Forum » Pomoč in nasveti » Podnapisi na DVD predvajalniku so prikazujejo na levi strani in ne na sredini
Podnapisi na DVD predvajalniku so prikazujejo na levi strani in ne na sredini
yugof1 ::
Pozdravljeni
Posnel sem filme na dvd in zraven še ustrezne podnapise v ustreznem formatu( vse je v svoji mapi), ampak ko predvajam filme na DVD predvajalniku mi podnapise namreč na plazmi pokaže na levi strani in ne na sredini...... Kako naj to rešim? Je mogoče težava v tem da je DVD player star 4 leta??
Hvala za odgovore
Posnel sem filme na dvd in zraven še ustrezne podnapise v ustreznem formatu( vse je v svoji mapi), ampak ko predvajam filme na DVD predvajalniku mi podnapise namreč na plazmi pokaže na levi strani in ne na sredini...... Kako naj to rešim? Je mogoče težava v tem da je DVD player star 4 leta??
Hvala za odgovore
Izi ::
Ponavadi ima vsak player menu v katerem nastaviš, kje naj se prikazujejo podnapisi za DivX filme.
Najbolje je spodaj na sredini. Poglej v nastavitve, če se ni kaj premaknilo
Najbolje je spodaj na sredini. Poglej v nastavitve, če se ni kaj premaknilo
yugof1 ::
HM...........Tud to sem že probu pa nisem nikjer najdu te nastavitve............Mogoče še kakšna druga rešitev????
Kaj pa kakšna nadgradnja za player- mogoče to?
Hvala že vnaprej
Kaj pa kakšna nadgradnja za player- mogoče to?
Hvala že vnaprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 544211 (55094) | GaS |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77877 (20013) | CaqKa |
» | PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15935 (7867) | LuGi |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62178 (20592) | Caniggia |
» | [divxvid] Matrix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6188 (3065) | ringalori |