Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
Jeebs ::
Je že kdo testiral nov fw za DVP630 od Aleca? Mislm, a dela kul? Rajši prej vprašam, da si kej ne zaj...
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
polde66 ::
jest sem ga naložu:
- podnapisi so večji
- kar se pa tiče pisave in obrobe je pod 1250 iso podnapis brez obrobe, pod 1251 pa z obrobo vendar tam ne pozna š in ž ja, fonti so malce boljši kot na originalu.
Moje mnenje : Če bo Alec999 še delal kaj na tem firmweru bi bilo dobro spremeniti zadevo z ozadjem na 1250 iso, v kolikor ne bom naložil nazaj originalni firmware, ker mi pač tako bolj odgovarja. To je samo moje mnenje. Je pa res da podnapisi brez obrobe niti ne motijo preveč.
LP
- podnapisi so večji
- kar se pa tiče pisave in obrobe je pod 1250 iso podnapis brez obrobe, pod 1251 pa z obrobo vendar tam ne pozna š in ž ja, fonti so malce boljši kot na originalu.
Moje mnenje : Če bo Alec999 še delal kaj na tem firmweru bi bilo dobro spremeniti zadevo z ozadjem na 1250 iso, v kolikor ne bom naložil nazaj originalni firmware, ker mi pač tako bolj odgovarja. To je samo moje mnenje. Je pa res da podnapisi brez obrobe niti ne motijo preveč.
LP
polde
Alec999 ::
sergejp >> ne za 630 ni izti kot za 737!
polde66 >> ojej to pomen, da sem sfalu podnapise
Polde66 mi lahko poves kako si sledijo tipi podnapisov?
ENCODING LATIN 1
ENCODING CP1254
ENCODING CP1251
SUBTITLE OFF
ENCODING CP1250
Lp,
Alec999
polde66 >> ojej to pomen, da sem sfalu podnapise
Polde66 mi lahko poves kako si sledijo tipi podnapisov?
ENCODING LATIN 1
ENCODING CP1254
ENCODING CP1251
SUBTITLE OFF
ENCODING CP1250
Lp,
Alec999
polde66 >> si ti zihr nastavu na ENCODING CP1250? Drgac transparentni bi mogl bit na ENCODING CP1254!
Dj prosim se enkrat prever in mi sporoc.
Lp,
Alec999
Dj prosim se enkrat prever in mi sporoc.
Lp,
Alec999
pod 1250 dobim podnapise brez ozadja
v 1251 dobim podnapise z temnim ozadjem brez š in ž
pod 1254 pa ničesar - ni podnapisov spljoh
LP
v 1251 dobim podnapise z temnim ozadjem brez š in ž
pod 1254 pa ničesar - ni podnapisov spljoh
LP
polde
a boš popravu?
se lohk nadejamo izboljšave, odkar mam Piki64 kabl KOMPJUTER -DVD sem korajžn 100/h, in mi nalaganja novih firmwerjev ne povzroča kakih prebavnih motenj.
Alec ti si pa faca pa čes kje v bližin Kranja sem ti pivo dolžan. Hvala za trud.
Mam še eno podvprašanje ki pa ni obvezno in sicer:
sem lastnik še enega prvih divx predvajalnikov liteon lvd 2002 ki ima po moje podobn čip kot philips. ( govorim bolj na pamet) Prav tako izbiraš latin1 in ostalo. Zadeva je imela eno in edincato posodobitev. Bila je podpora srt formatu z pogojem enako film enako SRT podnapis. Ima pa pohvale vredno funkcijo podnapisom če le ti prehitevajo ali zaostajajo jih je moč štelat s tipko lev - desno.
No moje vprašanje je seveda če je možno ta firmware nekako preuredit da omogoča tudi iso 1250.
V končni fazi zadeva dela ok in lepo če pa bi bla še ta možnost bi blo pa že kar kičasto.
LP
se lohk nadejamo izboljšave, odkar mam Piki64 kabl KOMPJUTER -DVD sem korajžn 100/h, in mi nalaganja novih firmwerjev ne povzroča kakih prebavnih motenj.
Alec ti si pa faca pa čes kje v bližin Kranja sem ti pivo dolžan. Hvala za trud.
Mam še eno podvprašanje ki pa ni obvezno in sicer:
sem lastnik še enega prvih divx predvajalnikov liteon lvd 2002 ki ima po moje podobn čip kot philips. ( govorim bolj na pamet) Prav tako izbiraš latin1 in ostalo. Zadeva je imela eno in edincato posodobitev. Bila je podpora srt formatu z pogojem enako film enako SRT podnapis. Ima pa pohvale vredno funkcijo podnapisom če le ti prehitevajo ali zaostajajo jih je moč štelat s tipko lev - desno.
No moje vprašanje je seveda če je možno ta firmware nekako preuredit da omogoča tudi iso 1250.
V končni fazi zadeva dela ok in lepo če pa bi bla še ta možnost bi blo pa že kar kičasto.
LP
polde
polde66 >> tanov firmware ma Windows code page 1250, tako da ti ni treba konvertirat podnapisov. Ce hoces se naprej vztrajat na ISO-8859-2 pol si naloz prejsno verzijo firmware-a v1.1. Besedna zveza "iso 1250" ne obstaja . Ali mas CP1250 al pa ISO 8859-2 (Latin 2).
Skoraj noben drug predvajalnik ne podpira ISO ampak Windows C.P. tko da se res ne splaca dodajat ISO zraven kerga kol predvajalnik.
Ce temelji predvajalnik na ESS pol ga lahko modificiram, samo se res ne splaca notr ISO standarda tlact Pa se ponavad je premal prostora, da bi dve vrsti podnapisov ble notr sploh ce hoces da so mal vecji ali obrobljeni.
"odkar mam Piki64 kabl KOMPJUTER -DVD sem korajžn 100/h"
Tale kabel ti na ESS temeljecih predvajalnikih ne pomaga nic! Razen ce ti ga je nekako uspelo priklopiti v tem primeru si prvi na svetu, ki mu je to uspelo. Upam, da bos skrivnost kako se to naredi delil z nami
Lite-On LVD-2002 temelji na Sigma Designs 8500 procesorju in ne ESS Vibratto II kot Philips 630.
Lp,
Alec999
Skoraj noben drug predvajalnik ne podpira ISO ampak Windows C.P. tko da se res ne splaca dodajat ISO zraven kerga kol predvajalnik.
Ce temelji predvajalnik na ESS pol ga lahko modificiram, samo se res ne splaca notr ISO standarda tlact Pa se ponavad je premal prostora, da bi dve vrsti podnapisov ble notr sploh ce hoces da so mal vecji ali obrobljeni.
"odkar mam Piki64 kabl KOMPJUTER -DVD sem korajžn 100/h"
Tale kabel ti na ESS temeljecih predvajalnikih ne pomaga nic! Razen ce ti ga je nekako uspelo priklopiti v tem primeru si prvi na svetu, ki mu je to uspelo. Upam, da bos skrivnost kako se to naredi delil z nami
Lite-On LVD-2002 temelji na Sigma Designs 8500 procesorju in ne ESS Vibratto II kot Philips 630.
Lp,
Alec999
kok sme zdele nadru
kabl sem uporabljal pri bellagiotu.
Nisem nobenga converta delal, pač izrazi so moja slaba stran. V glavenm še vedno je tko kot sem napisal. CP 1250 in ne iso sory.
Od zdej naprej pa nisem več korajžen. ampak prestrašen( kar se kabla tiče, sem upal da mi bo tud na philipsu kdaj prov pršu čeb bla že skrajna sila..
ne bit hud name, jest pač o teh zadevah nimam pojma se pa vedno pustim podučit. Po tvoji zaslugi zdej ločim ISO od CP, Hvala.
Vprašanje je pa še zmerej, ali boš še kaj delal na tem firmwaru?
LP
kabl sem uporabljal pri bellagiotu.
Nisem nobenga converta delal, pač izrazi so moja slaba stran. V glavenm še vedno je tko kot sem napisal. CP 1250 in ne iso sory.
Od zdej naprej pa nisem več korajžen. ampak prestrašen( kar se kabla tiče, sem upal da mi bo tud na philipsu kdaj prov pršu čeb bla že skrajna sila..
ne bit hud name, jest pač o teh zadevah nimam pojma se pa vedno pustim podučit. Po tvoji zaslugi zdej ločim ISO od CP, Hvala.
Vprašanje je pa še zmerej, ali boš še kaj delal na tem firmwaru?
LP
polde
sorry sorry ... ni blo mislen kokr da te karkol nadiram. Mogoce sem mal tecen k sem ze cel dan pred compom
Sam se zdej mi ni jasn kaj tocen zelis, CP1250 je notr in more delat?
Na firmware-u bom se kaj naredu ce bo treba, oziroma ce se kaksen nov trik naucim.
Sorry se enkrat za moj ocitno slabo napisan post, res ni blo mislen tko kot si uzel.
Lp,
Alec999
Sam se zdej mi ni jasn kaj tocen zelis, CP1250 je notr in more delat?
Na firmware-u bom se kaj naredu ce bo treba, oziroma ce se kaksen nov trik naucim.
Sorry se enkrat za moj ocitno slabo napisan post, res ni blo mislen tko kot si uzel.
Lp,
Alec999
lesar1 ::
Jst bi mel pa eno vprasanje glede lx3900. Nadgradil sem ce se ne motim z new age FW in se mi zdi kot da se mu je malo sfuzlalo. Vcasih ga zvok matra in ga moram ugasnit in ponovno prizgat da dela normalno, potem se mu je na koncu filma zmesalo saj je kar naenkrat zacelo v zvocnikih mocno piskati.
In kadar imam film na CD-RWju mi ga stezka ali sploh ne zazene.
Ce ima kdo podobne tezave prosim za pomoc in kaksne izkusnje mate s tem FW.
Je pa v.13
In kadar imam film na CD-RWju mi ga stezka ali sploh ne zazene.
Ce ima kdo podobne tezave prosim za pomoc in kaksne izkusnje mate s tem FW.
Je pa v.13
Inja ::
Alec999 & Polde66 - get a room! He, he, prov nasmejala sm se ko sm brala tale vajin dialog.
FW-ja še nism naložila, ga bom ko bo Polde66 reku, da dela tko, da je že kr kičast. A so podnapisi ful večji?
P.S. Alec999 - sam tko mimo gréde me zanima, a majo te 3 devetke v tvojem nicku kšno simbolno vrednost?
Lp, Inja
FW-ja še nism naložila, ga bom ko bo Polde66 reku, da dela tko, da je že kr kičast. A so podnapisi ful večji?
P.S. Alec999 - sam tko mimo gréde me zanima, a majo te 3 devetke v tvojem nicku kšno simbolno vrednost?
Lp, Inja
Inja, tkole je s podnapisi
original ima velikost črk 28px Alecova pa 32px. V Alecovem firmwerju so fonti mal lepši v njih pa ni temne obrobe črk v podnapisih cp1250 (naših črkah) dočim pa na originalu so. Vse ostalo 1251 in 1254 pa nas itak ne ganeta. Tko odločitev je tvoja. Plus Alecovega je večji podnapisi minus pa nimajo obrobe. Plus originala temna obroba podnapisov minus pa manjši podnapisi. Niti prvi in niti drugi firmware pa nista moteča v nobenem pogledu. Kar bi jaz želel je bilo samo V Alecovem firmweru dodat
tem večjim podnapisom pod cp1250 temno obrobo ali pa te pustiti pa spremeniti cp 1251 v cp 1250 z temno obrobo.
Upam da sem zdej tko povedal oz napisal da v bolj strkovnih krogih ne bo prišlo do zfražanja in neraumevanja hehe.
Alec999 pivo maš pa še vedno v dobrem!!!!!
LP
original ima velikost črk 28px Alecova pa 32px. V Alecovem firmwerju so fonti mal lepši v njih pa ni temne obrobe črk v podnapisih cp1250 (naših črkah) dočim pa na originalu so. Vse ostalo 1251 in 1254 pa nas itak ne ganeta. Tko odločitev je tvoja. Plus Alecovega je večji podnapisi minus pa nimajo obrobe. Plus originala temna obroba podnapisov minus pa manjši podnapisi. Niti prvi in niti drugi firmware pa nista moteča v nobenem pogledu. Kar bi jaz želel je bilo samo V Alecovem firmweru dodat
tem večjim podnapisom pod cp1250 temno obrobo ali pa te pustiti pa spremeniti cp 1251 v cp 1250 z temno obrobo.
Upam da sem zdej tko povedal oz napisal da v bolj strkovnih krogih ne bo prišlo do zfražanja in neraumevanja hehe.
Alec999 pivo maš pa še vedno v dobrem!!!!!
LP
polde
Mislm, da bom glede na komentarje zaenkrat ostal na originalnem FW.
Vojkodlak ::
Polde 66 & Alec999
Torej ,če sem prav razumel vajina zadnja posta,ta novi firmware vseeno podpira šč in ž,razlika je samo v obrobah in velikosti črk? (mislim na original in Alecov FW)
Thanks pa LP
Torej ,če sem prav razumel vajina zadnja posta,ta novi firmware vseeno podpira šč in ž,razlika je samo v obrobah in velikosti črk? (mislim na original in Alecov FW)
Thanks pa LP
pa sem probal čim bolj preprosto napisat,
Ja novi original podpira naše črke VSE!!!!!!!
Alecov je pa nadgradnja originala in seveda tudi podpira.
Ja novi original podpira naše črke VSE!!!!!!!
Alecov je pa nadgradnja originala in seveda tudi podpira.
polde
ajaaaaaaaa sele zdej mi je jasn kaj je polde66 hotu povedat, ce bi jst posedoval Philips predvajalnik bi mi blo ze prej jasn
temna obroba je v njegovih postih == transparentno ozadje
in ne crna obroba crk (outline), kokr sem jst napacno mislu in se ni nc ujemal pol
In zato je prslo do nerazumevanja v vseh postih.
Torej kar Polde66 pravi je:
1250 - sumniki in podnapisi z obrobo (outline) .. delajo
1251 - osnovne crke na transparentni podlagi (temna obroba po njegovo) .. brez sumnikov
1254 - izbrisani
prou vesel sem, da sedaj razumem zakaj se je slo
Torej firmware dela, kot sem pricakoval in kot more, tko da se po mojem splaca nadgradit.
Razen ce imate raje transparentno ozadje.
Lp,
Alec999
temna obroba je v njegovih postih == transparentno ozadje
in ne crna obroba crk (outline), kokr sem jst napacno mislu in se ni nc ujemal pol
In zato je prslo do nerazumevanja v vseh postih.
Torej kar Polde66 pravi je:
1250 - sumniki in podnapisi z obrobo (outline) .. delajo
1251 - osnovne crke na transparentni podlagi (temna obroba po njegovo) .. brez sumnikov
1254 - izbrisani
prou vesel sem, da sedaj razumem zakaj se je slo
Torej firmware dela, kot sem pricakoval in kot more, tko da se po mojem splaca nadgradit.
Razen ce imate raje transparentno ozadje.
Lp,
Alec999
asef ::
Ali mi lahko kdo pomaga, kako posnamem PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz.iso na Cd, da mi ga bo predvajalnik bral?
Sem ze naredil z nerotom, pa mi napise, da je unknown disk!!!
Prosim ce mi lahko kdo pomaga....
Natancen opis, ker sem bol lajik...
Hvala
Hvala
Torej, če jst prov razumem, od Aleca fw ima lepše črke in podpira č,ž,š? BTW, če mi slučajno nebi bilo všeč, se da še vedno na uradno verzijo potem ruknit nazaj, a ne?
Ali mi lahko kdo pomaga, kako posnamem PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz.iso na Cd, da mi ga bo predvajalnik bral?
Rad bi nadgradil cito nov player!
Player je cisto nov, star 3 dni in se nedotaknjen kar se tice nadgradenj.
Ali je potrebno na playerju kej nastavit, kako se nastavi.
CILJ je predvajanje divx z (ŠČŽ)
Hvala
Rad bi nadgradil cito nov player!
Player je cisto nov, star 3 dni in se nedotaknjen kar se tice nadgradenj.
Ali je potrebno na playerju kej nastavit, kako se nastavi.
CILJ je predvajanje divx z (ŠČŽ)
Hvala
Inja ::
Asef - jst o tem nimam lih kej dost pojma, sam mislm da je pomembn da posnameš navadn podatkovni cd pri najmanjši hitrosti.
Mogoče je to to, garantiram pa ne.
Mogoče je to to, garantiram pa ne.
cekr ::
Asef;
to datoteko, ki jo imaš ti, je ISO slika CD-ja.
Odpri NERO-ta in pod datoteka klikni odpri, tam pa potem poišči to tvojo datoteko.
Potem pa samo posnami CD in nič drugega.
Potem se pa drži PHILIPS-ovih navodil za nadgradnjo.
Verjetno si ISO datoteko kar posnel kot navadno datoteko zato ti pa ne dela.
to datoteko, ki jo imaš ti, je ISO slika CD-ja.
Odpri NERO-ta in pod datoteka klikni odpri, tam pa potem poišči to tvojo datoteko.
Potem pa samo posnami CD in nič drugega.
Potem se pa drži PHILIPS-ovih navodil za nadgradnjo.
Verjetno si ISO datoteko kar posnel kot navadno datoteko zato ti pa ne dela.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
najlažje je če maš inštaliran kak iso program, npr.: ULTRAISO, ali kakšen bolj vsestranski kot je naprimer Easy roxio dvd copy, drugač pa v nerotu v oknu pod "zapiši sliko" ki jo najdeš v nero burning room, zapisovalnik.
polde
spinex ::
še nekaj glede lx3900sa: ko vstaviš noter cd z firmware-om ti player prebere fajl v nekaj sekundah in potlej izvrže cd....šele nato se začne brisanje in ponovno pisanje firmware-a; po končanem postopku se player ne ugasne (...nekateri modeli nej bi se..vsaj tako se je pisalo na forumu), ampak ponovno zapre predalček in zažene cd/dvd..karkoli že imaš noter; jest sem pa kao upošteval opozorila da se med nadgradnjo ne pipaš playerja in čakal da se player ugasne..tko da preden sem pogruntal za kaj gre mi je player še 3x pogoltnu cd in 3x pobrisou in potem spet naložu firmware..šele pol sem ugotovu da je treba cd odstrant ...tko da pozor na to!!
LP
LP
POMOC!
lx3900sa philips
Vse sem naredil, kot je pisalo oz. kot ste mi svetovali na forumu pa nic!
Vedno znova in znova "unknown disk"
svoj iso file, ki sem ga dobil na netu, sem od zipov in dobil iso fle nato sem posnel v nerotu kot "file" open" in nato zakljucil CD, dal DAO in nato burn. to sem ponovil na CD RW z 4 x hitros, CD RW z 10 x hitrost; navaden CDR z 1x , 2 x 8x, hitrost, vedno enako, ne prepozna CD ja
Posnel sem tudi samo bin file, kot navaden data ce, zopet nic...
Moj plajer je cisto nov 3 dni star, kupljen v merkurju, model lx3900sa!
ALI je mozno, da se ga ne da nadgradit?, poizkusil sem vse!!!! "unicil cca 8 CDr ov, porabil cca 10 ur z branjem, navidili, forumi in nic, ali mi lahko kdo pomaga?
KAJ MI JE NAREDITI????
PROSIM ZA POMOC!!!!
Hvala
lx3900sa philips
Vse sem naredil, kot je pisalo oz. kot ste mi svetovali na forumu pa nic!
Vedno znova in znova "unknown disk"
svoj iso file, ki sem ga dobil na netu, sem od zipov in dobil iso fle nato sem posnel v nerotu kot "file" open" in nato zakljucil CD, dal DAO in nato burn. to sem ponovil na CD RW z 4 x hitros, CD RW z 10 x hitrost; navaden CDR z 1x , 2 x 8x, hitrost, vedno enako, ne prepozna CD ja
Posnel sem tudi samo bin file, kot navaden data ce, zopet nic...
Moj plajer je cisto nov 3 dni star, kupljen v merkurju, model lx3900sa!
ALI je mozno, da se ga ne da nadgradit?, poizkusil sem vse!!!! "unicil cca 8 CDr ov, porabil cca 10 ur z branjem, navidili, forumi in nic, ali mi lahko kdo pomaga?
KAJ MI JE NAREDITI????
PROSIM ZA POMOC!!!!
Hvala
aja se to, ali je mozno, da bin file ni pravi? ali je ze kdo nadgrajeval z naslednjim firmware om: PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz.iso
Hvala za odgovore...
Hvala za odgovore...
spinex ::
Jest sem nadgradu s tem firmware-om. Sem enako zapeku cd kot ti (NERO:recorder>burn image (4xhitrost)) ...pa je blo vse ok!!
...al dvd & divx filme ti pa normalno prebere in predvaja??
...al dvd & divx filme ti pa normalno prebere in predvaja??
še enkrat: Nero burning room, Zgoraj v zavihkih maš ZAPISOVALNIK, klikneš nanj in izbereš opcijo ZAPIŠI SLIKO , in izbereš omenjeni firmware in ga z malo brzino zapečeš.
Če bi uporabil en cd-rw nebi zmetal tolk cd-jev stran. Če pa si nainštaliraš ULTRAISO, ki ga dobiš na netu "se ve kako pa pod kakimi pogoji" maš problem rešen še lažje, ker ta in ostali podobni programi PIŠEJO ISO in BIN slike. Tko da lahko še 10 ur na netu visiš pa poste bereš pa po svoje delaš in ne bo nič boljše. Naredi tko kot so ti svetovali pa je.
Če bi uporabil en cd-rw nebi zmetal tolk cd-jev stran. Če pa si nainštaliraš ULTRAISO, ki ga dobiš na netu "se ve kako pa pod kakimi pogoji" maš problem rešen še lažje, ker ta in ostali podobni programi PIŠEJO ISO in BIN slike. Tko da lahko še 10 ur na netu visiš pa poste bereš pa po svoje delaš in ne bo nič boljše. Naredi tko kot so ti svetovali pa je.
polde
sotlerx ::
asef
Ne vem ali si uspel zapečt datoteko ampak vsejen .Ko otpreš nerota če imaš odkljukano
Joliet (kljukco zbriši) potem pod ISO tam kje ti piše 31chars(iso level2) mora biti
napisano 11=8+3 chars (iso level1) poiščeš datoteko LX3900D.BIN vse napisano z velikim
črkem in zapečeš in to je to.
LP
Ne vem ali si uspel zapečt datoteko ampak vsejen .Ko otpreš nerota če imaš odkljukano
Joliet (kljukco zbriši) potem pod ISO tam kje ti piše 31chars(iso level2) mora biti
napisano 11=8+3 chars (iso level1) poiščeš datoteko LX3900D.BIN vse napisano z velikim
črkem in zapečeš in to je to.
LP
sotlerx
SPINEX:
Ja, vse mi dela in predvaja brez problemov...
Pogledal sem se katero verzijo imam:
SD 6.1 V37 3900-01 209
ali to komu kaj pomeni?
Ne predvaja mi ČŠĐ..., to bi rad...
torej omenjeni firmware PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz.iso sem zapekel na sledec nacin:
NERO:
open PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz.iso
dal kljukico DAO; dal kljukico "zalkuci Cd"
nero mi je zapeku, vstavim v player in mi napise un known Cd
Ja, vse mi dela in predvaja brez problemov...
Pogledal sem se katero verzijo imam:
SD 6.1 V37 3900-01 209
ali to komu kaj pomeni?
Ne predvaja mi ČŠĐ..., to bi rad...
torej omenjeni firmware PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz.iso sem zapekel na sledec nacin:
NERO:
open PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz.iso
dal kljukico DAO; dal kljukico "zalkuci Cd"
nero mi je zapeku, vstavim v player in mi napise un known Cd
polde66:
zdawnlovdam ultra iso
dvakrat kliknem na PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz.iso, mi ga prenese v zgornje okno, dam kliknem ikono zapeči Cd/dvd sliko, izberem hitrost 4 x , to naredi, izvrze vstavim v player:
rezultat: un known disk...
KAJ SE?
zdawnlovdam ultra iso
dvakrat kliknem na PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz.iso, mi ga prenese v zgornje okno, dam kliknem ikono zapeči Cd/dvd sliko, izberem hitrost 4 x , to naredi, izvrze vstavim v player:
rezultat: un known disk...
KAJ SE?
sotlerx:
Tudi po tvoji metodi sem sel, pa nic...
isto kot vedno; unknown disk
Vzel sem en drug firmware LX3900D.bin, copet nic!!!!
ALI IMA SE KDO KAKSNO IDEJO; morda imam pa ze dovolj nov firmware?
vendar čšž ne delajo:
kot sem napisal, ce preverjam verzijo, mi napise:
SD 6.1 V37 3900-01 209
KAJ MI JE NAREDITEI; morda GREGA VE????
GREGA, HELP
Tudi po tvoji metodi sem sel, pa nic...
isto kot vedno; unknown disk
Vzel sem en drug firmware LX3900D.bin, copet nic!!!!
ALI IMA SE KDO KAKSNO IDEJO; morda imam pa ze dovolj nov firmware?
vendar čšž ne delajo:
kot sem napisal, ce preverjam verzijo, mi napise:
SD 6.1 V37 3900-01 209
KAJ MI JE NAREDITEI; morda GREGA VE????
GREGA, HELP
asef
Preberi pod sotlerx .Če boš takole naredil mora biti ok.Datoteka ti mora biti napisan
z velikim črkami LX3900D.BIN.
LP
Preberi pod sotlerx .Če boš takole naredil mora biti ok.Datoteka ti mora biti napisan
z velikim črkami LX3900D.BIN.
LP
sotlerx
Asef daj mi tvoj e-mail pa ti pošljem slike od NERO-ta kako moraš narediti. ali me pokliči na 040 266043
LP
LP
sotlerx
asef:
potem ko posnameš cd, v raziskovalcu poglej, kaj imaš posneto na cd-ju.
Če ni posneto kot:
LX3900D.bin
je razumljivo, da zadeva ne funkcionira.
potem ko posnameš cd, v raziskovalcu poglej, kaj imaš posneto na cd-ju.
Če ni posneto kot:
LX3900D.bin
je razumljivo, da zadeva ne funkcionira.
S51U ::
Ojla !
Jutri naj bi postal ponosni lastnik LX 8300 SA in me zanima ali je dovolj, da naložim najnovejši Firmware iz Philipsove domače strani, katero ste napisali na forumu ali potrebujem še kaj več ? Ali mi bodo šumniki delali, ker mi v petek pri testiranju v Harveyu nikakor niso hoteli delati, kljub prodajalčevem trudu - o znanju raje ne bi govoril .... Po prebranih vseh teh dolgih straneh sem se vseeno odločil za nakup. Kaj sedaj ? Kdo ima izkušnje, kaj moram še naložiti in kje to najdem .... Uffff.... Toliko vprašanj in skoraj nič odgovorov....Pa ne me s tistim, da sem prelen za gledat nazaj, nimam jih več dvajset ampak kar nekajkrat toliko, so help ! ! ! !
LP vsem in hvala za natančne odgovore !
Jutri naj bi postal ponosni lastnik LX 8300 SA in me zanima ali je dovolj, da naložim najnovejši Firmware iz Philipsove domače strani, katero ste napisali na forumu ali potrebujem še kaj več ? Ali mi bodo šumniki delali, ker mi v petek pri testiranju v Harveyu nikakor niso hoteli delati, kljub prodajalčevem trudu - o znanju raje ne bi govoril .... Po prebranih vseh teh dolgih straneh sem se vseeno odločil za nakup. Kaj sedaj ? Kdo ima izkušnje, kaj moram še naložiti in kje to najdem .... Uffff.... Toliko vprašanj in skoraj nič odgovorov....Pa ne me s tistim, da sem prelen za gledat nazaj, nimam jih več dvajset ampak kar nekajkrat toliko, so help ! ! ! !
LP vsem in hvala za natančne odgovore !
The one and only
cekr
Oprosti, beseda bin mora biti napisana z velikim črkam če se strinjas(LX3900D.BIN)
LP
Oprosti, beseda bin mora biti napisana z velikim črkam če se strinjas(LX3900D.BIN)
LP
sotlerx
Pri meni je delovalo tudi z malimi črkami. Je pa bolj, da se držiš pravil, ki so napisane na Philpsovi strani, pa ne bo prav nobenih problemov.
V raziskovalcu mi pise:
LX3900D.BIN
edini fajl, dolg 1,8MB
ce mi lahko kdo pomaga, bom zelo vesel, ker nima vec ideje, kaj mi je narediti...
mail: tadej.kaps@konvikt.si
041 271 403
Hvala vseeno vsem za trdu...
Upam, da bo nekoc delovalo...
Aja, pa se to, imam V37, komui to kaj pomeni....
Lp
LX3900D.BIN
edini fajl, dolg 1,8MB
ce mi lahko kdo pomaga, bom zelo vesel, ker nima vec ideje, kaj mi je narediti...
mail: tadej.kaps@konvikt.si
041 271 403
Hvala vseeno vsem za trdu...
Upam, da bo nekoc delovalo...
Aja, pa se to, imam V37, komui to kaj pomeni....
Lp
tursiops ::
Asef: Imam popolnoma enak problem kot ti. Tudi mojemu prijatelju se ne da posodobit firmware za philipsa LX3900SA. Nalagal sem FW od MTZ-ja v6. Tudi njemu izpiše uknown disk.
Jaz imam dvp720SA pa nisem imel nobenih problemov z posodobitvijo.
Tudi prijatelj je kupil LX3900SA v merkurju, naložena je pa verzija v37.
Če je mogoče gdo rešil problem bi bil zelo vesel za nasvet.
Jaz imam dvp720SA pa nisem imel nobenih problemov z posodobitvijo.
Tudi prijatelj je kupil LX3900SA v merkurju, naložena je pa verzija v37.
Če je mogoče gdo rešil problem bi bil zelo vesel za nasvet.
zanimivo tole, pa še na uradni strani ni nobenga firmwerja za dolpoteg, a je možn clo da ni več nadgradljiv'?
polde
Pijma nimam, vem samo, da sem poizkusil prakticno ze vse....
Ima se kdo oaksen nasvet? Kje bi se dalo ugotovit, ali je zadeva res se nadgradljiva?
V trgovini seveda nimajo pojma...
Kaj pa prek kkasnega kabla oz, direkt na cip... ima kdo potrebno opremo...
Ima se kdo oaksen nasvet? Kje bi se dalo ugotovit, ali je zadeva res se nadgradljiva?
V trgovini seveda nimajo pojma...
Kaj pa prek kkasnega kabla oz, direkt na cip... ima kdo potrebno opremo...
Poskusi nadgraditi tako, da spremeniš ime firmwara.
npr.: LX3900.BIN
LX3900SA
mogoče bo šlo.
npr.: LX3900.BIN
LX3900SA
mogoče bo šlo.
turiops
Poskušaj narediti takole . V Nero-tu pod Label vpiši LX3900D (točno takole) in
datroteka mora biti LX3900D.BIN.Mora delovati, ČE BO JAVI NAZAJ.
LP
Poskušaj narediti takole . V Nero-tu pod Label vpiši LX3900D (točno takole) in
datroteka mora biti LX3900D.BIN.Mora delovati, ČE BO JAVI NAZAJ.
LP
sotlerx
turiops
Prijatelj naj naredi točno takole.V Nero-tu pod Label naj vpiše ime CD-ja LX3900D
datoteka pa mora biti LX3900D.BIN, in mora delovati.
Javi nazaj in
LP
Prijatelj naj naredi točno takole.V Nero-tu pod Label naj vpiše ime CD-ja LX3900D
datoteka pa mora biti LX3900D.BIN, in mora delovati.
Javi nazaj in
LP
sotlerx
Kolega je nadgradil svojega 3900 z firmwarjem MTZ v 6, pa mu ob zagonu čudno ropota , prej tega ni počel, kaka ideja? A ma še kdo tak problem ?
polde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27661 (7193) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325019 (50363) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24899 (9513) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8318 (7822) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31459 (14712) | Stepni Volk |