Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
hakul ::
Hvala za informacije. Kje se pa da to zadevo kupit ? Sem gledal v bigbangu, pa zgleda da ga nimajo.
pajomen ::
Jaz sem ga narocil v Merkurju na Vicu,drugace pa je Philips trgovina v kleti Koseske trznice. Tam ga imajo. Ista trgovina ima podruznico na vicu, blizu Merkurja, nasproti Peugeot servisa. Tudi tam ga lahko narocis ce ga ni na zalogi
laguna ::
Že enkrat sem v tem forumu pisal, da mislim kupit philipsa lx 3900sa (komplet domačega kina z zvočniki in rds radiem), sedaj pa malo berem te poste in vidim, da je predvajalnik 630 zelo slab ter da vsi hvalite 720. Zato me zanima, če je, oziroma, ali je mogoče 3900sa nadgradnja tega slabega 630 in ima 3900sa iste probleme, ali pa je sam predvajalnik podoben 720 in ni nobenih problemov, kot jih opisujete za 630. Za odgovor se vnaprej lepo zahvaljujem .
lagunaaaa
polde66 ::
ma sej ni slab tale 630, sam podpore take nima s strani folka kot jo majo drugi predvajalniki. Zakaj je yamada 6600 najbolj razvita? ker ma največ prodanih komadov med temi so se našli zanesenjaki k so vzel stvar v svoje roke in izpilili podpodo do skor vrhunca. 630 pa pač ni tak model oz prez podpore zanesenjakov in tukej mal trpimo tisti k pač s temi stvarmi neznamo delat.
Drugač pa dvd-je in muziko ter jpeg slike predvaja odlično. Le pri divx je malnekost bolj okrnjen kot najboljši. Če pa gledaš rentabilno se pa res ne splača dat 32 jurjov dat ampak greš na preizkušeno pocen zadevo, možnosti pa da ugotovioš kaj je to je pa na forumu dovolj.
Drugač pa dvd-je in muziko ter jpeg slike predvaja odlično. Le pri divx je malnekost bolj okrnjen kot najboljši. Če pa gledaš rentabilno se pa res ne splača dat 32 jurjov dat ampak greš na preizkušeno pocen zadevo, možnosti pa da ugotovioš kaj je to je pa na forumu dovolj.
polde
naty000 ::
živjo
Imam Philipsov dvd lx8300 predvajalnik, vendar mi med predvajanjem divx filma vrže podnapise ven(po približno 20 min filma) Poleg tega pa ni č,š,ž namesto črk so vmes prazni prostori.A ima mogoče kdo nadgaradjo za ta dvd? Če je a mi ga lahko pošlje na: j_natalija@hotmail.com.
Hvala!
Imam Philipsov dvd lx8300 predvajalnik, vendar mi med predvajanjem divx filma vrže podnapise ven(po približno 20 min filma) Poleg tega pa ni č,š,ž namesto črk so vmes prazni prostori.A ima mogoče kdo nadgaradjo za ta dvd? Če je a mi ga lahko pošlje na: j_natalija@hotmail.com.
Hvala!
G-Rega ::
laguna: LX3900SA in DVP720SA sta brata! Le da ima LX3900SA še radio receiver, ojačevalec in zvočnike. Nimata pa nič skupnega s 630 in 737.
Koncno sem nabavil sem Philipsov DVD predvajalnik dvp 720SA. Mi lahko kdo pove kateri je zdaj najboljsi, zadnji preiskusen FW, da delajo sumniki, itd ? :)
Jeebs ::
Jst sm že zatežu na Philips, da nej pri 630-ki popravijo glupe šumnike in nardijo bolj vidne. Upam, da bo kej kruha iz te moke.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
krkdo ::
trik za vse imetnike 737 .Podnapisov ni potrebno imeti zapeceno skupaj s filmom na istem CDju .Trik je v tem , da imas lahko zbrane podnapise na enem CDju , oznacis zeljeni podanapis , vzames ven CD , ter vstavis CD z filmom in ga zazenes.
Meni deluje.
Meni deluje.
Alec999 ::
DVD/Divx Philips 630
Zanima me kako se razlikujejo naslednji firmware-i:
dvp630_00_fus_deu.zip
dvp630_00_fus_eng.zip
dvp630_02_fus_eng.zip
dvp630_02_fus_fra.zip
dvp630_05_fus_eng.zip
Kaj pomeni?
00 , 02 , 05 ...
Kaksna je razlika med?
ver 1109
ver 0531
Zakaj so v paketu 3-je firmware-i in kaksna je njihova namembnost?
dvpxx.rom
dvpxxdv.rom
dvpxxEW.rom
Katere crke vam prikaze namesto š ž Š Ž?
Imam nekaj izkusen z modificiranjem ESS firware-ov pa me zanima ce si kdo tok zeli bele podnapise na sivi podlagi + CP1250
,da bi mi posodil predvajalnik ali pa testiral nov firmware in vsakic stvar posliku?
Ce se taka pogumna oseba najde naj mi poslje email.
Lp,
Alec999
Zanima me kako se razlikujejo naslednji firmware-i:
dvp630_00_fus_deu.zip
dvp630_00_fus_eng.zip
dvp630_02_fus_eng.zip
dvp630_02_fus_fra.zip
dvp630_05_fus_eng.zip
Kaj pomeni?
00 , 02 , 05 ...
Kaksna je razlika med?
ver 1109
ver 0531
Zakaj so v paketu 3-je firmware-i in kaksna je njihova namembnost?
dvpxx.rom
dvpxxdv.rom
dvpxxEW.rom
Katere crke vam prikaze namesto š ž Š Ž?
Imam nekaj izkusen z modificiranjem ESS firware-ov pa me zanima ce si kdo tok zeli bele podnapise na sivi podlagi + CP1250
,da bi mi posodil predvajalnik ali pa testiral nov firmware in vsakic stvar posliku?
Ce se taka pogumna oseba najde naj mi poslje email.
Lp,
Alec999
Vucko ::
A je ze kdo ugotovil kaka je razlika med 0531 in 1109 firmwareom za 630ko.
Nevem a so na Philipsu res tok bedni da še change log ne znajo napisat...
In res, zakaj so v tem firmwareu zdaj trije fajli prej pa samo dva.. ?!?
Nevem a so na Philipsu res tok bedni da še change log ne znajo napisat...
In res, zakaj so v tem firmwareu zdaj trije fajli prej pa samo dva.. ?!?
Airness
Milko# ::
Alec 999
DVD/Divx Philips 630
ti firmwarei ki si jih nastel se razlikujejo po jezikih in po modelih (00,02,05) ... dvp 630/02 je verjetno tvoj
to lahko preveris .,.. mislim da so ti modeli po trziscih drugacni.
razlika med ver 1109 in ver 0531 je majhna ... malo so popravljeni podnapisi drugace pa po nekaj dnevih uporabe nisem zasledil vecje razlike.
namesto Šumnikov pa je prazno =) razen če podnapis pretvoriš v win1250 preden si posnames na cd/dvd.
v paketu je en firmware je pa verjetno v vsakem fajlu drug del fwja
ce se ti da bi z veseljem probal tvoje modifikacije firmwara... a glede na to da si postavil taksna vprasanja malo dvomim
Vucko:
jaz ne opazim razlike =) malo so podnapisi spremenjeni
ni pa nikjer omenjeno kaksne spremembe so uvedli... mogoce je isti FW pa so datum menjali
lp,m
DVD/Divx Philips 630
ti firmwarei ki si jih nastel se razlikujejo po jezikih in po modelih (00,02,05) ... dvp 630/02 je verjetno tvoj
to lahko preveris .,.. mislim da so ti modeli po trziscih drugacni.
razlika med ver 1109 in ver 0531 je majhna ... malo so popravljeni podnapisi drugace pa po nekaj dnevih uporabe nisem zasledil vecje razlike.
namesto Šumnikov pa je prazno =) razen če podnapis pretvoriš v win1250 preden si posnames na cd/dvd.
v paketu je en firmware je pa verjetno v vsakem fajlu drug del fwja
ce se ti da bi z veseljem probal tvoje modifikacije firmwara... a glede na to da si postavil taksna vprasanja malo dvomim
Vucko:
jaz ne opazim razlike =) malo so podnapisi spremenjeni
ni pa nikjer omenjeno kaksne spremembe so uvedli... mogoce je isti FW pa so datum menjali
lp,m
Dragi Milko# naj te moja vprasanje ne skrbijo :) vprasanja so preprosto zastavljena v pricakovanju pametnih odgovorov
in ker tega predvajalnika ne posedujem sem vprasal stvari, ki mi bodo dale boljso predstavo o predvajalniku.
Tvoja trditev da je v vsakem filetu del firmwara je napacna. Vsak izmed 3 filetov je firmware zase vsaj po pregledu kode.
No ker si se prvi javil, da bos probal mojo modifikacijo bom zacel se danes
Lp,
Alec999
P.S.
V firmwaru manjka 10 znakovnih prostorov :\ samo pr Philipsu vejo kje so jih zgubili
in ker tega predvajalnika ne posedujem sem vprasal stvari, ki mi bodo dale boljso predstavo o predvajalniku.
Tvoja trditev da je v vsakem filetu del firmwara je napacna. Vsak izmed 3 filetov je firmware zase vsaj po pregledu kode.
No ker si se prvi javil, da bos probal mojo modifikacijo bom zacel se danes
Lp,
Alec999
P.S.
V firmwaru manjka 10 znakovnih prostorov :\ samo pr Philipsu vejo kje so jih zgubili
No ce kdo hoce tvegat na lastno odgovornost lahko sproba testno modifikacijo za Philips 630
Popravljene so samo male crke od a do z sedaj bi morale biti normalne velikosti, bele barve na sivi transparentni podlagi.
Firmware temelji na original verziji v1109 za 02 predvajalnike.
Testni fimware dobite TUKAJ.
POZOR
Firmware ni se nihce testiral, sam ne posedujem Philipsa 630.
Ne odgovarjam za unicene stvari!
Lp,
Alec999
Popravljene so samo male crke od a do z sedaj bi morale biti normalne velikosti, bele barve na sivi transparentni podlagi.
Firmware temelji na original verziji v1109 za 02 predvajalnike.
Testni fimware dobite TUKAJ.
POZOR
Firmware ni se nihce testiral, sam ne posedujem Philipsa 630.
Ne odgovarjam za unicene stvari!
Lp,
Alec999
Kaj pa, če bi stvar poslal na Philips, pa bi oni povedal, če je vse kul al ne?
bray ::
Sem sprobal tvoj FW. Dela. Ampak spreminjal si samo LATIN 1 fonte. Za sumnike mores spremenit LATIN 2. Pa pozabil si sencit presledek. :)
cau
cau
bray >> hvala za to povratni informacijo. Presledka nism pozabil sencit to je izkusnja iz Mercury komponente. Izkazala se je kot najboljsa resitev. Glede LATIN 1 in LATIN 2 to je pa ta problem k nimam tega DVD playerja :( Ampak resitev ze poznam say tko predvidevam.
10x
10x
Ehm.. torej kateri je zdaj najboljsi, zadnji preiskusen FW za philips DVP 720SA, da delajo sumniki, itd ? :)
Kako se ga odklene za vse regije ?
Kako se ga odklene za vse regije ?
Region free:
1)Press ‘OPEN / CLOSE’ on your Remote Control.
2) Press 9 9 9 9 and make sure you pause between them.
3)Press 0 for region free (you can enter 1, 2, 3,etc. for different region) - new region message appears.
1)Press ‘OPEN / CLOSE’ on your Remote Control.
2) Press 9 9 9 9 and make sure you pause between them.
3)Press 0 for region free (you can enter 1, 2, 3,etc. for different region) - new region message appears.
Alec999: sam imam dvp630 in sem tudi ze precej casa posvetil programu Patcher in urejanju firmwarea.
A mi zaenkrat še ni uspelo firmwarea izvozit. Tudi če ga samo naložim in nič ne spreminjam mi pri patchanju javi da je 1 byte al pa vcasih 8 bytes ali 11 bytes too long.. pa z čehom Huffykom, ki je popravil firmware za sivo podlago in večji font v latin1 sem nekaj govoril in mi je dal par nasvetov glede firmwarea in tega programa.. in mi nekaj z checksumom ni najbolj jasno.
Zdej pa če si ti spreminjal firmware in ga je Bray sprobal.. me zanima z čim si spreminjal in kako je z zgoraj omenjenimi zadevami.
Zelo rad bi si namreč prilagodil firmware mojemu okusu.. Kakršnekoli izkušnje so dobrodošle.. ali tukaj ali pa na mail.
Thnx!
A mi zaenkrat še ni uspelo firmwarea izvozit. Tudi če ga samo naložim in nič ne spreminjam mi pri patchanju javi da je 1 byte al pa vcasih 8 bytes ali 11 bytes too long.. pa z čehom Huffykom, ki je popravil firmware za sivo podlago in večji font v latin1 sem nekaj govoril in mi je dal par nasvetov glede firmwarea in tega programa.. in mi nekaj z checksumom ni najbolj jasno.
Zdej pa če si ti spreminjal firmware in ga je Bray sprobal.. me zanima z čim si spreminjal in kako je z zgoraj omenjenimi zadevami.
Zelo rad bi si namreč prilagodil firmware mojemu okusu.. Kakršnekoli izkušnje so dobrodošle.. ali tukaj ali pa na mail.
Thnx!
Airness
Vucko >> sam uporabljam program Patcher 3.11 samo bi blo mogoce bols ce bi SRC uporablu k Patcher nima vec podpore je pa res da je koda patcherja uzuni tko da si ga lahko prilagajas.
Glede tvojega problema z velikostjo je resitev v tem, da ti njbrz obkljukas "Use original-code book" probi brez.
Kar se tice kodne tabele 1250 smo pa v riti, kokr sem ze napisal manjka 10 znakov, teh 10 znakov/slik koda preskoc, ker niso predvideni.
In kot ste ze sami ugotovil je med temi znaki tudi "šžŠŽ" :( Firmware je tko narejen, da uporablja 189 znakov namesto 199 kokr jih je potrebno za CP 1250
P.S.
A namest šžŠŽ se niti v Latin1/2, niti v Cyrillic nobenmu ne prkaze ksn drug nadomestni znak v ORIGINAL firmwaru?
Lp,
Alec999
Glede tvojega problema z velikostjo je resitev v tem, da ti njbrz obkljukas "Use original-code book" probi brez.
Kar se tice kodne tabele 1250 smo pa v riti, kokr sem ze napisal manjka 10 znakov, teh 10 znakov/slik koda preskoc, ker niso predvideni.
In kot ste ze sami ugotovil je med temi znaki tudi "šžŠŽ" :( Firmware je tko narejen, da uporablja 189 znakov namesto 199 kokr jih je potrebno za CP 1250
P.S.
A namest šžŠŽ se niti v Latin1/2, niti v Cyrillic nobenmu ne prkaze ksn drug nadomestni znak v ORIGINAL firmwaru?
Lp,
Alec999
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alec999 ()
Pri najnovejši uradni verziji:
Lati1 nabor znakov:
č zgleda kot e s strešico
ž in š sta enostavno izpuščena
Latin2 nabor znakov:
č deluje normalno
ž in š še vedno izpuščena
Cyrilics nabor znakov:
č se spremeni v čuden ''w''
ž in š nista prikazana
Lati1 nabor znakov:
č zgleda kot e s strešico
ž in š sta enostavno izpuščena
Latin2 nabor znakov:
č deluje normalno
ž in š še vedno izpuščena
Cyrilics nabor znakov:
č se spremeni v čuden ''w''
ž in š nista prikazana
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jeebs ()
Na spretno stran www.alec999.tk sem dodal firmware za Philips 630 v1.0
v1.0 info
*beli fonti na transparenti sivi podlagi s prozornim presledkom
LATIN 1 spremenjeni samo osnovni fonti
LATIN 2 spremenjeni vsi fonti
CYRILLIC original nespremenjeno
*firmware prinasa lepe fonte velikosti 32px pod LATIN 1 in 2
Cesa v firmwaru ne boste nasli:
- obrobljenih fontov ter nazalost CP1250.
Zgleda, da boste res mogl pocakat, da pri Philipsu zmigajo riti.
Razen ce kdo pogrunta kako flashat preko COM porta, pol bi se dal s hex editorjem izolirat del kode, kjer izpusti 10 znakov.
Brez kabla se tega ne splaca delat, ker bi bilo veliko pokvarjenih playerjev.
Ce bo kdo probu naj sporoci ce dela.
Lp,
Alec999
v1.0 info
*beli fonti na transparenti sivi podlagi s prozornim presledkom
LATIN 1 spremenjeni samo osnovni fonti
LATIN 2 spremenjeni vsi fonti
CYRILLIC original nespremenjeno
*firmware prinasa lepe fonte velikosti 32px pod LATIN 1 in 2
Cesa v firmwaru ne boste nasli:
- obrobljenih fontov ter nazalost CP1250.
Zgleda, da boste res mogl pocakat, da pri Philipsu zmigajo riti.
Razen ce kdo pogrunta kako flashat preko COM porta, pol bi se dal s hex editorjem izolirat del kode, kjer izpusti 10 znakov.
Brez kabla se tega ne splaca delat, ker bi bilo veliko pokvarjenih playerjev.
Ce bo kdo probu naj sporoci ce dela.
Lp,
Alec999
Mi lahko kdo pove kateri FW (da delajo sumniki) se splaca naloziti na philips dvp720SA?!
G-Regova verzija: g40g2.zip
ali mogoce tale verzija na TEJ strani ?
Philips720SA_1250_v3_Mtz
Firmware suitable for this languages: English, Croat, Czech, Hungarian, Polish, Romanian, Slovak, Slovene and Serbian.
ali kaksna druga verzija ?
Hvala.
Philips720SA_1250_v3_Mtz
Firmware suitable for this languages: English, Croat, Czech, Hungarian, Polish, Romanian, Slovak, Slovene and Serbian.
ali kaksna druga verzija ?
Hvala.
oj Alec999
ali si probal kaj narediti s tistim FWjem za Hiteker, ki sem ti ga poslal na email.
imam .bmp fonte z obrobo, ce te zanimajo
ali si probal kaj narediti s tistim FWjem za Hiteker, ki sem ti ga poslal na email.
imam .bmp fonte z obrobo, ce te zanimajo
krkdo >> ocitno tvojega emaila nism dobil :( mozni razlog je Hotmail 2MB :\ predlagam da pogovor nadaljujeva v HTEKER HE-940 temi.
Alec999: Hvala za odgovor. Sem probal tudi brez "Use original-code book" in je enako.. nevem v čem je štos...
Kakšen je približno tvoj postopek, ko se loteš spreminjanja z Patcherjem.. da vidim če sem kaj pozabil.. ?
Pa tisto z checksum.. a je to fora al ne.. al ti ga patcher avtomatsko nardi.. oz. pusti takega kot mora biti na tistem naslovu?
Kakšen je približno tvoj postopek, ko se loteš spreminjanja z Patcherjem.. da vidim če sem kaj pozabil.. ?
Pa tisto z checksum.. a je to fora al ne.. al ti ga patcher avtomatsko nardi.. oz. pusti takega kot mora biti na tistem naslovu?
Airness
Tole mi je namreč med drugim napisal Huffyk:
"Well, if you change anything in 630 firmware, then you have to recalculate checksum and store it in special place in firmware. And this is what Morbo discovered :)
generaly this is his information:
The checksum is a 32bit unsigned byte sum stored at offset 0xff800 into the image. The way it is computed
is:
1) Clear 0xff800 for 32bits to 0.
2) sum all bytes in the image (unsigned!)
3) place the 32bit result at the offset. (big endian). "
"Well, if you change anything in 630 firmware, then you have to recalculate checksum and store it in special place in firmware. And this is what Morbo discovered :)
generaly this is his information:
The checksum is a 32bit unsigned byte sum stored at offset 0xff800 into the image. The way it is computed
is:
1) Clear 0xff800 for 32bits to 0.
2) sum all bytes in the image (unsigned!)
3) place the 32bit result at the offset. (big endian). "
Airness
Vucko>> potem je pa stos, da mogoce prevec stvari dajes v FW al pa tud ce nc ne spremenis ma Patcher lahko slabso kompresijo znotraj FW.
Patcher ti nebo nic avtomatsko naredu, checksum ti bo pustu tazga k je bil. Drgac ti je pa ze vse Huffyk napisu.
Lp,
Alec999
Patcher ti nebo nic avtomatsko naredu, checksum ti bo pustu tazga k je bil. Drgac ti je pa ze vse Huffyk napisu.
Lp,
Alec999
Ja kako potem ti narediš ? Saj uporabljam isto verzijo patcherja..
Torej tudi če spremenim en font bo checksum ostal isti in mi za to ni treba skrbet?
Torej tudi če spremenim en font bo checksum ostal isti in mi za to ni treba skrbet?
Airness
Vucko >> Narobe si predstavljas celotno zadevo. Ce ti neki spremenis bo v FW zapisan checksum se vedno tak k bil prej in to ni pravilno. Treba je na novo zracunat checksum celotnega spremenjenga fileta. Zato, ker predvajalnik usakic k flashas izracuna checksum celotnega fileta. To je tud dobra stvar za odpravljanje napak, ki bi lahko nastale pri prenosu.
Alec999: ja okej zračunat bi ga še že znal ja. po navodilih od Huffyka.. sam kk to pol vnest v firmware ?!?
Tud z patcherjem ?
Tud z patcherjem ?
Airness
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vucko ()
Vucko >> Nene za take stvari mors uporabt Hex editor, sam pazi da nebos kaj prevec spreminju k pol ti bo su player rakom zvizgat za skoz, ker se sedaj ni ustrezne resitve.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alec999 ()
Alec999: ahaa.. pa to je mene zanimalo ja! Uglavnem za spreminjat FW ni dovolj samo Patcher.. sej zato bi pa mene blo strah pol sprobat firmware.. ker sem vedu da je z temi checksumi še neki.. to pa itak da ne bom znal zdej porihtat, tk da si lahka kr odmislim patchiranje..
Če bi obstajal programček napisan prav za patchiranje 630ke in bi sam preračunal na koncu checksum in ga dal tja kamor mora bit, to bi pa potem blo to ja
Hvala za odgovore..
Če bi obstajal programček napisan prav za patchiranje 630ke in bi sam preračunal na koncu checksum in ga dal tja kamor mora bit, to bi pa potem blo to ja
Hvala za odgovore..
Airness
Hakul:
lahko kdo pove kateri FW (da delajo sumniki) se splaca naloziti na philips dvp720SA?!
Philips720SA_1250_v3_Mtz
v3 verzija ima rumene črke, v2 verzija pa bele. Na moji strani je v1 verzija, ki ima podlago.
Še nekaj sem opazil - MTZ je svojo stran zaprl. Ne vem kje boš dobil FW.
lahko kdo pove kateri FW (da delajo sumniki) se splaca naloziti na philips dvp720SA?!
Philips720SA_1250_v3_Mtz
v3 verzija ima rumene črke, v2 verzija pa bele. Na moji strani je v1 verzija, ki ima podlago.
Še nekaj sem opazil - MTZ je svojo stran zaprl. Ne vem kje boš dobil FW.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: G-Rega ()
Je ze kdo probu moj firmware? Poljaki pravjo, da dela pa so zgleda zlo zadovoljni z njim. Edin se mi zdi da sem njihovo crko L v menuju zamenju za @
Ce bo kdo probava s fotkicom se nebi branu ksne slikce
Lp,
Alec999
Ce bo kdo probava s fotkicom se nebi branu ksne slikce
Lp,
Alec999
rixy ::
G-rega, mi lahko pošlješ tvojo verzijo zadnjega FWja za 720SA na mail?
Sem ga hotel kar preko linka, ki si ga objavil v temle forumu, dol potegniti, ampak mi po DLju, ko jo hočem odpreti z WInZIPom, javi, da datoteka ni pravilna ZIP datoteka (159K)... Arrrgh...
Sicer sem naložil original FW. Fonti so ok, siva prozorna podlaga tudi...
Moti me edino to, da na PHILIPSovi strani ni nikje nobene datotek s podatki, kaj so spremenili v novem FWju.
G-rega: si slučajo kaj "slovenil" napise v FWju, da bi bili menuji in ostalo v slovenskem jeziku? Si popravil šumnike v obeh fontih ali samo v CYRILIC?
Sicer sem nov na tem forumu (prebiram pa ga sicer že nekaj časa) i n nekaj časa že lastnik PHILIPSA DVP720SA in imam v zvezi z njim kar nekaj pripomb in to ne samo v zvezi s fonti...
No, o tem drugič, ker je treba iti spat!
Sem ga hotel kar preko linka, ki si ga objavil v temle forumu, dol potegniti, ampak mi po DLju, ko jo hočem odpreti z WInZIPom, javi, da datoteka ni pravilna ZIP datoteka (159K)... Arrrgh...
Sicer sem naložil original FW. Fonti so ok, siva prozorna podlaga tudi...
Moti me edino to, da na PHILIPSovi strani ni nikje nobene datotek s podatki, kaj so spremenili v novem FWju.
G-rega: si slučajo kaj "slovenil" napise v FWju, da bi bili menuji in ostalo v slovenskem jeziku? Si popravil šumnike v obeh fontih ali samo v CYRILIC?
Sicer sem nov na tem forumu (prebiram pa ga sicer že nekaj časa) i n nekaj časa že lastnik PHILIPSA DVP720SA in imam v zvezi z njim kar nekaj pripomb in to ne samo v zvezi s fonti...
No, o tem drugič, ker je treba iti spat!
rixy: vse za DVP720SA dobiš na http://philips720sa.wz.cz/. Je pa verzija na moji strani čisto vredu za DL - 1.17MB. Tekstov ne bom prevajal NIKOLI, ker mi je angleščina dovolj blizu, pa še časa nimam.
hakul: res je. g40g2 ima sivo obrobo. Le fonte sem malo povečal.
hakul: res je. g40g2 ima sivo obrobo. Le fonte sem malo povečal.
Je kdo sprobal Alecov firmware za dvp630 ?
Naj kdo prlima kako fotko za primerjavo... thx
Naj kdo prlima kako fotko za primerjavo... thx
Airness
Dragi moj G-Rega, z WinXP g40g2.zip ne gre dol potegniti iz tvojega hompagea, ker jo WinXPji obravnavajo kot compressed folder in potegne dol samo eno malenkost (15-240k). Tudi če je v WinXP izključen ZIP functionality...
Tako da boš vedel. Fajl sem dobil dol z Win98, brez problema...
Tako da boš vedel. Fajl sem dobil dol z Win98, brez problema...
najed ::
Hojla, vsem.
Končno sem se odliču za nakup philipsa, kolebal sem med lx 3900sa in lx 8300sa.
Odločil sem se za slednjega, boljši visokoronci in aktivni woofer. Všeč, :-)) !!!
Sprašujem vas, ker player je v lx 8300sa ( 630-tka ali 720-tka ???).
Firmwire sem snel, men se zdi od alec999. Zadeva funkcionira, tudi šumniki.
Mal sem se zaj...... , zaradi podnapisov.... morjo bit napisani kot ime filma.
PROBLEM je: da zadeva začne štekat po 20-30 minutah.Film zamrzne ali pa prehiteva, pa čakam, čakam pa spet isto.
G-rega in alec999, vidm da rasturata!!!!
Vajino mnenje bi bilo dobrodošlo.
Lp,Dejan
Končno sem se odliču za nakup philipsa, kolebal sem med lx 3900sa in lx 8300sa.
Odločil sem se za slednjega, boljši visokoronci in aktivni woofer. Všeč, :-)) !!!
Sprašujem vas, ker player je v lx 8300sa ( 630-tka ali 720-tka ???).
Firmwire sem snel, men se zdi od alec999. Zadeva funkcionira, tudi šumniki.
Mal sem se zaj...... , zaradi podnapisov.... morjo bit napisani kot ime filma.
PROBLEM je: da zadeva začne štekat po 20-30 minutah.Film zamrzne ali pa prehiteva, pa čakam, čakam pa spet isto.
G-rega in alec999, vidm da rasturata!!!!
Vajino mnenje bi bilo dobrodošlo.
Lp,Dejan
don't drink & drive !!
najed >> Glede na to da imas sumnike imas najbrz 720 in od G-rega firmware.
Mogoce ti film steka ker si s preveliko hitrostjo zapisal CD in je slabo berljiv.
Lp,
Alec999
Mogoce ti film steka ker si s preveliko hitrostjo zapisal CD in je slabo berljiv.
Lp,
Alec999
Sem naredil še en update FW z G-Reginim FWjem in zadeva, kot že znano od drugih. funkcionira brez problema. Fonti so super, šumniki funkcionirajo kot morajo.
Pohvala G-Regi...
Verjetno iskanja neke pozicije v filmu niso rešili... Še vedno moraš dati na 32x in pri nekaterih fimih čakati kot butl, da se ti prebije do recimo 48. minute?
Pohvala G-Regi...
Verjetno iskanja neke pozicije v filmu niso rešili... Še vedno moraš dati na 32x in pri nekaterih fimih čakati kot butl, da se ti prebije do recimo 48. minute?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rixy ()
najed ::
Hvala alec999 za odgovor.
Mi je že jasn, RW k sm ga probu je bil z največjo hitrostjo (10x) zapečen, pa še na koncu, ko je preverjal mu neki ni blo čist ušeč??
Bomo bl počas pekl, da bomo tekoče gledal in bral.
V glavnem...se zahvaljujem za informacije, ki so vsekakor dobrodošle.
Podnapisi (očitno G-rega) so odlični, ne preveliki z sivo podlago, zaradi tega ne vsiljivi.
Aja, mogoče predlog za bodoče kupce na splošno. V Harveyu, kjer sem kupu lx8300 dopločaš 10.000 sit in imaš podaljšano garancijo na 3 leta.
Kolegu ja aiwa crknla po letu in pol, zdej pa sam po servisih hod, cifra ponavadi ni manjša od 15.000 sit, zato .... v premislek.
Lp, vsem, Dejan
Mi je že jasn, RW k sm ga probu je bil z največjo hitrostjo (10x) zapečen, pa še na koncu, ko je preverjal mu neki ni blo čist ušeč??
Bomo bl počas pekl, da bomo tekoče gledal in bral.
V glavnem...se zahvaljujem za informacije, ki so vsekakor dobrodošle.
Podnapisi (očitno G-rega) so odlični, ne preveliki z sivo podlago, zaradi tega ne vsiljivi.
Aja, mogoče predlog za bodoče kupce na splošno. V Harveyu, kjer sem kupu lx8300 dopločaš 10.000 sit in imaš podaljšano garancijo na 3 leta.
Kolegu ja aiwa crknla po letu in pol, zdej pa sam po servisih hod, cifra ponavadi ni manjša od 15.000 sit, zato .... v premislek.
Lp, vsem, Dejan
don't drink & drive !!
Naj v kanto vrže in gre drugega kupit - bo ceneje skozi prišel...
Meni se je isto zgodilo s HPjevim scannerjem - na uradnem servisu odgovor isti kot sem napisal zgoraj... SICER PA JE TO ŽE OFF TOPIC!!!!!!
Meni se je isto zgodilo s HPjevim scannerjem - na uradnem servisu odgovor isti kot sem napisal zgoraj... SICER PA JE TO ŽE OFF TOPIC!!!!!!
tursiops ::
Zivjo hakul!
Bi mi lahko prosim poslal verzijo od Mtz-ja:
Philips720SA_1250_v2_Mtz.zip.
Imam namrec verzijo v3 pa bi rad sprobal še verzijo v2.
Najlepsa hvala
Bi mi lahko prosim poslal verzijo od Mtz-ja:
Philips720SA_1250_v2_Mtz.zip.
Imam namrec verzijo v3 pa bi rad sprobal še verzijo v2.
Najlepsa hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27670 (7202) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325052 (50396) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24902 (9516) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8318 (7822) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31462 (14715) | Stepni Volk |