo je še vedno "jajc", vizuelno. Pogrešam recimo, da ne morem gledat Tv-ja samo v enem malem okencu, medtem ko delam kaj drugega. Polega tega, se ob menjavi kanala, pojavi tak "info" meni, čez pol ekrana (za kaki 2 sekundi), sploh ne vem zakaj. Enak meni se pojavi, če stisneš pauzo in ko bi si rad pogledal kake informacije na zaslonu, si jih seveda ne moreš, ker pol ekrana zasede tisti men, ki med pauzo sploh ne izgine. Drugače je pa še "najboljši" program od vseh, vsaj kar se tiče podpore in delovanja. Sem preizkusil že ChrisTV (ni najbolj stabilen), BeyondTV (bi naj bil najbolši), nisem našel kje bi lahko kanale nastavil po svojem vrstnem redu, GBPVR (spet ni najbolj stabilen) in ima zelo nerodno nastavljanje kanalov (vsaj pri nas, kjer ni podpore za EPG), drugače bi bil obetaven (ja pa brezplačen). PC4 je edini, ki mu precej dobro dela TTX, ter nudi najbolšo podporo daljincu, je pa tudi stabilen. Tu je še SAGEtv, ki pa ga še nisem preizkusil (sem že rahlo obupal).

Dvomim pa, da te je Comtron dolžen založiti z delujočim softverom.
LP Marko

Ted ::

Moj predlog vsem ki kupujete TV kartico za čim manjši denar... Treba je vedet da imajo osnovne kartice firm Winfast, Terratec, Hauppage, Flyview itd. v osnovi iste čipe(Ati je izjema), razlike so le v priloženem programju ki pa je v glavnem itak zanič in neuporabno. Kupite torej najcenejši Flyview, z neta pa potegnite programček Fly2000tv. Vsaj po mojem skromnem mnenju ta program prekaša vse. Je res da zadnje čase nisem uporabljal dscalerja in Chris TV-ja, ampak ta programček je res sila. Omogoča zajemanje v praktično vsak kodek ki ga imaš inštaliranega, slika je odlična z ogromno nastavitvami, z daljincem lahko počneš skoraj vse... Če koga zanima, link programa je tukaj. Ja, program je sicer plačljiv, ampak obstaja rešitev:D .
Toplo priporočam!.
Mah...

Eboran ::

Daleč najboljši program za gledanje TV je Snapstream Beyond TV link . Omejitve kartic pa se poznajo pri snemanju in timeshifting-u. zaenkrat je najboljša rešitev Hauppauge PVR-150, podpirajo jo vsi PVR programi. Ima strojno MPEG-2 kodiranje in stane le, tan okoli 16.000,00. V Sloveniji jo tudi imajo oz. jo lahko naročijo, www.nakupi.net. Vsi pravi poznavalci oz. strokovnjaki za HTPC-je priporočajo družino kartic Hauppauge.Osebno imam NVTV (strojno MPEG-2) podjetja Nvidia in sem zelo zadovoljen z njo, a kaj če pa jo podpira le MCE2005 in pa BTV od 3.7.4 dalje.

Kato ::

Ja jaz imam tudi tole Ati Theatrix 550 s PC 3, moti me da preklop programa poteka s skoraj dvo sekundno zamudo drugače je pa kartica vredu ampak software je pa jajc, zadeva se tepe s programom za moj Genius Desktop set , ko je desktop inštaliran pa naložim še PC 3 mi ne delajo nekatere funkcije na dalincu (kontrola zvoka, back), ko pa desktop ni naložen in je samo PC3 potem že prej omenjene funkcije na dalincu delajo, toda ne morem pa spremeniti defolt tipk na tipkovnici in miški.;((

BlackHole ::

Kato, naloži PC4, je nakaj boljši. Kar se pa tiče 2 sek. zamika pri menjavanju kanalov. To je zaradi timeshiftinga (snemanja v ozadju). Izklopi ga, če ga ne potrebuješ (v PC4 se to da, za PC3 ne vem).

Bi pa vprašal, kako se pri BeyondTv, potem ko ti program poišče vse kanale, te urediš po vrstnem redu in pobrišeš podvojene oz nezaželjene.
LP Marko

Eboran ::

Odpreš Firefox/IE in vpišeš HTTP://LOCALHOST:8129 greš na SETTINGS in tam na CHANNELS.
Sicer pa je najbolje uporabiti XMLTV za epg
http://www.lmgestion.net/@en-us/4/22/21...
Najprej moraš downloadati XMLTV aplikacijo.Nato konfigurirati kanale z ukazom v Command Prompt tv_grab_de_tvtoday --configure
sledi download EPG-ja tv_grab_de_tvtoday -- days 7 >epg.xml

Uporabiš program XMLTV Importer za uvoz datotek v BTV,pri slednjem je pomembno da nastaviš časovni pas na -1. Le tako ti bo kazal pravilno vsebino v EPG.




pa še slovenski prevod za BTV 3.5 do 3.7.4
http://www.snapstream.com/ssdn/submissi...

BlackHole ::

Čaki, pa dela ta EPG za vse kanale na analogni kabelski televiziji? Mislim, če mi bo ta postopek delal tudi na kabelski?
LP Marko

Zgodovina sprememb…

BlackHole ::

Zakaj pa meni ne naloži te strani: HTTP://LOCALHOST:8129 -> zahteva zavrnjena.??
LP Marko

Eboran ::

1.) Epg se nastavlja za vsak kanal posebej (PRO7,SAT1,DISCOVERY,RTL,...)v aplikaciji XMLTV si nastaviš katere kanale boš uporabil v BTV.Ni pa važno,če je prek antene ali kabelske ali...

2.)BTV moraš imeti odprtega oz minimiranega za nastavljanje prek web vmesnika.

Sicer obstaja tudi EPG za slovenske kanale, ampak mi jih do zdaj ni uspelo spraviti v pogon.
http://www.tvspored.net/

So še vprašanja?LP

Kato ::

Živjo, nekaj časa so imeli v reviji monitor teste programov za tv kartice med njimi so bili PC 4, Beyond TV, XP Media edition.. , med temi plačljivimi sta bila pa tudi dva zastonska, ki so jih pa kar dobro ocenili (imen se ne spomnim), ker ne bi rad plačal 10 ali več tisoč SIT za te programe me zanima, če ima nekdo izmed vas kakšnje iskušnje s tema dvema in če lahko malce opiše izskušnje in vtise.

Hvala, l.p.

BlackHole ::

Eboran, ja vprašal bi glede točke 2, kako in kje nastaviš BTV za nastavljanje preko interneta. Sicer sem 2 dni nazaj nekaj poskušal, vendar je tako ali tako zelo malo nastavitev. Pa bi vseeno prosil, da mi bolj natančno to opišeš, preden se spet spravim. Aja, kako pa nastavim slovenske menije oz. kje sploh lahko izbiram jezik? Sem shranil tisto stran, ki si jo zgoraj pokazak v XML datoteko in skopiral tja, kjer so ostali prevodi, vendar... kje kaj nastavit?
LP Marko

Eboran ::

Zastonj programa sta MythTV in pa MeedioMeedio.S tem, da je MythTV program za linux(obstajajo iso slike z linuxom in MythTV klik), Meedio je pa še v fazi razvoja in za oba je priporočljivo, da imate vsaj Hauppauge PVR-150.

Za BTV pa: zaženeš BTV, greš ven iz grafičnega vmesnika, v orodni vrstici še vedno imaš ikonico za BTV, odpreš IE/Firefox, vpišeš HTTP://LOCALHOST:8129 in pritisneš enter, nato se ti odpre uvodna stran za nastavitve.

Za slovenski jezik pa: tukaj klikni z desno in shrani kot potem pa skopiraš datoteko v C:\PROGRAM FILES\SNAPSTREAM MEDIA\BEYOND TV 3\LANGUAGE pomembno je pa, da je ime datoteke z slovenskim prevodom English.xml. Nato zaženeš BTV kot vedno in že je tu slovenski jezik

Sicer pa pripravljam "manual" za BTV na http://eboran.streznik.org

Kato ::

Thanks si bom povlekel dol BTV pa probal.

jurcy ::

Torej zanima me nekaj glede tele kartice.Zanima me,ali se da vanjo vštekat kabl, ki pride v sobo(ker nebi posebaj še enega kabla vleku) za kabelski modem(iz razdelilca v dnevni gresta dva kabla-eden v tv,eden pa do moje sobe in v modem-tega bi jaz sedaj z razdelilcem razdelil in en del vtaknil še v tv kartico)?
Hvala in Lp

SasoS ::

Tisti kabel ne bo uredu ker meddrugim kabelski razdelilc malce zaduši signal. Slika bo verjetno precej slaba če jo boš gledal...

itak37 ::

@jurcy: Na mimovrste pise, da kartica nima daljinca. Isto kartico dobis drugje za isto ceno z daljincem.

Kato ::

No probal sem BTV, pa programu ni ratal prepoznat mojega daljinca, čeprav je na seznamu. Problem je da hoče gonilnike za daljinca, samo za daljinca jih nisem našel sem pa inštaliral najnovejše gonilnike od kartice pa vseno nisem mogel označiti svojega daljinca. Tako, da bom probal še kakšen drug program.

Eboran ::

Kakšen daljinec pa imaš?
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
509822 (7631) edublin
»

nakup Tv kartice

Oddelek: Zvok in slika
293218 (2455) gruntfürmich
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
918285 (5257) Pyr0Beast
»

Torej: Sapphire teatrix 550 ali Leadtek PVR2000

Oddelek: Kaj kupiti
272762 (1956) Izi
»

TV Tuner - TV Kartica! Katera je najbolša!

Oddelek: Kaj kupiti
172361 (1883) nadzorni

Več podobnih tem