» »

Irak kupuje PlayStatione2!

Irak kupuje PlayStatione2!

Worldnet Daily - Po zadnjih novicah Ameriških obrambnih agencij, so v zadnjih dveh/treh mesecih prodali okoli 4000 PlayStationov2 v Irak. Seveda so namere zlobnega Huseina in Iračanov jasne, saj bodo iz PS2jev sestavili zmogljiv superračunalnik in z njim zavladali svetu! Če ne prej, pa potem, ko bo Sony izdal dodatne 3.5GB diske in omogočil povezavo v internet, od koder bodo Iračani potegnili načrte za nova super orožja!Se vam zdi zadeva smešna? Meni tudi... Ti Američani pa res znajo biti st00pid. Zgornja novica ni popolna, je le povzetek zadnje ameriške gluposti. Pa da ne boste mislili, da gre za kakšno potegavščino: gre za čisto resno novico in ameriški obrambni organi so že resno zaskrbljeni. Seveda pa niso pomislili na to, da bi mogoče Sadam lahko kupil prave PC delovne postaje in iz njih sestavil super računalnik (ali pa nemara kakšnega kupil?). Kje pa... Raje bodo za to uporabili igralno konzolo. D0h [:\\]!

15 komentarjev

3L33T ::

Ta je pa ornk huda>:D. Še mal pa bodo izjavl da delajo tanke, ker kupujejo volane in avione kerkupujejo palice:D. Mislm da so američane mal preveč panični s takimi čudnimi

PaJo ::

Nix novega, za mene so bili Americani zmeraj glupi in to tudi bodo ostali>:D
Edino kar jih spasi je to da jih je dosti in da si lahko privoscijo dosti bedarij[:]

mojsterpeter ::

da ne bi kdo prodal petard al pa raket v Irak...:D

Luka Percic ::

Zna biti res, saj je baje Sadam Husein nabavil tudi nič manj kot 124 ibm aptiv. Seveda to znese kar 248 elektronskih naslovov. Sestaviti hoče mega beštijo s 74400 mhz (600x124) da bo lahko končno nabival kvake3, ter gledal gole slikce Celine Dion (ste gledali south-park?). he, he, LoL:D

luni ::

hehe, Celine Dion in Sadam... ROX :) :))

TheJack ::

Ne, ne, zlobni Saddam kupuje Playstatione
zato, da bo s tem prizadel ameri?ke otroke, ki bodo zaradi njega ostali brez! Saj je zlobnej?i kot Gargamel, ha, ha, ha...(zlobni smeh)

luni ::

srce se mi trga...

Thomas ::

Američani niso glupi.

undefined ::

Hmm, nekaj me zanima fantje; a ste to zadevo do konca sploh prebrali? No, tisti, ki ste jo, ste zagotovo opazili sledeči odstavek:
So, why doesn't Saddam Hussein simply buy computers or workstations from friendly nations or on the black market? While this is a possibility, current United Nations sanctions prohibit the sale or transfer of virtually all types of computer hardware and technology to Iraq. However, computer-based video game systems -- like the PlayStation 2 -- are not included in the ban. Iraq's scientists and engineers have apparently found a convenient loophole in the U.N. sanctions.

In po tem ti luni da sledečo izjavo:
Seveda pa niso pomislili na to, da bi mogoče Sadam lahko kupil prave PC delovne postaje in iz njih sestavil super računalnik (ali pa nemara kakšnega kupil?). Kje pa... Raje bodo za to uporabili igralno konzolo.

Mislim, da nadaljni komentar ni potreben.

Uporabnik ::

Točno to iceman, sm hotu napisat :D pa si sploh članka nism prebral... Valda ne samejo izvažat elektronike v irak, lahko pa igrače... sicer je pa še veliko drugih podobnih primerov, kjer dobijo iračani elektroniko, npr. enkrat so to ble neke namakalne naprave... itd... hmmm hmm :|:|

msmiha ::

Zna se naredit da bo prišlo še do 3. svetovne vojne :D:D:D

luni ::

ma ja, dajte no... svetu vlada denar, ne pa neki glupi UN zakoni.. ce bi Sadam hotel superracunalnik, bi ga brez tezav dobil... mislim kje vi zivite [:]

undefined ::

Luni, kako pa veš, da tega tudi ne počne? PS2 konzole so mu le dodaten plus. Kot pravi članek, lahko 15 PS2 konzol upravlja letalo brez pilota, tudi to je nekaj, če kupijo po več tisoč (miljonov?) konzol.

undefined ::

Raje drugič 3x prečitaj in premisli zadevo, preden ponovno vtipkaš besedo "glup". :D

TheJack ::

glup


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wikileaks izdal Iraške dosjeje z dokazi o mučenju zapornikov in ubijanju civilistov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / NWO
18436415 (33631) jype
»

Iraq body count (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
534960 (4006) SavoKovac
»

Saddam Hussein - OBSOJEN (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17613215 (8612) jype
»

Ne bojte se, mi smo vasi prijatelji, odresili vas bomo muslimanskega mucenja! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
47326904 (17638) kuglvinkl
»

Pikov as je padel (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
20414351 (10256) Thomas

Več podobnih tem