Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
Jago ::
Jao Jumpy:
Tvoj problem in vecine teh, ki tu praviloma sprasujejo bedarije, je v tem, da si ne preberes navodil za nadgradnjo, ki jih dobis na uradni strani proizvajalca.
Tam ti točno piše kako zapeces FW.
Se namig: .bin file zapeces navadno kot data.
Uporabis navaden RW, nobenih tezav.
Tvoj problem in vecine teh, ki tu praviloma sprasujejo bedarije, je v tem, da si ne preberes navodil za nadgradnjo, ki jih dobis na uradni strani proizvajalca.
Tam ti točno piše kako zapeces FW.
Se namig: .bin file zapeces navadno kot data.
Uporabis navaden RW, nobenih tezav.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jago ()
BlonG ::
Jao, jao...
A je možno da je tako simpl?!?!?! Preprosto zapečem podatkovni CD - z eno datoteko "lx8300sa.bin"?
Uf, jaz pa se matram z raznimini "slikami" diskov itd... (BIN je ponavadi image, ki se ne zapiše na CD kot datoteka.)
Hvala, hvala - k sreči sem bil "butec" samo nekaj dni...
A je možno da je tako simpl?!?!?! Preprosto zapečem podatkovni CD - z eno datoteko "lx8300sa.bin"?
Uf, jaz pa se matram z raznimini "slikami" diskov itd... (BIN je ponavadi image, ki se ne zapiše na CD kot datoteka.)
Hvala, hvala - k sreči sem bil "butec" samo nekaj dni...
Hux ::
1. Kateri 737 firmware nej uporabim zdaj. Trenutno sem nalozo. http://anystone.fw.hu/ vse lepo in prav le da sumniki nedelajo se vedno ne. Č je Š kolk sem vido sploh ni etc.
2. Nekaj sem tudi bral da je treba convertat podnapise iz 1250 v iso a z tem pol dobim sumnike tudi na tem firmweru?
3. Kaj pa Alec999 firmware. Veliksot fontov vidim da je tudi 32pixl in siva podlaga. Kaj tu so sumniki not by default brez konvertanja?
2. Nekaj sem tudi bral da je treba convertat podnapise iz 1250 v iso a z tem pol dobim sumnike tudi na tem firmweru?
3. Kaj pa Alec999 firmware. Veliksot fontov vidim da je tudi 32pixl in siva podlaga. Kaj tu so sumniki not by default brez konvertanja?
Alec999 ::
Hux >> K ti se zdej ni noben odgovoril ti bom pa jst.
Podnapise moras konvertati iz CP 1250 v ISO 8859-2 (Latin 2) in s tipko subtitle
nastaviti na LATIN 2 encoding.
Sumnikov brez konvertiranja nebos dobil v nobenem do sedaj narejenem firmware-u
saj je to zaenkrat "mission inpossible" je pa mozno, da bo kdaj podpora dosti velika in bo tudi to mogoce.
Tako tudi v mojem firmwaru nebos nasel sumnikov by default ampak samo s konvertiranjem.
Lp,
Alec999
Podnapise moras konvertati iz CP 1250 v ISO 8859-2 (Latin 2) in s tipko subtitle
nastaviti na LATIN 2 encoding.
Sumnikov brez konvertiranja nebos dobil v nobenem do sedaj narejenem firmware-u
saj je to zaenkrat "mission inpossible" je pa mozno, da bo kdaj podpora dosti velika in bo tudi to mogoce.
Tako tudi v mojem firmwaru nebos nasel sumnikov by default ampak samo s konvertiranjem.
Lp,
Alec999
polde66 ::
sam eno vprašanje:
kater sistem za omači kino od Philipsa je najboljš kupit, pa če se kje dobi že komponenta z W oznako?
Pa kje majo najboljš cene?
LP
kater sistem za omači kino od Philipsa je najboljš kupit, pa če se kje dobi že komponenta z W oznako?
Pa kje majo najboljš cene?
LP
polde
laguna ::
Imam eno vprašanje glede upgrade FW za philips LX3900.
Do sedaj sem ga že dvakrat nadgradil z novimi FW, ko pa hočem upgradati FW PHILIPS LX3900_3950_1250_V6_MTZ s strani http://mtz.softpedia.com/index.php?opti... ugotovim, da ko ga unzipam dobim ISO file in ne BIN file, katerega, lahko daš v plajer. Poskusil sem tudi tako da sem spremenil ime v LX3900D.ISO, ga prepozna kot upgrate, vendar dalj od LOAD ne pride - čakam tri do štiri minute in nič. Kje je pravi file oz. kako prepričati plajer, da je to novi FW? Izgleda da s spremembo imen ne gre, torej kako!!!
LP
Do sedaj sem ga že dvakrat nadgradil z novimi FW, ko pa hočem upgradati FW PHILIPS LX3900_3950_1250_V6_MTZ s strani http://mtz.softpedia.com/index.php?opti... ugotovim, da ko ga unzipam dobim ISO file in ne BIN file, katerega, lahko daš v plajer. Poskusil sem tudi tako da sem spremenil ime v LX3900D.ISO, ga prepozna kot upgrate, vendar dalj od LOAD ne pride - čakam tri do štiri minute in nič. Kje je pravi file oz. kako prepričati plajer, da je to novi FW? Izgleda da s spremembo imen ne gre, torej kako!!!
LP
lagunaaaa
sergejp ::
v iso fajlu (to je image fajl - slika) je not skrita potrebna datoteka .bin ter tudi vse ostale nastavitve kako se naj cd-posname (iso 8992, not joilet, finilezed...), tako da je ta bolj primeren za laike in ostale, saj se ne rabiš zezat z nastavitvami, ampak je vse kar moraš naredit:
- štartaš NERO-ta
- New Compilation -> Cancel
- Recorder -> Burn Image... -> poiščeš .iso fajl -> OPEN
- BURN
easy ko pasulj....
lp
sergej
- štartaš NERO-ta
- New Compilation -> Cancel
- Recorder -> Burn Image... -> poiščeš .iso fajl -> OPEN
- BURN
easy ko pasulj....
lp
sergej
spinex ::
..ne vem če je to že kje zapisano...a mi lahko kdo pove kater predvajalnik je v kompletu lx3900SA (DVP630, DVP720 ali morda čisto poseben za to serijo?)
Thnx
Thnx
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spinex ()
cekr ::
DVP720
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Odsoten ::
mam en uprašanje
sm si zapeku na cdrw en film sm dal v dvd player k je philips dvp630 izbral datoteko in prtisnu play za neki časa se je pokazal reading indey pol me je pa vrglo nazaj v meni
a kdo ve kaj bi to blo?
sm si zapeku na cdrw en film sm dal v dvd player k je philips dvp630 izbral datoteko in prtisnu play za neki časa se je pokazal reading indey pol me je pa vrglo nazaj v meni
a kdo ve kaj bi to blo?
krkol
kresesa6 ::
Imam Philips LX8300SA domači kino.
Prebral sem poste, ki se nanašajo na podnapise. Tudi novi firmware sem si naložil. Probal sem vse, tudi to s pretvarjanjem v ISO 8895-2. Ne pomaga, v nobenem primeru ni vseh šumnikov. Tudi sinhronizacija ni ravno za prehvalit. Prebral sem tisti post, ki omenja program VeeDub, s katerim lahko zapečeš podnapise v avi. Očitno je to edini način za podnapise s šumniki. Kje lahko dobim ta programček?
Še eno zadevo rabim, software, s katerim se da v .sub datotekah nastavljati delay. Pozna kdo kako tako zadevo?
Prebral sem poste, ki se nanašajo na podnapise. Tudi novi firmware sem si naložil. Probal sem vse, tudi to s pretvarjanjem v ISO 8895-2. Ne pomaga, v nobenem primeru ni vseh šumnikov. Tudi sinhronizacija ni ravno za prehvalit. Prebral sem tisti post, ki omenja program VeeDub, s katerim lahko zapečeš podnapise v avi. Očitno je to edini način za podnapise s šumniki. Kje lahko dobim ta programček?
Še eno zadevo rabim, software, s katerim se da v .sub datotekah nastavljati delay. Pozna kdo kako tako zadevo?
kresesa6 ::
Ne vem, mogoče ne znam izbrati latin-2 na daljincu ... v meniju te izbire ni, gumb 'subtitle' pa služi izbiri podnapisov (on ali off). Torej kako to narediš na daljincu LX8300SA?
Kaj pa VeeDub, kdo ve, kje ga lahko downloadam?
Kaj pa VeeDub, kdo ve, kje ga lahko downloadam?
faith81 ::
imam problem in sicer z nadgradnjo dvdja. le tega sem hotel nagradit, najdem kodece, vse potrebno za instalacijo, zapecem na cd in dam v dvd predvajalnik. AMPAk, med celotnim procesom, je na mojo veliko presenecenje zmanjkalo toka, kar pomeni, da je vso operacijo nadgradnje prekinilo. sedaj pa mi dvd ne deluje, saj noce niti se prizgat niti ne mores odpret vratic, da bi vzen cd z nadgradnjo ven. na servis ga ne morem poslat, ker ta poseg iznici garancijo, kaj lahko se naredim?
prosim, pomagajte mi
prosim, pomagajte mi
sergejp ::
polde66 ::
mikel si pa ea faca, kar prideš pa bi vse rad takoj pa zdej. Ma če mene vprašaš si kar prov kliknu sam še poiskat moraš
polde
mokekarnekaj:
FW za model 630 z našimi znaki je že lep čas zunaj...
Philips FW
Seveda pa bos moral podnapis predhodno konvertirati v kodno tabelo 8859-2. Poglej v tej topicu, smo ze veckrat o tem pisali.....
FW za model 630 z našimi znaki je že lep čas zunaj...
Philips FW
Seveda pa bos moral podnapis predhodno konvertirati v kodno tabelo 8859-2. Poglej v tej topicu, smo ze veckrat o tem pisali.....
Imam sledeč problem: naložil sem si 'PhilipsLX3900-3950_1250_v6_Mtz' firmware in sedaj poskušam usposobiti šumnike pri podnapisih vendar neuspešno?
1.) s tipko subtitles lahko izbiram samo med opcijama 'subtitles off' in 'subtitles 01/01'..kje dobim opcijo latin2
2.) če izberem drugo opcijo podnapisi špilajo, vendar se od šumnikov prikazuje samo č>>š in ž manjkata?
3.) zanima me še to: ko pretvorim podnapise v 8859-2 format, so notri vsebovani vsi šumniki?? (če odprem z beležko)
Hvala za info!!!
1.) s tipko subtitles lahko izbiram samo med opcijama 'subtitles off' in 'subtitles 01/01'..kje dobim opcijo latin2
2.) če izberem drugo opcijo podnapisi špilajo, vendar se od šumnikov prikazuje samo č>>š in ž manjkata?
3.) zanima me še to: ko pretvorim podnapise v 8859-2 format, so notri vsebovani vsi šumniki?? (če odprem z beležko)
Hvala za info!!!
Za ta predvajalnik ne pretvarjaj kodnega zapisa, ker ti mora delovati že zapis 1250. S pretvarjanjem boš samo premaknil znake, s tem pa ne boš videl naših znakov.
Hvala cekr za odgovor; sm medtem že tud sam ugotovu da tole s pretvarjanjem podnapisou neki ne bo štimal; brez pretvarjanja špila tako *.srt kot *.sub brez problema
...kako je pa kej s predvajanjem podnapisou, ki niso enako naslovljeni kot film ali celo to, da niso na istem cd-ju?? nekej se je že pisalo v tem postu glede tega)? sam se mi zdi, da je blo to napisan za druge tipe predvajalnikov...kako pa je to pri lx3900sa...je možno al nej na to kr pozabm??
LP
...kako je pa kej s predvajanjem podnapisou, ki niso enako naslovljeni kot film ali celo to, da niso na istem cd-ju?? nekej se je že pisalo v tem postu glede tega)? sam se mi zdi, da je blo to napisan za druge tipe predvajalnikov...kako pa je to pri lx3900sa...je možno al nej na to kr pozabm??
LP
Jest imam 720sa, kar pa je tvoj narejen na tem pogonu, lahko govoriva o istih načinih delovanja.
Do sedaj še nisem nikjer zasledil, da bi delovali podnapisi z drugačnim imenom ali pa celo z drugega cd-ja.
Do sedaj še nisem nikjer zasledil, da bi delovali podnapisi z drugačnim imenom ali pa celo z drugega cd-ja.
kalcek16 ::
Imam Philips LX8300SA, pa me zanima zakaj mi predvaja samo srt podnapise, sub pa ne? Pa še to, š- je mi lepo kaže, č-jev mi pa noče, je kr en čudn znak.
Sanco ::
Ves vesel se danes zvečer uležem pred televizor, misleč da si bom ogledal film Million Dollar Baby. Po zagonu filma mi predvajalnik javi, da ni pravega KODEKA al neki takega.
Imam philips dvp630. Kaj naj naredim?
Hvala
Imam philips dvp630. Kaj naj naredim?
Hvala
Sanco
tursiops ::
Zivjo!
Morda gdo ve v cem je problem.
Hotel sem posodobiti firmvare za lx3900sa, pa mi na displaju napise unknown disk. Bin-file sem pravilno zapekel na CD. Pri nadgradnji DVP720SA teh problemov nisem imel. Mogoče je kaksna fora pa ne vem v cem. Trenutna verzija je original v37.
Morda gdo ve v cem je problem.
Hotel sem posodobiti firmvare za lx3900sa, pa mi na displaju napise unknown disk. Bin-file sem pravilno zapekel na CD. Pri nadgradnji DVP720SA teh problemov nisem imel. Mogoče je kaksna fora pa ne vem v cem. Trenutna verzija je original v37.
Filip ::
Pozdravljeni!
Imam predvajalnik Philips 720SA, nadgradil pa sem ga z verzijo 6, s strani mtz.softpedia.com.
Zanima me, če je kdo že nadgradil predvajalnik s firmwarom s strani philips720sa.wz.cz ali madpalace.nl/mad720sa, morda pa tudi kakšnim drugim in kake so razlike oz. kateri je boljši?
Hvala in lp
Imam predvajalnik Philips 720SA, nadgradil pa sem ga z verzijo 6, s strani mtz.softpedia.com.
Zanima me, če je kdo že nadgradil predvajalnik s firmwarom s strani philips720sa.wz.cz ali madpalace.nl/mad720sa, morda pa tudi kakšnim drugim in kake so razlike oz. kateri je boljši?
Hvala in lp
UFOking ::
Pozdravljeni!
Na Phillipsovi strani najdete nov Firmware za DVP630 verzija 0112.
Ni več potrebno pretvarjati podnapisov, da bi dela Č in Ž, pa še podlaga je!
Firmware
Lp!
Na Phillipsovi strani najdete nov Firmware za DVP630 verzija 0112.
Ni več potrebno pretvarjati podnapisov, da bi dela Č in Ž, pa še podlaga je!
Firmware
Lp!
Jeebs ::
Hm... Zakaj je pa 0112 dosegljiv samo prek nemške Philips strani? A pol se ga da lahko na katerikoli DVP630, ne glede na tisto oznako na koncu /02,/05...?
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
UFOking ::
Za vse DVP630 playerje je ta firmware!
Prav srečen se, da so pri philipsu končno to porihtali!
Prav srečen se, da so pri philipsu končno to porihtali!
To pa res lepo da so konco zrihtal. Ocitno je vztrajno pisanje tudi nekoga s te teme obrodilo sadove.
Lp,
Alec999
Lp,
Alec999
[_MW_] ::
Keri fw je zaj najbolsi za model 762 ?
DONT drink And drive just smoke and fly!!!! ...fly fuckin HiGH
Sm si že upgrejdu, kakšni so podnapisi pa sporočim takoj, ko dobim kak film nazaj (jao, k sm vse posodu!). Hehe, ampak sm jim pa kr dost težil glede teh podnapisov.
bray ::
Fonti so mal cudni drugac pa dela.
Itak je pa samo stvar casa kdaj se bo pojavu kak neuradni FW z outline big fonti.
Kdo bo prvi!??? ;)
Itak je pa samo stvar casa kdaj se bo pojavu kak neuradni FW z outline big fonti.
Kdo bo prvi!??? ;)
Zanima me a je pri Philipsu DVP 737 z original fwareom narejena pri novejših fwarih tudi kakšna izboljšava glede podpore določenim kodekom in kombinacijam kodekov.....sprašujem za kolega, ki ga podnapisi ne zanimajo, mu pa kar nekaj filmov ne predvaja spljoh
Thnx
k.
Thnx
k.
...obsolete...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: karma ()
mipax ::
Na spodaj navedeni strani strani sem videl nadgradnjo za Philips predvajalnik LX8300SA, ki menda podpira kodno tabelo 1250 za DiVX podnapise torej za "čžš".
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z nadgradnjo, da nebi kaj pokvaril predvajalnik.
Link : nadgradnja za kodno stran 1250
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z nadgradnjo, da nebi kaj pokvaril predvajalnik.
Link : nadgradnja za kodno stran 1250
karma: za philips 737 ni in ne bo izboljsav glede podpore codecom, ker ima player hardwarske omejitve. Qpel ne sploh in se kaj...
Sem ze zasledil pri novejsih filmih, da se pojavi neljubo sporocilo. Codec not supported ali pa qpel not supported...
Sem ze zasledil pri novejsih filmih, da se pojavi neljubo sporocilo. Codec not supported ali pa qpel not supported...
Inja ::
Alec999... a lahko pričakujemo kakšne popravke FW-ja al si kr uradnega naložimo?
P.S. A se mogoče da naročit tud kšnga Special Edition s special ozadjem?
Lp, Inja
P.S. A se mogoče da naročit tud kšnga Special Edition s special ozadjem?
Lp, Inja
Inja >> Zdele sem mel za solo delat ampak zdej sem frej. Na urniku je prvo Mercury 3783 dones al pa jutr k sem ponesrec podnapise s sivo namest crno obrobo naredu. Pol grem pa ta tanov fw. od Philips 630 gledat.
Special Edition za karkol bi se dal narocit samo z donacijo.
V primeru backgound-a je problem velikost slike ki ga ta zasede v fw saj je temu namenjeno zelo malo prostora.
Lp,
Alec999
Special Edition za karkol bi se dal narocit samo z donacijo.
V primeru backgound-a je problem velikost slike ki ga ta zasede v fw saj je temu namenjeno zelo malo prostora.
Lp,
Alec999
Inja ::
No fajn, ti si kr vzem cajt, se nč ne mudi. Me je sam zanimal zato, da ne bom po nepotrebnem matrala svojga Philipsa.
Lp, Inja
Lp, Inja
Za vse, ki bi radi nadgradili Philips LX8300SA za predvajanje DiVX podnapisov v kodni tabeli 1250.
V prejšnjem sporočilu omenjeno nadgradnjo sem zapekel v predvajalnik LX8300SA in vse mi deluje brezhibno. Napisi so lepi, centrirani lepo čitljivi. Torej priporočam, ker ni potrebno pretvarjat podnapisov v drugo kodno tabelo.
Kot sem lahko ugotovil iz BIN datoteke je osnova predelane nadgradnje, verzija V22, torej zadnja uradna.
V prejšnjem sporočilu omenjeno nadgradnjo sem zapekel v predvajalnik LX8300SA in vse mi deluje brezhibno. Napisi so lepi, centrirani lepo čitljivi. Torej priporočam, ker ni potrebno pretvarjat podnapisov v drugo kodno tabelo.
Kot sem lahko ugotovil iz BIN datoteke je osnova predelane nadgradnje, verzija V22, torej zadnja uradna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mipax ()
Danes sem prvič preizkusil z podnapisi najnovejšo uradno verzijo za DVP630 (prej na žalost nisem imel nobenega filma doma). Lahko rečem, da je od prejšnje verzije res veliko napredka in se jo splača naložit. Vse skupaj dela zelo gladko, podnapisi so lepši, večji, z podlago. Predvsem pa moram pohvalit, da sedaj brez problema prebavi naše znake (č,ž,š) in ni potrebno pretvarjati podnapisov, kot je bilo to potrebno prej. Edino kar si še želim je to, da bi bila za podnapise izbrana malce lepša pisava. Drugače pa je najnovejši fw res kul.
Philips DVP630 fw. 0112 question
Zdele sem se lotu modifikacije pa me zanima ... a zdej je prvo LATIN 2 (CP1250) pisava pol CYRILLIC pol pa LATIN 1
so mal vrstni red zamenjal?
Drgac pa fonti so res grdi not :\ nevem kaj so mislel. Pa spet so cel mess nardil v samem fw. cist po nepotrebnem.
Lp,
Alec999
Zdele sem se lotu modifikacije pa me zanima ... a zdej je prvo LATIN 2 (CP1250) pisava pol CYRILLIC pol pa LATIN 1
so mal vrstni red zamenjal?
Drgac pa fonti so res grdi not :\ nevem kaj so mislel. Pa spet so cel mess nardil v samem fw. cist po nepotrebnem.
Lp,
Alec999
Tezko pricakovana modifikacija za DVP 630 je ze na spletu >> www.alec999.tk.
Novosti:
- vecji (32px) podnapisi
- obrobljeni z 1px crno obrobo
- sloni na fw 0112 kar pomeni CP1250
- lepsi fonti
Lp,
Alec999
Novosti:
- vecji (32px) podnapisi
- obrobljeni z 1px crno obrobo
- sloni na fw 0112 kar pomeni CP1250
- lepsi fonti
Lp,
Alec999
EvilPower : hvala za opozorilo, sem očitno bolj slabo prebral temo. Zato sem tudi malo s strahom naložil nov FW. Čeprav je napisano dvakrat pa mislim, da ne bo škodilo.
Zanima pa me tudi ali je na kakšen način možno z daljincem LX8300SA sprožiti odpiranje predala za DVD.
Zanima pa me tudi ali je na kakšen način možno z daljincem LX8300SA sprožiti odpiranje predala za DVD.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27661 (7193) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325019 (50363) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24899 (9513) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8318 (7822) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31459 (14712) | Stepni Volk |