Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
mastazeko ::
Včeraj sem kupil 3260 in po neuspešnem updatu sem ugotovil, da imam verzijo firmwara DVP3260I_12.bin in ne DVP3260_12.bin. Kaj mi je storiti? Moti me tudi, da med delovanjem DVD ropota za par sekund in display, ki kaže čas, kar malo utripa. Naj nesem nazaj v Bof-a ali je to normalno? Help!
Hvala
Hvala
lepi joker ::
jaz tudi včeraj nabavil 3260 ,ali podpira .srt podnapise,ker meni ne zazna?
l.p. atamama
Invisigoth ::
Berem in berem, pa nisem mogel izluščiti pod črto sledečega :
Imel bi DVP5990, pa ne vem sledečega :
- ali bere torej iz zunanjih diskov, če so pravilno formatirani, neglede na velikost in znamko ?
- ali obstaja ultimativni firmware, ki ne bricka stroja, popravi pa velikost podnapisov za divx-e ?
- koliko znakov v imenu datoteke zmore prikazovat v meniju ? Pri HTS 3154 je poraz , pa še zamenja znake ...
- ali ima HDMI izhod kako funkcijo ? x264 verjetno stroj ne zmore prikazovat ...
Najlepša hvala za odgovor...
Imel bi DVP5990, pa ne vem sledečega :
- ali bere torej iz zunanjih diskov, če so pravilno formatirani, neglede na velikost in znamko ?
- ali obstaja ultimativni firmware, ki ne bricka stroja, popravi pa velikost podnapisov za divx-e ?
- koliko znakov v imenu datoteke zmore prikazovat v meniju ? Pri HTS 3154 je poraz , pa še zamenja znake ...
- ali ima HDMI izhod kako funkcijo ? x264 verjetno stroj ne zmore prikazovat ...
Najlepša hvala za odgovor...
Imam rad vse, kar imajo radi mladi.Zbiram Rambo 2, imam že vse plošče in gramofone. Ravno vezem goblen z njegovim likom...
bbbb ::
Philips DVP5160 ali DVP5960
Želim kupiti DVD player, in predvsem je moja želja, da lahko gledam filme direktno iz usb ključa ali pa diska. Odločam se med zgoraj omenjenima playerjema pa me zanimajo malo vaša mnenja. Kaj vi menite, mogoče celo kdo, ki ima tak player. Hvaležen bom na vsaki pomoči.
Želim kupiti DVD player, in predvsem je moja želja, da lahko gledam filme direktno iz usb ključa ali pa diska. Odločam se med zgoraj omenjenima playerjema pa me zanimajo malo vaša mnenja. Kaj vi menite, mogoče celo kdo, ki ima tak player. Hvaležen bom na vsaki pomoči.
Nekdo na tem svetu obstaja ki 100% ve odgovor na tvoje vprašanje!
@lepi joker: http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=9446&st=200&p=34188&#entry34188 tuki maš nov firmware če imaš DVP3260I_12.bin. Če imaš DVP3260_12.bin verzijo, je v isti temi firmware za omenjeni model. Po tem updatu ti bodo delali srt podnapisi+še polno bombončkov.
mastazeko,,res ti najlepša hvala za odgovor,sam imam verzijo DVP3260_12.bin,ampak v mapi ko jo razraraš je več fajlov od 1250 do 1254.Ali moram vsako posebej updejtat ali samo zadnjo,,sam mislim da samo zadnjo ,torej 1254,ampak bom še vseeno počakal na tvoj odgovor.
l.p. atamama
destiny ::
Verjetno je 1250... oznaka za kodno tabelo karakterjev v fontu, tako da si privošči raje centralnoevropejski 1250 :)
Doc123 ::
Imam 5990 ter kake dva meseca star firmware, na katerem dela vse OK (vsi slo šumniki), razen me moti to, da mora biti podanpis isti filename kot video, drugače ga sploh NE MORE prikazati. Ali obsataja kak novejši ki ima to popravljeno? Na Yamadi sem imel tak firmware da mi je avtomatsko loadalo vsak podnapis ne glede na filename.
ja,hvala obema ,sem včeraj naložil 1250 na philipsa DVP 3260 in res zmagal,res dober firmware za te predvajalnike..
l.p. atamama
smejko18 ::
Pozdravljeni, prebral sem temo vendar nikjer nisem zasledil rešitve za moj problem, mogoče zaradi tega ker je preveč banalen.
Torej doma imamo predvajalnik Philips DVP5960 priključenega na plazmo Panasonic TH42PX80e. Filme (dvd ripe)večinoma gledamo preko usb vhoda. Torej nekatere filme brez problemo avtomatsko pokaže čez celotni zaslon( brez črnega roba) nekatere pa pač ne. Sedaj me zanima, če se da kako ročno naredit, da bi vse filme predvajalo čez celotni zaslon. Brez da bi zoom-al,ker potem se zgubijo podnapisi.
Tako da če ima kdo kakšen predlog naj sporoči, ali je pač to boj z mlini na veter.
lp
Torej doma imamo predvajalnik Philips DVP5960 priključenega na plazmo Panasonic TH42PX80e. Filme (dvd ripe)večinoma gledamo preko usb vhoda. Torej nekatere filme brez problemo avtomatsko pokaže čez celotni zaslon( brez črnega roba) nekatere pa pač ne. Sedaj me zanima, če se da kako ročno naredit, da bi vse filme predvajalo čez celotni zaslon. Brez da bi zoom-al,ker potem se zgubijo podnapisi.
Tako da če ima kdo kakšen predlog naj sporoči, ali je pač to boj z mlini na veter.
lp
MViper ::
hm.. a za 5960 ze obstaja kaksen firmware, da ti popravi long filenames v USB nacinu? Da bi bilo vsaj ene 15 znakov, pa bi bilo super..
Kako je z long filenami pri 5990?
Kako je z long filenami pri 5990?
..: WilliamsF1 Team & Liverpool FC :..
Jodlarcek ::
Pozdravljeni
Ali je možno na DVP 5990 pri poslušanju mp3, direktno vpisati številko skladbe?
Kaj res nihče ne ve? Prosim dajte lastniki DVP 5990 probat.
Suly ::
Tega ti neznam odgovorit, imam pa z DVP 5990 problem z šumniki. Prejšnji firmware s končnico 31 NI prikazoval ž, č pa je bila neka spaka (š dela lepo).
Naložil sem zadnji firmware (na kocnu št. 34) in je še vedno ista napaka prisotna. Nekdo zgoraj je napisal, da mu šumnike prikazuje brez problema. Torej obstaja rešitev. Prosim za pomoč.
EDIT:
Sem na prejšnji strani najdo odgovor :) Hvala DontPanic.
Naložil sem zadnji firmware (na kocnu št. 34) in je še vedno ista napaka prisotna. Nekdo zgoraj je napisal, da mu šumnike prikazuje brez problema. Torej obstaja rešitev. Prosim za pomoč.
EDIT:
Sem na prejšnji strani najdo odgovor :) Hvala DontPanic.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Suly ()
@Delphi87 : Kot je napisal DontPanic::Slovenske znake bere brez problemov, toda najprej si moraš nastaviti podnapise na Centralno Evropski jezik.
Greš na Setup > Preferences > DivX Subtitles > Cental Europe (ampak takrat ko nimaš diska/usb ključa priključanega).
Greš na Setup > Preferences > DivX Subtitles > Cental Europe (ampak takrat ko nimaš diska/usb ključa priključanega).
l.p. atamama
Se vedno mi noben ni odgovoril kako je z imeni fajlov v USB nacinu pri 5990? Je tako cesko, kot pri 5960, ko je samo 8 znakov?
Pri 3260 in custom firmwaru je omejitev 20 znakom tako, da najdi kakšen custom firmware.
...in odlično sliko, sičnike in šumnike, dvd upscale, 32x previjanje ... direkt iz škatle dela vse tip-top (za sičnike seveda vžgeš central european v meniju za divx sub znake)- zelo zadovoljen z nakupom !Resnično dobim veliko iz kolekcije DVDjev, tako da bo tale še dolgo pri hiši... zna kdo samo , če ima 5990 funkcijo GOTO pri divxih ? samo to pogrešam, na HTS 3154 si jo pognal z funkcijo displey (pretekli čas, čas do konca in čas, kamor bi rad)...
Imam rad vse, kar imajo radi mladi.Zbiram Rambo 2, imam že vse plošče in gramofone. Ravno vezem goblen z njegovim likom...
Hvala lepa za informacije.
Ima kdo mogoce kaksen link za kaksen dober firmware? Da USB browser podpira vec znakov, ipd?
Ima kdo mogoce kaksen link za kaksen dober firmware? Da USB browser podpira vec znakov, ipd?
Se nekaj bi vprasal..
Se se splaca kupiti DVD snemalnike? Od Philipsa se cene gibljejo od 125-370€ .. Ima kaksen od teh playerjev tak mediatekov cip, kot 5990?
So kaksne fore pri DVD snemalniki, da med snemanjem nekega programa ne smes saltat kanalov, TV mora biti prizgan, ipd..?
Se se splaca kupiti DVD snemalnike? Od Philipsa se cene gibljejo od 125-370€ .. Ima kaksen od teh playerjev tak mediatekov cip, kot 5990?
So kaksne fore pri DVD snemalniki, da med snemanjem nekega programa ne smes saltat kanalov, TV mora biti prizgan, ipd..?
DontPanic ::
Se vedno mi noben ni odgovoril kako je z imeni fajlov v USB nacinu pri 5990? Je tako cesko, kot pri 5960, ko je samo 8 znakov?
Z osnovnim firmwareom je češko, torej se mi zdi 8 znakov. Toda obstaja odličen firmware (DVP5990_12_vb6_v6) ki poveča imena fileov na 40 znakov. Ga tudi sam uporabljam.
Dobiš ga TUKAJ.
Ko boš nalagal firmware, se prepričaj da si naložil CP 1250, saj je ta prirejen Central Europe (RAZLAGA CP 1250)
Invisigoth: zgornji firmware ima "GO TO" funkcijo. Samo 2x klikneš "TITLE" na daljincu. Več podrobnosti o firmareu imate na forumu ki sem ga postal na prejšnji strani.
DontPanic: Najlepsa ti hvala! You da man!
Han: Imas na nakupovanje.net, solo.si, aperio, za tam nekje 73-75 eur..
Han: Imas na nakupovanje.net, solo.si, aperio, za tam nekje 73-75 eur..
Han ::
To vse vem, ampak jih je zmanjkalo. Preverjeno na Nakupovanje.net (pridejo naslednji teden), Solo ni resna trgovina, Aperio pa mi tudi ne diši...
Hvala, DontPanic, če ma še kdo link, kako se upgrade naredi, bom hvaležen - sem jih ene par upgradeal brez težav,(to je moj 5 dvd/divx player :))nato pa sem enega briknil - ne bi rad, da se mi to zgodi tukaj...
Download the latest original firmware from Philips and follow this procedure:
* extract the bin file from the donwloaded archive to the root of an USB stick
* remove any disc from the unit
* reset your player to default settings so it is in a defined state
* attach the stick and switch to USB if the unit doesn’t do so automatically
* press play when advised to do so on the screen
* WAIT until the tray opens and the LED on your USB stick stops blinking
* plug off the stick
* WAIT till the player closes the tray automatically and reboots
* do another reset to default settings for good measure.
Remember to delete the bin file from the USB stick before you plug it in next time to playback media so you don’t accidentally flash the player again.
* extract the bin file from the donwloaded archive to the root of an USB stick
* remove any disc from the unit
* reset your player to default settings so it is in a defined state
* attach the stick and switch to USB if the unit doesn’t do so automatically
* press play when advised to do so on the screen
* WAIT until the tray opens and the LED on your USB stick stops blinking
* plug off the stick
* WAIT till the player closes the tray automatically and reboots
* do another reset to default settings for good measure.
Remember to delete the bin file from the USB stick before you plug it in next time to playback media so you don’t accidentally flash the player again.
Z osnovnim firmwareom je češko, torej se mi zdi 8 znakov. Toda obstaja odličen firmware (DVP5990_12_vb6_v6) ki poveča imena fileov na 40 znakov. Ga tudi sam uporabljam.
Dobiš ga TUKAJ.
Ko boš nalagal firmware, se prepričaj da si naložil CP 1250, saj je ta prirejen Central Europe (RAZLAGA CP 1250)
Invisigoth: zgornji firmware ima "GO TO" funkcijo. Samo 2x klikneš "TITLE" na daljincu. Več podrobnosti o firmareu imate na forumu ki sem ga postal na prejšnji strani.
Hm.. sedaj sem nadgradil in mi USB file browser pokaze samo 21 znakov..?
Paco1 ::
Jaz imam podoben problem. Upgradal sem ga z DVP5990_12_vb6_v6_volume.rar in se mi kar nekaj časa CD ni hotel zapreti, zato sem ga izklopil in sadaj je mrk. Originalni firmware pa je šel v redu, kot pri tebi. Ali si uveljavil garancijo? So kaj komplicirali?
firbec ::
se opravičujem, ker nimam časa prebirati vsega:
kako pridem do izpisa verzije firmvera? Imam PHILIPS 5990. Hvala za odgovor
kako pridem do izpisa verzije firmvera? Imam PHILIPS 5990. Hvala za odgovor
pelican-os ::
Prosim za pomoč.
Kupil sem Philips 3260. Sledil sem debati na forumu in snel datoteko http://rapidshare.com/files/130709743/D... ter iz te datoteke odzipal DVP3260_12.bin. Ta fajl sem zapekel na cd, vendar mi predvajalnik napiše, da ne zaznava diska. Poskusil sem tudi s sformatiranim USB-jem, vendar mi na njem ne zazna nobene datoteke.
Ne vem, sledil sem vašim usmeritvam, vendar mi ni jasno, kje je problem.
Mi lahko kdo pomaga?
Vnaprej hvala.
Kupil sem Philips 3260. Sledil sem debati na forumu in snel datoteko http://rapidshare.com/files/130709743/D... ter iz te datoteke odzipal DVP3260_12.bin. Ta fajl sem zapekel na cd, vendar mi predvajalnik napiše, da ne zaznava diska. Poskusil sem tudi s sformatiranim USB-jem, vendar mi na njem ne zazna nobene datoteke.
Mi lahko kdo pomaga?
Vnaprej hvala.
gregyk ::
Prosim za pomoč.
Mi lahko kdo pomaga?
Vnaprej hvala.
Mogoče imaš "I" verzijo 3260-ke. Poizkusi s tem fw-jem (datoteko .bin samo prekopiraj na ključek v root): Klikni tu za prenos
pelican-os ::
Prosim za pomoč.
Mi lahko kdo pomaga?
Vnaprej hvala.
Mogoče imaš "I" verzijo 3260-ke. Poizkusi s tem fw-jem (datoteko .bin samo prekopiraj na ključek v root): Klikni tu za prenos
Bravo gregyk. Točno tako. Sem uredil in najlepša hvala za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pelican-os ()
bobovski ::
Imam problem:
kupil sem Philipsa 5990 in naletel na problem. brez da bi kar koli spreminjal mi ne bere cd-jev. ne originalnih ne ostalih. ko vstavim cd, nekaj časa melje potem pa sporoči da ni cd-ja. z usb ključa pa mi vse deluje kot je treba. prosim za nasvet.
hvala
kupil sem Philipsa 5990 in naletel na problem. brez da bi kar koli spreminjal mi ne bere cd-jev. ne originalnih ne ostalih. ko vstavim cd, nekaj časa melje potem pa sporoči da ni cd-ja. z usb ključa pa mi vse deluje kot je treba. prosim za nasvet.
hvala
rabu ::
Mene pa zanima, ali je v scart konektorju DVP5990 prisoten tudi S-video signal ali le RGB?
A res nihce ne ve?
majstor ::
Ali se izplaca:
Philips DIVX predvajalnik DVP 5960 za 70 € (bigbang)?
Delajo podnapisi iz USB, HDMI dela ok?
Firmware?
Nocem kupavat dragega predvajalnika za vec kot 70 €.....itak cez 2 leti bodo imeli ze vsi mkv predvajanje!
Hvala!
Philips DIVX predvajalnik DVP 5960 za 70 € (bigbang)?
Delajo podnapisi iz USB, HDMI dela ok?
Firmware?
Nocem kupavat dragega predvajalnika za vec kot 70 €.....itak cez 2 leti bodo imeli ze vsi mkv predvajanje!
Hvala!
podtalje ::
@rabu: Sicer ne poznam predvajalnika, ampak dvomim, da bi v SCART-u bil S-video.
Po standardu je v SCART kablu samo composite signal ter RGB signal.
MViper : Našel , naredil, deluje kot bomba...moj Ključ pa se v stand byu ne ugasne,in se tudi ni, ko sem flashal in so se vratca odprla.Stisnil sem zobe in potegnil ključ ven, kljub temu , da je še gorela lučka, pa je bilo k sreči potem vse v redu...pač malo adrenalina :)
rabu ::
@podtalje
Po standardu je v SCARTu mozen tudi S-video. In sicer na istih pinih kot composite signal. Eno ali drugo. link Jaz pa bi rad zvedel, kaj je v SCARTu DVP5990?
The signals carried by SCART include both composite and RGB (with composite synchronisation) video, stereo audio input/output and digital signalling. The standard was extended at the end of the 1980s to support the new S-Video signals.
@rabu: Sicer ne poznam predvajalnika, ampak dvomim, da bi v SCART-u bil S-video.
Po standardu je v SCARTu mozen tudi S-video. In sicer na istih pinih kot composite signal. Eno ali drugo. link Jaz pa bi rad zvedel, kaj je v SCARTu DVP5990?
The signals carried by SCART include both composite and RGB (with composite synchronisation) video, stereo audio input/output and digital signalling. The standard was extended at the end of the 1980s to support the new S-Video signals.
firbec ::
A se da na 5990 preko USB-ja priklopit zunanji disk ? Je kdo že sprobal in ali to deluje ?
Sem probal kolegov tamali disk WD passport 40 GB, formatiran na FAT32 brez dodatnega napajanja - deluje !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27642 (7174) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324867 (50211) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24881 (9495) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8313 (7817) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31445 (14698) | Stepni Volk |