» »

[DivXviD] Philips predvajalniki

[DivXviD] Philips predvajalniki

««
34 / 60
»»

bad_dog ::

Z naložitvijo zadnjega FW, katerega je podal Zorro mi je uspelo vsposobiti tudi previjanje :)) Sedaj pa imam težave z kodno tabelo (beri črkami č in ž). A je potrebno kaj posebej nastavit ali moram samo najti pravi FW (da podpira tudi našo abecedo)?

destiny ::

kodno tabelo se da nastavit, kje pa kako sem pa že pozabil. Piše v priročniku...

Zako ::

Bi lahko kdo naredil tak kot treba firmware za DVP3040/12
s tem mislim na obliko imena datoteke in da zraven naredi se tisto "update.ver" datoteko, saj ocitno brez nje ni mozen proces nadgrajevanja (update).
Pa se ena stvar; firmware datoteka mora biti v koncnici *.img in ne *.bin

LP
Zako je zakon!!!

prljavac ::

Imam isti problem pri posodabljanju ;((

peregrinus ::

bad_dog: zanimivo, meni je previjanje delalo tudi z originalnim FW-jem. Tudi naše črke č, š, ž so podprte že z originalnim FW-jem, moraš v nastavitvah v meniju nastaviti regijo "Central European", nekaj takega.

Big-bangov FW sem si naložil samo zaradi podnapisov (ki so zdaj beli in večji).

kronik ::

Zako: kaj bluzis ti, update je v eni sami .BIN datoteki in za DVP3040/12 je zadnji firmware cisto super. Poglej linke malo nazaj v tej temi.

kronik sm ga probal zapečt 3x, pa mi je skoz napisal "unknown disc"

bom se 1x probal, pa ce ne gre, potem sm pa Idiot, naj bomba8-O

LP
Zako je zakon!!!

west&east ::

Pojdi na link tam najdeš podrobna navodila!
"p4c.philips.com"

Zgodovina sprememb…

EvilDare ::

Ne vem če si že poizkusil Zako, ampak ko sem jaz svojega 5960 nadgrajeval in zgleda nisem navodil podrobno prebral sem isto dobil napako unknown disc. Potem sem pa za hec zapekel bin datoteko v normalnem iso modu. Pred tem sem pa vedno zapekel z burn image. Zgleda da te Philipsi preberejo bin datoteke in jih ni treba odpakirati. Če si pa že skos tako pekel potem pa ne vem kaj je narobe.

Imam Philipsa DVP 3040/12 s serijsko št. xx2Cxxxxxxxxxx, kar pomeni da ima ta novi čip za katerega ni neuradnega firmware-a. Zanima me če bo v kratkem prišel kakšen neuraden firmware, kajti z uradnem ni možno povečat font podnapisov. V primeru da neuradnega firmware-a ne bo bi zamenjal player. Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: prljavac ()

Novejsi 3040/12 se ne dajo upgradat, ker nimajo mediatek cipa ...

Zaenkrat najbolj izpiljen FW za Philips 5140.
Naložil TA firmware in ugotovil naslednje (FW se nahaja na TEJ strani):
1) Podpira slovensko kodno tabelo
2) Meni (browser) prikaže do 21 znakov (pri daljših se sicer pojavi bug a ni moteče)
3) 3 različne velikosti podnapisov (vsi dovolj veliki in berljivi tudi na manjših TV), zadnji je transparenten z črno obrobo
4) Avtomatsko nalaganje podnapisov

Vse ostalo deluje kot pri originalnem FW.

L.P.

bbobst ::

Dajte povedat ,ker je pa sedaj najbolj izpiljen firmware za 5960/12.
Najbolj mi je važno prikazovanje največ znakov v eni vrstici pri DivX-ih?

Tudi jaz imam isto serijsko kot Gizmo83. in tako ocitno se ni fw za ta moj player.
Sm pa snemal tako kot je treba, normaln CD-rom format, nism zapekel (Burn image).

tnx

upam, da bo nov fw za 3040/12 serijska xx2Cxxxxxxxxxx čimprej dosegljiv:)

LP
Zako je zakon!!!

Srakopir ::

bad_dog: Kako se izkaže bipijev FW za 5140 v praksi?

Tako kot sem napisal. Preizkusil sem Big-bangov in se par ostalih FW. Ta je edini, ki ima avtomatsko nalaganje podnapisov in povečan prikaz števila znakov v meniju. Po ostalem se FW ne razlikujejo dosti, ker je vsem osnova originalni FW.

P.S. Zaenkrat je to najboljši FW kar sem jih jaz našel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bad_dog ()

Srakopir ::

bad_dog: jaz sem bigbangov FW nadgradil z bipijevim in deluje prijetno. MOteče je le, ko se v file browserju vidijo ostanki od prejšnih imen...hehehhe...neke vrste bug.

Meni osebno je bolj pomembno, da se vidi par znakov več, kot pa tisti bug, ki res ni moteč. Še posebej to velja za serije, kjer do sedaj, zaradi premalo znakov, nisem videl kateri del nadaljevanke gledam in sem z poizkušanjem iskal pravi del :).

tomanator ::

http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

Nekaj berem na forumu pa ne vem ali se splača kupit tale predvajalnik. Kje dobiti firmware, kakšni so podnapisi?:))

tomanator ::

Kako naj vem kateri čip ima?

podtalje ::

O tem predvajalniku je bilo že vse povedano. Preberi stran ali dve nazaj in bo vse jasno.

A je že kdo zasledil kje kakšen fw za Philipsa 3040/12 serijska xx2Cxxxxxxxxxx

@gizmo83
poglej na ta link

Gor so fw-ji samo za mediatek čipe, najbrž za Zoran ćip še ne obstaja neuradni fw. Hvala vseeno

Ne vem ali sem spregledal :
Kateri firmware za DVP 5960/12 podpira največ znakov v eni vrstici pri divx-ih?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bbobst ()

737ph ::

Za bbobst

Poglej, pa brez zamere, če vzameš kakteri koli hekani FW (nap. mtz), vsebuje največje mogoče delujoče število znakov, vrstic, fontov... Saj ti ljudje ne pišejo FW ampak jih samo modificirajo, kopirajo kar so že drugi ali sami kdaj spemenili, zato je res skoraj vseeno katerega vzameš. Paziti moraš pri tem modelu le to da ti podpira pb, če gledaš dosti xvidov.
LP

dzone ::

Imam Philips 3900SA že 4 leta in sem zelo zadovoljen.Probal sem kup modificiranih posodobitev in zame najboljši je verzija 10 od peli
Imam pa samo en problem.Če zapečem dvd z divx filmi in podnapisi seveda vse lepo poimenovano (enako) pri predvajanju mi jih meša in z gumbom subtitle na daljincu morem vsakič poiskat tapravga.je kaksna resitev za to?
Hvala
Dzone

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzone ()

Microsoft ::

Philips DVP 5960

Gledam tole stvar. Iscem namrec preprost za uporabo predvajalnik, ker bi ga kupil starim starsem, poleg tega bi neke cisto osnovne funkcije zadostovale.
Zanima pa me, ker sem cisto iz forme na tem podrocju, kak format mora taksen predvajalnik podpirati, da bi lahko gledal hopla alo alo dvdje? Ter, ce ima nekje 3 leta star tv potrebne vhode, da se tole da gor prikljucit?

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

Ja preko scart kabla bos vse priklopil. DVD pa itak zna vsak player predvajat.

Microsoft ::

Aha, kul. Mogoce ves, ce so ti kabli prilozeni?

Pa se eno vprasanje. Recimo DVDji imajo ponavadi tak meni, kjer izberes podnapise, kater posnetek bos gledal itn. Je ta plejer zmozen se premikat po teh menijih oz. kako to poteka?

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Kabla ni, razen ce to pise. Ja, vsi plyeri omogocajo premikanje po seznamu datotek :))

peregrinus ::

dzone: za svojega brata iščem delujoč in preverjen FW za Philips LX 3900 SA (ne delajo mu čšž-ji in malo večje bele podnapise bi rad imel) - mi lahko daš kakšen link, kje si to našel oz. link za tistega, ki si ga namestil in ti deluje? Hvala.

@peregrinus
Najboljši fw za lx3900sa je tukaj ,naredi po navodilih in uživaj!
p.s.
Preveri najprej tvojo verzijo firmwera in če imaš uradno verzijo "fw37" ,je najboljše nesti na servis ,da ti ga nadgradijo v verzijo "FW38" zato ker ta fw37 ne podpira nadgradnje oziroma je v 90%ih možnost da ti lx umre!!!!!!!!!!! Če pa imaš uradni verziji "36" ali "38" potem ni problema nadgradiš in uživaš!

buhica1 ::

Vem da se je v tej temi že nekaj pisalo o HTS 3115 sistemu, zanima me pravzaprav kako "majhni" so podnapisi. Je kaka dobra duša, ki ima ta sistem doma da bi naredil kakšno sliko z digitalcem ter jo postal tu na forum ali meni po mail-u. Bil bi res zelo hvaležen...:\

Tudi bilo kakšen dodatni komentar imetnikov HTS 3115 je seveda zelo dobrodošel...

lp B

ivo.im ::

Imam DVP 3100v, imam problem z podnapisi pri XviDu.
V mapi so film in SLO in HR podnapisi.
Movie.avi
Movie.hr.avi
Movie.slo.avi
On pa mi zdaj predvaja samo hrvaške podnapise, ko hočem izbrat so samo teli.
Enak format obeh podnapisov.
Nekje na netu sem zasledil, da bi moralo ime bit Movie slo.srt.

@danix1
A lahko še men pošleš firmware, sem ti poslal ZS
HVALA

buhica1 ::

Hvala vsem Slovencem za "vse poste" ki ste jih namenili kot odgovor na preprosto vprašanje, ki sem ga zastavil nekaj dni nazaj...;(

Sem si informacije prej pridobil od nekega Romuna na romunskem forumu...:\ >:D

Vedno sem mislil da so forumi zato da se izmenjujejo mnenja, kot kaže pa so tile naši vrli uporabniki HTS3115 samo glasni ko jim kaj ne dela ali ko s čim niso zadovoljni, za deliti mnenja oz. komu svetovati in pomagati pa enostavno preleni...;( ;((

lp Buhica

Zgodovina sprememb…

• spremenil: buhica1 ()

Dajte mi povedat ali Firmware iz Big bang strani za DVP 5969 podpira packet bitstrea ?
Kako se to odraža na filmu ?

majstor ::

Torej po prebiranju sem ugotovil da je najboljsi nakup:

Philips DVP5960

Ali se motim?

robertus23 ::

po moji oceni (za tolikšen denar) vsekakor - da

vasquez ::

DVP5960 ima v večini trgovin dobavni rok 30 dni. Zakaj toliko?

Klemen74 ::

Imam dvp 3040/12 s serijsko številko XX1CXXXXXXXX, in imam problem, ker mi ne odpre nobenega divx-a. Naložil sem že firmware, pa je še vedno isto. Odpira mile divx-e ki so zapisane na DVD, tiste na CD-jih pa ne. Kaj je to? Ali kdo ve? ;(

Klemen a imaš mogoče fw za večje podnapise?

clarc ::

Lep pozdrav! Imam en problem z predvajalnikom DVP 3040/12. V nekaterih filmih ko jih spečem na CD ni zvoka. Na računalniku pa je normalno zvok. Ve kdo mogoče v čem je problem? Lp

Še nekaj - je že za dobit firmware za philips 3040/12 za večje fonte ali še ga vedno ni veni?

clarc odvisno za katero serijo mislis. Za starejse je, novejse pa ne.

pa za te novejše bo kak fw za večje fonte ali ga ni mogoče posodobit?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: prljavac ()

KrVoLoK ::

@bad_dog

Tale FW od Bipija je pa res posrecena zadevscina. Vse deluje kot je treba, razne tistega majhnega glitcha glede prikazovanja, pa se ozadje zacetnega zaslona je fantasticno.
Priporocam vsem lastnikom DVP5140/12. ;)

LP

destiny ::

FW je res dober ja, čeprav ozadje pa men ni tako simpatično... če mava sploh isto verzijo fw-ja :D

Mislim da imam tisto starejšo verzijo 3040/12, ki bi se naj šla nadgradit. Keri je zadnji najboljši firmware za to verzijo ki ma tudi večje fonte? Nekaj me še zanima - kako se že preveri kero verzijo imaš? Hvala za odgovore.
Lp

kocbek ::

Vprašanje za vse lastnike 5960 predvajalnika.
Kolikšna je največja kapaciteta zunanjega diska, ki ga predvajalnik še zazna oz dela z njim.
?????
««
34 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16027670 (7202) monaco
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

2209325052 (50396) cryptozaver
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

14724902 (9516) bizi72
»

Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?

198318 (7822) ta_ki_tke

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

1531462 (14715) Stepni Volk

Več podobnih tem