Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
anybody1 ::
@Danix Zanima me, ali modificirani firmware za Philipsa LX8300/8500 temelji na verziji 26 ali 22? Zanima me tudi, ali verzija 26 podpira Packed Bitstream
Yagi-san ::
Lep pozdrav !!!
Prosil bi, če ima kdo firmware za Philips LX 8300/8500, če mi ga lahko posreduje !! Hvala .
LP,Yagi-san
Prosil bi, če ima kdo firmware za Philips LX 8300/8500, če mi ga lahko posreduje !! Hvala .
LP,Yagi-san
sbrezo1 ::
LX3900 SA lastniki tega playerja samo brž na stran http://videopeli.webpark.sk/. Tuki dobite taprav firmware in vse vam bo delalo kot pesem
Ljubo doma kdor ga ima
daisy25 ::
Prijatelj je nabavil DVP630/00 in ker ima zelo majhne podnapise, bi ga rada nadgradila. Iz Alecove strani sem potegnila zadnjo verzijo in po navodilih: "kako pečeš firmvare? preprosto: odpakiraš rar v neko mapo al nekam pol pa z nerotom enostavno NAREDI PODATKOVNI DISK- PRIMI SPUSTI vse odzipane datoteke in zapečeš na najmanjši možni brzin" sem želela zapeči FW na cd, pa mi ga sploh ne pusti odpakirati, napiše mi naslednje: Unknown method in dvpxx.rom_Alec999_v1_2. Kaj naj naredim?
Vsi za enega, eden za vse!
klemen_st ::
Zivjo,
tudi jaz bi rabil novi fw za lx8300, ce bi si vzel lahko kdo nekaj sekund casa in mi ga poslal (klemen.stembal@guest.arnes.si)
hvala in lp,
Klemen
tudi jaz bi rabil novi fw za lx8300, ce bi si vzel lahko kdo nekaj sekund casa in mi ga poslal (klemen.stembal@guest.arnes.si)
hvala in lp,
Klemen
danix1 ::
@ Anko
V meniju Disc subtitle nastavi jezik na Polish ali Czech. Potem boš imel prikazane tudi
šumnike pri divx/xvid podnapisih
Lp
V meniju Disc subtitle nastavi jezik na Polish ali Czech. Potem boš imel prikazane tudi
šumnike pri divx/xvid podnapisih
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danix1 ()
dean444 ::
Imam model Philips DVP3100V, kombinirano videorekorder in DVD player. Tudi sam imam probleme - podnapisi so zelo majhni in prav tako ni šumnikov- ima še kdo ta modeli in podobne probleme- kaj bi lahko bilo.
xy
Poizkusi dati Disc subtitle na Polish. Mislim, da potem DVP3100 omogoča prikaz šumnikov.
Kar se pa tiče velikosti podnapisov: za povečavo potrebujem firmware, ki za zaenkrat še ni na njihovi spletni strani. Če oziroma ko ga bom imel, bom mejlal na forum. Ti pa priporočam, da malo pobrskaš po googl-u ali yahoo-ju. Mogoče se je že pojavil kak neuradni fw.
Kar se pa tiče velikosti podnapisov: za povečavo potrebujem firmware, ki za zaenkrat še ni na njihovi spletni strani. Če oziroma ko ga bom imel, bom mejlal na forum. Ti pa priporočam, da malo pobrskaš po googl-u ali yahoo-ju. Mogoče se je že pojavil kak neuradni fw.
Karakala ::
pozdravljeni!
ker na nobeni od 20tih straneh nisem našel odgovora za problem ki ga imam na predvajalniku
lx 3900SA, vam sedaj postavljam vprašanje in upam na konkreten in dober odgovor.
torej problem je takšen:
Naložen mam firmware PhilipsLX3900-3950_1250_v5_Mtz.iso (imam verzijo 36)
Že pret časom sem opazil da mi NE predvaja podnapisov, če je DivX film v PAL formatu in je zripan z Xvid + AC3.
Če je film v NTSC formatu zripan z Xvid +AC3 delajo podnapisi normalno.
To me res že konkretno muči
Torej kateri firmware naj naložim, ki bo rešil tale problem?
Ali lahko ta novi firmware, ki mi ga boste Vi predlagali samo prepišem prek tega starega, ki ga imam zdaj (Mtz v5) ?
Za odgovor se najlepše zahvaljujem.
ker na nobeni od 20tih straneh nisem našel odgovora za problem ki ga imam na predvajalniku
lx 3900SA, vam sedaj postavljam vprašanje in upam na konkreten in dober odgovor.
torej problem je takšen:
Naložen mam firmware PhilipsLX3900-3950_1250_v5_Mtz.iso (imam verzijo 36)
Že pret časom sem opazil da mi NE predvaja podnapisov, če je DivX film v PAL formatu in je zripan z Xvid + AC3.
Če je film v NTSC formatu zripan z Xvid +AC3 delajo podnapisi normalno.
To me res že konkretno muči
Torej kateri firmware naj naložim, ki bo rešil tale problem?
Ali lahko ta novi firmware, ki mi ga boste Vi predlagali samo prepišem prek tega starega, ki ga imam zdaj (Mtz v5) ?
Za odgovor se najlepše zahvaljujem.
Primoz78 ::
@ soti...a lahko tudi meni posljes na mail (brez NO SPAM) predelani firmware za Philips DVP 3010...ga ma kolega, pa me je prosil ce mu mal postimam...btw, je nov firmware zuni za to enoto!
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
soti ::
@Primoz78
Sem poslal. Če slučajno nisi dobil mi sporoč. Navodila za nadgradnjo so zraven.
POZOR!: Nalagaš na lastno odgovornost!
Pa dobr zrihti:
Sem poslal. Če slučajno nisi dobil mi sporoč. Navodila za nadgradnjo so zraven.
POZOR!: Nalagaš na lastno odgovornost!
Pa dobr zrihti:
LP Jernej
Tut to sm opazu, da je novi zuni. Ga bom dol potegnu, pa probu naložit, me zanima, če je kej izbolšan. A ga je že kdo preizkusu?
LP Jernej
Primoz78 ::
Hvala! Sem dobil...upam, da ne kaj zalomim
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
JAG ::
@Danix1
Verjetno si že naveličan pošiljanja modificiranega firmware za LX 8300. A ker se Philips sam ne premakne, te prosim za minutko tvojega časa.
Prosim na fjagodic@email.si
Hvala
Verjetno si že naveličan pošiljanja modificiranega firmware za LX 8300. A ker se Philips sam ne premakne, te prosim za minutko tvojega časa.
Prosim na fjagodic@email.si
Hvala
JAG
simono ::
Sorry k morim. Ampak jest bi tut rabu firmware za lx8300sa. A lahko pošlješ na simon.oblak@siol.net
THX
Lp, Simon
THX
Lp, Simon
cackec ::
Da malce olajšam delo Danix1-u, vsi ki rabite firmware za LX8300 tukaj je link do njega in to je isti firmware katerega je Danix1 poslal meni.
http://www.freeweb.siol.net/ggrand/LX83...
http://www.freeweb.siol.net/ggrand/LX83...
Grizi ::
Morebiti obstaja kksen nov firmware za dvp 5500s? Pa ce slucajno kdo ve: a se da narest da bi bli podnapisi vecji in bi delali sumniki?
10x :)
10x :)
Pošlji mi mail , da ti pošljem fw za DVP5500 z večjimi podnapisi.
Šumniki pa delajo, če daš v meniju preferences Divx subtitle na Western Europe
(ta meni je skrit - z kurzorjem se moraš pomakniti do konca navzdol v Preferences meniju)
Šumniki pa delajo, če daš v meniju preferences Divx subtitle na Western Europe
(ta meni je skrit - z kurzorjem se moraš pomakniti do konca navzdol v Preferences meniju)
Zgodovina sprememb…
Najlepša hvala cackec in danix1. Zakaj pa je potrebno zapečti 2 datoteki. A ni ponavadi samo .bin?
Malo me skrbi, saj to dela še naprej?
Malo me skrbi, saj to dela še naprej?
JAG
hmm...zdaj se je pa še antivirus oglasil. Large uncompressed size virus...
Mislim, da je za to kriva 1.junk.xxx datototeka. V navodilih pa piše naj obe zapečem na CD?
cackec a je možno , da je tvoj file okužen?
Mislim, da je za to kriva 1.junk.xxx datototeka. V navodilih pa piše naj obe zapečem na CD?
cackec a je možno , da je tvoj file okužen?
JAG
Ja zavzame tolko, zakaj pa mislim da bo Danix1 vedel. Jaz sem se držal navodil in no blo problemov, vse mi dela kot po maslu.
Fantje, "junk" file ni nujno potreben za nadgradnjo. Sposodil sem si ga pri Yamahi (uporablja pa še ga Yamada pri nekaterih fw), ker mi je pri nekaterih (beri starejših) različicah LX8300 zelo dolgo iskal firmware ali pa ga sploh ni prvič zaznal. Ko pa sem dodal ta
"junk" (prazen) fajl, je vsaka posodobitev stekla popolnoma gladko.
Tako, da, če želite lahko nadgradite Philipsa samo z .bin fajlom. Sem pa sam nadgradil že eno par LX8300-otk z tem fw in "junk" fajlom in do zdaj ni bilo problemov.
LP
PS: Cackek, če ti je, odstrani iz fw in navodil ta fajl, da ne bo še kakšnih
nesporazumov glede njega, saj res ni nujno potreben.
"junk" (prazen) fajl, je vsaka posodobitev stekla popolnoma gladko.
Tako, da, če želite lahko nadgradite Philipsa samo z .bin fajlom. Sem pa sam nadgradil že eno par LX8300-otk z tem fw in "junk" fajlom in do zdaj ni bilo problemov.
LP
PS: Cackek, če ti je, odstrani iz fw in navodil ta fajl, da ne bo še kakšnih
nesporazumov glede njega, saj res ni nujno potreben.
Zgodovina sprememb…
Hvala obema, zapekel samo bin datoteko. Zadeva deluje super, razlika je očitna.
Brez zamere, ko sem rahlo dvomil v upgade.
lp
Brez zamere, ko sem rahlo dvomil v upgade.
lp
JAG
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: Stepni Volk ()
MrBrdo ::
Zanima me če obstaja še kak mod za DVP630 poleg Alecovega (kakšen ki ima še kakšne druge funkcije.. nujno morajo delat čžš).
Alec999: Zakaj piše pri verziji 1.2 da bazira na 0112, 1.1 pa na 1109? A je 0112 novejši kot 1109?
Naložil sem 1.2. Zakaj si zamenjal ozadje? Prej je bila čist čista slika, zdej je pa kvadratasta kot en najmanj kvaliteten JPG... Če si samo obrobe spremenil pa velikost črk, zakaj mora bit pol ta slika manj kvalitetna? Lahko bi dal tut kakšno drugo, če že menjaš :) Tko kot pri MTZ recimo . Drugače pa super delajo podnapisi.
Alec999: Zakaj piše pri verziji 1.2 da bazira na 0112, 1.1 pa na 1109? A je 0112 novejši kot 1109?
Naložil sem 1.2. Zakaj si zamenjal ozadje? Prej je bila čist čista slika, zdej je pa kvadratasta kot en najmanj kvaliteten JPG... Če si samo obrobe spremenil pa velikost črk, zakaj mora bit pol ta slika manj kvalitetna? Lahko bi dal tut kakšno drugo, če že menjaš :) Tko kot pri MTZ recimo . Drugače pa super delajo podnapisi.
MrBrdo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MrBrdo ()
guzmiricka ::
Imam problem pri predvajanju dvd-ja na Philipsu lx8500. In sicer je d/l dvd, na katerm je 20 delov nadaljevanjke v formatu DVD. TIp je naredil dvd iz 20delov divx-a in ga prekodiral v dvd format. Na zacetku je meni, kjer izberes del od 1-20. DVD je zapecen z nerotom. Prvih 10 delov dela, drugih 10 pa se zatika slika - mocno.
Na compu dela normalno. Kaksen nasvet? Druga firma dvd-ja ne pomaga.
Na compu dela normalno. Kaksen nasvet? Druga firma dvd-ja ne pomaga.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: guzmiricka ()
yobplay ::
Sem lastnik DVD predvajalnika PHILIPS DVP 630/02. Firmware je 0603.
Z NEC 3540 sem posnel DVD film na DOUBLE LAYER DVD+R (Verbatim) - ki mi ga player (DVP-630/02) prepozna, vendar se zadeva nikamor ne premakne. Pise PLAY, vendar se film ne zazene!
Zanima me, ce ima kdo izkusnje z gledanjem double layer DVD na DVDP630/02?
Ce slucajno kdo ve, kako resiti problem?
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav
Z NEC 3540 sem posnel DVD film na DOUBLE LAYER DVD+R (Verbatim) - ki mi ga player (DVP-630/02) prepozna, vendar se zadeva nikamor ne premakne. Pise PLAY, vendar se film ne zazene!
Zanima me, ce ima kdo izkusnje z gledanjem double layer DVD na DVDP630/02?
Ce slucajno kdo ve, kako resiti problem?
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav
d calic
Jago ::
Ne bi smelo biti tezav.
Na prejsnjem modelu Philips 737 dela dual layer gladko, prav tako na drugih znamkah (testiral daewoo, elta, yamada in yakumo).
Testirani medij isto verbatim DL...
Na prejsnjem modelu Philips 737 dela dual layer gladko, prav tako na drugih znamkah (testiral daewoo, elta, yamada in yakumo).
Testirani medij isto verbatim DL...
Razumem, a pol naj probam s kaksnim drugim firmwerom, saj z 0603 mi ne dela?
l.p.
l.p.
d calic
SEM PROBAL Z ALECOVIM FIRMWEROM PA JE ISTO
MOJ PHILIPS 630/02 NE BERE VERBATIM DL DVD!!!
:(
MOJ PHILIPS 630/02 NE BERE VERBATIM DL DVD!!!
:(
d calic
A je kdo tukaj, ki mu je uspel predvajat film na Phlips 630/02 zapecenega na dual layer DVD+R??
Hvala
Hvala
d calic
ttommy ::
Nimam časa prebrati vseh postov,pa bi rad dobil za prijateljev DVD predvajalnik:
Philips LX 3900 SA dobil nadgradnjo,ki podpira šumnike.Ali je na forumu kakšna dobra duša,ki ima FW le-tega tudi poslal z navodili za izdelavo CD-ja s FW-jem?
Hvala!!
tomna.net@volja.net
Philips LX 3900 SA dobil nadgradnjo,ki podpira šumnike.Ali je na forumu kakšna dobra duša,ki ima FW le-tega tudi poslal z navodili za izdelavo CD-ja s FW-jem?
Hvala!!
tomna.net@volja.net
Gamer
mikkenni ::
Sem si posnel ter instaliral sledeci firmware:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi...
in mi je lepo popravil fonte podnapisov, šumniki pa še vedn ne delajo, a je imel kdo podobno tezavo???
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi...
in mi je lepo popravil fonte podnapisov, šumniki pa še vedn ne delajo, a je imel kdo podobno tezavo???
Hanzy ::
Imam problem s predvajalnikom LX 8300 SA, in sicer ni šuminkov in podnapisi so preveliki (ne vidim zadnega dela podnapisov).
Probal sem že s update-om, ki ga je dal cackec, ampak mi sploh ne zazan cd-ja (izpiše se: No CD), poizkusil sem vse in tudi cd sem zapekel po navodlih.
Prosim za pomoč.
Hanzy.
E-mail: ak07@email.si
Probal sem že s update-om, ki ga je dal cackec, ampak mi sploh ne zazan cd-ja (izpiše se: No CD), poizkusil sem vse in tudi cd sem zapekel po navodlih.
Prosim za pomoč.
Hanzy.
E-mail: ak07@email.si
IČA ::
Če prav razumem tvoj prvi problem, so podnapisi predolgi. Uporabi npr. DirectSub od podtalja ali pa Subtitle Workshop in skrajšaj tevilo znakov na vrstico.
Za peko FW-jev pa so po mojem zraven navodila in se jih dosledno drži.
Za peko FW-jev pa so po mojem zraven navodila in se jih dosledno drži.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Hanzy ::
Ne podnapisi niso predogi, ampak je pomoje prevelik font, saj na vseh drugih predvajalnikih delajo ok. Navodil za firmware sem se pa držal do potankosti, sumim pa, da je problem v juk filu (ki ga ni zraven) o katerem je govoril danix1 nekaj postov nazaj.
IČA ::
1.Koliko znakov pa spraviš v eno vrstico? (cca 38-40 je čisto prav)
2.Zna biti problem v "smeteh"
2.Zna biti problem v "smeteh"
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
marjan1a ::
Ciao kaj bi bil kdo toliko prijazen in mi prosim mi lahko prosim poveste kje bi dobil firmware za Philips 737 ta zadnjega.HVALA LP
Alec999 ::
marjan1a >>
Ce hoces imeti sumnike (seveda samo ce jih prej konvertiras v ISO-LATIN 2) potem ti priporocam da snames modificiran firmware s strani www.alec999.tk
Lp,
Alec999
Ce hoces imeti sumnike (seveda samo ce jih prej konvertiras v ISO-LATIN 2) potem ti priporocam da snames modificiran firmware s strani www.alec999.tk
Lp,
Alec999
Tukaj je link za firmware z "junk" datoteko tako, da si ga tisti ki imajo probleme lahko potegnejo dol.
Link:
http://www.freeweb.siol.net/ggrand/LX83... - 1junk.zip
Link:
http://www.freeweb.siol.net/ggrand/LX83... - 1junk.zip
ripoli ::
HI!
Zanima me ali ima kdo kašne slabe izkušnje z Philips DVP 3010.
Jaz sem ga dobil za darilo in mi je full všeč. Opažam pa nekaj težav pa nevem ali je player kriv za to ali jaz .
Nekateri filmi delajo brezhibno in podnapisi in vse, pri nekaterih pa zaostajo zvok za sliko ali pa ....slika zaostajo kot, da bi predvaja 1/2 hitrosti tak čudno ni prave ostrine?
Kakšno vlogo imajo mediji CDRW, DVD+R, če kako naj zapečem DIVX in kaj priporočate, da ne bom imel težav? Kaj pomeni finalised DVD+R za redvajanje filmov.
Opazil sem, da se to dogaja po tem ko sem previjal naprej ali nazaj?(ne vedno, ni pravilo)
Enkrat mi je celo freeznil in je bila slika samo še roza in par kockic kot,da bi grafično preveč navil .
Ali je naletel kdo na podobne težave? slišal sem,da ta dvp dela brezhibno in če je temu tako ga moram zamenjat.
Na Philips.com/support je zadnji firmware, ki pa kot sem gledal popravi samo težave s podnapisi.Ali za tega obstaja že kakšen nov firmware?
Hvala za pomoč in nasvete!!(če bi vedel nebi spraševal)
Zanima me ali ima kdo kašne slabe izkušnje z Philips DVP 3010.
Jaz sem ga dobil za darilo in mi je full všeč. Opažam pa nekaj težav pa nevem ali je player kriv za to ali jaz .
Nekateri filmi delajo brezhibno in podnapisi in vse, pri nekaterih pa zaostajo zvok za sliko ali pa ....slika zaostajo kot, da bi predvaja 1/2 hitrosti tak čudno ni prave ostrine?
Kakšno vlogo imajo mediji CDRW, DVD+R, če kako naj zapečem DIVX in kaj priporočate, da ne bom imel težav? Kaj pomeni finalised DVD+R za redvajanje filmov.
Opazil sem, da se to dogaja po tem ko sem previjal naprej ali nazaj?(ne vedno, ni pravilo)
Enkrat mi je celo freeznil in je bila slika samo še roza in par kockic kot,da bi grafično preveč navil .
Ali je naletel kdo na podobne težave? slišal sem,da ta dvp dela brezhibno in če je temu tako ga moram zamenjat.
Na Philips.com/support je zadnji firmware, ki pa kot sem gledal popravi samo težave s podnapisi.Ali za tega obstaja že kakšen nov firmware?
Hvala za pomoč in nasvete!!(če bi vedel nebi spraševal)
@ripoli
Ta predvajalnik ni kdo ve kaj. Mi smo ga fotri kupl za rojstni dan, pa ga itak ne gleda preveč. Ta dvp nima PB, zato pa filmi štekajo in nagajajo. Drugače majo pa take in podobne probleme vsi uporabniki nizko proračunskih dvd/divx predvajalnikov (mislim do 30k sit). Pa če tudi nabaviš za več denarja še ne pomeni da potem ne boš mel prpblemov.
Preber si še par postov al pa strani nazaj; so že napisani komentarji o tem predvajalniku. Sej tema ni tko dolga.
Ta predvajalnik ni kdo ve kaj. Mi smo ga fotri kupl za rojstni dan, pa ga itak ne gleda preveč. Ta dvp nima PB, zato pa filmi štekajo in nagajajo. Drugače majo pa take in podobne probleme vsi uporabniki nizko proračunskih dvd/divx predvajalnikov (mislim do 30k sit). Pa če tudi nabaviš za več denarja še ne pomeni da potem ne boš mel prpblemov.
Preber si še par postov al pa strani nazaj; so že napisani komentarji o tem predvajalniku. Sej tema ni tko dolga.
LP Jernej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27646 (7178) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324919 (50263) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24887 (9501) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8313 (7817) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31452 (14705) | Stepni Volk |