Forum » Zvok in slika » audio balance
audio balance
RiNC ::
Mene pa nekaj zanima!
Imam SB Live! in sem si danes priklopil 4 zvočnike (prej mel le stereo).
Pri testu sem opazil, da zvok one ženske ne prihaja le iz enega zvočnika kot bi moral.
Naprimer ko reče spredaj levo pride zvok iz obeh sprednjih zvočnikov (zadnji so tiho).
Potem sem probal pri stereo nastavitvah in je enako. Tudi v winampu če dam balance čisto na levo ali čist na desno tadrugi zvočnik ni tiho!
Najhujše pa je to, da sem sedaj vklopo integrirano zvočno na matični in tam to tud ne dela kot bi moglo (isto sranje)!!!
A je to kaka finta v winXP al jaz nimam kaj vredu naštimano?
Imam SB Live! in sem si danes priklopil 4 zvočnike (prej mel le stereo).
Pri testu sem opazil, da zvok one ženske ne prihaja le iz enega zvočnika kot bi moral.
Naprimer ko reče spredaj levo pride zvok iz obeh sprednjih zvočnikov (zadnji so tiho).
Potem sem probal pri stereo nastavitvah in je enako. Tudi v winampu če dam balance čisto na levo ali čist na desno tadrugi zvočnik ni tiho!
Najhujše pa je to, da sem sedaj vklopo integrirano zvočno na matični in tam to tud ne dela kot bi moglo (isto sranje)!!!
A je to kaka finta v winXP al jaz nimam kaj vredu naštimano?
CURIOSITY did not kill the cat...
...it was the BUS!
...it was the BUS!
RiNC ::
A mam jaz res edini tak problem???
Hm, res čudno!
Hm, res čudno!
CURIOSITY did not kill the cat...
...it was the BUS!
...it was the BUS!
BoBi ::
Imaš povezano na stolp ali na zvočnike? Če imaš na stolp in vklopljene razne surround ali pa kake druge efekte, to izklopi in povej, če bo uredu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop glasbenega stolpa na TVOddelek: Zvok in slika | 7729 (3336) | matjazekk |
» | 3.5mm -> toslinkOddelek: Zvok in slika | 6551 (5121) | Mavrik |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3003 (2257) | shadeX |
» | PC povezava z glasbenim stolpomOddelek: Zvok in slika | 1074 (997) | Naabo |
» | PC to HI-FIOddelek: Zvok in slika | 1338 (1151) | gumby |