Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] Philips predvajalniki
mitko25 ::
kolikor mi je znano naj ne bi bilo omejitev, vendar mora biti disk formatiran v FAT 32 sistemu.
Pioskusi.
L.p.M.
Pioskusi.
L.p.M.
r0Kk ::
Pa se bom še jaz oglasil ... zanima me, če lahko kdo pošlje file ali link do spremenjenega FW za HTS-3115, ki poveča fonte, seveda pa ostane podpora šumnikom. Aja, a je že kdo zasledil kakšen kodek, ki ga HTS-3115 ne zna predvajat?
SpecialX ::
Pozdravljeni,
lastim si predvajalnik DVP5960 zanimajo pa me naslednje stvari:
1. Kako naj na njega priklopim 5.1 zvočnike?
2. Lahko na usb vhod priklopim tudi prenosni disk?
Vprašal bi tudi če kje prodajajo philipsove 5.1 zvočnike.
Zanima pa me tudi kakšno imate mnenje o hišnem kinu HTS3115.
lastim si predvajalnik DVP5960 zanimajo pa me naslednje stvari:
1. Kako naj na njega priklopim 5.1 zvočnike?
2. Lahko na usb vhod priklopim tudi prenosni disk?
Vprašal bi tudi če kje prodajajo philipsove 5.1 zvočnike.
Zanima pa me tudi kakšno imate mnenje o hišnem kinu HTS3115.
waters ::
Moje mnenje o HTS-3115 je dobro. Zvok bi lahko bil malce boljši a malo denarja malo muzike.
Roklipni kar sem zasledil je edino Vodei codec - mislim da je komercialni če se ne motim in ga ne predvaja. Če ga sploh kateri?
LP
Roklipni kar sem zasledil je edino Vodei codec - mislim da je komercialni če se ne motim in ga ne predvaja. Če ga sploh kateri?
LP
Picero ::
Za DVP5960 me zanima ce bere "ta velke" slike (recimo 10 mio pixlov), ki so zapecene na CD/DVD. Ali se na USB da priklopit mogoce citalnik za kartice in preko njega brat slike?
TNX in LP!
Robi
TNX in LP!
Robi
Krimhi ::
Pozdravljeni,
Imam par vprašanj v zvezi z DVP 3040: zanima me, če se da kako posodobiti kodeke, oziroma, če ti firmwari za podnapise in packed bitstream, ki se jih da dobit tu gor avtomatično posodobijo tudi to. Pri dostih filmih se mi namreč dogaja, da mi slika vsake toliko utripne, spremeni odtenek kar zna biti kar moteče. Drugič: a se da dobit preverjen firmware, ki bi porihtal samo packed bitstream (podnapise sem uredila s firmwarom z bigbangove strani). Kakih deset strani nazaj sem sicer našla linke na posodobitve, samo so se na tistem forumu potem eni pritoževali, da imajo zaradi novega firmwara določene probleme.
Vnaprej hvala za odgovore in lep pozdrav
Imam par vprašanj v zvezi z DVP 3040: zanima me, če se da kako posodobiti kodeke, oziroma, če ti firmwari za podnapise in packed bitstream, ki se jih da dobit tu gor avtomatično posodobijo tudi to. Pri dostih filmih se mi namreč dogaja, da mi slika vsake toliko utripne, spremeni odtenek kar zna biti kar moteče. Drugič: a se da dobit preverjen firmware, ki bi porihtal samo packed bitstream (podnapise sem uredila s firmwarom z bigbangove strani). Kakih deset strani nazaj sem sicer našla linke na posodobitve, samo so se na tistem forumu potem eni pritoževali, da imajo zaradi novega firmwara določene probleme.
Vnaprej hvala za odgovore in lep pozdrav
bojsi ::
@Krimhi
"... podnapise sem uredila s firmwarom z bigbangove strani."
Hmm, jaz na bigbangovi strani nisem nasel firmware-a za ta player (DVP 3040).
"... podnapise sem uredila s firmwarom z bigbangove strani."
Hmm, jaz na bigbangovi strani nisem nasel firmware-a za ta player (DVP 3040).
Krimhi ::
Ja, sem videla, da tega nimajo več gor, par mesecev nazaj je še bil. Domnevam, da zato ker zdaj prodajajo samo še model z zoran čipom.
ultras82 ::
naj nekdo, ki ima philips 5960 in kak zunanji disk proba to:
-disk sformatira v FAT32 s programom fat32formatter ali pa
Swissknife
-na disku mora biti primarna particija
-v windowsih bi moralo disk prepoznati kot "removable drive/storage"
-disk naj ima zunanje napajanje->v tem primeru naj prižge disk še preden ga všteka v player
Upam, da komu uspe
-disk sformatira v FAT32 s programom fat32formatter ali pa
Swissknife
-na disku mora biti primarna particija
-v windowsih bi moralo disk prepoznati kot "removable drive/storage"
-disk naj ima zunanje napajanje->v tem primeru naj prižge disk še preden ga všteka v player
Upam, da komu uspe
zagarb ::
A morda kdo ve v kateri trgovini imajo trenutno na zalogi DVP 5960? Povsod kamor sem klical ga nimajo in se ne ve, kdaj bo nova zaloga.
drugninja ::
Pozdravljeni,
kupil bi Philips DVP 5960, zanima me sam se par stvari, in sicer:
1. region - ali je player odklenjen za vse regije, oz. ce ni a se da odklenit brez dodatnih stroskov?
2. DivX filmi z podnapisi cez USB vhod - kako to deluje, a se kej zatika, a sploh dela??
3. hrup - a se slisi kaj da bi ropotal, vrtenje diska ipd
4. FF pri DivX-ih - kolk hitr je, pri nekaterih playerih je zal samo 2x in konc, hitreje ne gre
5. FW - kateri je aktualen, prebral sem da so pri enmu kul podnapisi ampak se zatika pri Xvid-ih, ta drugi ima originalne podnapise, se pa nc ne zatika....
6. Ali playa DVD filme zapecene na DVD-R/DVD+R medije
please, ce se vam da mal okrog tega...
Hvala in lp
kupil bi Philips DVP 5960, zanima me sam se par stvari, in sicer:
1. region - ali je player odklenjen za vse regije, oz. ce ni a se da odklenit brez dodatnih stroskov?
2. DivX filmi z podnapisi cez USB vhod - kako to deluje, a se kej zatika, a sploh dela??
3. hrup - a se slisi kaj da bi ropotal, vrtenje diska ipd
4. FF pri DivX-ih - kolk hitr je, pri nekaterih playerih je zal samo 2x in konc, hitreje ne gre
5. FW - kateri je aktualen, prebral sem da so pri enmu kul podnapisi ampak se zatika pri Xvid-ih, ta drugi ima originalne podnapise, se pa nc ne zatika....
6. Ali playa DVD filme zapecene na DVD-R/DVD+R medije
please, ce se vam da mal okrog tega...
Hvala in lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: drugninja ()
737ph ::
1. Da, drugače pa z daljincem.
2.Verjetno dela enako kot z dvd-jem.
3.Samo, ko ga vklopiš.
4. 32x
5. Jaz uporabljam MTZ-jevega, ker podpira PB.
6. Brez problema delata + in -.
Več o njem in vse kar te zanima na:
http://www.phunkyfish.com/article/4/phi...
LP
2.Verjetno dela enako kot z dvd-jem.
3.Samo, ko ga vklopiš.
4. 32x
5. Jaz uporabljam MTZ-jevega, ker podpira PB.
6. Brez problema delata + in -.
Več o njem in vse kar te zanima na:
http://www.phunkyfish.com/article/4/phi...
LP
proart ::
Dvp 5960 je resnično dober player in je vreden nakupa! Zelo kvaliteten, nizka cena, slo meni, tri velikosti podnapisov, podnapise bere celo iz USB ključa!
NeMeBasat` ::
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje. Kje lahko najdem kaki firmware za philips HTS3610. Imam probleme z branjem kopiranih DVD9.
Hvala za pomoč
LP
Imam eno vprašanje. Kje lahko najdem kaki firmware za philips HTS3610. Imam probleme z branjem kopiranih DVD9.
Hvala za pomoč
LP
ŠŠto Bager Ne Možže, Ja Lopatom.....
Kn3dL ::
Zdravo!
Kmalu v prihodnosti imam namen kupit Philipsa DVP 5960. Zato sem se odločil da bom združil dva firmware mod-a v enega. V osnovi je to MTZ-jev firmware(ker ima Packed Bitstream podporo) in pa SLO firmware od bigbanga. Torej MTZ-ju sem dodal le slovenski meni in podporo za slovenske podnapise iz bigbang-ovega, ter spremenil sliko ozadja in brskalnika datotek!
Za napake ne odgovarjam!
Navodila za posodobitev predvajalnika so priložene.
Philips_DVP5960_MTZ_slo_firmware
Kmalu v prihodnosti imam namen kupit Philipsa DVP 5960. Zato sem se odločil da bom združil dva firmware mod-a v enega. V osnovi je to MTZ-jev firmware(ker ima Packed Bitstream podporo) in pa SLO firmware od bigbanga. Torej MTZ-ju sem dodal le slovenski meni in podporo za slovenske podnapise iz bigbang-ovega, ter spremenil sliko ozadja in brskalnika datotek!
Za napake ne odgovarjam!
Navodila za posodobitev predvajalnika so priložene.
Philips_DVP5960_MTZ_slo_firmware
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kn3dL ()
Gogo ::
@ Kn3dl
Pravi Unknown disc.
Tebi dela?
Gogo
Ps. Pa ni moj prvi firmwere na tem Philipsu.
Pravi Unknown disc.
Tebi dela?
Gogo
Ps. Pa ni moj prvi firmwere na tem Philipsu.
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
bfrenk ::
Problem pri vseh modificiranih FW: če se vklopi Packet Bitstream , se "izgubi" digital out signal, kar pomeni, da ni Dolby DTS signala na coax konektorju na zadnji strani playerja.
DVD se predvaja samo v stereo načinu.Če je player priklopljen preko coax kabla na hišni kino (5.1 sistem...) ne bo nič s 5.1 zvokom.
DVD se predvaja samo v stereo načinu.Če je player priklopljen preko coax kabla na hišni kino (5.1 sistem...) ne bo nič s 5.1 zvokom.
No, tako slaba novica pa spet ni.Našel sem nek FW, s katerim deluje digital out in PB.Ker nimam veliko filmov s PB, sem preizkusil samo dva in na obeh je zadeva delala OK.
Meniji so angleški, podnapisi slo - OK, mogoče so malo manjši kot pri ostalih FW , so pa bolj "debele" črke, tko da ni panike.
Meniji so angleški, podnapisi slo - OK, mogoče so malo manjši kot pri ostalih FW , so pa bolj "debele" črke, tko da ni panike.
Frenky ::
No, to je pa že boljša novica in si me ravnokar prepričal v nakup. Saj meni se ne gre za slovenske menije. Bi pa imel delujoč digital out, PB in delujoče čžš-je pri divx podnapisih.
Če ga grem danes kupit, bi se dalo zment, da mi pošlješ link do tega firmware (lahko tudi na zs, če so slučajno te stvari prepovedane).
thanks.
Če ga grem danes kupit, bi se dalo zment, da mi pošlješ link do tega firmware (lahko tudi na zs, če so slučajno te stvari prepovedane).
thanks.
@Gogo
Zaenkrat še ne morem stestirat, ker še nimam predvajala.
Tako da to leži na vas, da testirate.
@bfrenk
Kaj pa imaš to za en FW, da ti oboje deluje?
Drugače prilagam link do FW, kjer sem postopoma naredil vse isto kar sem opisal nekaj postov višje. Poleg tega sem zamenjal tudi vse fonte z boljšimi oz. bolj berljivimi(taki kot jih vidimo na Pop-u, kanalu-a,...). Upam da tokrat deluje!
P.S. Prejšnji link sem zbrisal.
Philips.DVP5960.firmware.MTZ.slo.v0.5
Zaenkrat še ne morem stestirat, ker še nimam predvajala.
Tako da to leži na vas, da testirate.
@bfrenk
Kaj pa imaš to za en FW, da ti oboje deluje?
Drugače prilagam link do FW, kjer sem postopoma naredil vse isto kar sem opisal nekaj postov višje. Poleg tega sem zamenjal tudi vse fonte z boljšimi oz. bolj berljivimi(taki kot jih vidimo na Pop-u, kanalu-a,...). Upam da tokrat deluje!
P.S. Prejšnji link sem zbrisal.
Philips.DVP5960.firmware.MTZ.slo.v0.5
Tukaj je link do tistega FW:
FW za 5960
Še enkrat ponavljam, veliko filmov s PB nimam, zato nisem dosti testiral.Ostalo pa dela OK.
FW za 5960
Še enkrat ponavljam, veliko filmov s PB nimam, zato nisem dosti testiral.Ostalo pa dela OK.
zagarb ::
Imam DVP5960 in plazma TV LG 42PC1RR s HDMI vhodom. Trenutno je DVD priklopljen preko SCART-a, rad pa bi dosegel progresivno sliko na TVju. V navodilih DVP5960 piše, da je progresiven izhod možen samo preko YUV izhodov. A je to napaka v navodilih? Čudno se mi zdi, da tega ne bi mogel tudi preko HDMI.
Ali kdo ve, ali je možno progresivno sliko nastaviti tudi preko HDMI?
Ali kdo ve, ali je možno progresivno sliko nastaviti tudi preko HDMI?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zagarb ()
Piše tole
Video Upscaling for improved resolution of up to 1080i
With Video Upscaling you can increase the resolution of SD (Standard Definition) video signals that DVD uses to HD (High Definition) so you’ll be able to see more details thanks to a sharper, more true-to-life picture.The resulting HD video output signal can be fed to an HD display through HDMI (High-Definition Multi-media Interface).
Video Upscaling for improved resolution of up to 1080i
With Video Upscaling you can increase the resolution of SD (Standard Definition) video signals that DVD uses to HD (High Definition) so you’ll be able to see more details thanks to a sharper, more true-to-life picture.The resulting HD video output signal can be fed to an HD display through HDMI (High-Definition Multi-media Interface).
V kratkem bom nadgradil "Temijev" fw, ki omogoča 5.1 zvok prek koaksialca in PB. Dodal bom slovenski jezik, zamenjal fonte z boljšimi oz. bolje berljivimi, spremenil sliko ozadja in brskalnika datotek.
Na vas pa bo, da ga testirate...
Na vas pa bo, da ga testirate...
No velja. Jaz grem jutr v trgovino po svoje player. Najprej bom ruknil gor fw ki ga je postal bfrenk.
Ko boš imel svojega na voljo sporoči, da si ga naložim in poročam.
Ko boš imel svojega na voljo sporoči, da si ga naložim in poročam.
traktor ::
A lmorajo bit pri DVP 5960 podnapisi isto poimenovani kot film in če podpira več filmov in podnapisov na enem dvd-ju oz. če lahko boljubno zbiraš podnapise iz menija?
Maš v Kn3dlovem fajlu, (en post nazaj) še en *.doc dokument, kjer je vse lepo razložil.
LP
LP
Tisti, ki boste uporabli zgornji FW, vas prosim da ga stestirate ter poročate o morebitnih napakah, ker sam še nimam predvajalnika da bi ga stestiral...
Evo Kn3dl, jaz ravnokar testiram. Meniji v SLO so zaenkrat OK.
USB potegne kar avtomatsko, kar praj ni. MP3 imajo še vedno max 8 znakov v imenu, ravno tako direktoriji.
Iz USB lepo delajo filmi in mp3. Vse lepo tekoče, podnapisi so tudi nekako 47x boljši kot prej
Hm, hm, v 'skritem' meniju za izbiro podnapisov če stisneš OK, ali tipko v desno se ne zgodi nič, razen da player postane za kakšno sekundo ali dve neodziven.
Rahlo so grde in neberljive črke v menijih (setup in te stvari)
5.1 zvok pa mi ne deluje. Ne za divx, ne za originalne dvd-je.
ps. Črke zo ZELO neberljive v menijih playerja.
edit: zdaj ravnokar dajem gor bfrenkov fw, da vidim kako se ta obnese.
edit2: bfrenkov ima angleške menije (lažje berljive) še vedno mi pa ne dela 5.1 preko koaksalca. Pa je čisto na začetku delalo bp
USB potegne kar avtomatsko, kar praj ni. MP3 imajo še vedno max 8 znakov v imenu, ravno tako direktoriji.
Iz USB lepo delajo filmi in mp3. Vse lepo tekoče, podnapisi so tudi nekako 47x boljši kot prej
Hm, hm, v 'skritem' meniju za izbiro podnapisov če stisneš OK, ali tipko v desno se ne zgodi nič, razen da player postane za kakšno sekundo ali dve neodziven.
Rahlo so grde in neberljive črke v menijih (setup in te stvari)
5.1 zvok pa mi ne deluje. Ne za divx, ne za originalne dvd-je.
ps. Črke zo ZELO neberljive v menijih playerja.
edit: zdaj ravnokar dajem gor bfrenkov fw, da vidim kako se ta obnese.
edit2: bfrenkov ima angleške menije (lažje berljive) še vedno mi pa ne dela 5.1 preko koaksalca. Pa je čisto na začetku delalo bp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Frenky ()
ganimed ::
Za imetnike 5140/12.
Tukaj je
modificiran firmware za DVD player Philips DVP 5140/12 za kodno tabelo 1250 (podpora našim, oz. slovanskim latiničnim znakom).
Podpira:
- v file browserju imena dolgih datotek do 48 znakov;
- avtomatsko nalaganje podnapisov, lahko tudi v več več jezikih. Ustrezen podnapis izberemo s tipko subtitle. Za podnapise ni nujno,da imajo popolnoma enak naziv kot film, morajo pa biti v isti mapi kot film;
- na daljincu sta tipki repeat in repeat A-B namenjeni uravnavanju glasnosti zvoka (volume + oz. volume -).
- originalni Philips logo namesto za moj okus čudaškega bipijevega ozadja.
Tukaj je
modificiran firmware za DVD player Philips DVP 5140/12 za kodno tabelo 1250 (podpora našim, oz. slovanskim latiničnim znakom).
Podpira:
- v file browserju imena dolgih datotek do 48 znakov;
- avtomatsko nalaganje podnapisov, lahko tudi v več več jezikih. Ustrezen podnapis izberemo s tipko subtitle. Za podnapise ni nujno,da imajo popolnoma enak naziv kot film, morajo pa biti v isti mapi kot film;
- na daljincu sta tipki repeat in repeat A-B namenjeni uravnavanju glasnosti zvoka (volume + oz. volume -).
- originalni Philips logo namesto za moj okus čudaškega bipijevega ozadja.
dmk ::
Zanimam se za DVP-5960. Zanima me če se podnapisi samodejno naložijo ko pritisnem play. To zato, ker je player za starše in jih dodatno tipkanje zmede.
Drugo vprašanje. Če je player priklopljen na TV preko scart-a, ali se preko tega priključka prenaša tudi zvok na TV zvočnike tako kot pri videorekorderju ali moram za zvok posebaj kabel.
Hvala za odgovor
Drugo vprašanje. Če je player priklopljen na TV preko scart-a, ali se preko tega priključka prenaša tudi zvok na TV zvočnike tako kot pri videorekorderju ali moram za zvok posebaj kabel.
Hvala za odgovor
EvilDare ::
Podnapisi se ne naložijo avtomatsko, zato moraš stisniti gumb subtitles na daljincu, preko scart priključka se prenaša tudi zvok.
destiny ::
dmk, z modificiranim firmwareom se tud subtitli naložijo avtomatsko. Modded fw boš tko al tko moral naložit zaradi nečloveško majhnih original podnapisov.
travinckar ::
TU JE NAJNOVEJŠI FIMWARE ZA HIŠNI KINO PHILIPS
HTS 3100/12 z tremi fondi podnapisov
FIMWARE NAJPREJ ODRARAJTE NATO DATOTEKE bin
zapecite na CD-R ali CD+R z najnižjo hitrostjo pekača. Zapečen CD nato vstavite v Hišni kino in počakajte do konca nadgradnje do takrat ko swe hišni kino sam ugasne. Ko predvajalnik izvrze CD ga lahko vzamete ven in ničesra ne pritiskajte dokler se sam ne vgasne.
KO JE NADGRADNJA kONČANAN
NA HIŠNEM, KINU PRITSNITE SETUP TER SE PREMAKNITE NA PREFERENCE PAGE
IN POJDITE NA DVIK subtitle size kjer so naslednji fondi
Large
Medium
http://board.softpedia.com/index.php?sh...
PhilipsHTS3100_1250_V2_Mtz.part2.rar ( 1.05mb ) Number of downloads: 12
HTS 3100/12 z tremi fondi podnapisov
FIMWARE NAJPREJ ODRARAJTE NATO DATOTEKE bin
zapecite na CD-R ali CD+R z najnižjo hitrostjo pekača. Zapečen CD nato vstavite v Hišni kino in počakajte do konca nadgradnje do takrat ko swe hišni kino sam ugasne. Ko predvajalnik izvrze CD ga lahko vzamete ven in ničesra ne pritiskajte dokler se sam ne vgasne.
KO JE NADGRADNJA kONČANAN
NA HIŠNEM, KINU PRITSNITE SETUP TER SE PREMAKNITE NA PREFERENCE PAGE
IN POJDITE NA DVIK subtitle size kjer so naslednji fondi
Large
Medium
http://board.softpedia.com/index.php?sh...
PhilipsHTS3100_1250_V2_Mtz.part2.rar ( 1.05mb ) Number of downloads: 12
mitko25 ::
destiniy napiši mi link za tak modificiran firmware. Sam imam slovenskega z bp suportom in mi ne naloži avtomatsko podnapise.
L.p.M.
L.p.M.
destiny ::
mitko25, jest mam DVP-5140, za DVP-5960 poglej ene par postov višje ali pa na softpedia.com.
dmk ::
Sem danes kupil 5960/12 pa takoj naložil firmware od Tami-ja (link je par postov višje).
Zdaj pa v meniju sicer piše podmeni 'podnapisi', samo ko pritisnem enter samo zmrzne in ne morem izbirati med tremi različnimi velikostmi podnapisov ker ne da nobene opcije sploh. Podnapisi so sicer večji kot originalni firmware, ampak so na sivem ozadju in zakrijejo kar velik spodnji del filma tako da bi rad izbral kakšne druge.
Pa še to: Ko vstavim glasbeni CD ne dobim menija z vsemi skladbami ampak samo piše ime trenutno igrane skladbe. Ali je to normalno. Lahko samo izberem številko skladbe za play.
Všeč mi je pa, da televizor avtomatsko preklopi na AV1 ko vklopim player.
mitko25, kateri bp firmware imaš pa ti? Jaz bi tudi rabil takega, ki avtomatsko naloži podnapise.
Sem gledal na softpedia forumu in je tam kar nekaj firwarea za dolpotegnt, ampak sklepam da večinoma niso podprti šumniki. Ali je že kdo probalval kakšne firmware-a od tam?
LP
Zdaj pa v meniju sicer piše podmeni 'podnapisi', samo ko pritisnem enter samo zmrzne in ne morem izbirati med tremi različnimi velikostmi podnapisov ker ne da nobene opcije sploh. Podnapisi so sicer večji kot originalni firmware, ampak so na sivem ozadju in zakrijejo kar velik spodnji del filma tako da bi rad izbral kakšne druge.
Pa še to: Ko vstavim glasbeni CD ne dobim menija z vsemi skladbami ampak samo piše ime trenutno igrane skladbe. Ali je to normalno. Lahko samo izberem številko skladbe za play.
Všeč mi je pa, da televizor avtomatsko preklopi na AV1 ko vklopim player.
mitko25, kateri bp firmware imaš pa ti? Jaz bi tudi rabil takega, ki avtomatsko naloži podnapise.
Sem gledal na softpedia forumu in je tam kar nekaj firwarea za dolpotegnt, ampak sklepam da večinoma niso podprti šumniki. Ali je že kdo probalval kakšne firmware-a od tam?
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dmk ()
EvilDare ::
Tale je zgleda najnovejši. Naredil jih je slovenec. Podpira šumnike ( vedno moraš gledat da piše zraven 1250), Packed bitstream, ne podpira pa 5.1 zvoka. Klik. Od tamijevih se razlikuje po tem da so višje podnapisi in uporabil drugačen font. Nisem jih še preizkusil, ker sem s trenutnimi zadovoljen. Podnapise pa do sedaj še noben firmware ni avtomatsko naložil.
Tukaj pa je nekdo ustvaril svojo stran z zbranimi navodili in firmwari ampak najnovejših še nima gor: Klik
Tukaj pa je nekdo ustvaril svojo stran z zbranimi navodili in firmwari ampak najnovejših še nima gor: Klik
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
Jaz sem pa fucking jezen. Hotel sem 5960 uporabljat kot svoj edini sukalnik dvd in divx filmov. Vendar pa sem sedaj zaradi nedelovanja 5.1 zvoka preko koaksalca primoran zopet uporabljati starega Pioneerja za gledanje dvd jev Matr mam zdaj polno te elektronske navlake, da ne govorim, kako zelo so zasedeni vsi placi na recieverju in Tv-ju
Kje lahko dobim originalen firmware? Saj če ga sedaj ruknem čez tega modificiranega, mi bo potem spet delal 5.1 zvok, ali ne? Pa me bk za podnapise, če se zaenkrat to še ne da poštimat.
Lp
Kje lahko dobim originalen firmware? Saj če ga sedaj ruknem čez tega modificiranega, mi bo potem spet delal 5.1 zvok, ali ne? Pa me bk za podnapise, če se zaenkrat to še ne da poštimat.
Lp
frenkb ::
Na tem linku Phunkyfish dobiš skoraj vse FW za 5960, tudi original Philips FW.
Sam uporabljam FW , ki sem ga navedel nekaj postov višje, pa mi vse lepo dela, tudi 5.1 zvok preko coax kabla na receiver.
Sam uporabljam FW , ki sem ga navedel nekaj postov višje, pa mi vse lepo dela, tudi 5.1 zvok preko coax kabla na receiver.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenkb ()
Jaz sem oba zgornja probal (od Kn3dla in od Bfrenka). Najprej od Kn3dla pa mi ni bil všeč težko berljivi font menijev, ter koaxalc ni delal, potem sem pa še od Bfrenka dal gor, mi pa še vedno ne dela koaxalc, oz. ne dela 5.1 zvok. Katerega pa ti uporabljaš?
A je potrebno pred drugim shekanim firmwarom najprej originalnega dat gor, ali lahko kar drugega čez rukneš?
Na tem Phunkyfish je toliko vsega, da se sploh ne znajdem, oz. rabim en cajt da vse preberem.Nisem pa nek hud maher da bi se znajdul Jaz bi zgolj rad delujoč 5.1 zvok, ter spodobne podnapise.
Če tega posnamem, bo ok, oz. bo povrjen na tovarniške nastavitve?
Klik, klik, klik...
A je potrebno pred drugim shekanim firmwarom najprej originalnega dat gor, ali lahko kar drugega čez rukneš?
Na tem Phunkyfish je toliko vsega, da se sploh ne znajdem, oz. rabim en cajt da vse preberem.Nisem pa nek hud maher da bi se znajdul Jaz bi zgolj rad delujoč 5.1 zvok, ter spodobne podnapise.
Če tega posnamem, bo ok, oz. bo povrjen na tovarniške nastavitve?
Klik, klik, klik...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Frenky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27671 (7203) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325064 (50408) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24905 (9519) | bizi72 |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8318 (7822) | ta_ki_tke |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31462 (14715) | Stepni Volk |