Forum » Pomoč in nasveti » en daljinec mi "vlece" na dve napravi... Help
en daljinec mi "vlece" na dve napravi... Help
danielka84 ::
torej imam yamado DVX6600 ter mustekov ojacevalec + zvocniki.
Problem nastane ko uporabljam mustekov daljinec... ko nekaj prestavim, mi istocasno prestavi tudi nekaj na yamadi.. npr. na mustekovem daljincu zmanjsam bass pa mi izvrze pladenj na yamadi, al pa zmanjsam master volume in mi na yamadi prestavi na next track... skratka zelo nadlezna zadeva.
kaksni predlogi?
Problem nastane ko uporabljam mustekov daljinec... ko nekaj prestavim, mi istocasno prestavi tudi nekaj na yamadi.. npr. na mustekovem daljincu zmanjsam bass pa mi izvrze pladenj na yamadi, al pa zmanjsam master volume in mi na yamadi prestavi na next track... skratka zelo nadlezna zadeva.
kaksni predlogi?
ToniT ::
Probaš lahko eno stvar: Vzami univerzalni daljinec in poišči kodo, ki dela samo na eni od obeh naprav (včasih to celo deluje). Bolj praktično gledano pa ni rešitve. Napravi daj v dva različna prostora oz. eno od njiju zamenjaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 544646 (55529) | GaS |
» | AV sprejemnik Yamaha HTR-6130Oddelek: Zvok in slika | 1135 (1060) | slatncan |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71953 (19772) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5083 (3174) | pingec |
» | nastavitve za peko divx filmov v nerotuOddelek: Zvok in slika | 2187 (1834) | polde66 |