Forum » Zvok in slika » Yamada 6600 - položaj podnapisov
Yamada 6600 - položaj podnapisov
zavajon ::
Nabavil sem Yamado 6600 in naložil nek romunski firmware od MTZ (link je tukaj, če koga zanima). Tega sem izbral zato, ker ima možnost izbora mali/veliki fonti, ti so dokaj ozki, da gre v vrstico več znakov, ima tudi širok menu, da so vidna tudi daljša imena.
Edina nevšečnost je ta, da so podnapisi dokaj visoko. Poskusil sem tudi z ostalimi firmweri (PYPS, podtalje, originalni), vendar so povsod enako visoko. Sem tudi obdelal podnapise z Directsub.1.51, vendar brez uspeha.
Je kdo imel podoben problem in ga je rešil?
Sicer pa moram priznati, da je player za ta denar odličen.
lp
Edina nevšečnost je ta, da so podnapisi dokaj visoko. Poskusil sem tudi z ostalimi firmweri (PYPS, podtalje, originalni), vendar so povsod enako visoko. Sem tudi obdelal podnapise z Directsub.1.51, vendar brez uspeha.
Je kdo imel podoben problem in ga je rešil?
Sicer pa moram priznati, da je player za ta denar odličen.
lp
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Yanez ::
@zavajon
Skupina PYPS (konkretneje Piki) dela intenzivno na tem.
Doma že imam delujočo verzijo, kjer lahko podnapise pomikam poljubno gor-dol. Vendar zadevo še testiramo.
Skupina PYPS (konkretneje Piki) dela intenzivno na tem.
Doma že imam delujočo verzijo, kjer lahko podnapise pomikam poljubno gor-dol. Vendar zadevo še testiramo.
Omnia mea mecum porto
Stepni Volk ::
Tema že obstaja: [DivXviD] Yamada predvajalniki in [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare. Zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 190204 (27128) | gasper6201 |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62149 (20563) | Caniggia |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31437 (14690) | Stepni Volk |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24564 (12980) | piki64 |
⊘ | <b>Yamada 6600! Enkrat za vselej!</b>Oddelek: Zvok in slika | 1112 (1036) | CaqKa |