» »

[DivXviD] Philips predvajalniki

[DivXviD] Philips predvajalniki

««
8 / 60
»»

sergejp ::

če MTZ-jeva stran ne dela, pa ima fant še vedno forum, kjer lahko dll-jate fw-je:

http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=148&hl=Yamada

lp

sergej

tursiops ::

Sam na tem forumu ne mores dobiti starejsih verzij samo novejse!!!

dragec ::

LEP POZDRAV.Probal sem od aleca999 firmware in lahko recem,da deluje100,razen da se vedno ni vseh sumnikov in so nepopolni,drugace pa alec999,vse pohvale,kajti ti me je ze tako motilo,da nisem vec gledal filmov.in se nekaj;se da urediti da podlaga pod podnapisih ne bi bila prekinjena.ko ti se to dvoje uspe,si car!!brez straha probajte vsi,na njegovi strani je to,samo drzite se pravil ki jih je napisal.POZDRAV VSEM!8-O 8-O 8-O

hakul ::

tursiops: Daj email, pa ti posljem zadevo.:))

Zivjo hakul!

Moj e-mail: tursiops@volja.net

Prosim ce mi lahko posljes obe verzije ce jih imas:
Philips720SA_1250_v3_Mtz in
Philips720SA_1250_v2_Mtz.

Sem poskusil naloziti verzijo Philips720SA_1250_v3_Mtz ki sem jo potegnil iz Mtz-jeve spletne strani pa sem imel probleme pri nalaganju:
Upgrade file detected
Checksum fail.
Firmware od g-rega pa deluje v redu.

Thanks

Philips720SA_1250_v2_Mtz poslan, v3 pa nimam. Sporoci kako se obnese v2 .:)

hakul:

Ne vem v cem je fora da ne deluje!!!
Kakor vem je treba odzipani fajl preimenovat v
DVP720.bin
Vse to sem storil pa ne deluje. Imas ti kaksen predlog

Sem ti tokrat poslal BIN file. Tisto prej je bil .ISO file (IMAGE).

Zivjo!
Najlepsa hvala!
Najboljsi firmware doslej. Zadeva odlicno deluje.
Podnapisi se super vidijo. Bele barve z črno obrobo.
Ce zelis ti posljem verzijo od Mtz-ja: v3
Prosil bi te pa tudi ce mi lahko mal bolj podrobno opises kako peces z nerotom da dobis is ISO fajla BIN fajl.
Najlepsa hvala za vse

najed ::

čer !
A mi lahko kdo pove, katere končnice filejov od podnapisov sprejema lx8300sa (720 sa)
TXT, SUB , SRT ???

Lp,Dejan
don't drink & drive !!

cekr ::

Z najnovejšim firmwarom prebavlja tako *.srt kot tudi *.sub v vseh variantah.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

LexLuthor ::

@tursiops

Instaliraj si program Isobuster in težave bodo rešene!

@LexLuthor

Kje na netu se pa dobi program Isobuster?
Ga imas mogoce ti?

_Sajmon_ ::

Očitno je izšel nov firmware za dvd737: .36. Kaj je novega nisem še našel (jutranja ura...) razen na tej francoski strani. Se bodo šumniki končno prikazali tako kot treba?
Aja, firmware link: http://www.p4c.philips.com/files/d/dvd737_02/

LexLuthor ::

Novi Fw za 737

če preveš tisto zgoraj iz francoske strani:

Innovations:

- Subtitle with the supported format srt and SMI.
- Files subtitles multiple supported.
- Supports the vidéos DivX 5.1
- Function zoom activated and automatic.
- Better DivX compatibility and MPEG4.
Environment : Firmware
Published it: Wednesday December 8, 2004

kake so torej ugotovitve tistih ki posedujejo ta player?

marjan71 ::

Pozdravljeni!
Kupil sem nov Philipsov hišni kino LX-3900 SA, pa me moti, ker na divx-ih ne vidim podnapisov.
V meniju vidim samo naslov filma in nič drugega.Prosim vas, če mi poveste, kaj lahko storim, da bi lahko bral tudi podnapise.
Hvala za odgovor in lep pozdrav

Ko boš pekel cd naj bodo ponapisi in film oba napisana isto (brez dvix itd...) in pa končnice...avi, sub, srt.... naj ostanejo.
Peci počasi, firmwire dobiš par strani nazaj (G-rega ali alex999), se splača prebrat vse strani. Je poučno.

Sem pa opazil, da si na tej strani veliko pomagamo glede philipsovih modelov, saj ima največ strani.

Sam imam lx 8300....všeč :-))
Lp, Dejan
don't drink & drive !!

majstor ::

Ali je velika razlika med modeloma DVP630 in DVP720? Ker cena je namrec slednjega 7000 sit vecja...
Zanima me katerega philipsa se splaca nabavit glede na ceno/kvaliteto? (ne predragega), ali je boljse kak yamada 6600?
:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: majstor ()

Jeebs ::

Jst sm na Philips pisu glede neprikazovanja š in ž na DVP 630, pa sm dobu odgovor, da zaenkrat še nimajo namena to popravit v softwareu.;( Sm jim pa še 1x pisu, pa jim reku, da je stvar v bistvu zlo moteča, pa upam, da se bo kdo spomnu na nas slovence.:O
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Quickbeam ::

Mtz je nekaj zamutil svojo stra da se ne da downloadat FW. Mogoče je problem v winxp.
Probajte tole: http://div.xro.us/downloads/modfirms/

Filip ::

Včeraj sem hotel nadgraditi predvajalnik DVD 737 z zadnjo verzijo firmware-ja (4.1.36). Ker je bil CD očitno poškodovan, mi ga ni uspelo nadgraditi, ampak je predvajalnik ugasnil in se ne prižge več.
Prosim, če lahko kdo opiše kako usposobiti zadevo, da bi spet delovala.

Hvala za pomoč in lp

bray ::

Filip: lahko probas na servisu, ce ti bojo pomagali....reces, da je pac crknu in upas, da ti ga zamenjajo. :)

Drugac se pa oglasi na bray(at)email.si pa boma zrihtala.

coldman ::

Na hitro sem prebral tole temo in nisem čisto prepričan kateri FW naj naložim za svoj LX 3900SA. Važno je da dela pravilno in da ni kakšnik velkih možnosti da gre predvajalnik saj veste kam.

Am... Sm jim še mal zatežu glede ''č'' ''ž'' in ''š'' črk pri DVP630 in zdej ne vem, a se resno zajebavajo al kaj??? Mislm...

Dear Mr Svajger.

Thank you for your recent e-mail.

With regards to your query we can advise that your comments and
suggestions have been noted.
For further enquiries please contact the Slovakian Help desk on the
following link.
http://www.consumer.philips.com/consume...
psid=XIZURHHW5D3C5J0RMRESHP3HKFSEKI5P?/consumer/consumer_landing_page.
jsp?language=sk&language=sk&country=SK&catalogType=CONSUMER&_requestid
=178335

We trust that the information provided will be of assistance and
should you require further advice please do not hesitate to contact us
again quoting your customer reference number ......

Kind regards,

Philips Customer Care

Zdej ne vem, a jst narobe razumem ta mail, al tipo zasluži cvek pri geografiji???8-O

angello ::

sam neki glede telih softwerjev za philipsin kodekov. a ko softwer nalozim morm se kodek ( za audio in video) prilimat zravn al je to ze v softwerju??

pajomen ::

No,mene pa tole zeza.A se komu dogaja da eni filmi na easy trokirajo,ravno dovolj,da so za moj okus negledljivi. ko da bi z 10slik na sekundo lafaul,nekaj takega. imam zadnji popravek z philipsove strani. A bi moral kaj drugega nastelat da bi delal?

bmocnik ::

Se opravičujem, da sem kar noter padu. Nameravam kupiti DVD/Divx player, najbolj se ogrevam za LX8300. Ni mi pa jasno, kako ga priključiti na TV, kateri ima edini SCART vhod že zaseden od videorekorederja. Ima pa videorekorder (AIWA HV-FX5900) 2 SCARTA, ali bi lahko uporabil drugega za povezavi z LX8300 in nekako gledal preko videa ? Sem malo skeptičen. Če kdo ve odgovor ali ima drugo idejo, se priporočam.

lx 8300 sm kupu pred dobrim mesecem.
Zelo uredu zadeva se splača dat 20 čukov več, kot stane lx 3900, maš aktiven woofer z dobro definiranimi basi in boljše visokotonce.
Notr je 720sa, kar pomeni, da bere tudi č,ž,š-je.
Drugi scart bo ravnopravšnji za lx-a. Če ne ga boš pa prkluču preko, S-video, ali samo video izhod, maš tudi digital IN in AUT.
Ima vse kar imajo veliki.
Se ga splača vzet.

Sm pa dubu cca 100 dvix-ov pa mi ene z SRT podnapisi noče brat. A ma to kej veze z imeni naslovov, ket so precej dolgi.
Je posnet tud AC-3 zvok, ma to kej veze?
Kar ima pa SUB ponapise pa ni panike.

Lp,Dejan
don't drink & drive !!

erotik ::

ce sem zadevo dobro prebral je philips 720 isti kot yamaha dvd s 550 amoram kej fw preimenovat ce vzamem od philipsa saj mam yamaho. in sumniki delajo zdej al ne?
thanx

angello ::

odogovor je ja podnapsi morjo bit enak ime kot film.

pajomen ::

Aha,pozabil sem povedat da imam 720SA model. Torej,se komu sanja zakaj eni filmi zabijajo? na compu delajo pa ok.

Stepni Volk ::

Catcher ::

Tisti, ki imate Philips LX 3900 SA... odločam se za nakup pa me zanima glede priklopa zvočnikov.

Rad bi priključil še dodatni zvočnik, ki bi ga dal v en drug prostor. Najboljše bi bilo, da bi ga priključil na zadnji levi ali desni izhod. In ker imajo neke svoje konektorje in ne chinch, me zanima, če se dajo tisti konektorji odpreti, da se lahko priključi zraven še en kabel? Ali so konektorji mogoče zaliti in ni potem nobene možnosti priključiti še dodatni zvočnik? Ima kdo kakšen predlog?

Hvala za odgovore.

slovenec2 ::

jaz pa se odločam za nakup philipsovega surround sistema LX8500W

a se splača? Predvsem me zanima vaše mnenje o sistemu (zvočniki, DVD/DivX predvajalnik), ter še posebej če ima kako slabost.

Glede na njegovo ceno, ne bi rad kupu nekaj kar bi kasneje obžaloval.

Jago ::

Tu vidim za model 737 se je pojavil nov firmware: verzija 1.4

http://huffyk.hollosite.com/

Do sedaj sem mel verzijo 1.3, ki je bila ok, le nasih znakov ni podpirala, dela kdo kaj na tem ali mu je kaj znano?:)

1.4

v 1.4

Modified firmware v36 for philips 737.
Latin1 section contains Arial size 28
Latin2 section contains Arial size 28 - it contains correct position of some characters in CP1250 charset
(there are still missing characters from 0x80 to 0xA0)

Color of font is white on transparent background.

@ jago -> 737

jaz sem že pred časom spraševal, če je kdo probal nov fw od phlipsa (če sedaj podvipra win1250?)?, pa mi ni nihče odgovoril.
je pa še en model, ki prireja fw za 737, samo še nove verzije ni modificiral. naslov http://anystone.fw.hu/

lp

sergej

Jago: Za naše znake bo treba očitno Philipsu še kr mal sitnarit, jst osebno jim sitnarim za model DVP630, ampak kot vidim v tej temi ni problem samo na tej komponenti. Najbolj me skrbi to, ko vidim, da očitno zamenjujejo Slovenijo in Slovaško.;( No ja, dons zvečer spet dobijo prijazno pisemce od moje malenkosti.|O

McChrist ::

pajomen > tudi jaz imam enake težave z negladkim delovanjem pri določenih filmih (XviD) na PLayerju 720SA. Pri nekaterih filmih deluje gladko pri določenih pa noče (kot da res ne bi zmogel predvajati vseh sličic).
Nisem dobil odgovora, čeprav sem tudi jaz že spraševal o tem!!!
Kar pa sem sam poskušal pa je bilo sledeče: naložil sem stari FW (mislim da 33V) in pa še ene druge - vendar starejših ne dobim (samo za test, da bi videl če je slučajno z novimi FW prišla tale napaka, ker ko sem ga kupil, sem stestiral kar nekaj filmov in se ne spomnim, da bi bila prisotna tale napaka).

Če ma kdorkoli kkšen pameten odgovor ali pa slučajno celo rešitev, naj mi prosim odpiše.

misko ::

@Catcher
Tiste konektorje se da odpreti..., ni nic zalotano...

@MCChrist
Problem je v Packed Bitstream-u, več tukaj... Film samo prekonvertiras (~5 min) z MPEGModifier-jem in film igra tekoce.

Tudi mene bi nekaj zanimalo: Se komu pri podnapisih namesto čja izpise e s stresico? (LX 3900, firmware: MTZ v3)

misko: Pri DVP630 modelu pomaga, če preklopiš podnapise v ''latin2 subtitles''. Pri DVP630 to narediš tako, da že med predvajanjem filma pritisneš gumb ''subtitles'' na daljincu, dokler ne prideš do izbire ''latin2''.

Pogledal sem tale novi FW ta model 737 in zadeva je kar obetavna.

Sicer pod Cyrilic ne kaze nobenega fonta, pod latin1 in latin 2 pa so fonti res ok.

Na plazma TVju diagonale 106 izgledajo fantastično.

Podnapise prikazuje v treh vrsticah.

Prav tako ni vec sindroma z zeleno sliko, ko je bilo potrebno pritiskat gumb system menu.

č je v podnapisih, manjkata š in ž. Samo mislim, da se bo to tudi uredilo, ce bomo avtorja dovolj gnjavili...

winkie ::

Sej govorimo o unem fw-ju ki je na eni francoski strani?
From Winkie

Jaz govorim o tistem slovaskem FW 1.4 modifikacija zadnjega 4.1.36 fw.

Hitra rešitev je opisana tukaj:

http://www.times.hr/modules/smartfaq/ca...

sicer pa je o tem ze en pisal, da je treba prekonvertirat font v iso standard.

Program, ki ga dobis na gornjem linku je kul. Postopek pretvorbe je v hipu...

winkie ::

Kolko so pa črke velike?
From Winkie

alphabet ::

Brezhiben in preverjen firmware za Philipsa 720SA z vsemi šumniki (beli z črno obrobo), imate tudi možnost izbire velikosti dveh različnih velikosti podnapisov, dobite tu: http://divxpert.org/component/option,com_weblinks/catid,71/Itemid,4/ in tu seveda izberete link " Philips720SA_1250_v3_Mtz" Firmware suitable for this languages: English, Croat, Czech, Hungarian, Polish, Romanian, Slovak, Slovene and Serbian.
Pa le korajžno :)

McChrist ::

@misko
najlepša hvala za link (našel odgovore za vse kar sem potreboval)!!! :D

@alphabet
tudi tebi hvala za pomoč, čeprav to stran redno spremljam in imam FW V3 za 720SA od istega dne, ko je na njihovi strani izšel ;)

Tukaj pa imate direktno bližnjico za programček, kateri reši problem glede zatikanja slike pri predvajanju (krivec za to je Packed bitstram). Ne pozabi imeti inštalirano .net framework (brez tega se ne da zagnati programčka ;) )

Hvala vsem še enkat!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: McChrist ()

A ve gdo kaksna je bistvena razlika med FW:
v2 in v3 od Mtz-ja za Philip DVP720SA

Stepni Volk ::

coldman ::

alphabet: v tej temi je že bilo zapisano da je v LX3900sa v bistvu 720SA za katerega si dal povezavo za dober FW. Sam imam LX3900 pa me zanima če je potem ok če preizkusim ta fw?
««
8 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16027670 (7202) monaco
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

2209325038 (50382) cryptozaver
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

14724902 (9516) bizi72
»

Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?

198318 (7822) ta_ki_tke

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

1531460 (14713) Stepni Volk

Več podobnih tem