Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
spaso ::
Živjo!
Mene pa zanima če je možno s strani http://videopeli.webpark.sk/ nadgraditi LX3900 če imaš trenutno naložen FW v38. Zdaj na omenjeni strani ponujajo samo modifikacijo verziije 37.
LP
Mene pa zanima če je možno s strani http://videopeli.webpark.sk/ nadgraditi LX3900 če imaš trenutno naložen FW v38. Zdaj na omenjeni strani ponujajo samo modifikacijo verziije 37.
LP
OK, pardon sem opazil da je za v38 prilagojena verzija v07a. Pozabite na moj prejšnji post.
tezanima ::
Ker se moja Elta počasi poslavlja se odločam za nakup novega playerja. Nekako me najbolj vleče Philipsov domači kino s tuner-jem v kompletu z zvočniki. Nikjer ne zasledim kateri od philipsovih domačih kinov prikazuje id-3 tag na lastnem display-u, saj se mi zdi prižiganje tv-ja samo zato, da ugotovim kateri komad ravnokar poslušam oslarija na kubik. Za odgovor naprošam predvsem uporabnike komponent, ki nimajo osnovnih težav s podnapisi in ostalim prvinskimi zadevami
lp
dejan
lp
dejan
_dexter_ ::
Zdravo!
sm nabavu philipsov predvajalnik DVP 720SE pa me zanima ce mi lahko en da tocn link kjer bi dobu najnovejsi firmware zanga. sm preletou vse mozne strani pa nism cist zihr.hvala
sm nabavu philipsov predvajalnik DVP 720SE pa me zanima ce mi lahko en da tocn link kjer bi dobu najnovejsi firmware zanga. sm preletou vse mozne strani pa nism cist zihr.hvala
cekr ::
Na tej strani poglej v forumu. Na glavni strani je že zastarela verzija.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
laguna ::
za tezanima
Imam Philips lx 3900SA hišni kino (cenovni rang letos spomladi 65.000Sit) in prikazuje id3 tag, vendar kot sem zasledil, ga je zamenjal novejši model. Po mojem vsi hišni kini (philips) znajo prikazati ID3 tag. Lep pozdrav.
Imam Philips lx 3900SA hišni kino (cenovni rang letos spomladi 65.000Sit) in prikazuje id3 tag, vendar kot sem zasledil, ga je zamenjal novejši model. Po mojem vsi hišni kini (philips) znajo prikazati ID3 tag. Lep pozdrav.
lagunaaaa
Za tezanima
Vendar vseeno za točno določen model, ko se odločiš zanj vseeno preveri npr. s svojim CD-jem, ali predvaja ID3 tag. Recimo lx3900SA z modificiranim firmerom prikazuje album, izvajalca in naslov skladbe in to zna izluščit tudi iz MP3 skladb. Vendar pa je omejitev prikazovanja ID3 tag zaradi majhnega ekrana, saj je omejen mislim da na 12 črk. Vendar to ne pomeni, da ne prikazuje celega naslova, albuma ali izvajalca, vendar je to "potujoč" naslov, vendar pa je omejitev, mislim da na 32 črk, tako da bo pokazan cel naslov..... Torej jaz sem zadovoljen, čeprav se prikaže le na začetku skladbe, .., nato pa je samo številka skladbe, vendar se vedno pozneje med predvajanjem skladbe da spet prikazat ID3 tag.
Torej pred nakupom obvezno preveri!!!
LP
Vendar vseeno za točno določen model, ko se odločiš zanj vseeno preveri npr. s svojim CD-jem, ali predvaja ID3 tag. Recimo lx3900SA z modificiranim firmerom prikazuje album, izvajalca in naslov skladbe in to zna izluščit tudi iz MP3 skladb. Vendar pa je omejitev prikazovanja ID3 tag zaradi majhnega ekrana, saj je omejen mislim da na 12 črk. Vendar to ne pomeni, da ne prikazuje celega naslova, albuma ali izvajalca, vendar je to "potujoč" naslov, vendar pa je omejitev, mislim da na 32 črk, tako da bo pokazan cel naslov..... Torej jaz sem zadovoljen, čeprav se prikaže le na začetku skladbe, .., nato pa je samo številka skladbe, vendar se vedno pozneje med predvajanjem skladbe da spet prikazat ID3 tag.
Torej pred nakupom obvezno preveri!!!
LP
lagunaaaa
tursiops ::
za Laguna
Katero verzijo firmwareja imas ti na predvajalniku? Mogoče v37?
In s katero verzijo si nadgradil?
Katero verzijo firmwareja imas ti na predvajalniku? Mogoče v37?
In s katero verzijo si nadgradil?
za tursiops
Imam verzijo V36, nadgrajeno v verzijo 07, ki sem jo snel s tele strani: http://videopeli.szm.sk/, kot vidim, pa je tudi tu možno nadgradnja z omenjenim softverom za V37 in V38.
Lep pozdrav
Ja pa še tole, glede tega firwara je precej napisano na 18 strani te teme, nekje na sredini, .. kaj je novega, kaj omogoča, ...
Imam verzijo V36, nadgrajeno v verzijo 07, ki sem jo snel s tele strani: http://videopeli.szm.sk/, kot vidim, pa je tudi tu možno nadgradnja z omenjenim softverom za V37 in V38.
Lep pozdrav
Ja pa še tole, glede tega firwara je precej napisano na 18 strani te teme, nekje na sredini, .. kaj je novega, kaj omogoča, ...
lagunaaaa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: laguna ()
dpicul ::
Cekr
Kaj tisti firmware k s ga dal gor,ali tam deljo šumniki ali ne,samo to me zanima k se full maltram s tem philips 720 sa
Če ne,sploh obstaja tak firmare?? Hvala
Kaj tisti firmware k s ga dal gor,ali tam deljo šumniki ali ne,samo to me zanima k se full maltram s tem philips 720 sa
Če ne,sploh obstaja tak firmare?? Hvala
Mac Gyver ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če je že komu uspelo popraviti katerokoli zaflashano komponento ki temelji na vibrato II čipu. Predvsem me zanima če se da "oživiti" komponento philips dvp 630.
Hvala za kakršenkoli info!
Zanima me, če je že komu uspelo popraviti katerokoli zaflashano komponento ki temelji na vibrato II čipu. Predvsem me zanima če se da "oživiti" komponento philips dvp 630.
Hvala za kakršenkoli info!
mpicul:
da, podnapisi delujejo normalno.
Na sonovni strani imaš firmware narejen na osnovi originalne verzije v33.
(vizualno boljša, vendar ne najnovejša)
Na forumu (Mosarella) pa je narejen na osnovi v37, ki ima nekaj zboljšav.
So pa z manjšimi spremembami omogočili tudi uporabo DVD Audio.
Sproti pa tudi dodajajo kakšne izboljšave.
Se pa drži navodil, ki so priložene datoteki.
da, podnapisi delujejo normalno.
Na sonovni strani imaš firmware narejen na osnovi originalne verzije v33.
(vizualno boljša, vendar ne najnovejša)
Na forumu (Mosarella) pa je narejen na osnovi v37, ki ima nekaj zboljšav.
So pa z manjšimi spremembami omogočili tudi uporabo DVD Audio.
Sproti pa tudi dodajajo kakšne izboljšave.
Se pa drži navodil, ki so priložene datoteki.
Zahvaljujoč Laguninim prispevkom sem se odločil za hišni kino HTS 5000. Id-3 tag-i so podprti, zaenkrat vse dela b.p. razen zadnjega para zvočnikov (btw. sta wireless), ki ob predvajanju DVD-ja na vsakih nekaj sekund izpustita nekakšen kratek zamolkel zvok, ki ga pa na testnem poslušanju v BB nisem opazil. Zanima me ali ima oz. je imel podobne težave.
p.s.
pri predvajanju glasbe, te težave nisem opazil
lp
p.s.
pri predvajanju glasbe, te težave nisem opazil
lp
Reddmen ::
Kje v sloveniji bi se dal kupt stojala za zvočnike od philipsa HTS3500S (zvočniki so kompatibilni z easy-fit)
Vrba ::
@Boris
Lepo bi prosil če lahko tudi meni pošlješ FW za DVP3010, katerega sem opazil, da imaš, skupaj z navodili.......Mail: rsin@email.si....
Najlepša hvala....
Lepo bi prosil če lahko tudi meni pošlješ FW za DVP3010, katerega sem opazil, da imaš, skupaj z navodili.......Mail: rsin@email.si....
Najlepša hvala....
dpicul ::
Cekr:
Kaka je ta sonova stran?Jst sm pobral z ene druge strani v37.Ma šumniki delajo in to?
Kaka je ta sonova stran?Jst sm pobral z ene druge strani v37.Ma šumniki delajo in to?
Mal sem se zatipkal. Na osnovni strani je starejša verzija.
Na forumu pa daobiš verzijo 2.03, ki je narejena na originalni v37.
Obe verziji pa imata popolno podporo šumnikom.
V novejši greš samo v nastavitve in izbereš, kater nabor želiš.
Na forumu pa daobiš verzijo 2.03, ki je narejena na originalni v37.
Obe verziji pa imata popolno podporo šumnikom.
V novejši greš samo v nastavitve in izbereš, kater nabor želiš.
ttommy ::
Nujno!!!!!!!!
Prosim vas samo,da mipoveste kako naj poimenujem CD z nadgradnjoza LX 3900SA!!!!
Hvala
Prosim vas samo,da mipoveste kako naj poimenujem CD z nadgradnjoza LX 3900SA!!!!
Hvala
Gamer
Simeone100 ::
Pozdravljeni,
a mi lahko kdo pove zakaj mi pri določenih filmih na dvd 737 predvaja spacano sliko, ko pa dam na računalnik probat cd, pa je vredu. Kaj naj naredim, a je s filmom kaj ali kaj druga???
Hvala za odgovore.
LP
a mi lahko kdo pove zakaj mi pri določenih filmih na dvd 737 predvaja spacano sliko, ko pa dam na računalnik probat cd, pa je vredu. Kaj naj naredim, a je s filmom kaj ali kaj druga???
Hvala za odgovore.
LP
HTS 5000 sem zamenjal za novega, ki se je obnašal popolnoma enako (če imaš nizko glasnost slišiš na zadnjih - wireless zvočnikih ponavljajoč zvok), ki je bil očitno neka motnja na wireless-u). Rezultat - zamenjal še enkrat tokrat za HTS 3500 - motenj ni več;
ni ga čez kabel.
lp
ni ga čez kabel.
lp
suselinux2 ::
Ker smo že pri tej temi imam eno vprašanje. Imam philips dvp 5500s in nikakor mi ne uspe narediti in ga nadgraditi.
najprej sem downlowdau bin file z njihove uradne strani , naredu cue naredil se cue in zapeku z nerotom. potem pa ko sem vstavu notr v divx predvajalnik zadeva nikakorr ni zaštartala. kaj naj naredim??? (napiše STOP)
probal sem v nerotu nastavit, kot piše
File System CD-ROM ISO Level 2
• Mode 1/2/XA
• Character set ISO 9660
• Finalized, single session
• Write speed slow (e.g. 2x, 4x)
ma zadeva je pekla v mode 1, ker mi ni uspelo zadeve spremenit. Kaj naj naredim??
Lp
najprej sem downlowdau bin file z njihove uradne strani , naredu cue naredil se cue in zapeku z nerotom. potem pa ko sem vstavu notr v divx predvajalnik zadeva nikakorr ni zaštartala. kaj naj naredim??? (napiše STOP)
probal sem v nerotu nastavit, kot piše
File System CD-ROM ISO Level 2
• Mode 1/2/XA
• Character set ISO 9660
• Finalized, single session
• Write speed slow (e.g. 2x, 4x)
ma zadeva je pekla v mode 1, ker mi ni uspelo zadeve spremenit. Kaj naj naredim??
Lp
Na uradni strani imaš *.bin datoteke. To datoteko direktno posnameš na CD. To ni zrcalna slika CD-ja.
danix1 ::
@Simeone 100
Če se ti pri filmu na DVD737 pojavi spacana slika, med delovanjem pritisni tipko SETUP, da se ti odpre
nastavitveni meni in nato takoj pojdi na EXIT SETUP. V večini primerov to pomaga, in slika je nato
normalna. Ne sprašuj zakaj, ker ne vem, vem pa, da se sliši nelogično. Mislim pa, da
pomaga tudi, če med predvajanjem filma z spacano sliko pritisneš tipko SETUP dvakrat.
Poizkusi.
LP
Če se ti pri filmu na DVD737 pojavi spacana slika, med delovanjem pritisni tipko SETUP, da se ti odpre
nastavitveni meni in nato takoj pojdi na EXIT SETUP. V večini primerov to pomaga, in slika je nato
normalna. Ne sprašuj zakaj, ker ne vem, vem pa, da se sliši nelogično. Mislim pa, da
pomaga tudi, če med predvajanjem filma z spacano sliko pritisneš tipko SETUP dvakrat.
Poizkusi.
LP
danix1 ::
@Redmenn
Mislim, da original stojala za HTS3500 ne obstajajo. Lahko pa poiskusiš z recimo
Vogels VLS 105 ali VLS 120, katera so univerzalna za vse satelitske zvočnike. Imajo dodan nastavek oz. vijak z katerim lahko pritrdiš tudi tvoje zvočnike na njih. Predno potegneš kabel skozi stojalo moraš samo odstraniti konenktor EasyFit iz kabla. (enostavno ga odpreš z majhnim izvijačem) in nato ga vstaviš nazaj na kabel. Dobiš jih v BigBang-u ali Bof-u za 10.990 SIT/par(VLS105), oziroma 18.990 SIT/par (VLS120). Cenejša imajo fiksno višino 1 m, dražja pa nastavljivo do 1,3 m.
Mislim, da original stojala za HTS3500 ne obstajajo. Lahko pa poiskusiš z recimo
Vogels VLS 105 ali VLS 120, katera so univerzalna za vse satelitske zvočnike. Imajo dodan nastavek oz. vijak z katerim lahko pritrdiš tudi tvoje zvočnike na njih. Predno potegneš kabel skozi stojalo moraš samo odstraniti konenktor EasyFit iz kabla. (enostavno ga odpreš z majhnim izvijačem) in nato ga vstaviš nazaj na kabel. Dobiš jih v BigBang-u ali Bof-u za 10.990 SIT/par(VLS105), oziroma 18.990 SIT/par (VLS120). Cenejša imajo fiksno višino 1 m, dražja pa nastavljivo do 1,3 m.
cekr:
Glej, sem že probal to narediti najprej, pred tistim, kar sem prej napisal - tako kot si dana navodila zdraven, ma mi potem, ko vstavim cd notr napiše ERORR.
zato nimam več ideje, ker je nimajo niti na servisu, kako nadgradit. problem pri predvajanju je pa ta, da slika zaostaja v parsekundnih intervalih.... kodeki žal..
lp
Glej, sem že probal to narediti najprej, pred tistim, kar sem prej napisal - tako kot si dana navodila zdraven, ma mi potem, ko vstavim cd notr napiše ERORR.
zato nimam več ideje, ker je nimajo niti na servisu, kako nadgradit. problem pri predvajanju je pa ta, da slika zaostaja v parsekundnih intervalih.... kodeki žal..
lp
Lery ::
@mav1708
Če ti ne rata s cd-jem pa probi s kablom. Tuki maš en link:
http://mtz.softpedia.com/index.php?opti...
Lp
Če ti ne rata s cd-jem pa probi s kablom. Tuki maš en link:
http://mtz.softpedia.com/index.php?opti...
Lp
Problem nadgradnje je verjetno samo v imenu datoteke. Malo poglej, če je kakšen neuradni firmware, da boš videl njegovo ime.
Tudi pri meni je ob prvi uradni nadgradnji delalo probleme, ker datoteka ni imela pravega imena.
Tudi pri meni je ob prvi uradni nadgradnji delalo probleme, ker datoteka ni imela pravega imena.
@cekr:
Torej. mi je uspelo nadgraditi ga tako, da sem preimenoval in zapekel bin.
hvala!
Torej. mi je uspelo nadgraditi ga tako, da sem preimenoval in zapekel bin.
hvala!
Mac Gyver ::
Pozdravljeni!
Prosil bi, če mi lahko kdo pošlje firmware za Philips HTS 3500s - original in predelano verzijo (z večjimi podnapisi) ... v mislih sem imel še slovenski prevod menuja (če mi uspe vam sporočim)
Hvala!
Prosil bi, če mi lahko kdo pošlje firmware za Philips HTS 3500s - original in predelano verzijo (z večjimi podnapisi) ... v mislih sem imel še slovenski prevod menuja (če mi uspe vam sporočim)
Hvala!
tomi77 ::
pozdravljeni, pred par dnevi sem kupil dvd/divx predvajalnik Philips DVP5500....in imam sledečo težavo...predvajalnik mi predvaja odlično originalne in divx fajle. težava nastane ko želim predvajati posnete dvd-je...ne glede ali so posneti na DVD-r ali DVD+r...se mi slika zatika in mi zvok piska...res ne vem kje je težava...ali ima mogoče kdo podobno težavo in če pozna mogoče kdo rešitev za to!?
lep pozdrav
lep pozdrav
IČA ::
@deniss23
Kaj pa bi rad spremenil?
Za večje podnapise mi pošlji mail na ZS.
Kaj pa bi rad spremenil?
Za večje podnapise mi pošlji mail na ZS.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
@tomi77
torej jaz sem imel podoben problem - mi ni predvajalo skopiranih dvdjev - oz mi jeh določenih še vedno ne. Problem je v tem 8vsaj pri mojem), da ne bere tdk jevih in sony-jevih dvdjev. zuakaj? ne vem. dvdje od maxella pa odlično.
moja žena pravi, da bolj kot so "kanta kvalitete" dvdji in cdji bolj jih bere....
torej jaz sem imel podoben problem - mi ni predvajalo skopiranih dvdjev - oz mi jeh določenih še vedno ne. Problem je v tem 8vsaj pri mojem), da ne bere tdk jevih in sony-jevih dvdjev. zuakaj? ne vem. dvdje od maxella pa odlično.
moja žena pravi, da bolj kot so "kanta kvalitete" dvdji in cdji bolj jih bere....
tomi77 ::
mav1708
v glavnem sem rešu težavo z predvajanjem dvd-jev. sem odklenil v predvajalniku regije....in zdej mi nič več ne zatika ne zvok, ne slika.
PHILIPS DVP5500
Power up DVD player.
Make sure there's no disc loaded inside the tray.
Then go to the system menu, select preferences.
Enter 135566 with your remote and press ok.
A region code selection will appear. Press up or down to select 0.
Press ok and you now have a multi-region player
mav1708....a ti je uspelo nadgradit firmware in s tem izboljšat podnapise? na enem drugem forumu sem zasledil da si si naložil en firmware...predelan...a drži?
lp
v glavnem sem rešu težavo z predvajanjem dvd-jev. sem odklenil v predvajalniku regije....in zdej mi nič več ne zatika ne zvok, ne slika.
PHILIPS DVP5500
Power up DVD player.
Make sure there's no disc loaded inside the tray.
Then go to the system menu, select preferences.
Enter 135566 with your remote and press ok.
A region code selection will appear. Press up or down to select 0.
Press ok and you now have a multi-region player
mav1708....a ti je uspelo nadgradit firmware in s tem izboljšat podnapise? na enem drugem forumu sem zasledil da si si naložil en firmware...predelan...a drži?
lp
@tomi77
ja mi je uspelo predelat - nadgradit ozadje, ikone, podnapise. Vse je zelo lepo , kar mi je poslal. Je pa majcena težava s tem nastala. S tem ko sem uplovdal njegov firmware, mi je povozilo slo znake.
zato zdej iščem še način, kako to težavico rešiti. z MTK remakerjem pač nisem znal delat oz spremenit podnapisov. Mogoče ti veš kako?
Lp
ja mi je uspelo predelat - nadgradit ozadje, ikone, podnapise. Vse je zelo lepo , kar mi je poslal. Je pa majcena težava s tem nastala. S tem ko sem uplovdal njegov firmware, mi je povozilo slo znake.
zato zdej iščem še način, kako to težavico rešiti. z MTK remakerjem pač nisem znal delat oz spremenit podnapisov. Mogoče ti veš kako?
Lp
kewo ::
Postal sem ponosni lastnik modela DVP 5100 in me zanima ali obstaja zanj še kakšen boljši firmware kot tisti, ki se ga dobi na uradni strani proizvajalca. Zanima me tudi, kako se odklene predvajalnik za vse regije, tako, da bi imel multi-region player. Obstajajo se kakšne "modifikacije". Hvala že vnaprej
Zanima me še nekaj. Zakaj mi nekateri divx filmi štekajo? Vsakih par sekund se upočasni slika, kot recimo v igrah, ko FPS hitro pade. V filmu se to opazi kot nekakšen trzajoč slow-motion.
Hvala.
Hvala.
strelko ::
Na strani http://videopeli.webpark.sk/ sem opazil novo verzijo v8 za LX3900, vendar so tam popravki le za original verzijo V38 Philipsa in ne vec za Philipsovo V36 ? (mogoce bo se kasneje objavljeno ??).
Trenutno imam na svojem LX3900 nalozeno videopeli ver7b (za Philipsovo v36). A kdo ve, ce lahko sedaj na svoj predvajalnik nalozim Philipsovo original V38 (grem iz V36 na V38) in nato nanjo nalozim videopelijevo V8 ?
Predvajalnik ima SERVO 03150000, DSP 03090082, RISC 05000108.
Hvala za vse namige in navodila.
Trenutno imam na svojem LX3900 nalozeno videopeli ver7b (za Philipsovo v36). A kdo ve, ce lahko sedaj na svoj predvajalnik nalozim Philipsovo original V38 (grem iz V36 na V38) in nato nanjo nalozim videopelijevo V8 ?
Predvajalnik ima SERVO 03150000, DSP 03090082, RISC 05000108.
Hvala za vse namige in navodila.
V čemu je sploh razlika med modeloma Philips DVP5100 in 5500S? Jaz ne vidim nobene posebne razlike, ki bi upravičevala 7.000 sit višjo ceno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kewo ()
KTr1sk ::
Mene zanima za predvajalnik PHILIPS VR 296/55 če ga ima kdo kako je z podnapisi, ali je treba nadgradit firmware za delovanje podnapisov, hvala za odgovor
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Helou!
Mene pa zanima če je normalno da ko dol potegnem DVD screenerje in jih zapačem na CD, da mi kasneje ko jih DVD predvajalnik predvaja (Philips LX3900), je slika včasih razpotegjena. To se dogaja samo pri teh screenerjih in zgleda tko kot bi se ne osveževala slika dost hitro in se sledi včasih vlečejo za objektom na sliki.
Poznam foro glede packet bitstream-a, sam to ni zadeva v tem primeru.
LP
Mene pa zanima če je normalno da ko dol potegnem DVD screenerje in jih zapačem na CD, da mi kasneje ko jih DVD predvajalnik predvaja (Philips LX3900), je slika včasih razpotegjena. To se dogaja samo pri teh screenerjih in zgleda tko kot bi se ne osveževala slika dost hitro in se sledi včasih vlečejo za objektom na sliki.
Poznam foro glede packet bitstream-a, sam to ni zadeva v tem primeru.
LP
Ghost-MajK ::
Zdravo!
Sem lastnik divx predvajalnika philips DVP 5500S. Zanima me kje dobiti firmware? Ker sem zasledil v tej temi da ga je nekdo že "upgrejdu" vam bi bil hvaležen, če mi ga pošljete na email: alicedoo@siol.net!
Sem rahlo razočaran nad philipsovo podporo dotičnemu predvajalniku! :(
Lp, Miha
Sem lastnik divx predvajalnika philips DVP 5500S. Zanima me kje dobiti firmware? Ker sem zasledil v tej temi da ga je nekdo že "upgrejdu" vam bi bil hvaležen, če mi ga pošljete na email: alicedoo@siol.net!
Sem rahlo razočaran nad philipsovo podporo dotičnemu predvajalniku! :(
Lp, Miha
S tem se pa kar sprijazni. Philipsova podpora se konča takrat, ko odpreš denarnico.
Helou!
Danes sem naletel na en problem, in sicer ko zapečem na DVD nek DivX film (Data DVD session v Nero-tu) in kasneje hočem dodati še en film, mi moj Philips LX3900 mulisession DVDja ne prepozna, oz. prepozna samo film ki je bil zapečen prvi, ostalih dodanih filmov pa ne. Mogoče obstaja razlaga ali rešitev za to???
Drugi problem pa je v tem da sem slišal, da naj bi firmware s strani http://videopeli.webpark.sk/, podpiral podnapise ki se naj ne bi nujno imenovali tako kot film, se pravi da bi bil film lahko xxx.avi, podnapisi pa yyy.srt. To bi naj kao delovalo, ampak js tega ne najdem ali pa to ta najnovejši modificirani FW ne podpira še.
Tretji problem pa je tri poste višje, na katerega še ni odgovora.
Upam da kdo pozna katerega od odgovorov na ta moja vprašanja.
LP
Danes sem naletel na en problem, in sicer ko zapečem na DVD nek DivX film (Data DVD session v Nero-tu) in kasneje hočem dodati še en film, mi moj Philips LX3900 mulisession DVDja ne prepozna, oz. prepozna samo film ki je bil zapečen prvi, ostalih dodanih filmov pa ne. Mogoče obstaja razlaga ali rešitev za to???
Drugi problem pa je v tem da sem slišal, da naj bi firmware s strani http://videopeli.webpark.sk/, podpiral podnapise ki se naj ne bi nujno imenovali tako kot film, se pravi da bi bil film lahko xxx.avi, podnapisi pa yyy.srt. To bi naj kao delovalo, ampak js tega ne najdem ali pa to ta najnovejši modificirani FW ne podpira še.
Tretji problem pa je tri poste višje, na katerega še ni odgovora.
Upam da kdo pozna katerega od odgovorov na ta moja vprašanja.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27656 (7188) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324983 (50327) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24893 (9507) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8317 (7821) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31455 (14708) | Stepni Volk |